סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 11:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 4:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לזה אני מסכים. זה עוד לא אומר שהגישה של "אם עד עכשיו משכנו עם חמישה זרים אז נמשוך כבר עד הסוף" היא הנכונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 6:41 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
מנחם כתב:
כי אם היו רוצים לשתף שישה הם היו צריכים לעשות זאת כבר קודם, הרי הקנס הוא אותו קנס ולא תלוי בכמה משחקים שתפת שישה זרים.

אי רישומו של אמארה כבר עלה לירושלים בסבירות גבוהה באובדן הביתיות בפיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 6:49 pm 
Junior

גלעד כתב:
מנחם כתב:
כי אם היו רוצים לשתף שישה הם היו צריכים לעשות זאת כבר קודם, הרי הקנס הוא אותו קנס ולא תלוי בכמה משחקים שתפת שישה זרים.

אי רישומו של אמארה כבר עלה לירושלים בסבירות גבוהה באובדן הביתיות בפיינל פור
אתה שוכח, כמו כולם, שהעלות רישום של אמארה היא 350,000 שקלים שזה הרבה כסף בעידן שאחרי אורי אלון, ולכן אין מה להזכיר את זה בכל פעם.

אי אפשר לזלזל בסכום המטורף הזה כאשר הוא יוצא מהכיס הפרטי של אנשים שהם לא מתקרבים בכלל לרמת הממון (ע"פ פורבס בין 100 עשירי ישראל) של אורי אלון.

יש דברים הרבה יותר חכמים לעשות עם (כמעט) 100,000$ ולכן אין מה לבוא בתלונות להנהלת שגם ככה שפכה מיליונים מהכיס שלה מדוע היא "מתקמצנת" על סכום כזה או אחר. גם במחיר של לשחק בהיכל מנורה את הפיינל פור. מי ישמע כמה מאירה לנו פנים הארנה, כבר הפסדנו שם גביע למכבי ואליפות לראשון.
אני כמו עוד רבים וטובים בקרב הקהל האדום, מעדיף בכלל שהאירוע יהיה בת"א. אפשר לסגור את זה כבר מעכשיו מבחינתי. איפה חותמים?

כרגע יש לנו עונה מצויינת והקרדיט לחומסקי & הראל & קטש וכל מי שהיה שותף לבנייה, לא צריך לסגור את הבאסטה בגלל הפסד ליגה, מגעיל ככל שיהיה (תסתכלו על הצד החיובי - הרבע השלישי). אני שוב אזכיר שמכבי חיפה העפילה לגמר הפיינל פור מהמקום ה-8. אתם קצת נסחפים. עוד הרבה מים יעברו בירקון עד חודש יוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 7:00 pm 
Hall of Famer

אז עכשיו אנחנו בפאזת המסכנות.
אפילו בהערכות זהירות של התקציב בעידן פוסט אורי אלון מדובר על פחות מאחוז וחצי מהתקציב.
אני חושב שאי הרישום של אמארה הוא בכלל לא ממניע כספי, אלא מהנסיון למצות את האפשרות לרשום אותו כישראלי. אם יגיעו לסוף מועד ההעברות והוא לא יהיה ישראלי, ירושלים תרשום אותו ותשלם את האחוז וחצי הזה כמו גדולה לדעתי - והאמת, אני חושב שתרשום זר שישי גם אם אמארה יהיה ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 7:18 pm 
Hall of Famer

אין מה לעשות
מול קבוצה אתלטית ועם סייז ( באופן יחסי לסטנדרטים של הליגה הישראלית ) כמו מכבי ( ואולי גם חלק מהקבוצות הבכירות בליגת האלופות - איני בקיא במיוחד ) זה מאוד בעייתי לשחק יחדיו עם שני רכזים ישראלים
כמה מפתיע שגם השנה לירושלים חסר איזה 3-4 ישראלי שמגיע מהספסל לאיזון הסגל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 7:29 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מדויק, בשנה הבאה נמרוד לוי חייב להיות כאן. הנה עוד משהו מוצלח לעשות עם (כמעט) 100,000$. לצרף את זה ל-800,000$ שיתפנו מסיום החוזה של "הישראלים היקרים" שלנו, ולהוסיף את הסכום הלא מבוטל לתקציב הישראלים "הדור בא 2.0" בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 7:33 pm 
Hall of Famer

או להביא את קונגר. הנה משהו לעשות עם כסף פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 7:42 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

לחודש וחצי? לא רוצה בזה שום דבר רע. גיבוי לאירופה בעמדה של ג'ונסון הפצוע. לא חושב שמדובר בעסקה כל כך יקרה, בעיקר שהיא קצובה בזמן. אם כי אני מתוודה שאין לי אסמכתא רשמית שמעידה מהי עלות העסקתו של דמיטריוס קונגר למשך לחודש וחצי. מצד שני אפשר להגיד שיש פה אולי איזהשהוא "טריק כלכלי" כי אם אני לא טועה, כאשר שחקן פצוע, הביטוח שלו משלם לו את השכר.

או שאני מדבר שטויות..מוזמן לתקן אותי. אבל גם אם לא, במבט חטוף על היסטוריית הקריירה ה'מפוארת' של השחקן, אני באמת לא חושב שמדובר בהרבה כסף. וזה כאמור החתמה במקום שאני מעניק לה גיבוי מלא (לא שמישהו שואל אותי...אבל אני מציין זאת לשם הדיון...), היא באה כמענה עיקרי לאירופה (בואו נודה באמת; בעיקר לשלב הבא), כך שאני לא רואה בזה בעייתיות - נהפוכו. תגובה ראויה לחיסרון משמעותי בעמדת סמול פורוורד עבור השלבים המכריעים. בעיקר שהמחליף המיידי של ג'ונסון הוא באטלר.
בצ'מפיונס אין סיבוב 3 "לשפר מיקום" כמו בליגה הישראלית.

לרשום אותו לליגה? זה כבר משהו אחר, כאמור מיותר לאללה לעניות דעתי, אבל זה לא כרוך בעלות כספית כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 8:09 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
shmueliki כתב:
מדויק, בשנה הבאה נמרוד לוי חייב להיות כאן. הנה עוד משהו מוצלח לעשות עם (כמעט) 100,000$. לצרף את זה ל-800,000$ שיתפנו מסיום החוזה של "הישראלים היקרים" שלנו, ולהוסיף את הסכום הלא מבוטל לתקציב הישראלים "הדור בא 2.0" בהפועל.

בשנה הבאה ?!
למה הוא לא עכשיו בקבוצה ( תמורת גרושים אני מניח ) במקום עוד איזה זר שלך תדע כמה ישחק בכלל ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 9:29 pm 
Hall of Famer

הרצליה כבר בפיגור 7 בפתיחת הרבע השני
לאומי עם 3 עבירות , מה שיגרור שיתוף כפוי רב של חנוכי - נו שוין

אילת ממשיכה עם הריצה היפה עם 3 זרים : מובילה 42-50 במחצית על גליל-גלבוע
דווקא בן-שימול וזלמנסון המובילים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 9:50 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הרצליה כבר בפיגור 7 בפתיחת הרבע השני
לאומי עם 3 עבירות , מה שיגרור שיתוף כפוי רב של חנוכי - נו שוין

או שלא ...
מסתבר שאפשר להוביל במחצית גם כשאתה מקבל תוצרת של 2/13 משני הגארדים המובילים שלך ( ולכן לא ברור לי אי שיתופו של בליזניוק )
אבל 3 שחקני חמישייה שמשחקים 18 דקות תוך מחצית - זה לא בהכרח סימן טוב
מנגד בעיית עבירות בראשון : סטיבנס עם 3 , עוד ארבעה שחקנים עם 2

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 10:54 pm 
Freshman

דייסון עם 5 (!!!) איבודים ב 3 דק האחרונות של המשחק מפסיד להרצליה את המשחק (אחרי שהפסיד לה את המשחק נגד חולון שבוע שעבר עם החלטות מפוקפקות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 10:59 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לחודש וחצי? לא רוצה בזה שום דבר רע. גיבוי לאירופה בעמדה של ג'ונסון הפצוע. לא חושב שמדובר בעסקה כל כך יקרה, בעיקר שהיא קצובה בזמן. אם כי אני מתוודה שאין לי אסמכתא רשמית שמעידה מהי עלות העסקתו של דמיטריוס קונגר למשך לחודש וחצי. מצד שני אפשר להגיד שיש פה אולי איזהשהוא "טריק כלכלי" כי אם אני לא טועה, כאשר שחקן פצוע, הביטוח שלו משלם לו את השכר.

או שאני מדבר שטויות..מוזמן לתקן אותי. אבל גם אם לא, במבט חטוף על היסטוריית הקריירה ה'מפוארת' של השחקן, אני באמת לא חושב שמדובר בהרבה כסף. וזה כאמור החתמה במקום שאני מעניק לה גיבוי מלא (לא שמישהו שואל אותי...אבל אני מציין זאת לשם הדיון...), היא באה כמענה עיקרי לאירופה (בואו נודה באמת; בעיקר לשלב הבא), כך שאני לא רואה בזה בעייתיות - נהפוכו. תגובה ראויה לחיסרון משמעותי בעמדת סמול פורוורד עבור השלבים המכריעים. בעיקר שהמחליף המיידי של ג'ונסון הוא באטלר.
בצ'מפיונס אין סיבוב 3 "לשפר מיקום" כמו בליגה הישראלית.

לרשום אותו לליגה? זה כבר משהו אחר, כאמור מיותר לאללה לעניות דעתי, אבל זה לא כרוך בעלות כספית כלשהי.

אם רשמתם אותו לליגה יש מצב חזק שבונים עליו ליותר מחודש וחצי.
בכל אופן להוסיף אחוז וחצי לתקציב כדי לשחק במאבקי האליפות עם אמארה סטודמאייר ופחות עם אלכס צ'וברביץ' נראה לי נו בריינר מוחלט, או אפילו עם קונגר במקום... הישראלי שחסר לכם בעמדה 3/4. אבל היי, מצידי אל תעשו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 11:08 pm 
uriel17 כתב:
הרצליה עברה מלחטוף תבוסות להפסדים, שלב באבולוציה

לקחו את זה ברצינות.
והאיבודים של דייסון הם כנראה מהאלרגיה בידיים משבוע שעבר

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 11:18 pm 
Hall of Famer

Mano כתב:
דייסון עם 5 (!!!) איבודים ב 3 דק האחרונות של המשחק מפסיד להרצליה את המשחק (אחרי שהפסיד לה את המשחק נגד חולון שבוע שעבר עם החלטות מפוקפקות).

ובאמצע הוא הספיק להיות מורחק ולהתאשפז ...

הקבוצה הזו היא ניסוי ספורטיבי מעניין איך אפשר לקחת קבוצה מתפקדת (מאזן 6-4, וחזרה של גייב לוין מפציעה - מה שעל פניו אמור עוד לשפר את המאזן בעתיד) ובשורה של החלטות נוראיות להצליח גם להוציא כספים נוספים וגם להדרדר קשות מקצועית.

היום לצורך העניין, ארבעת השחקנים בעמדות הגארדים תורמים יחדיו 6/31 מהשדה ו-11 איבודים, מה שעדיין לא מצדיק כלל את שיתופו של בליזניוק הסולידי.
לך תבין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 2:46 am 
Sophomore

Mano כתב:

לוקח אותו עכשיו עם עיניים עצומות כולל חוזה לעוד 2 עונות קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה