סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 6:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ברוקלין מראה בבירור מי הקבוצה המסוכנת בינה לבין דטרויט עם נצחון מוחץ, 103-75.
קבוצה צעירה אמנם אבל לא יהיה נעים וקל להיתקל בה בפלייאוף.
יכולה לעשות בעיות לבוסטון ולפילי
(את אינדי נטולת אולדיפו לדעתי היא לוקחת או לכל הפחות גוררת לשבעה משחקים).

הקליפרס החמודים עד מאוד מובילים כרגע בביתם על בוסטון. בוסטון, אינדי ופילי צמודות כך שהמשחק בעל חשיבות לסלטיקס.
קליבלנד ניצחה/הביסה את טורונטו :shock:
סקסטון נתן משחק טוב לפחות לפי הסטט׳ ולאב עם 18 ריבאונדים חוזר בקטנה לימי מיניסוטה.
מארק גאסול לא מרשים עם 1-6 מהשדה.
אני עדיין נוטה לחשוב שטורונטו עשו טעות עם הטרייד הזה, בייחוד עם איך שאמביד נראה מול יונאס בפעם הקודמת שנפגשו.

הרוקטס מנצחים עוד אחד, הפעם על שארלוט שכרגיל על תקן ניצבת בשלב הזה של העונה.
הארדן במשחק עם אחוזים לא טובים מהשדה, לוקח יותר מדי לטעמי על עצמו במקום לנוח לקראת הפלייאוף.
שחקנים חזרו מפציעות והקבוצה שלו מספיק טובה כרגע.

הת׳אנדר ניצחו את הג׳אז. וויזארדס את הקינגס ונדמה לי שזה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 6:46 am 
Hall of Famer

לו וויליאמס פשוט אדיר בהתקפה.
גאלו עם 18, לו עם 17 במחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 8:19 am 
מנהל פורום

ווסטברוק מאיים שידפוק בעל ואישתו בקהל של יוטה
יש ז'אנר כזה בסרטי פורנו, אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 10:26 am 
Hall of Famer

האריסון בארנס שיש כאלו שכבר הפכו אותו לנבול קולע בחמשת המשחקים האחרונים 17.4 נק'. כל מסקנות על הקריירה שלו בשל 5 המשחקים הללו שוות בדיוק למסקנות שהוסקו אחרי 5 המשחקים הראשונים שלו בסאקטאון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 3:53 pm 
מנהל פורום

נכון ויהיו עוד רצפים לא טובים שלו על בטוח
הרצף עם מספר הנקודות הנמוך התווסף לחיתוך מדלאס (תכלס כמעט בלי תמורה הוא הועבר לשם) ולפני זה הויתור של ג"ס עליו
לא חושב שהעלייה בסקור הממוצע, רומזת על שינוי במגמה בקריירה שלו
הוא תפס את המקום בחמישיה של ביילצה ובצדק רב, הוא הרבה יותר טוב מבייליצה כמעט בכל אספקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 4:56 pm 
Hall of Famer

אוריאל, אתה קצת מציג את הדברים בצורה דמגוגית.
בקיץ 2016 הווריירס היו צריכים לקבל החלטה. האם לתת לבארנס חוזה מקס' שכמובן לא הגיע לו, או לשמור את הכסף למטרות השגת שחקנים אחרים. מאחר שהשחקן שהגיע במקומו היה קווין דוראנט, אני חושב שאי אפשר לזקוף כנגדו את העובדה שהווריירס ויתרו עליו. המאבס נתנו לו חוזה מקס'.
הויתור על בארנס היה משתי סיבות.
1. בעמדות הפורוורד של העתיד בדאלאס יש את פורזינגיס ואת דונצ'יץ', כך שבארנס מיותר מבחינת העתיד.
2. יש לו חוזה שנגמר בעונה הבאה על 25 מיליון. דאלאס השיגו גמישות כלכלית לקיץ הבא לעשות מהלך, דבר שהם לא יכלו לבצע עם החוזה של בארנס.
אני גם לא חושב שהעליה בחמישה המשחקים האחרונים מסמנת שינוי מגמה בקריירה שלו, בדיוק כמו שחמשת המשחקים הראשונים בהם הוא קלע קצת פחות לא מסמנים משהו. שחקן בינוני, שהצליח איכשהו בקיץ אחד, לא יודע למה, להוציא חוזה מאד גדול. משנה הבאה הוא יחזור לחוזים הממוצעים לשחקנים ברמה שלו.

הבחור עדיין צעיר, בן 26, לא עבר שום פציעה משמעותית שפגעה ביכולת שלו, לא רואה שום אינדקציה שהקריירה שלו הולכת למטה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 6:26 pm 
מנהל פורום

לי נראה שאתה קצת מייפה את הפרידה שלו מג"ס
בהפסד האליפות הוא נעלם במאני טיים (אני לא מדבר על דקות הסיום, כידוע אני מייחס מעט מאוד חשיבות אם בכלל לדקות האחרונות על פני הדקות הראשונות) אלא על כל הסדרה כולה, הוא לקח מעט מאוד אחריות גם כשהיא התגלגלה לפתחו, חרוט לי בזכרון אייר בול מביך שכל כולו אומר בהלה. הוא יצא רע מאוד מהסידרה ביחס לציפיות ממנו
בשלושת משחקי ההפסד שהביאו את האליפות ללברון היה לו משחק אחד של 0 נק', משחק אחד של 5 נק באחוזים מחרידים ורק משחק אחד שדיגדג את הרמה שלו מלמטה
צפיות ממנו: להיות שחקן ההתקפה השלישי בחשיבות שלו מיד אחרי האחים, והוא איכזב
גם בדלאס יש ביצה ויש תרנגולת. דלאס שמה שני מקס אחד על ג'ורדון ואחד לבארנס, הוא לא נדלקו על פרוזינגיס סתם בגלל שהוא לבן ואירופי כמו דריק האגדי ולוקה הפרוספקט. הם פנו לפירוק והרכבה מחדש כי בארנס וג'ורדון ביחד ולחוד לא הראו שאפשר לבנות עליהם קבוצה עם שאיפות לאליפות, אם הם היו מעולים ההימור על הרצועה המתאחה של פורזינגיס אולי בכלל לא היה עולה.
נכון כשהתחליף הוא דוראנט ופורזינגיס אז נראה קצת פחות בעייתי
אבל הוא נכשל פעמיים משימה להיות שחקן מוביל בקבוצה מצויינת
ועכשיו הוא נמצא במעמד שתואם את היכולות שלו, קרי אופציה 3-4 בקבוצת שולי פלייאוף במערב, ואני מאמין שהשכר יתעדכן בהתאם כשהחוזה יגמר ועל זה אני חושב שאנחנו מסכימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 6:43 pm 
Hall of Famer

אני ממש לא מייפה את המציאות.
אין ספק שהייתה לו סדרת גמר נוראית. אבל למרות סדרת הגמר הזאת, הוא שדרג את המעמד הכלכלי שלו עם הצעת החוזה של דאלאס על מקס'. הווריירס היו צריכים להחליט האם הם משווים את ההצעה הזאת. הם נהגו בחכמה רבה וכמובן לא השוו. ההחלטה הייתה חכמה, גם אם התחליף לא היה קווין דוראנט, על אחת כמה וכמה.

לגבי דאלאס, אתה מתווכח עם מישהו אחר. אני הגדרתי את בארנס כשחקן בינוני שלא שווה מקס'. אז בוודאי שההחלטה של דאלאס להעביר אותו מתכתבת היטב עם ההערכה שלי לגבי בארנס.

ויש הבדל עצום בין שחקן שהוכיח שהוא לא מתאים להיות מוביל בקבוצות צמרת, לבין שחקן שהקריירה שלו נובלת (מסקנה שהגיעה על סמך 5 משחקים בקינגס, אני רק אזכיר). בארנס היה שחקן בינוני בווריירס, המשיך להיות בינוני בדאלאס, למרות שהיה שם הסקורר המוביל וימשיך להיות בינוני בסאקטאון. הוא יילך אחורה מבחינת משכורות, אבל לא בגלל גיל בלות או נסיגה ביכולת, אלא בגלל שעכשיו ברור מה הרמה שלו ואף אחד לא יתפרע כפי שדאלאס עשו כשעוד האמינו בפוטנציאל שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 7:03 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ויש הבדל עצום בין שחקן שהוכיח שהוא לא מתאים להיות מוביל בקבוצות צמרת, לבין שחקן שהקריירה שלו נובלת (מסקנה שהגיעה על סמך 5 משחקים בקינגס, אני רק אזכיר). בארנס היה שחקן בינוני בווריירס, המשיך להיות בינוני בדאלאס, למרות שהיה שם הסקורר המוביל וימשיך להיות בינוני בסאקטאון. הוא יילך אחורה מבחינת משכורות, אבל לא בגלל גיל בלות או נסיגה ביכולת, אלא בגלל שעכשיו ברור מה הרמה שלו ואף אחד לא יתפרע כפי שדאלאס עשו כשעוד האמינו בפוטנציאל שלו.

מסכים עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 7:37 pm 
Junior

יוטה בתקופה מוזרה עם הפסדים לקבוצות חלשות אחרי נצחונות על מילווקי ודנבר.
ווסטברוק טען להגנתו שהאוהד ואשתו אמרו כנגדו דברים גזעניים, וחיפוש בטוויטר של האוהד מצא דברים לא מחמיאים בהקשר זה.
יוטה הודיעה שהיא חוקרת את האירוע, ואני מניח שהאוהד יורחק לצמיתות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 8:54 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
עמוס לב כתב:

מסכים עם זה

אז אנחנו עכשיו בקטע של סמנטיקה? אי עמידה שניה ברציפות בציפיות של הקבוצה, משחקן מקס לשחקן חמישיה שלישי או רביעי בחשיבות שלו בקבוצה שהיא אפילו לא קבוצת פליי אוף שהחוזה הבא שלו כבר לא יהיה מקס אלא אם יעשה עונה מופלאה ויפתיע את כולם
אל תקרא לזה נבילה תבחר שם אחר, אני רגוע בעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 9:45 pm 
Junior

נבילה מרמז מישהו שהפך להיות פחות טוב. למשל הזדקן או נפצע.
בארנס לא הפך להיות פחות טוב. להיפך הסטטיסטיקות שלו שנה שעברה היו הטובות בקריירה. הדבר היחיד שהשתנה זה הציפיות ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 9:48 pm 
מנהל פורום

כן כן הבנתי
הנבילה היא במעמד ולא ביכולת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 13, 2019 1:25 am 
מנהל פורום