stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:
ואם לומר שוב את דעתי ולהוסיף זווית נוספת, אז אני חייב לציין שזה קצת עצוב שלמועדון שיש לו הנהלה גרועה אתה מאחל רק להיתקע בבינוניות ושלא יתמזל מזלו אף פעם, במקום לשמוח על זה שגם לאוהדי שארלוט, למשל, יש עכשיו תקווה לצאת מהבוץ למרות ההנהלה הגרועה שלהם. די מבאס אותי לדעת שיש אנשים שיותר אכפת להם ממשחק ההנהלות שיכיל שיטת צ'יפורים כמו שהם רוצים מאשר שאכפת להם מרמת העניין שיש בליגה מהמשחק עצמו.
ואם יתמזל מזלם, אתה חושב שהם יהיו בסדר?
סביר להניח שיהיו פליקנס מספר 2
ויבזבזו את ההזדמנות שנפלה בחיקם ויאמללו לשחקן בכיר את רוב הקריירה שלו.
ופיניקס יהפכו פתאום לארגון מתפקד? והניקס?
ולגבי השאלה על ההנהלות הגרועות - סביר להניח שהן כרגיל יתפזרו על כל רחבי טבלת הליגה, כנראה חוץ בצמרת (וגם אז לך תדע, כבר היו שחקנים גדולים שהצליחו למרות הנהלות גרועות או 'גרועות' - הרי בקיץ של 2003 היית קורא לג'ו דומארס הgm הגרוע בליגה ותראה מה קרה אחר כך).
ההבדל העיקרי הוא שאולי בעוד שמה או שנתיים הנהלות גרועות מסוימות לא יקבלו טייטל של הנהלות טובות רק כי הן הפסידו הרבה באותה עונה ופחות יצ'ופרו על זה.
עוד אין מספיק נתונים אבל אני חושד שהניקס הפכו לארגון מתפקד או לפחות שיש להם GM ראוי/טוב כרגע.
פיניקס זה זוועה, אין ספק, אבל אולי אם יהיה להם מזל השנה, יהיה שם core מספיק טוב.
ייאמר לזכותם שהם לא שילמו יתר על המידה בשביל פוינט גארד אלא נתנו לעצמם את הסיכוי הטוב ביותר להצליח בלוטרי.
אני לא חושב שהנהלות גרועות מפוזרות על פני כל הליגה מלבד הצמרת.
סביר להניח שהן יהיו באותם מקומות שבהם הם נמצאים כרגע, תחתית (ואז לנ.ב.א. יש אינטרס ליצור גלגל) או מעט מתחת לאמצע.
לא בגלל שלא עשו טנקינג אלא בגלל שזה מקומן הטבעי.
את התחתית יש לנ.ב.א. אינטרס להעלות (והן גם משלמות ״מס״ על מיקומן מבחינת מכירת כרטיסים ומוכרות תקווה לעתיד; שעכשיו אולי לא תגיע) אבל את הקבוצות האומללות מתחת לאמצע... הייתי נותן להן להתבוסס בהחלטות הגרועות שקיבלו.
סתם כדוגמה, לחיצה אקראית ב-http://www.tankathon.com/
ממקמת את פיניקס במקום ה-1, שארלוט שעולה 8 מקומות במקום ה-2 ו-וושינגטון שעולה 5 מקומות במקום ה-3.
לחיצה נוספת והנה וושינגטון קפצה למקום ה-1
לחיצה נוספת ומיניסוטה במקום ה-4.
כמעט בכל פעם שלוחצים על סימולציה, קופצת לה קבוצה שלא נמצאת בבנייה מחדש (ממש לא כיבוס מלים לטנקינג בעיניי) וזוכה בבחירה גבוהה סתם בגלל מזל. אני אישית מעדיף שמיניסוטה ישלמו את המחיר על ההימור הלא טוב על באטלר (המאמן הכיר את האופי שלו היטב), על החוזה האיום שנתנו לוויגינס (למרות שלא ראו ממנו קמצוץ שיפור לאורך השנים) והניסיון להגיע לפלייאוף בכל מחיר במקום לבנות בסבלנות. לגיטימי שניסו אבל כשלו ואין סיבה לצ׳פר אותם על חשבון קבוצות גרועות מאוד כמו הקאבס שהיו בגמר, איבדו את לברון ועכשיו מנסים לצבור כשרון מחדש. אותו כנ״ל לגבי וושינגטון ושארלוט שלשתיהן חוזים גרועים וקבלת החלטות אומללה לאורך השנים האחרונות.
בכל מקרה, זו דעתי. אתם יכולים שלא להסכים.