סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 22 ישראל
הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 2:43 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן כתב:
אני מסכים עם הירושלמים, במשחקים התכלס חשובים שהיו הם ניצחו, וזה בגביע. אני זוכר ששנה שעברה כשחולון לקחה את הגביע, ההפסד לירושלים אחר כך בליגה עניין אותי בקליפת השום, אפילו הסוויפ העונתי מולם לא הזיז לי את קצה הזיז של החלק השמאלי של השערה באוזן, כיוון שבמעמדים החשובים חולון ניצחה אותם.
מה לעשות, ככה זה, הליגה בנויה על הפנים בלי הרבה יותר מדי לשחק עליו.

כרגיל הטרול צץ לפני משחקים מול ירושלים וכמובן גם מסכים איתם. אתה אוהד חולון כמו שכדור הארץ שטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 8:39 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זה כבר משחק שני רצוף לא חשוב. חזרתם להשתין על הליגה?
אני לא חושב שהמשחק נגד מכבי היה מוגדר כלא חשוב. אלא אם המשחק בליטא היה נגמר בתוצאה אחרת, אבל ברגע שהיה לנו שם +12, תמיד רוצים לנצח את מכבי.

לא צריך להשתין על הליגה כדי להיות בה במצב טוב. למזלנו הליגה חלשה למשעי כך או כך, ובעיקר שיטת המשחקים הנוכחית מאפשרת זאת. אנו עדיין ככל הנראה נסיים מקומות 2-3 עבור משחקי הפלייאוף ולאחר מכן, טפו טפו חמסה חמסה (ושאר הברכות נגד נאחס) לפיינל פור, שזה מה שחשוב, תסכים איתי.

משעשע שאוהדי חולון "צוהלים" על הניצחון הזה, הרי שנה שעברה היה מצב קיצוני של 0-3 בליגה להפועל אבל מנגד 0-2 לחולון במשחקי המאני טיים (חצי גמר הגביע וחצי גמר הפיינל פור). אז מה עשינו בזה?
הפסד מבאס, שניצחון דו ספרתי בארנה על טנריף ישכיח אותו.

מבחינה מקצועית, אני מסכים עם החברים הסגולים שזה היה ניצחון מאוד קל עבורם, בעיקר בגלל דנשה, שפשוט ניצל בצורה מושלמת את היעדר הגבוהים הירושלמים. אי אפשר לנצח שיש רק את תומאס והגיבוי שלו זה אלכס נגרוביץ'. תוסיף את שני הגבוהים האחרים - אליהו ובאטלר - והרי לך מסיבת פורים ענקית וחולונית בעמדות 4-5. מה שבאמת היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 9:19 am 
Freshman

יופי, אז כולם מרוצים מהתוצאה.

שאלה לגבי הסיבוב ה 3- איך יצא שהקבוצה במקום ה 2 מארחת רק משחק אחד נגד 4 הראשונות (מקום 3) בעוד מקום 3 מארח 2 משחקים? (נגד מקום 1 ומקום 4).
בפועל עדיף לסיים מקום 3..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 10:05 am 
Junior

בגלל שאני טיפוס שאוהב לרצות את הזולת, אני מבקש מכל אוהדי חולון לא להקשיב לאוהדי הפועל המרירים כאן. המשחק אתמול היה המשחק הכי חשוב של העונה ואולי גם אי פעם וגם אם במקרה נצליח, במזל, לקחת אליפות ולזכות בתואר אירופי בבית, זה לא יפצה אפילו במעט על ההפסד הנוראי בחולון, שיצרוב בבשר ובנשמה עד לאינסוף.

שאלה אחרת, לא קשורה: בתור קהל אוהדים שתוקף שוב ושוב את הצביעות של אוהדי הפועל, האם נכון יהיה להגיד שהנושא של איפה ואיפה בכל מה שקשור למי זכאי לאזרוח ומי לא זכאי, כולל המקרה העצוב של גלבאן הוא באמת ובתמים נושא מכאיב ומטריד עבור אוהדי חולון, ולא חלילה סתם קרדום לחפור בו, או אפילו רחמנא ליצלן - צביעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 10:11 am 
Sophomore

מנחם כתב:
גיא פניני מת

המת הזה , מפרפר לכם את הצורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 10:32 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
בגלל שאני טיפוס שאוהב לרצות את הזולת, אני מבקש מכל אוהדי חולון לא להקשיב לאוהדי הפועל המרירים כאן. המשחק אתמול היה המשחק הכי חשוב של העונה ואולי גם אי פעם וגם אם במקרה נצליח, במזל, לקחת אליפות ולזכות בתואר אירופי בבית, זה לא יפצה אפילו במעט על ההפסד הנוראי בחולון, שיצרוב בבשר ובנשמה עד לאינסוף.

שאלה אחרת, לא קשורה: בתור קהל אוהדים שתוקף שוב ושוב את הצביעות של אוהדי הפועל, האם נכון יהיה להגיד שהנושא של איפה ואיפה בכל מה שקשור למי זכאי לאזרוח ומי לא זכאי, כולל המקרה העצוב של גלבאן הוא באמת ובתמים נושא מכאיב ומטריד עבור אוהדי חולון, ולא חלילה סתם קרדום לחפור בו, או אפילו רחמנא ליצלן - צביעות?

אני מציע שבמקום להתמרמר תפרגן על תצוגת עידוד בלתי נשכחת, על אוירה עוינת ללא אלימות (אה לה הבריגדה) ועל מחאה נגד מושחתים, כמו שאתם הייתם עושים פעם (מינוס היצירתיות) לפני שהפכתם למכבי 2.

ולסיום כמה ציטוטים מתוך הכתבה הבוקר של הכתבלב רועי כהן:

באטלר: " הקהל שלהם היה נהדר ודחף אותם בלי הפסקה".
קטש: " בסך הכל היתה אוירה טובה, חמה, של כדורסל טוב, בין 2 קבוצות טובות מאוד.

ועוד מאותה כתבה: " שחקנים בקבוצה ציינו שלמרות האוירה העוינת בהיכל טוטו אמש, האוירה היתה חמה ומהנה לכדורסל".

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 29&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 10:32 am 
Junior

Equilibrium כתב:
מנחם כתב:
גיא פניני מת

במידה ו-2 הקבוצות ייפגשו בהיכל מנורה מבטחים בפיינל פור, העסק יהיה שונה. ראינו שכאשר יש 5000-6000 אוהדים אדומים, ניתן להוציא את פניני משלוותו, ושפניני הוא לא שלו - הוא שחקן אחר לחלוטין. לפחות השנה.

אני רואה שזה לא שוקע אז לגבי דיון על הקהל, דעתי היא:
יופי של תצוגת עידוד וכך צריך להיות. אין לי בעיה עם זה ששיגעו את הספסל שלנו וניסו לגרום להם לעשות פסקי זמן באמצע הפרקט. אין לי בעיה עם הקללות (רק לא קצת מביך שמוקד הקללות והשנאה הוא ילד בן 21 שבקושי עבר משהו בקריירה..). ד"א מה עם החוק שאוסר על הושבת קהל ביתי 2 שורות מאחורי ספסל היריבה? או שרק אנחנו החנונים שאוכפים את זה במשחקי הבית עם שלטי פרסומות על 2 השורות הראשונות ביציע 4, מאחורי הספסל היריב? :o
אני לא מתייחס למחאה נגד אמארה, אותי זה בעיקר הצחיק, ההתחסדות. שנה שעברה 3 מתאזרחים בחולון.

רק בבקשה, חברינו הסגולים, אחרי זה אל תבואו בתלונות שהמצב כהוא זה בארנה או בכל מפגש בגביע/פיינל פור/גביע ווינר בהיכל אחר - כפי שהיה לדוגמה בחצי גמר המדינה הנוכחי (אתם רוצים להילחם בנו ולמנוע זאת? פשוט תבואו בכמות גדולה יותר ותשתלטו על יותר יציעים, בדיוק כפי שהקהל שלנו עשה). בדיוק לפני חודש שמענו מכאן ועד להונולולו תרעומות ובכיות על התנהגות הקהל שלנו - ואל תגידו שזה לא היה כאן בפורום או בקהילות שלכם ברשתות החברתיות. פתאום כולכם נהייתם שוחרי שלום.

באמת, רק שיימשך ככה. יריבות עוינת ללא מכות ו/או שירי שואה/גזענות/ושאר הדברים המכוערים. וכנראה מה שתרם לאי האלימות היא העובדה שחברי הבריגדה לא הגיעו למשחק בעקבות עליית מדרגה במלחמה של חומסקי & הראל בשוררים. החלו תביעות אישיות בליווי עו"ד כנגדם, אה וגם - לפחות לטענת הודעות הארגון - הקבוצה שכרה חברת אבטחה ספציפית שמתעדת הכל ונדרשת להתערב במקרה של הפרת סדר (בפעם השנייה באשכול הזה, קורא לרמי כהן ואיתן לנציאנו ללמוד מה זה בעלים עם ביצים). כלומר חברת אבטחה מטעם הקבוצה שנועדה למגר את העשבים השוטים, בנוסף לכוח הביטחון הרגיל שנדרש ע"פ חוק בכל משחק.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' מרץ 17, 2019 10:49 am, נערך 9 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 10:37 am 
Junior

Equilibrium כתב:
מנחם כתב:
גיא פניני מת

דווקא אתמול לא כל כך, היו אחרים שעשו את העבודה. וההערה נכתבה בעקבות הדחיפות שלו את ליאור שכמובן לא הובילו לשום שריקה, אבל כשליאור דחף חזרה, הוא כמובן עף אחורה כעלה נידף והוציא עבירה מליאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 10:47 am 
Senior

מה זה אתמול לא כל-כך? חצי מהזמן במשחקים נגד הפועל פניני הוא נזק מהלך והשחקן הכי גרוע על המגרש, אני מזמין את אקוויליבריום לצפות בפניני בחצי גמר גביע מפרפר, לא את הצורה שלנו, אלא כמו שדג מפרפר כשהוא מה שאסור להגיד על פניני.
אבל מן הסתם הוא לא יראה את החצי גמר כי הוא לא באמת רוצה לדבר על כדורסל, סתם קם טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 11:12 am 
Sophomore

אגב גיא פניני, שמעתי אחרי אחת השלשות שלו קריאות גיא פניני מת.

לא יכולתי שלא להיזכר בהעמדה לדין שלנו אחרי חצי הגמר בגין נהמות לאחר תלונתו של אב מודאג שנפגע מקריאות אלה.

ייתכן שאשלח גם אני מכתב לעו"ד טל אור, היו שם ילדים קטנים ולא ייתכן שהם יצטרכו לשמוע תועבה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 11:22 am 
Junior

אתה מוזמן לשלוח. כדאי גם שתקרא לאוהדי ירושלים זבובים, זה בטח יגרום לו להגיב יותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 1:23 pm 
Freshman

זאת אווירה ספורטיבית וחיובית?
צילום מאתמול
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 1:40 pm 
Junior

ביזאד סופריאן כתב:
אגב גיא פניני, שמעתי אחרי אחת השלשות שלו קריאות גיא פניני מת.

לא יכולתי שלא להיזכר בהעמדה לדין שלנו אחרי חצי הגמר בגין נהמות לאחר תלונתו של אב מודאג שנפגע מקריאות אלה.

ייתכן שאשלח גם אני מכתב לעו"ד טל אור, היו שם ילדים קטנים ולא ייתכן שהם יצטרכו לשמוע תועבה כזו.

אתה יכול לבלבל את המוח עד מחר. בשורה התחתונה במשחק נגד מכבי כאשר החלו קריאות כאלה חומסקי חטף בעצמו את המיקרופון לכרוז הקבוצה ושאג על חברי הגוש המעודד שיחדלו מזה.

כשראה שזה לא עבד החל בתביעות אישיות כנגד השוררים (אני מאז מתמיד אמרתי שרק דרך הכיס לומדים. חפש את ההודעה שלי) בנוסף לתשלומים עבור כוח אבטחה אד הוק מטעם המועדון חמושים במצלמות להסריט את אותם שוררים כראיות לתיק משפטי. סיכוי לא רע בכלל שהרבה פחות משתלם לשכור כוח אבטחה ייעודי בכל משחק לטובת זה + משרד עורכי דין. נראה לי שיותר זול פשוט לשלם את קנסות האיגוד.

בשורה התחתונה אצלנו אין גדרות עם בד יוטה על מנת לחצוץ בין האוהדים (בסה"כ גדר פלסטיק נמוכה, אני בטוח שהיית בארנה ויודע על מה אני מדבר) ואצלנו אין חנייה ייעודית לאוהדי הקבוצה האורחת באף משחק. ואצלנו ניידות לא מלוות את קהל האורחת עד המחלף הקרוב. כולם הולכים ביחד במסדרונות ו/או בסביבת ההיכל. לא צריך את כל זה.

אני רוצה שתמצא לי אוהד חולון אחד שפוחד אמיתי וכנה להגיע למשחק בירושלים שמא יקבל מכות מאוהד הפועל. אחד כזה.
כי אני יכול לספר לך על עשרות שלנו שמוותרים על החוויה להגיע אליכם. שלא נדבר על להגיע עם ילדים.

אני לא אומר שהקהל שלנו הוא מלאכים באדום אבל צריך להיות מאוד מאוד מאוד ערמומי כדי להעיז להשוות בכלל בין רמת האלימות בקהלים. אתם לא נמצאים בlevel של אף קהל כדורסל. אתם נמצאים הרחק הרחק למעלה שווי ערך מבחינתי לקהל של בית"ר.

אז אתה באמת יכול לקשקש עד מחר. ההנהלה שלנו נלחמת בזה. הרוב השפוי מצטרף אליה ואת הניצנים של זה היה ניתן לשמוע היטב במשחק הבית האחרון בצ'יפופוליג. אצלכם עוצמים עיניים במקרה הטוב ובמקרה הרע הולכים לכל כלי תקשורת ומגנים בחירוף נפש על הרוח הרעה ביציע. ולא הפעם אני לא מדבר על רמי כהן אלא על איתן לנציאנו.

רוני הירשנזון מודה לך על השימוש הציני בו.

נ.ב
דרך אגב, אם זה לא ברור, כוח האבטחה שדיברתי עליו נכח גם אתמול בחולון. זה לא רק למשחקי הבית.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' מרץ 17, 2019 2:05 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 1:56 pm 
Freshman

מנחם כתב:
אתה מוזמן לשלוח. כדאי גם שתקרא לאוהדי ירושלים זבובים, זה בטח יגרום לו להגיב יותר מהר.

הם קוראים לנו זבובים בגלל שאנחנו קהל קצת יותר גדול... בחולון מביאים למשחק העונה נגד נאנטר 2500 איש וגם למעמד חצי גמר
בארנה מחלקים כרטיסים חינם במסעדות בחולון כי קשה לגרום ל- 2000 איש ליסוע 60 ק"מ באחד מרגעי השיא של העונה.
ולגבי נושא האיזרוח של אמארה, ג'ו אלכסנדר חנן קולמן וטי ג'יי קליין שהביאו גביע לפני שנה שואלים למה לקפח אותם, אולי הקהל של חולון יכול לעשות גם להם טקס דומה.
מסכן פדרו גלבן, מעניין אם הקהל של חולון ימשיך לעזור לו במאבקו הצודק גם במשחקים הבאים. מגוחך משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 2:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו, ומקרה גל בק היה מציק לאוהדי הפועל מעבר לצקצוק של 5 שניות אם היה לדורסת עורך דין אחר? ככה זה בחיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 2:09 pm 
Freshman

באמת, רק שיימשך ככה. יריבות עוינת ללא מכות ו/או שירי שואה/גזענות/ושאר הדברים המכוערים. וכנראה מה שתרם לאי האלימות היא העובדה שחברי הבריגדה לא הגיעו למשחק בעקבות עליית מדרגה במלחמה של חומסקי & הראל בשוררים. החלו תביעות אישיות בליווי עו"ד כנגדם, אה וגם - לפחות לטענת הודעות הארגון - הקבוצה שכרה חברת אבטחה ספציפית שמתעדת הכל ונדרשת להתערב במקרה של הפרת סדר (בפעם השנייה באשכול הזה, קורא לרמי כהן ואיתן לנציאנו ללמוד מה זה בעלים עם ביצים). כלומר חברת אבטחה מטעם הקבוצה שנועדה למגר את העשבים השוטים, בנוסף לכוח הביטחון הרגיל שנדרש ע"פ חוק בכל משחק.[/quote]

לא הבנתי. אז בעצם אתה תולה את האלימות כן או לא בחברי הבריגדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 2:29 pm 
Sophomore

ARENA כתב:
מנחם כתב:

הם קוראים לנו זבובים בגלל שאנחנו קהל קצת יותר גדול... בחולון מביאים למשחק העונה נגד נאנטר 2500 איש וגם למעמד חצי גמר
בארנה מחלקים כרטיסים חינם במסעדות בחולון כי קשה לגרום ל- 2000 איש ליסוע 60 ק"מ באחד מרגעי השיא של העונה.
ולגבי נושא האיזרוח של אמארה, ג'ו אלכסנדר חנן קולמן וטי ג'יי קליין שהביאו גביע לפני שנה שואלים למה לקפח אותם, אולי הקהל של חולון יכול לעשות גם להם טקס דומה.
מסכן פדרו גלבן, מעניין אם הקהל של חולון ימשיך לעזור לו במאבקו הצודק גם במשחקים הבאים. מגוחך משהו.

רבע מהקהל שלנו הם אוהדי בני יהודה.
מאבקו של פדרו מאוד נגע לנו.
והיה כיף במסעדות, במיוחד זו של הדגים. הראו לי את הלקרדה שאכלתם :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 2:31 pm 
Sophomore

ARENA כתב:
מנחם כתב:
.

לאיזרוח של קולמן אלכסנדר וקליין יש סיבות מובהקות המפורטות בחוק, והם היו מקבלים אזרחות גם אם היו משחקים בליגה הלאומית.
במקרה של יהושפט הסיפור הוא קצת שונה, וסביר מאוד להניח שאם היה משחק בכל קבוצה אחרת באחרץ חוץ מ-2 המכביות, הוא לא היה מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 3:17 pm 
Hall of Famer

אבל האוול קיבל אזרחות בהפועל ת"א.....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 3:43 pm 
Freshman

ביזאד סופריאן כתב:
ARENA כתב:
מנחם כתב:

פתאום היה לך כיף במסעדות בייחוד עם הלקרדה אבל כשהנושא הזה של כרטיסים חינם במסעדות בחולון עלה לפני הגביע
הכחשת כמובן וכתבת לכולנו (ואני מצטט) " תצלם ואז נדבר"... קשקשן צמרת היית וכנראה גם תישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 4:01 pm 
Sophomore

ARENA כתב:
ביזאד סופריאן כתב:
ARENA כתב:
מנחם כתב:

פתאום היה לך כיף במסעדות בייחוד עם הלקרדה אבל כשהנושא הזה של כרטיסים חינם במסעדות בחולון עלה לפני הגביע
הכחשת כמובן וכתבת לכולנו (ואני מצטט) " תצלם ואז נדבר"... קשקשן צמרת היית וכנראה גם תישאר.

אני לא רואה סתירה בין הדברים. היה טעים אשש !
ותמסור לאמארה שבקשר לנפיחות, שישים קרח וילחץ כל הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 4:24 pm 
Junior

זה נהדר שכל פעם יש אוהד חולון אחר שבצורת ההתבטאות שלו ממשיך להצדיק את הדימוי הרע שיש לאוהדי הקבוצה ומוציא שם רע לרוב האוהדים שמבינים את גבולות ההתנהגות וההתבטאות במגרש ומחוצה לו. רק אל תפסיק בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 4:46 pm 
Freshman

מנחם כתב:
זה נהדר שכל פעם יש אוהד חולון אחר שבצורת ההתבטאות שלו ממשיך להצדיק את הדימוי הרע שיש לאוהדי הקבוצה ומוציא שם רע לרוב האוהדים שמבינים את גבולות ההתנהגות וההתבטאות במגרש ומחוצה לו. רק אל תפסיק בבקשה.

אכן האיש פשוט קלאסיקה :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 4:51 pm 
Sophomore

מנחם כתב:

אמר אוהד מכבי ירושלים....
שתפסיקו לדפוק מכות אחד לשני תעדכנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2019 5:57 pm 
Junior

ביזאד סופריאן כתב:
מנחם כתב:

אמר אוהד מכבי ירושלים....
שתפסיקו לדפוק מכות אחד לשני תעדכנו...
אתה מודע לזה שגם ביציע שלכם הלכו מכות אחד עם השני לאחר זריקת הגרעינים לפרקט בחצי גמר הגביע.

ועדיין 0 התייחסות למה שרשמתי למעלה. כי ככה שזה שאין מה להגיד. שותקים. אני עדיין מחכה ליום שבו סידורי האבטחה בחולון יהיו זהים אחד לאחד לסידורי האבטחה בארנה.

הרי הקהל שלנו כל כך אלים. איך זה ייתכן בכלל שאין שביל סטרילי לאוהדי חולון או מכבי בעת ביקור שלהם בארנה. על זה אין לך מה לענות. כי בחיים רמת האבטחה לא תגיע לשם. לא צריך אצלנו. קהל של מכבי, חולון אן הפועל תל אביב חונה את האוטו שלו סמוך לאוהדי הפועל ושני הקהלים פוסעים יחד לאולם באין מפריע ורק נכנסים מכניסות שונות לאולם. תמשיך להטיל את הרפש שלך כאן. בסופו של יום מי שפוגש את 2 הקהלים ומי שמבקר בארנה ואז בחולון, יודע את האמת. מי שלא..
כנראה שימשיך להאמין לבולשיט שלך. אז תמשיך לכתוב באהבה. אני עדיין מחכה לשמוע על אוהד חולון שפוחד פחד אמיתי וכנה להגיע לירושלים לבדו או עם ילדיו.

בנוגע לאלה אצלנו שהלכו מכוח ביום ראשון: הסר דאגה מליבך. הם מטופלים, ופירטתי מעלה כיצד. שוב, 180 מעלות ממה שקורה אצלכם. ההנהלה היחידה שעושה מהלך שכזה. תעריך או לא, זו כבר בחירה שלך. מניח שאני יודע לבד את התשובה.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' מרץ 17, 2019 6:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot], מנחם ו 117 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה