ביזאד סופריאן כתב:
אגב גיא פניני, שמעתי אחרי אחת השלשות שלו קריאות גיא פניני מת.
לא יכולתי שלא להיזכר בהעמדה לדין שלנו אחרי חצי הגמר בגין נהמות לאחר תלונתו של אב מודאג שנפגע מקריאות אלה.
ייתכן שאשלח גם אני מכתב לעו"ד טל אור, היו שם ילדים קטנים ולא ייתכן שהם יצטרכו לשמוע תועבה כזו.
אתה יכול לבלבל את המוח עד מחר. בשורה התחתונה במשחק נגד מכבי כאשר החלו קריאות כאלה חומסקי חטף בעצמו את המיקרופון לכרוז הקבוצה ושאג על חברי הגוש המעודד שיחדלו מזה.
כשראה שזה לא עבד החל בתביעות אישיות כנגד השוררים (אני מאז מתמיד אמרתי שרק דרך הכיס לומדים. חפש את ההודעה שלי) בנוסף לתשלומים עבור כוח אבטחה אד הוק מטעם המועדון חמושים במצלמות להסריט את אותם שוררים כראיות לתיק משפטי. סיכוי לא רע בכלל שהרבה פחות משתלם לשכור כוח אבטחה ייעודי בכל משחק לטובת זה + משרד עורכי דין. נראה לי שיותר זול פשוט לשלם את קנסות האיגוד.
בשורה התחתונה אצלנו אין גדרות עם בד יוטה על מנת לחצוץ בין האוהדים (בסה"כ גדר פלסטיק נמוכה, אני בטוח שהיית בארנה ויודע על מה אני מדבר) ואצלנו אין חנייה ייעודית לאוהדי הקבוצה האורחת באף משחק. ואצלנו ניידות לא מלוות את קהל האורחת עד המחלף הקרוב. כולם הולכים ביחד במסדרונות ו/או בסביבת ההיכל. לא צריך את כל זה.
אני רוצה שתמצא לי אוהד חולון אחד שפוחד אמיתי וכנה להגיע למשחק בירושלים שמא יקבל מכות מאוהד הפועל. אחד כזה.
כי אני יכול לספר לך על עשרות שלנו שמוותרים על החוויה להגיע אליכם. שלא נדבר על להגיע עם ילדים.
אני לא אומר שהקהל שלנו הוא מלאכים באדום אבל צריך להיות מאוד מאוד מאוד ערמומי כדי להעיז להשוות בכלל בין רמת האלימות בקהלים. אתם לא נמצאים בlevel של אף קהל כדורסל. אתם נמצאים הרחק הרחק למעלה שווי ערך מבחינתי לקהל של בית"ר.
אז אתה באמת יכול לקשקש עד מחר. ההנהלה שלנו נלחמת בזה. הרוב השפוי מצטרף אליה ואת הניצנים של זה היה ניתן לשמוע היטב במשחק הבית האחרון בצ'יפופוליג. אצלכם עוצמים עיניים במקרה הטוב ובמקרה הרע הולכים לכל כלי תקשורת ומגנים בחירוף נפש על הרוח הרעה ביציע. ולא הפעם אני לא מדבר על רמי כהן אלא על איתן לנציאנו.
רוני הירשנזון מודה לך על השימוש הציני בו.
נ.ב
דרך אגב, אם זה לא ברור, כוח האבטחה שדיברתי עליו נכח גם אתמול בחולון. זה לא רק למשחקי הבית.