ראי שעל הקיר כתב:
אדום88 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אז מכבי מסיימת את הסיבוב במקום הראשון והפרס שלה הוא לא לארח את ירושלים וגם לא את הדרבי.
אין, אין על ליגה של שלושה סיבובים.
איזו תגובה הזויה
מישהו הינדס ככה את הטבלה נגד מכבי?
איזו תגובה הזויה ישר בחזרה לתוך פרצוף שלך. תגובה של ילד טוקבקיסט שלא קרא את מה שענה עליו, וענה על משהו אחר לגמרי.
מישהו אמר משהו על הינדוס? יצא ככה שפתחו פתח למקום הראשון לשחק משחקי חוץ מול שתי היריבות הגדולות שלו. תוצאה של הסיבוב השלישי שבהגדרה הוא מעוות. יש בכלל דבר כזה בליגות אחרות? או שזו עוד המצאה שיש רק בישראל כי אנחנו יותר חכמים מכולם? צריך להיות בליגה מספר זוגי של סיבובים.
ואם אתם שואלים אותי אז כן, צריך לאפשר למקום הראשון לבחור את מי לארח בחלוקה של מקומות. נניח, תבחר את מי לארח ממקומות 2 ו-3 או שניים לארח במקומות 2-4 וכך הלאה. אחר כך מקום שני שמקבל את הבחירה של הראשון כנתון וממשיך הלאה, וכו' וכו'.
יש הרבה עיוותים בליגה הישראלית, ובוא נודה שחלק מהם אכן מכוונים נגד מכבי, בעיקר הפיינל פור. לעומת זאת אני די בטוח שהסיבוב השלישי הוא לא משהו שאפשר לטעון שכוון נגד מכבי, אולי רק בחירה לא חכמה.
אני לא מומחה לליגות אחרות, אבל אני לא אופתע אם יש עוד מקומות עם שלושה סיבובים. נתקלתי בכדורסל האירופאי בהרבה דברים הרבה יותר הזויים (בעיקר ברמת הנבחרות או המפעלים האירופאיים - אבל כי זה המקום שאני עוקב) - 2 משחקי גמר שמוכרעים על הפרש, אליפויות אירופה שכל המשחקים לא חשובים פרט למשחק האחרון, הכרעת עלייה על יחס סלים (ולא על הפרשי סלים) ועוד הרבה שטויות. ההצעה שלך אמנם מעניינת, אבל אני די בטוח שאין תקדים למשהו קרוב לאפשרות בחירה.