stavs כתב:
אני מתאר לעצמי שהוא חתם על ההארכה ולא פשוט התבשר עליה.
אני לא בטוח שאני מת על זה - קטש עשה עבודה טובה עם הבנייה של הסגל והטמעת סגנון משחק, לפחות בשלב הראשון של העונה, הוא גם עשה עד עכשיו קמפיין טוב באירופה ולקח תואר אז הוא כבר הרוויח תיוג של 'עונה לא רעה' לפחות, אבל אני חושב שאולי עוד מוקדם לקבוע אם נכון להמשיך איתו.
רוב המבחנים הגדולים של העונה עוד לפנינו, מול קבוצות עדיפות על הנייר עוד ללא ראינו ממנו משהו מיוחד ואני לא בטוח כמה הקבוצה השתפרה ככל שהעונה התקדמה.
ברמת ניהול משחקים ראינו ממנו דברים יפים לצד כמה חולשות לא קטנות שהתגלו.
בסך הכל עושה עונה יפה בינתיים ונראה שהוא השתפר כמאמן מאז הקמפיין הקודם שלו בקבוצה, אבל אני עוד לא בטוח שזו החלטה נכונה להמשיך איתו לעוד עונה; יש לו עדיין מקומות שבהם חובת ההוכחה היא עליו ואני מאוד מקווה שזה לא מעיד על אוירה של הכתרת העונה כהצלחה כבר במועדון, אבל נחיה ונראה.
אני מסכים מאד שעדיין מוקדם להכריז על העונה כהצלחה מסחררת, אבל ההחתמה הזו נכונה מאד לדעתי ומסמלת את החזרה לשפיות של ירושלים אחרי עידן אורי אלון. זה הצעד השני אחרי הויתור על היורוקאפ וחלום היורוליג, מיקוד בקבוצה טובה בתקציב שפוי. בתקופה אורי אלון היו הרבה החלטות פזיזות בנושא המאמן, החל משחרור של גרינברג אחרי שנה בלבד (הפסד אדיר לדעתי), המשכיות עם פרנקו למרות הכישלונות המחפירים באירופה (מודה שקשה לשחרר מאמן שהביא אליפות), הדיבורים על חוסר הרצון מפיאניג'יאני בגלל הסגנון והשיא היה בעונה שעברה שהתחילו עם קציקריס, שחררו את הכוכב שהתעמת איתו רק כדי לשחרר את המאמן שבוע אחרי, מינוי של מודי מאור חסר הניסיון בלי לתת לו באמת שנה שלמה של התנסות. המערכת התייצבה מאז שקטש חתם, הקבוצה השנה נראית טוב - לא מדהים (ניתחון ב-30 הפרש מול מכבי) אבל גם בלי התבזויות באירופה ובלגן עם השחקנים (דוג' נקודתיות משנים קודמות - ג'רלס, דאנטה סמית', ברייסי רייט).
יש גם שאלה של אלטרנטיבות - ברמה המקומית היחיד שאפשר לשקול הוא דן שמיר ואני לא בטוח שהוא עולה על קטש. צריך לזכור גם שקטש התקדם מאד בשנים האחרונות, גם ברמת הנבחרת.