סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:10 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
זהו.. מחליפים את כל הסגל שוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:12 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אורן, הקשר?

מכבי צייצה תמונה של ווילבקין שואג על רקע תמונה של ירושלים עם הכיתוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:14 am 
Sophomore

ז'לגיריס ניצחה פעמיים את מכבי ת"א שניצחה פעמיים את הפועל ירושלים שניצחה פעמיים את קלייפדה נפטונאס שניצחה 3 פעמים את ז'לגיריס העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ולשנה הבאה תקועים עם וילבקין והחוזה שלו.
וגם עם ספרופולוס
הטרויקה רק תתחזק, כי ככל שנכשלים יותר הם מתחזקים יותר.
לקבוצה הזו אין עתיד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:29 am 
מנהל פורום

בלייק צריך להישאר, ווילביקין נמצא על חוזה מוגזם ככה הסתבר העונה אבל עם רכז נורמלי לידו ולא פארגו הוא יכול להתברר כקלע יעיל וסקורר חשוב בקבוצה טובה יותר.
טיוס צריך להרוויח פחות ולפנות כסף למשהו יותר איכותי מקיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:34 am 
Junior

נהניתי. מה שמביך במיוחד הוא שבניגוד לעונות קודמות מכבי מגיעה לסוף מרץ כשהיא רחוקה מלהיות קבוצה מפורקת או שבורה. היא שומרת, מנסה, אבל פשוט גרועה מדי בכדורסל. מה שמשמח לא פחות זה שנראה שהאוהדים חיים די בסדר עם המצב הזה. שי סידי יצעק ״די-בר-תו-לו-מי-או״, ניב רסקין וגור שלף יסכימו שמייקל רול זה בעצם גרסה משופרת של לארי בירד, דיאנדרה קיין ימשיך להיות הסמל הצהוב החדש כי הוא יילך מכות עם יפתח זיו או משהו - והכל בסך הכל ממש סבבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:34 am 
Hall of Famer

אוריאל, זה כואב לי בעין. למה בלייק? בלאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:35 am 
Hall of Famer

אני לא רואה את בלאק נשאר. אני חושב שהוא יחזור ל-NBA כמשלים איפשהו, הוא לא מסתיר שזה מה שהוא רוצה.
טיוס לדעתי לא יישאר. אני לא רואה אותו מפחית בשכר, ונראה שמכבי נמאס ממנו והגישה שלו. יותר מדי היי מיינטננס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:39 am 
Hall of Famer

לא היה איזה פרסום שמישהו ממכבי נסע לארה"ב כדי לסגור עם.הסוכן של טיוס הארכת.חוזה לשנתיים נוספות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:42 am 
Hall of Famer

אולי הוא נפצע בברך או משהו וצריך למהר ולהחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:44 am 
Hall of Famer

:hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:52 am 
Hall of Famer

לגבי מה שכתב הנביא, זו מן הסתם "ההצלחה" הגדולה של מכבי בעידן הטרויקה - לשכנע את האוהדים שבינוניות היא הצלחה. הם עושים את זה בעיקר בגלל שהבינו שארגוני האוהדים הגדולים עסוקים בעיקר בעצמם ומאוהבים בעיקר בעצמם, כך שפחות חשוב לספק להם נצחונות או יכולות בכדורסל. מה שחשוב להם זה שלא יעלו להם את המנויים.
בשנה הבאה השמש תזרח, השקדיה תפרח, המנויים ימכרו, המותג ימשיך לחיות, בסלניוז ימשיכו להגיד שמכבי הרבה יותר חזקה ממה שהיא באמת, והתוצאה תהייה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:57 am 
מנהל פורום

אורן כתב:
אוריאל, זה כואב לי בעין. למה בלייק? בלאק.

צודק, נראה לי שהאוטוקורקט שלי תיקן את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:06 am 
Junior

ראובן כתב:
הדרךלנס ז'לגיריס 2?

לא כל יום פורים :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 7:25 am 
Hall of Famer

זה היה אחד המשחקים הכי מטופשים שראיתי אי פעם, בעיקר ברבע השלישי שבו מכבי איבדה כדורים בשלומיאליות כאילו מדובר בחבורת אנשים שהרגע נפגשה בפעם הראשונה ואין בה אפילו שני אנשים שדוברים שפה משותפת. ז'לגיריס באמת קבוצה מאוד מאוד בינונית והרבה פחות מוכשרת ממכבי, אבל בניגוד למכבי, לפחות מתואמת ומחזיקה בסגל שחקנים עם אינטילגנציית משחק סבירה. הבעייה העיקרית של מכבי היא פשוט חוסר מוחלט של אינטילגנציית משחק מהרכזים, כשג'ון-די, שהוא הרכז השלישי והלחם והחמאה שלו זה הגנה, התלהבות וביצים גדולות (בטח שלא שכל) הוא הרכז הכי אינטילגנטי בסגל, כשמייקל רול קשישא (שחקן חכם וחמוד, מת עליו, אבל שחקן הגנה לא טוב בכלל, לא שחקן ל-30-35 דקות לערב ובטח שלא רכז) הוא היחיד בקו האחורי שמשחק סוג של כדורסל אינטיגנטי וכשדיאנדרה קיין שפשוט לא חזר לעצמו מאז הפציעה ונראה כמו צל חיוור של שחקן ההתקפה הבינוני שהוא היה לפניה מקבל כ"כ הרבה דקות, זה פשוט כואב בעיניים.

אני קצת מבואס על ספרופולוס, הוא לא מאמן מדהים, דוגמטי ומקובע מדי, אבל בסגל נכון שתפור למידותיו הוא כן מאמן שיכול להצליח, הסגל הזה פשוט מבליט יותר מדי את החסרונות שלו, הוא צריך שחקנים שמסוגלים לחשוב על המגרש ולאלתר בחכמה כשתכנית המשחק שלו משתבשת, ואף אחד מהשחקנים המובילים שלו פשוט לא כזה.

בקיצור ולעניין, נגמרה עונת היורוליג של מכבי רשמית, נקווה שלפחות היא תצליח לגרד איזה 2 ניצחונות עד הסוף כדי לסיים אותה עם קצת טעם טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 7:59 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אורן כתב:
ראובן כתב:
אורן, הקשר?

מכבי צייצה תמונה של ווילבקין שואג על רקע תמונה של ירושלים עם הכיתוב הזה.

אוה ואו. לרגע נבהלתי שקראו לדיון תומפסון ככה בשידור והזדעקת או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 8:28 am 
Hall of Famer

rony כתב:
זה היה אחד המשחקים הכי מטופשים שראיתי אי פעם, בעיקר ברבע השלישי שבו מכבי איבדה כדורים בשלומיאליות כאילו מדובר בחבורת אנשים שהרגע נפגשה בפעם הראשונה ואין בה אפילו שני אנשים שדוברים שפה משותפת. ז'לגיריס באמת קבוצה מאוד מאוד בינונית והרבה פחות מוכשרת ממכבי, אבל בניגוד למכבי, לפחות מתואמת ומחזיקה בסגל שחקנים עם אינטילגנציית משחק סבירה. הבעייה העיקרית של מכבי היא פשוט חוסר מוחלט של אינטילגנציית משחק מהרכזים, כשג'ון-די, שהוא הרכז השלישי והלחם והחמאה שלו זה הגנה, התלהבות וביצים גדולות (בטח שלא שכל) הוא הרכז הכי אינטילגנטי בסגל, כשמייקל רול קשישא (שחקן חכם וחמוד, מת עליו, אבל שחקן הגנה לא טוב בכלל, לא שחקן ל-30-35 דקות לערב ובטח שלא רכז) הוא היחיד בקו האחורי שמשחק סוג של כדורסל אינטיגנטי וכשדיאנדרה קיין שפשוט לא חזר לעצמו מאז הפציעה ונראה כמו צל חיוור של שחקן ההתקפה הבינוני שהוא היה לפניה מקבל כ"כ הרבה דקות, זה פשוט כואב בעיניים.

אני קצת מבואס על ספרופולוס, הוא לא מאמן מדהים, דוגמטי ומקובע מדי, אבל בסגל נכון שתפור למידותיו הוא כן מאמן שיכול להצליח, הסגל הזה פשוט מבליט יותר מדי את החסרונות שלו, הוא צריך שחקנים שמסוגלים לחשוב על המגרש ולאלתר בחכמה כשתכנית המשחק שלו משתבשת, ואף אחד מהשחקנים המובילים שלו פשוט לא כזה.

בקיצור ולעניין, נגמרה עונת היורוליג של מכבי רשמית, נקווה שלפחות היא תצליח לגרד איזה 2 ניצחונות עד הסוף כדי לסיים אותה עם קצת טעם טוב.

זה מה שמטריד אותך? זה לא באמת מעניין אם מכבי לא תנצח יותר ביורוליג אפילו משחק אחד. מכבי צריכה כבר לעבור למוד ליגה ופלייאוף ולשכוח מהיורוליג.
העניין הוא שספק אם היא מסוגלת. יש בה יותר מדי שחקנים, בטח בקו האחורי, חולי אגו לא חכמים במיוחד וחיים בסרט לגבי יכולותיהם, שאני בספק גדול לגבי הגישה שלהם אל הליגה, עכשיו כשהמפעל שלשמו התכנסו נגמר. אמר הנביא בצדק שמכבי לא מפורקת או שבורה, סתם חרא של קבוצת כדורסל. עם חבורת השחקנים הזו והמאמן שמשום מה חולה להם על התחת ושכבר הוכיח שכשדברים משתבשים גם הוא משתבש - פאזת המפורקת והשבורה יכולה בקלות להגיע. יש לי תחושה שעוד לא ראינו את הסוף של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 8:41 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
rony כתב:

זה מה שמטריד אותך? זה לא באמת מעניין אם מכבי לא תנצח יותר ביורוליג אפילו משחק אחד. מכבי צריכה כבר לעבור למוד ליגה ופלייאוף ולשכוח מהיורוליג.
העניין הוא שספק אם היא מסוגלת. יש בה יותר מדי שחקנים, בטח בקו האחורי, חולי אגו לא חכמים במיוחד וחיים בסרט לגבי יכולותיהם, שאני בספק גדול לגבי הגישה שלהם אל הליגה, עכשיו כשהמפעל שלשמו התכנסו נגמר. אמר הנביא בצדק שמכבי לא מפורקת או שבורה, סתם חרא של קבוצת כדורסל. עם חבורת השחקנים הזו והמאמן שמשום מה חולה להם על התחת ושכבר הוכיח שכשדברים משתבשים גם הוא משתבש - פאזת המפורקת והשבורה יכולה בקלות להגיע. יש לי תחושה שעוד לא ראינו את הסוף של זה.

נבואות הזעם של ראי :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 8:48 am 
Hall of Famer

תראו מי שמדבר. האופטימיסט הנצחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 9:36 am 
Junior

יאניס ספרופולוס חתום במכבי גם לעונה הבאה.
ינסה שוב בעונת 19/20.

לדעתכם אם לא ייקח גם אליפות בפיינל פור הישראלי, יפטרו אותו? כלומר יעדיפו לשלם לו שנה של משכורת/פיצויים ולהביא במקומו מאמן אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 9:46 am 
מנהל פורום

התפרקות בליגה? בעונה שעברה, לפחות זה לא קרה, הכל יכול להיות אבל לא סביר
מסכים עם רוב הביקורת על הנהלה וגם על יאניס שמיד עם ההגעה שלו העלתי כאן פיקפוקים לגבי יכולות האימון שלו

במכבי מאז הבחירה בספחייה יש תהליך איטי (איטי מידי) של יציאה מהתהומות של קבוצת תחתית של ממש לקבוצה שבחסות הגרלה טובה הייתה רלוונטית לטופ 8 אבל רק למראית עין. הקינוח היה אליפות עם דומיננטיות מרשימה
השנה, מעבר למיקום שיהיה דומה לעונה שעברה, נראה לי שהקבוצה שיחקה כדורסל יותר טוב בטח מאז שמאז שיאניס הגיע, גם המבנה של הקבוצה הגיוני יותר. תוציא את פארגו ותשים רכז סביר, נגיד ...מיצ'יץ' כזה שעולה בערך כמו פארגו

לא מתווכח מדובר בכישלון מכל זווית אפשרית של עונת היורוליג ליג, אבל יש תזוזה משמעותית מהתהומות של לפני שני עונות ותזוזה קטנה מהפייק של העונה שעברה

מקרי?

אולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 9:58 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
בלייק צריך להישאר, ווילביקין נמצא על חוזה מוגזם ככה הסתבר העונה אבל עם רכז נורמלי לידו ולא פארגו הוא יכול להתברר כקלע יעיל וסקורר חשוב בקבוצה טובה יותר.
טיוס צריך להרוויח פחות ולפנות כסף למשהו יותר איכותי מקיין

ווילבקין חייב את הכדור ביד, ככה שזה לא כל כך משנה כמה טוב הרכז לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 10:07 am 
מנהל פורום

יש הבדל בין חייב את הכדור ביד בשביל לקלוע לבין להוביל את ההתקפה ולשלוט בקצב המשחק
אין בעיה ש סקנד גארד יקח את הכדור בפוזשנים ספציפיים ישים כדור בסל, זה לא אומר שהוא הרכז, מעביר את החצי, מסמן תרגיל ושומר על הרכז שממול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 10:30 am 
מנהל פורום

במכבי הנוכחית הוא לוקח נתח גדול בהתקפות גם כרכז.
להגיד שהוא ימשיך לעשות את זה גם כשיהיה רכז אחר? הנבואה ניתנה לשוטים. אבל הוא בינתיים נראה כמו פרד עיקש שלא יעשה בקלות שינוי בסגנון המשחק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 10:36 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
התפרקות בליגה? בעונה שעברה, לפחות זה לא קרה, הכל יכול להיות אבל לא סביר
מסכים עם רוב הביקורת על הנהלה וגם על יאניס שמיד עם ההגעה שלו העלתי כאן פיקפוקים לגבי יכולות האימון שלו

במכבי מאז הבחירה בספחייה יש תהליך איטי (איטי מידי) של יציאה מהתהומות של קבוצת תחתית של ממש לקבוצה שבחסות הגרלה טובה הייתה רלוונטית לטופ 8 אבל רק למראית עין. הקינוח היה אליפות עם דומיננטיות מרשימה
השנה, מעבר למיקום שיהיה דומה לעונה שעברה, נראה לי שהקבוצה שיחקה כדורסל יותר טוב בטח מאז שמאז שיאניס הגיע, גם המבנה של הקבוצה הגיוני יותר. תוציא את פארגו ותשים רכז סביר, נגיד ...מיצ'יץ' כזה שעולה בערך כמו פארגו

לא מתווכח מדובר בכישלון מכל זווית אפשרית של עונת היורוליג ליג, אבל יש תזוזה משמעותית מהתהומות של לפני שני עונות ותזוזה קטנה מהפייק של העונה שעברה

מקרי?

אולי

מכבי הייתה דומיננטית בפיינל פור, בהחלט. אבל בסדרה מול נס ציונה היא התקשתה. כלומר היא הייתה דומיננטית בשני הנצחונות הראשונים שלה, אבל הפסידה משחק אחד והייתה כפסע מלהפסיד עוד אחד ולהגיע למשחק חמישי שאחריתו מי ישורנה.
לזכותו של ספאחיה ייאמר שהוא ניצל את הסיבוב השלישי (וכמובן את הגעתו של פארגו והכושר שהוא הגיע איתו) כדי לגבש את החבורה הקבועה שאיתה הוא רץ לפלייאוף, כשלקראת הסוף הוא הושיב בצד זרים (וישראלים) פחות או יותר קבועים. בראש ובראשונה הוא החליט בעצם לסיים מוקדם את העונה של פייר ג'קסון. אפשר להגיד מה שרוצים על השיפור בכדורסל של הקבוצה תחת ספרופולוס מול ספאחיה וזה כנראה נכון, אבל אני בספק אם ספרופולוס מסוגל להתנתק מהפטיש שיש לו לשחקנים מסויימים ולקבל כזו החלטה כמו שספאחיה עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה