סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 11:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Shiver כתב:
במכבי הנוכחית הוא לוקח נתח גדול בהתקפות גם כרכז.
להגיד שהוא ימשיך לעשות את זה גם כשיהיה רכז אחר? הנבואה ניתנה לשוטים. אבל הוא בינתיים נראה כמו פרד עיקש שלא יעשה בקלות שינוי בסגנון המשחק שלו.

בדרושפאקה כשהיה לידו רכז טוב ודמיננטי גם הוא, וילבקין לא היה כזה פרד עיקש. בטח לא ברמות האלה.
זה לא משנה את דעתי שמדובר באופן כללי בילד קקה, שאני עדיין מתפלא על האיפוק של חבריו לקבוצה שלא אירגנו נגדו שמיכה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:27 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רועי כהן מעדכן ש דיאנדרה קיין לא ימריא עם מכבי ת"א למוסקבה עקב סיבות אישיות
https://mobile.twitter.com/RoiCohen99/s ... 0334663680

כזכור מחר ב-19:00, מכבי נגד חימקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:36 pm 
Hall of Famer

לאאאאאא!! מה נעשה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 12:50 pm 
Junior

מישהו מסוגל להעריך מה הסיכוי של מכבי לעלות אם היא מנצחת שלוש פעמים (לא מה הסיכוי שלה לנצח שלוש פעמים, את זה אני יכול להעריך לבד)? לדעתי זה הרבה פחות גמור ממה שהרבה אנשים חושבים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:04 pm 
Hall of Famer

לפי מה שקראתי (לא בדקתי) היא צריכה שלפחות שתי יריבות שלה יפסידו את כל המשחקים. אולי אולי היא יכולה להרשות לעצמה שפנתינאיקוס תנצח משחק אחד בגלל היתרון בהפרשים.
זה לא יקרה. חוץ מויטוריה, לכל היריבות שלה יש לפחות משחק אחד קל, ונדמה לי ששתיים מהן גם נפגשות זו עם זו אז הן לא יכולות שתיהן להפסיד.
בקיצור הסיכוי הוא אפס בריבוע.

ושוב, כמו בדימוי שלי על השחמט, יש את הקטע הזה שמכבי צריכה לנצח שלוש פעמים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:18 pm 
Hall of Famer

אם אני לא טועה ז'אלגיריס עברה את מכבי בטבלה.
בקיץ בלי קשר לאם הקבוצה תזכה באליפות כנראה חצי סגל שוב יוחלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:23 pm 
Freshman

העונה של מכבי היא כישלון גדול הרבה יותר ממה שזה נראה בטבלה. מדובר על עונה בה יש 4 קבוצות שהן ברמת שלב הבתים ביורוקאפ (גראן קנאריה למשל עם אותו מאזן כמו פאונלברדה שלא עלתה בבית של הפועל בליגת האלופות, מקום 14 בספרד! דרושפקה מקום 10 בטורקיה!! ), כלומר למעשה עולות 8 מ-12. שתי היווניות בעונה רעה מאד, ואת ז'לגיריס ראינו אתמול, קבוצה עם שלד שחקנים אפור ובינוני. מכבי עם התקציב הענק, עם ההוצאה על וילבקין וטיוס, היתה חייבת להיות בשש הראשונות בעונה כזו. הבעיה היא בסקאוטינג. מי שהשאיר את רול, פארגו וקיין זה מה שהוא מקבל. ומי שלא לומד שיש לו בעיה בסקאוטנינג כל שנה גם לא יכול לצאת מהבור (אבל למי אכפת, יש שריון ביורוליג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:30 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
זה מה שמטריד אותך? זה לא באמת מעניין אם מכבי לא תנצח יותר ביורוליג אפילו משחק אחד. מכבי צריכה כבר לעבור למוד ליגה ופלייאוף ולשכוח מהיורוליג.
העניין הוא שספק אם היא מסוגלת. יש בה יותר מדי שחקנים, בטח בקו האחורי, חולי אגו לא חכמים במיוחד וחיים בסרט לגבי יכולותיהם, שאני בספק גדול לגבי הגישה שלהם אל הליגה, עכשיו כשהמפעל שלשמו התכנסו נגמר. אמר הנביא בצדק שמכבי לא מפורקת או שבורה, סתם חרא של קבוצת כדורסל. עם חבורת השחקנים הזו והמאמן שמשום מה חולה להם על התחת ושכבר הוכיח שכשדברים משתבשים גם הוא משתבש - פאזת המפורקת והשבורה יכולה בקלות להגיע. יש לי תחושה שעוד לא ראינו את הסוף של זה.

מה שנקרא, בוא. מכבי לא חרא של קבוצת כדורסל במונחים של הליגה הישראלית, וגם במונחי יורוליג, היא לא דרושאפקה, גראן קנאריה או בודצ'נוסט שהן באמת חרא של קבוצות. אם נסתכל על התקופה שלה תחת ספרופולוס, היא קבוצה בינונית, שווה מקום 7-13 פחות או יותר ששם הקבוצות בערך שקולות אחת לשניה, אני לא חושב שאפשר להגיד שמאז שספרופולוס הגיע יש הבדל משמעותי בינה לבין אולימפיאקוס, פאו, מילאנו, חימקי, ז'לגיריס ובאיירן שמדורגות סביבה (גם לא יותר טובה מן הסתם). היא כן סוחבת על הגב גיבנת רצינית מתקופת ספאחיה של מאזן 8-1, אם ספרופולוס היה במקומו והיה משיג במשחקים האלו, נניח, 3-6 או אפילו 2-7, מכבי הייתה היום עדיין בתמונת ההצלבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:31 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:
העונה של מכבי היא כישלון גדול הרבה יותר ממה שזה נראה בטבלה. מדובר על עונה בה יש 4 קבוצות שהן ברמת שלב הבתים ביורוקאפ (גראן קנאריה למשל עם אותו מאזן כמו פאונלברדה שלא עלתה בבית של הפועל בליגת האלופות, מקום 14 בספרד! דרושפקה מקום 10 בטורקיה!! ), כלומר למעשה עולות 8 מ-12. שתי היווניות בעונה רעה מאד, ואת ז'לגיריס ראינו אתמול, קבוצה עם שלד שחקנים אפור ובינוני. מכבי עם התקציב הענק, עם ההוצאה על וילבקין וטיוס, היתה חייבת להיות בשש הראשונות בעונה כזו. הבעיה היא בסקאוטינג. מי שהשאיר את רול, פארגו וקיין זה מה שהוא מקבל. ומי שלא לומד שיש לו בעיה בסקאוטנינג כל שנה גם לא יכול לצאת מהבור (אבל למי אכפת, יש שריון ביורוליג).

אין לי אלא להסכים. התחתית של היורוליג חלשה מאד השנה, ולסיים מעליה זו לא חוכמה כזו גדולה.
בשנה הבאה היורוליג יתרחב, ולנסיה/מלאגה יחזרו ליורוליג במקום גראן קנריה, סביר להניח שהכוכב האדום תחזור במקום בודוצ'נוסט, סביר להניח שגם תהייה קבוצה אחרת יותר טובה מדרושפאקה, אלבה ברלין תגיע דרך היורוקאפ או דרך הליגה הגרמנית (כי באיירן משוריינת ובמברג הולכת לפיב"א), וילרבאן תצטרף ויהיה הרבה יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:35 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
זה מה שמטריד אותך? זה לא באמת מעניין אם מכבי לא תנצח יותר ביורוליג אפילו משחק אחד. מכבי צריכה כבר לעבור למוד ליגה ופלייאוף ולשכוח מהיורוליג.
העניין הוא שספק אם היא מסוגלת. יש בה יותר מדי שחקנים, בטח בקו האחורי, חולי אגו לא חכמים במיוחד וחיים בסרט לגבי יכולותיהם, שאני בספק גדול לגבי הגישה שלהם אל הליגה, עכשיו כשהמפעל שלשמו התכנסו נגמר. אמר הנביא בצדק שמכבי לא מפורקת או שבורה, סתם חרא של קבוצת כדורסל. עם חבורת השחקנים הזו והמאמן שמשום מה חולה להם על התחת ושכבר הוכיח שכשדברים משתבשים גם הוא משתבש - פאזת המפורקת והשבורה יכולה בקלות להגיע. יש לי תחושה שעוד לא ראינו את הסוף של זה.

מה שנקרא, בוא. מכבי לא חרא של קבוצת כדורסל במונחים של הליגה הישראלית, וגם במונחי יורוליג, היא לא דרושאפקה, גראן קנאריה או בודצ'נוסט שהן באמת חרא של קבוצות. אם נסתכל על התקופה שלה תחת ספרופולוס, היא קבוצה בינונית, שווה מקום 7-13 פחות או יותר ששם הקבוצות בערך שקולות אחת לשניה, אני לא חושב שאפשר להגיד שמאז שספרופולוס הגיע יש הבדל משמעותי בינה לבין אולימפיאקוס, פאו, מילאנו, חימקי, ז'לגיריס ובאיירן שמדורגות סביבה (גם לא יותר טובה מן הסתם). היא כן סוחבת על הגב גיבנת רצינית מתקופת ספאחיה של מאזן 8-1, אם ספרופולוס היה במקומו והיה משיג במשחקים האלו, נניח, 3-6 או אפילו 2-7, מכבי הייתה היום עדיין בתמונת ההצלבה.

מה שנקרא, בוא ישר בחזרה... כמו שכתבתי בהודעה הקודמת וכמו שכתב קודמי, מכבי קיבלה השנה הנחה גדולה בזכות תחתית יורוליג סופר חלשה. מקרה שכנראה לא יחזור. אתה לא צריך להיות קבוצת פלייאוף יורוליג כדי לסיים מעל התחתית הזו. זה לא הופך את מכבי למשהו אחר מאשר קבוצת כדורסל גרועה.

והמשפט "מכבי לא חרא של קבוצה במונחי הליגה הישראלית", וואלה יופי. כן, מכבי היא קבוצת צמרת בליגה הישראלית, קבוצת צמרת רגילה כמו עוד אחת או שתיים שנמצאות שם. אם זה מנחם אותך, אם זה הסטנדרט החדש של מכבי, אז הטרויקה הצליחה במשימתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:41 pm 
מנהל פורום

רלפי כתב:

טיעון קצת בעייתי. זה שיש 4 קבוצות כה חלשות רק אומר שזה באמת לא חוכמה לסיים 10-12... אז אם יש מישהו שינסה להגיד שזה הישג של מכבי, אפשר בתגובה לציין את המאזן של אותן קבוצות.
אני רק לא רואה איך זה יכול להיות טיעון שמחזק את זה שאי העפלה לפלייאוף = כישלון גדול. הרי יכול להיות שיש 4 קבוצות ממש חלשות בתחתית, אבל במקביל 8-9 קבוצות מאוד חזקות (נגיד) שלמכבי לא באמת היה סיכוי להתחרות מולן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:45 pm 
Hall of Famer

ושוב, מאז שספרופולוס הגיעה מכבי מציגה תוצאות דומות לאלו של קבוצות תחתית הצלבה ביורוליג, לא תוצאות של קבוצת תחתית, בעינייך זה חרא של קבוצה? סבבה. זה אומר שיש אולי 5-6 קבוצות ביורוליג ובאירופה בכלל שהן לא "חרא של קבוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 1:49 pm 
Junior

עזוב, זה מקרה אבוד. בעיני ראי באיירן מינכן, עם מאזן זהה לזה של מכבי ושני הפסדים ברורים במאבקים הישירים, היא קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי.

בשולי הדברים, המשחק אתמול פתר לי סופית שתי תעלומות שהעסיקו אותי בתקופה האחרונה:
1. איך לעזאזל ג׳רמי פארגו מצא את עצמו בגיל 32 בליגה הלבנונית?
2. איך יכול להיות שנפטונאס קלייפדה אשכרה עשתה השנה לז׳לגיריס סוויפ של 3:0?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 2:32 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ושוב, מאז שספרופולוס הגיעה מכבי מציגה תוצאות דומות לאלו של קבוצות תחתית הצלבה ביורוליג, לא תוצאות של קבוצת תחתית, בעינייך זה חרא של קבוצה? סבבה. זה אומר שיש אולי 5-6 קבוצות ביורוליג ובאירופה בכלל שהן לא "חרא של קבוצה".

רק שמכבי עשתה את המאזן הזה עם תכנית משחקים יותר קלה מהאחרות. את תכנית המשחקים הקשה היא "בזבזה" בתחילת העונה.
והיא שיחקה ברוב משחקיה כדורסל לא משהו. הייתה תקופה קצרה של עקיצה, משחק וחצי ליתר דיוק, אבל תקופה של עקיצה הייתה גם בערך בכל עונה קודמת, כולל אצל רמי הדר ובתחילת העונה שעברה עם ספאחיה.

וזה בסדר, נביא. אני יודע שאני תמיד טועה, וטועה תמיד. אל תפחית באחוזים אגב, אני טועה ב-100% מהמקרים ולא בפחות, כי גם כשאני צודק אני בעצם טועה כמו בסיבוב השלישי בליגה לפני שנתיים. אבל זה באמת סוג של שיא שגם כשאני מסכים איתך אני טועה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 2:56 pm 
Junior

אל תהיה קשה עם עצמך. אני חושב שהתייצבת על משהו כמו 85% של טעויות.

ורק עכשיו ראיתי את הערכת הסיכויים ואם זה באמת נכון ומכבי צריכה רק 3 הפסדים של באסקוניה + שניים של פנא (פלוס העניין הזה של שלושה נצחונות שהיא תצטרך לנצח בעצמה), אז אני חושש שגם עכשיו הסיכוי של מכבי הרבה יותר גבוה מהאחד למיליון שעליו מדברים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 2:57 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
rony כתב:

רק שמכבי עשתה את המאזן הזה עם תכנית משחקים יותר קלה מהאחרות. את תכנית המשחקים הקשה היא "בזבזה" בתחילת העונה.
והיא שיחקה ברוב משחקיה כדורסל לא משהו. הייתה תקופה קצרה של עקיצה, משחק וחצי ליתר דיוק, אבל תקופה של עקיצה הייתה גם בערך בכל עונה קודמת, כולל אצל רמי הדר ובתחילת העונה שעברה עם ספאחיה.

המאזן שלה תחת ספרופולוס מול קבוצות מהדרג שלה (באסקוניה, אולימפיאקוס, מילאנו, פאו, ז'לגיריס ובאיירן) הוא 5 ניצחונות ו-5 הפסדים, אם תוציא את באסקוניה מהדרג של מכבי ותעביר אותה לדרג מעל או שתכניס אליו את חימקי מהדרג שמתחת, אז הוא רק משתפר. ההקלה היחידה שאתה יכול להכניס בלו"ז הזה היא ש-6 מהמשחקים (4 ניצחונות ו-2 הפסדים) היו בבית לעומת 4 בחוץ (ניצחון אחד ו-3 הפסדים). בקיצור, מכבי תחת ספרופולוס התמודדה ראש בראש עם קבוצות הדרג התחתון של ההצלבה והייתה די שקולה להן, זה גם לא שההפסדים (פרט למשחק החוץ בבאסקוניה) היו תבוסות מטורפות, הפסדים ב-2 נק' לבאסקוניה וז'לגיריס בבית, הפסד ב-4 למילאנו בחוץ והפסד ב-7 לז'לגיריס בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 3:01 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לפי מה שקראתי (לא בדקתי) היא צריכה שלפחות שתי יריבות שלה יפסידו את כל המשחקים. אולי אולי היא יכולה להרשות לעצמה שפנתינאיקוס תנצח משחק אחד בגלל היתרון בהפרשים.
זה לא יקרה. חוץ מויטוריה, לכל היריבות שלה יש לפחות משחק אחד קל, ונדמה לי ששתיים מהן גם נפגשות זו עם זו אז הן לא יכולות שתיהן להפסיד.

אז תקרא בפורום.
viewtopic.php?f=1&t=17965
בעיקרון, 2 החשודות לסיים עם 15 משחקים הם פאו ומילאנו. אם נוצר בית משולש עם מכבי, הכול תלוי במפגש בין מילאנו לפאו. ניצחון איטלקי והם עולים. ניצחון יווני עד 2 נק' ומילאנו עולה. ניצחון יווני בין 4-8 ומכבי עולה. ניצחון מעל 10 ופאו עולים.
בעיקרון גם ויטוריה עם לו"ז מאד קשה יכולה להצטרף לחגיגה ואז זה כבר הרבה פחות טוב למכבי שהפסידה פעמיים מולם. ויטוריה בעיני גם יכולה לסיים עם 16 ניצ' וגם עם 14.
אם מילאנו מסיימת בלבד עם 15 ניצ' אז מילאנו עולה. אם פאו מסיימת בלבד עם 15 ניצ', אז מכבי עולה.
לבאסקוניה ולמילאנו יש לו"ז קשה מאד לסיום, כך ששתיהן יכולות לסיים עם 0 ניצ', בוודאי אחת מהן.
לפאו יש משחק קל ועוד 2 משחקים קשים. 15 ניצ' זה תסריט הגיוני. למען האמת אם פאו מנצחת את מילאנו, תסריט הגיוני שמילאנו תסיים את העונה ללא ניצחון. נותרו לה בנוסף משחקים מול פנר בבית ואנדולו בחוץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 3:02 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אל תהיה קשה עם עצמך. אני חושב שהתייצבת על משהו כמו 85% של טעויות.

מה שמשאיר עוד 15% שבהן גם כן טעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 5:40 pm 
Hall of Famer

דיאנדרה קיין מתברר נוסע לארה"ב להיות לצד אמו שנמצאת במצב רפואי קשה מאד. הוא ייעדר לתקופה לא מוגדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 6:00 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אז תקרא בפורום.
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=17965
בעיקרון, 2 החשודות לסיים עם 15 משחקים הם פאו ומילאנו. אם נוצר בית משולש עם מכבי, הכול תלוי במפגש בין מילאנו לפאו. ניצחון איטלקי והם עולים. ניצחון יווני עד 2 נק' ומילאנו עולה. ניצחון יווני בין 4-8 ומכבי עולה. ניצחון מעל 10 ופאו עולים.
בעיקרון גם ויטוריה עם לו"ז מאד קשה יכולה להצטרף לחגיגה ואז זה כבר הרבה פחות טוב למכבי שהפסידה פעמיים מולם. ויטוריה בעיני גם יכולה לסיים עם 16 ניצ' וגם עם 14.
אם מילאנו מסיימת בלבד עם 15 ניצ' אז מילאנו עולה. אם פאו מסיימת בלבד עם 15 ניצ', אז מכבי עולה.
לבאסקוניה ולמילאנו יש לו"ז קשה מאד לסיום, כך ששתיהן יכולות לסיים עם 0 ניצ', בוודאי אחת מהן.
לפאו יש משחק קל ועוד 2 משחקים קשים. 15 ניצ' זה תסריט הגיוני. למען האמת אם פאו מנצחת את מילאנו, תסריט הגיוני שמילאנו תסיים את העונה ללא ניצחון. נותרו לה בנוסף משחקים מול פנר בבית ואנדולו בחוץ.

אולימפיאקוס מחוץ למשחק לדעתי כי יש להם משחקים קלים. נניח שתסיים 6.
ויטוריה יכולה בקלות לסיים עם 14 נצחונות (משחקים מול ריאל, אפס ובמוסקבה). לדעתי סביר שהם מחוץ למשחק.
זה משאיר 2 מקומות ל-3 קבוצות - מילנו, פאו ומכבי. מכבי במצב טוב, כי אם פאו מנצחים האיטלקים כנראה יסיימו עם 14 נצחונות (2 המשחקים האחרים קשים), מכבי בפנים עם 15 נצחונות. אם מילנו מנצחת ופאו מנצחת עוד אחד (משחק בית מול בודוצ'נוסט) יש בית משולש שבו מכבי מקום 2 מתוך 3, כלומר בפלייאוף.
כלומר אם מכבי מנצחת 3 משחקים, התרחיש הסביר לדעתי הוא שהם בפנים.
הערה אחת - ההקבלה של הניתוח שלי למעלה הוא שמכבי תנצח רק 2, ותפסיד בטורקיה. כלומר אם מכבי מנצחת 3, גם כל אחת מהאחרות יכולה לנצח משחקים "בלתי צפויים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2019 10:06 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
2. איך יכול להיות שנפטונאס קלייפדה אשכרה עשתה השנה לז׳לגיריס סוויפ של 3:0?

אכפת לך לשתף אותנו בפתרון שהגעת אליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2019 6:21 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:

אז אחרי המחזור של אתמול, נפתח עוד צוהר קטן למכבים
באיירן עשתה ניצחון גדול על ברצלונה, ונמצא עם סיכויים לא רעים בכלל לסיים עם 15 ניצחונות (דרושאפקה בחוץ וגראן קנריה בבית)
אם מכבי עושה 3 ניצחונות (וזה וואחד אם), היא ביתרון בכל בית משולש שיווצר שם, פרט לבית משולש עם ז'אלגיריס (סבירות מאוד מאוד נמוכה שיקרה) ובאסקוניה (נשארו משחקים נגד ריאל, ואנדולו ומחזור אחרון בצסק"א. בהחלט אפשרי שהם ינצחו רק משחק בודד מכל זה)
הקיצר, 3 ניצחונות של מכבי, והסיכויים בהחלט לא אפסו

מצד שני, שבד כנראה יזרוק בערב את כל התחזית הזאת לפח

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2019 7:05 pm 
Junior

https://www.haaretz.co.il/sport/mitbone ... -1.7044471 גם אלון עידן לא יודע אם אפשר כבר לסכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2019 8:12 pm 
מנהל פורום

עודד וולפסון כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אז אחרי המחזור של אתמול, נפתח עוד צוהר קטן למכבים
באיירן עשתה ניצחון גדול על ברצלונה, ונמצא עם סיכויים לא רעים בכלל לסיים עם 15 ניצחונות (דרושאפקה בחוץ וגראן קנריה בבית)
אם מכבי עושה 3 ניצחונות (וזה וואחד אם), היא ביתרון בכל בית משולש שיווצר שם, פרט לבית משולש עם ז'אלגיריס (סבירות מאוד מאוד נמוכה שיקרה) ובאסקוניה (נשארו משחקים נגד ריאל, ואנדולו ומחזור אחרון בצסק"א. בהחלט אפשרי שהם ינצחו רק משחק בודד מכל זה)
הקיצר, 3 ניצחונות של מכבי, והסיכויים בהחלט לא אפסו

מצד שני, שבד כנראה יזרוק בערב את כל התחזית הזאת לפח

לא שבד יזרוק לפח, מכבי לבד תזרוק לפח. אפטיות של קבוצה שכבר ירדה ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 22, 2019 9:02 pm 
מנהל פורום

ווילביקין יורד ומכבי מתאוששת
תחילת חצי 2 ווילביקין שוב עולה ושוב חימקי חוזרת
מדהים

חזור למעלה