סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA לראשון
הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2019 1:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
ג"ס עשתה את זה עם בחירות דראפט בלבד לפני שצרפה את דוראנט.

לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2019 1:37 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
אני חושב שהאכזבה מקיירי התחילה השנה, אפילו במהלכה. שילוב של הגישה שלו, היכולת הבינונית של הקבוצה שהוא מוביל ואיך שאר השחקנים נראים. משהו חשוב לגבי היכולת שלו - כשהוא הצטרף לקבוצה הוא לדעתי היה הבטחה - שחקן שעבר כל כך הרבה והוא רק בן 25. אני חושב שהציפייה הייתה שברגע שהוא ייצא מהצל של לברון הוא יהפוך לכוכב על בליגה, אולי קצת בהתבסס על מה שקרה להארדן כשעזב את יוסטון. צריך לזכור שבוסטון נתנו די הרבה בשבילו, וזה נחשב היה לטרייד טוב בעיקר בגלל הציפייה הזו.

אני לא חושב שאיינג׳ ציפה ליותר ממה שהוא קיבל. הארדן קצת הוחבא באוקלוהומה סיטי ואילו קיירי סיים שתי סדרות גמר head to head מול קארי. כולם ידעו פחות או יותר למה קיירי מסוגל ולמה הוא לא מסוגל.

אני גם לא חושב שבוסטון שילמה הרבה עבורו, בעיקר את הבחירה השמינית בדראפט.
עבור כוכב צעיר מוכח, עם ניסיון פלייאוף ברמות הכי גבוהות, שיש לו חוזה לעוד שנתיים, זה נחשב למחיר מציאה, שהתקבל בגלל שקיירי דחק את קליבלנד לקיר עם בקשת הטרייד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2019 2:10 pm 
Junior

ובדיוק בגלל שהוא סיים 2 סדרות גמר תחת לברון (ומהבחינה הזו גם הוא קצת הוחבא), הייתה לפחות ציפייה לראות מה הוא יכול לעשות לבד, האם הוא יכול לקחת קבוצה לאליפות או לפחות לגמר. כרגע זה לא נראה המצב. אני גם חושב שהציפייה הייתה שהוא יגדל להיות שחקן טופ 5, מה שלא קרה. אני לא בטוח שהוא השתפר משמעותית בדירוג שלו מאז שעזב.
לגבי המחיר - במקור הטרייד היה ב"ערך" גבוה יותר לשני הצדדים (הכוונה ערך גבוה יותר שהחליף בעלות) - הבחירה של הנטס הייתה אמורה להיות גבוהה יותר, תומאס היה שחקן שסיים עונה עם כמעט 30 נק' למשחק, וגם קראודר אחלה שחקן. זה היה מחיר גבוה אבל כנגד שחקן שיכול להוביל קבוצה לאליפות, ולכן המחיר היה שווה. בפרספקטיבה של שנתיים, הבחירה של הנטס הייתה רק 8, תומאס לא קרוב לשחקן שהיה בסלטיקס וגם קראודר לא הצלחה מטורפת. מצד שני גם קיירי לא עמד בציפיות (כשתומאס אומר שאיתו היו זוכים באליפות זה נשמע פחות מופרך מלפני שנה וחצי), כלומר ה"ערך" שהועבר נמוך יותר, לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2019 2:16 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
ובדיוק בגלל שהוא סיים 2 סדרות גמר תחת לברון (ומהבחינה הזו גם הוא קצת הוחבא), הייתה לפחות ציפייה לראות מה הוא יכול לעשות לבד, האם הוא יכול לקחת קבוצה לאליפות או לפחות לגמר. כרגע זה לא נראה המצב. אני גם חושב שהציפייה הייתה שהוא יגדל להיות שחקן טופ 5, מה שלא קרה. אני לא בטוח שהוא השתפר משמעותית בדירוג שלו מאז שעזב.
לגבי המחיר - במקור הטרייד היה ב"ערך" גבוה יותר לשני הצדדים (הכוונה ערך גבוה יותר שהחליף בעלות) - הבחירה של הנטס הייתה אמורה להיות גבוהה יותר, תומאס היה שחקן שסיים עונה עם כמעט 30 נק' למשחק, וגם קראודר אחלה שחקן. זה היה מחיר גבוה אבל כנגד שחקן שיכול להוביל קבוצה לאליפות, ולכן המחיר היה שווה. בפרספקטיבה של שנתיים, הבחירה של הנטס הייתה רק 8, תומאס לא קרוב לשחקן שהיה בסלטיקס וגם קראודר לא הצלחה מטורפת. מצד שני גם קיירי לא עמד בציפיות (כשתומאס אומר שאיתו היו זוכים באליפות זה נשמע פחות מופרך מלפני שנה וחצי), כלומר ה"ערך" שהועבר נמוך יותר, לשני הצדדים.

זה תיאור לא נכון בעיניי. תומאס היה פצוע אאל״ט ורגע לפני יציאה לשוק החופשי. איינג׳ ידע שהוא מתחמק מבור עמוק מאוד. אני בספק אם איינג׳ היה להוט להחתים את קראודר שגם הוא יצא לשוק החופשי באותו קיץ. הבחירה של הנטס הדרדרה או לפחות היה ברור שהם לא אחת הקבוצות הכי גרועות בליגה כמו בעונות עברו.

אני בספק אם איינג׳ חשב או ציפה שקיירי יגדל להיות סופרסטאר.
הוא טופ10 ככל הנראה וזה לא מעט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2019 3:55 pm 
Hall of Famer

בזמן הטרייד היה ידוע כבר שהבחירה מקום 8 לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2019 4:00 pm 
Junior

satriani כתב:
בזמן הטרייד היה ידוע כבר שהבחירה מקום 8 לא?

לא, הטרייד היה שנה לפני הדראפט, בדיוק אחרי שנתיים שהבחירה של הנטס הייתה מקום 3 ו-1, ולא נראה היה שלקבוצה יש עתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 123 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה