סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבא הלילה - שלישי
הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 7:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה חתיכת אילו, ואני לא מאמין בכך בכלל. סן אנטוניו, הקליפרס, יוטה ואוקלהומה כולן טובות מדאלאס שלה יש בעיות רציניות בסגל.

א. פוינט גארד - אני מחבב את הרוקי ברונסון, אבל מאז הפציעה של בראה, העובדה היא שאין שם פוינט גארד נורמלי. דניס סמית' עצמו היה די סתמי (כפי שהוא נראה גם בניקס אגב)
ב. משחק פנים - דיאנדרה נחלש מאד בהגנה, ובהתקפה הוא אף פעם לא היה משהו. זאת אחת הסיבות שהוא בניקס. פרט אליו יש בעיקר את דוויט פאוול שהוא מקסימום לארי נאנס ג'וניור משודרג מעט, גם אם שחקן שאני די מחבב (ולא קולע מהשלוש), את קלבר האנדרייטד לדעתי, אבל זה לא אומר שהוא קרוב להיות ברמה של שחקן פותח, וכאמור את הגופה של נוביצקי.
ג. שחקנים יוצרים - כאמור דונצ'יץ', הוא יהיה מהטובים, וכבר כיום הוא אחד מ 3-4 הסטפ בקרים הטובים ביקום, אבל הוא רק אחד. וגם הוא ,בתור רוקי, סובל מחוסר יציבות כמו משחקים של 0-9 מהשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 10:12 pm 
Sophomore

העניין זה לא אם באמת היו מצליחים לעשות פלייאוף או לא. כנראה שלא. העניין זה שהם לא רוצים לנצח כרגע... אין לדונצ'יץ' בכלל עם מה לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 12:36 am 
Sophomore

מאנו כתב:
אילו לדאלאס היה חשוב לנצח העונה דונצ'יץ' עוד היה סוחב אותם לפלייאוף. הם הבינו מה יש להם ביד, פירקו את החבילה, הביאו את פורזינגיס. משחקים עם הגופה של נוביצקי.

זה לא אילו, זה מופרך לחלוטין לכתוב דבר כזה בכלל.
וזה נכון במיוחד כשמסתכלים על הנתונים***, ורואים שגם אם דונצ'יץ' נחלש זה ממש ממש לא בהרבה - וזה לא כאילו פתאום ש"אם דאלאס היו רוצים להגיע לפלייאוף" בסוף העונה הוא היה נהיה ג'יימס הארדן.
מה שמצחיק אותי שההייפ גבוה במיוחד בישראל, מה שזכור לי כמובן עם כספי, והוא אפילו לא ישראלי!

http://www.espn.com/nba/player/splits/_ ... -doncic***

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 1:58 am 
Sophomore

ההייפ גבוה במיוחד בישראל כי הוא אירופאי לבן וזה הופך אותו ל"אחד משלנו" שמראה לאמריקאים (השחורים) מאיפה משתין הדג.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 2:03 am 
Hall of Famer

סליחה ובמטותא, אבל זה קשקוש. במשחק של דאלאס שבו הייתי, היחס של הכתבים לדונצ'יץ' היה דומה לזה של כתבים רק לכוכבי קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 2:29 am 
Sophomore

ההייפ בישראל (לפחות בדפי NBA בפייסבוק שאני עוקב אחריהם כגון הדף של סורוקה) גבוה בהרבה מלכוכבי קבוצות גדולות, אז אל תקשקש נורטון ;)

וחוצפן חיובי, אתה צודק לחלוטין - אבל הוא עדיין גבוה מזה (למשל איפה הוא ואיפה נוביצקי וגאסול כשהיו בשיאם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 6:56 am 
Sophomore

ההייפ בארה"ב משוגע גם כן. גם זה בגלל צבע עורו, מוצאו, גילו... וכי הוא בן זונה של שחקן.

וכיאל, בחיאת זה לא מה שאמרתי בשום צורה. איפה אמרתי שדונצ'יץ' נחלש? בעיניי הוא ממש לא נחלש, אם כבר רק הולך ומשתפר. האינדיקציה להיחלשות היא שהם מפסידים והסיבה שהם מפסידים היא שהם עשו מהפכים בסגל ואין שם כלום כרגע וגם שהם לא רוצים לנצח.
מאותה סיבה אגב טריי יאנג פתאום מנצח משחקים (לא שהוא לא מראהפוטנציאל אדיר, אבל לומר שהוא אולי יותר מרשים מדונצ'יץ' זה מופרך בעיניי. הסקת מסקנה חסרת עמוד שדרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 11:03 am 
Sophomore

קודם כל זה חיאל.
דבר שני לא אתה אמרת - SATRIANI כתב שהוא נחלש במרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 11:30 am 
Sophomore

בסדר חיאל, אז לא הבנתי בכלל את התגובה שלך. ציטטת אותי אבל הגבת לסטריאני? ואז עוד הוספת ציטוט נוסף שלי בתוך המשפט שבו הגבת לסטריאני?
לא ברור.

אתה מציין את זה שהוביל את נבחרתו (לזכייה באליפות אירופה) ואת קבוצתו ביורוליג (לזכייה ביורוליג) כמשהו שהוא יתרון אדיר כרוקי (בקטע של ניסיון ובגרות. מה שנכון).
אבל בהשוואה לאירופאים הגדולים, איך הדבר הזה בעוכריו? ובכלל, זה עניין מעגלי - אילו לא היה מיוחד, לא היה מסוגל לעשות מה שעשה.
הישגיו באירופה בנוסף ליכולות המטורפות שהוא מציג בעונת הרוקי, אלה הדברים שרק פותחים את התיאבון. והכל כל כך נונשלנטי ועם סטייל. אני מבין את התהיות שהיו לפני תחילת העונה "האם ישתלב בנבא. עם היעדר האתלטיות שלו", הייתי שותף אליהן, אבל אחרי העונה שהוא נותן לצייר את זה כאילו זה רק הייפ? אם כבר, היה סביבו הייפ שלילי לרוב לפני שהצטרף והוכיח שהוא מסוגל להתמודד. ובעיניי, לצייר את ההתלהבות ממנו כאילו זה משהו פרובינציאלי, זה עדיין בגדר הייפ שלילי ולא משהו מבוסס וזאת כשלעצמה התנהגות מאוד פרובינציאלית. בארה"ב כתבו עליו שירים, התייחסו לכל יתר הרוקיז כבחירות שגויות בהשוואה אליו, דיברו עליו באופן ב ל ת י - פ ו ס ק בפודקסטים, ובתכניות הספורט. האיש היה אולי הסנסציה הכי גדולה של העונה הזאת, במשך פרק זמן ארוך, לכל הפחות.

הוא הגיע למצב שעם היכולת הגבוהה שהוא מציג, רק הצלחה קבוצתית משמעותית תסגור את הפיות של כולם, ואני לא יודע אם זה יקרה, אבל זאת כבר נקודה מאוד מאוד מרשימה להיות בה.

עצם זה שניסית להראות משהו עליו, וכדוג' הבאת מהצד השני את ווסטברוק. אומר הכל בעיניי.
אגב ווסטברוק עוד לא סיים את הקריירה, והמקום שלו בהיסטוריה הוא גם לא משהו חתום ונעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 2:38 pm 
Hall of Famer

לכל השואלים. 20 אחוז מהשלוש במרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 3:24 pm 
Senior

אתה מתכוון ל21.5 אחוז מה3 במרץ. מי שכן קלע ב20 אחוז מה3, ליתר דיוק 19.8 אחוז זה טריי יאנג בנובמבר.

אז מה אתה רוצה להגיד בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 3:32 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
שנה שניה ברציפות עם מחזור רוקיס נהדר ותחרות עזה בין שני המובילים
יש עתיד

המממ.

אולי הכדורסל החדש, פוסט סטף קארי, יותר ידידותי לשחקנים חדשים?
יש בזה הרבה היגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 4:03 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אתה מתכוון ל21.5 אחוז מה3 במרץ. מי שכן קלע ב20 אחוז מה3, ליתר דיוק 19.8 אחוז זה טריי יאנג בנובמבר.

אז מה אתה רוצה להגיד בזה?

מה שכתבתי קודם. יאנג מסיים חזק את העונה (פתח חלש) ודונציץ נחלש בסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 4:53 pm 
Sophomore

נראה לי שירדו חייזרים מהשמיים ושאבו לו את יכולות הקליעה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 5:28 pm 
Hall of Famer

אני מבין שאתה שופט יכולת של שחקן אך ורק על האחוזים שלו מהשלוש, כן?
כי דונצ'יץ' למשל נותן במרץ את החודש השלישי בטיבו בנק', את החודש השני בטיבו בריב' ואס'.
לעומת החודשיים הראשונים הוא שיפר בצורה מטורפת את יחס אס'/איב' שעמד כמעט על 1. במרץ הוא עומד על מעל 2.
במרץ דונצ'יץ' רושם שיא בחטיפות.
למעשה, למעט האחוזים מהשלוש, אפשר להגיד שהוא השתפר, או נשאר יציב בשאר האספקטים.
אני לא רואה שהוא נחלש.
טרה יאנג בהחלט השתפר משמעותית ככל שהעונה התקדמה.
דרך אגב, מי שעוד השתפר מאד ככל שהעונה נמשכה זה קולין סקסטון של הקאבס. אצלו דווקא נרשמה קפיצה מאד גדולה בזריקה לשלוש. הוא גם הרים בעקביות את האחוזים מהשלוש וגם את הכמות של הזריקות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 6:13 pm 
Sophomore

מאנו כתב:
בסדר חיאל, אז לא הבנתי בכלל את התגובה שלך. ציטטת אותי אבל הגבת לסטריאני? ואז עוד הוספת ציטוט נוסף שלי בתוך המשפט שבו הגבת לסטריאני?
לא ברור.

אתה מציין את זה שהוביל את נבחרתו (לזכייה באליפות אירופה) ואת קבוצתו ביורוליג (לזכייה ביורוליג) כמשהו שהוא יתרון אדיר כרוקי (בקטע של ניסיון ובגרות. מה שנכון).
אבל בהשוואה לאירופאים הגדולים, איך הדבר הזה בעוכריו? ובכלל, זה עניין מעגלי - אילו לא היה מיוחד, לא היה מסוגל לעשות מה שעשה.
הישגיו באירופה בנוסף ליכולות המטורפות שהוא מציג בעונת הרוקי, אלה הדברים שרק פותחים את התיאבון. והכל כל כך נונשלנטי ועם סטייל. אני מבין את התהיות שהיו לפני תחילת העונה "האם ישתלב בנבא. עם היעדר האתלטיות שלו", הייתי שותף אליהן, אבל אחרי העונה שהוא נותן לצייר את זה כאילו זה רק הייפ? אם כבר, היה סביבו הייפ שלילי לרוב לפני שהצטרף והוכיח שהוא מסוגל להתמודד. ובעיניי, לצייר את ההתלהבות ממנו כאילו זה משהו פרובינציאלי, זה עדיין בגדר הייפ שלילי ולא משהו מבוסס וזאת כשלעצמה התנהגות מאוד פרובינציאלית. בארה"ב כתבו עליו שירים, התייחסו לכל יתר הרוקיז כבחירות שגויות בהשוואה אליו, דיברו עליו באופן ב ל ת י - פ ו ס ק בפודקסטים, ובתכניות הספורט. האיש היה אולי הסנסציה הכי גדולה של העונה הזאת, במשך פרק זמן ארוך, לכל הפחות.

הוא הגיע למצב שעם היכולת הגבוהה שהוא מציג, רק הצלחה קבוצתית משמעותית תסגור את הפיות של כולם, ואני לא יודע אם זה יקרה, אבל זאת כבר נקודה מאוד מאוד מרשימה להיות בה.

עצם זה שניסית להראות משהו עליו, וכדוג' הבאת מהצד השני את ווסטברוק. אומר הכל בעיניי.
אגב ווסטברוק עוד לא סיים את הקריירה, והמקום שלו בהיסטוריה הוא גם לא משהו חתום ונעול.

ציטטתי אותך בקשר לזה שאתה כאילו אומר שאם רק דאלאס היו רוצים דונצ'יץ' היה מביא אותם לפלייאוף, שזה פשוט הזוי.
ובהמשך התייחסתי למה שאמר סטריאני שהוא נחלש, וכמו שהוכיח עמוס לב כל המספרים מוכיחים שזה פשוט לא נכון (סורי שלא היה לי כח לעשות כמה ציטוטים)
והדבר הזה לא בעוכריו, זה פשוט עוד דוגמא ללמה הוא לא בדיוק רוקי, ומבחינתי יהיה ניתן להשוות אותו לרוקיז של השנה רק בשנה הבאה בתכל'ס, אחרי שגם הם יצברו קצת ניסיון משחק ברמות הגבוהות באמת (עם כל הכבוד לקולג'ים, ויש כבוד) (ראה ערך טריי יאנג שעם הזמן הולך ומשתפר, וגם סקסטון שעמוס לב כתב עליו למעלה וראיתי את המשחק שלו מול הקליפרס השבוע שבהחלט מראה שיש לו עתיד ורוד בליגה)
והדוגמא עם ווסטברוק מצויינת דווקא, לא מבין מה לא היה מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 7:37 pm 
Sophomore

חביבי, הסטט' של דונצ'יץ' מעולה גם יחסית ללא רוקי ורק הולכת ומשתפרת. האם הוא רוקי העונה, ברור. האם הוא משחק כמו רוקי? וואלה לא קרוב. הרבה הרבה יותר טוב.
אתה גם משווה אותו לווסטברוק ולא לאיזה רוקי אחר שעושה מלא טריפל דאבלים. למה? כי הוא ענק. בא לי שתמצא רוקי שעושה טריפל דאבלים על ימין ועל שמאל שאפשר להשוות אותו לדונצ'יץ'. אתה זועק כאן איפה ואיפה כשעל ווסטברוק יורדים ואותו מהללים (ובכך מוכיח את הטענה שדונצ'יץ' לא באמת מקבל יחס של רוקי. גם לא ממך). דונצ'יץ' בליגה של הגדולים. והוא בן 20. מוזמן לבדוק מה אירופאים גדולים אחרים עשו בגיל הזה.

בנוגע להתייחסות שלך אליי ואל סטריאני באותו משפט כאילו אנחנו משלימים אחד את הרעיונות של השני - התגובה הראשונה שלי נאמרה כי אני לא מסכים עם הדעה של סטריאני בכלל. הנחתי שהדעה שלו מתבססת על כל מני התפתחויות שלא קשורות באמת לאיכות של השחקנים (ענייני גארבג' טיים, שינויים שנעשו בדאלאס שהפכו אותה מקבוצה תחרותית לקבוצה ממש לא תחרותית וכו'...). לאחר מכן הבנתי שהוא בכלל מדבר על האחוזים לשלוש. נו טוב...
כבר אמרתי בהודעה שכתבתי אחרי זה (והאמת שחשבתי שזה היה ברור בהודעה המקורית, אבל בהסתכלות עכשיו - זה לא ברור באמת) "העניין זה לא אם באמת היו מצליחים לעשות פלייאוף או לא. כנראה שלא. העניין זה שהם לא רוצים לנצח כרגע... אין לדונצ'יץ' בכלל עם מה לעבוד".
כלומר, מה שהתכוונתי לומר זה שהיעדר נצחונות בתקופה האחרונה לא מהווה אינדיקציה להיחלשותו של דונצ'יץ' אלא לכך שדאלאס לא רוצים לנצח. כן פלייאוף, לא פלייאוף. לא מעניין. הוא לא היה נהיה הארדן, אם זה מה שאתה רוצה לשמוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 8:45 pm 
Hall of Famer

השאלה היחידה שכנראה נותרה פתוחה לגבי דונצ׳יץ׳ (בהינתן שלא יהיו לו פציעות משמעותיות בשנים הקרובות) היא האם הוא יגיע לדרגת סופרסטאר או כוכב בליגה.
כבר עכשיו בעונת הרוקי שלו הוא שחקן סופר משמעותי.

יש שאלה גם לגבי היכולת של דאלאס להתחזק מעבר לפורזינגיס אבל זו כבר לא אשמתו של הדונץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 9:02 pm 
Sophomore

זה מאוד טבעי שאחוזי הקליעה של שחקן יירדו, כשהוא משחק בקבוצה הרבה פחות טובה...

(יכול להיות שהוא גם עייף אחרי עונה ארוכה רצופת ארועים, גם הגיוני ומובן לגמרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3 ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה