סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 8:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 5:16 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נדב, ראיתי את התגובה שלך בציטוטו של עומרי1, אבל עם או בלי מחילתך אני לא מתכוון ליכנס איתך לדיון.
קירות בטון לדפוק בהם את הראש יש לי בלי סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 7:26 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Hacohen כתב:
מחמם את הלב שבתקשורת נותנים במה רצינית למאבק בפייגליניזם. "הארץ" עם מאמר מערכת בנושא, YNET העלו טור של של מנכ"לית מכון מולד+חוקרת במכון:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... um=organic

נשמע לי כמו 'הם מפחדים' קלאסי

על פי הסקרים העדכניים, כל ההייפ של פייגלין מביא לו 5 מנדטים. אז בוא, הוא לא מפחיד. מותר לדבר על תופעה פוליטית גם בלי לפחד. ובנאדם שרוצה לדחוף לבניית בית מקדש, לכיבוש מלא של הגדה, לאפרטהייד, שיוצא נגד מצעדי גאווה ונגד אמהות חד הוריות, ועדיין מצליח להריץ קמפיין סביב "חירות"-הוא תופעה פוליטית שצריך לדבר עליה. כל קול ליברלי באמת שילך לאיש הזה נזרק לפח, אז חבל על קולות טובים שילכו אליו.

דעתן בגרוש כתב:
נדב, ראיתי את התגובה שלך בציטוטו של עומרי1, אבל עם או בלי מחילתך אני לא מתכוון ליכנס איתך לדיון.

הבנתי שאני ברשימת הנודניקים, אני ממשיך להגיב כי זה נחמד להראות לפעמים עד כמה שמו של יוזר הולם אותו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 8:17 pm 
Sophomore

פייגלין בהחלט רעה חולה אבל בנסיבות שהגענו אליהן כל קול שהולך אליו הוא ברכה וכאב ראש גדול לנתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 9:41 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
נורטון כתב:
Hacohen כתב:
מחמם את הלב שבתקשורת נותנים במה רצינית למאבק בפייגליניזם. "הארץ" עם מאמר מערכת בנושא, YNET העלו טור של של מנכ"לית מכון מולד+חוקרת במכון:

על פי הסקרים העדכניים, כל ההייפ של פייגלין מביא לו 5 מנדטים. אז בוא, הוא לא מפחיד. מותר לדבר על תופעה פוליטית גם בלי לפחד. ובנאדם שרוצה לדחוף לבניית בית מקדש, לכיבוש מלא של הגדה, לאפרטהייד, שיוצא נגד מצעדי גאווה ונגד אמהות חד הוריות, ועדיין מצליח להריץ קמפיין סביב "חירות"-הוא תופעה פוליטית שצריך לדבר עליה. כל קול ליברלי באמת שילך לאיש הזה נזרק לפח, אז חבל על קולות טובים שילכו אליו.

דעתן בגרוש כתב:

הבנתי שאני ברשימת הנודניקים, אני ממשיך להגיב כי זה נחמד להראות לפעמים עד כמה שמו של יוזר הולם אותו.

רגע רגע רגע, עכשיו הוא גם נגד אמהות חד הוריות?? מה השלב הבא, יגידו שהוא תופס חניות נכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 02, 2019 11:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין אותי מי ממפלגות הלוויין הימניות לא תעבור בסוף את אחוז החסימה, הרי לא כ"כ הגיוני שכולן - הימין החדש, איחוד מפלגות הימין, ישראל ביתנו, כולנו, זהות וגשר - ייכנסו יחד.
עד לאחרונה היתה לי ההרגשה שכולנו וגשר לא יצליחו לעבור, אבל עכשיו אני שם את ההימור שלי על גשר (שתפסיד קולות לכחול לבן ולכחלון שמביא סיבוב הופעות בפריפריה שלא היה מבייש את לד זפלין) ובעיקר על ליברמן, שנראה לי שפייגלין ישתה לו הרבה קולות של רוסים (למרות הדתיות הוא בעד הפרדת דת ממדינה) שככלל לא מתים על ערבים וברובם בעד כלכלה חופשית (או פשוט מתרחקים כמו מאש מכל דבר שמזכיר קומוניזם). ויש לי ווילד קארד - ביבי עובד חזק מאחורי הקלעים עם איחוד הימין לשתות קולות של מצביעי הימין החדש (חתם איתם ולא עם בנט הפעם על הסכם עודפים) ולא יפתיע אותי אם הצמד חמד מחסלי בג"צ וחמאס יתעוררו ב-10 לחודש מחוץ לכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 12:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גשר נחשבת מפלגת ימין?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 12:58 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

סוג של. היא מפלגה חברתית שקמה מתוך גוש הימין (ישראל ביתנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 9:21 am 
Junior

אני חושב שאורלי לוי תמליץ על גנץ. לא סתם היא הייתה עם רגל וחצי באיחוד עמו.

היא אולי באה מתוך מחנה הימין, אבל כאמור ימין מאוד "רך". ומי ישמע בני גנץ זה מרצ או בל"ד. הוא ימין לא פחות מביבי (עד כמה שביבי ימין בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 9:40 am 
Sophomore

אורלי לוי לא תעבור להערכתי.

אם הייתי צריך להמר על מי עוד יישאר בחוץ זה כחלון.

אין לי מושג מה קורה עם הערבים אבל הדיווחים הם על אחוזי הצבעה נמוכים כך שיש מצב שגם בל"ד לא יעברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 10:38 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
סוג של. היא מפלגה חברתית שקמה מתוך גוש הימין (ישראל ביתנו).

זה עוד לא אומר שהיא ימין. האמת שהיא בעיקר נשמעת לי כמו בלון נפוח בכל הפעמים ששמעתי אותה מדברת, כולל ובעיקר בנושאים שהיא אומרת שהיא מתרכזת בהם. הרבה תקיפות בכאילו ופאתוס בלי תוכן.
גם אני חושב שהיא לא תעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 10:44 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ביזאד סופריאן כתב:
אורלי לוי לא תעבור להערכתי.

אם הייתי צריך להמר על מי עוד יישאר בחוץ זה כחלון.

אין לי מושג מה קורה עם הערבים אבל הדיווחים הם על אחוזי הצבעה נמוכים כך שיש מצב שגם בל"ד לא יעברו.

נראה לי שאחת מהן תיכנס, כמפלגה של הפריפריה.
ההימור שלי עדיין שישראל ביתנו תישאר בחוץ.
מצד שני באמת שאי אפשר לדעת כלום בבחירות האלה עם כל הפייק ניוז שמתרוצץ לו במערכת הבחירות הזאת ואם אנשים מושפעים ממנו באמת או מצליחים לנקות את רעשי הרקע ולחשוב באופן שקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 11:31 am 
Senior

אני דווקא אקח הימור ואעריך שזהות הולכת לקבל פחות שאלות משצופים לה.
נכון שיש סביבם וייב של תופעה שהולכת וגדלה, אבל לדעתי זה קצת מטעה בגלל הרעש היחסי שהמצביעים שלה עושים.
לצורך העניין לפי תוצאות הסקר שמישהו העלה פה, על סקר שבו נשאלו 2700 אנשים, רק 500 אנשים ענו. נניח שבפועל יצביעו 1300 מתוך ה2700 האלו, 500 משיבים זה עדיין 40%.
בגלל שאי אפשר לבקש היום הוראות הגעה ברחוב ממצביע זהות בלי שהוא יגיד לך שהוא מצביע זהות, אני מניח שיותר מ40% מהם גם עונים על סקרים.
לכן אני אנחש שהסקרים קצת מנפחים את מימדי התופעה, למרות שתמיד יש סיכוי שהסוקרים אכן מעגלים להם כלפי מטה כמו שראינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 11:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

והיום בפינתנו שאלות ותשובות עם המנהיג הדגול:
איך לענות לשאלה באופן שיפאר את עצמך בצורה המירבית.

בהרצאה בתיכון בבת ים, בתשובה לשאלה של אחת התלמידות בנוגע לבעיות התחבורה הקשות, נתניהו ענה כך:
צריך לדעת עובדות, מדינת ישראל היא מדינה קטנה, אבל זה היה מוציא את הנשמה להגיע מקצה אחד שלה לקצה השני. פעם כשהייתי חייל בסיירת מטכ"ל ואחר כך מפקד היינו נוסעים, למשל, לרמת הגולן, שהנשיא טראמפ הכיר בריבונות שלנו בה, איזה הישג היסטורי. אתם יודעים איך זה הישג היסטורי? כי התקשורת הישראלית כיסתה את זה שלוש דקות, מה זה? דבר אדיר".

הוא נענה במחיאות כפיים, ואז חזר לספר על הכבישים המפותלים בימיו כחייל...
אה, והוא גם קשקש להם בשכל על ביג דאטה, אילון מאסק ומינהור:

צריכים להמשיך גם את התחבורה השיתופית. פגשתי אדם שקוראים לו אילון מאסק, שמעתם עליו? גאון אמיתי. בא אליי לארוחת בוקר ברחוב בלפור והוא מספר לי על המנהרות המהירות שלו ועל יכולת מנהור שהוא טוען שהיא הרבה יותר זולה, ואנחנו כרגע בשיח איתו לראות אם אנחנו יכולים למנהר את מדינת ישראל, לא המנהרות של חיזבאללה שחיסלנו ואת חמאס שאנחנו מחסלים, מנהרות כחול לבן. מנהרות טובות, אמיתיות, לא פיקטיביות ואני חושב שבתיאור שתיארתי כאן אני חושב שאנחנו יכולים לפתור את הבעיות. בכלל, אנחנו רואים שיש לנו יכולת מדהימה לפתור את הדברים בעתיד, הביג דאטה, וזה עובד גם בנושא הזה של תחבורה, אתם הרי משתמשים בווייז.

הוא עשה אבל טעות פטאלית אחת כשבלי לשים לב פיאר על הדרך את היריבים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 11:44 am 
Junior

אל תזלזלו ב"זהות", או "גשר", בוודאי שלא בגלל הסקרים הלא מחמיאים.

ב-2003, יממה לפני הבחירות, קיבלה הליכוד (אריאל שרון) בסקר מעריב 32 מנדטים ואילו בפועל זכתה ל-38 מנדטים.
ב-2006, מפלגת הגמלאים קיבלה 7 מנדטים, שהסקרים צפו שתעבור במקרה הטוב את אחוז החסימה.
ב-2013, סקרי ערב הבחירות ניבאו ליאיר לפיד 12 מנדטים בלבד, אולם בסוף קיבל 19.
וכמובן ב-2015, הכי אקטואלי - "המצביעים הערבים נעים בכמויות אדירות לקלפי" שהביא לליכוד 6 מנדטים מעל מה שניבאו להם.
ויש עוד...

הדעה שלי שהיא שהשניים שהזכרתי למעלה יעברו את אחוז החסימה (למרות של"גשר" יהיה מאוד קשה), בעוד שכחלון וליברמן, ספק אם יעברו, עקב מעבר מצביעים בעיקר לליכוד ואולי מעטים לכחול לבן (חלק מן הקהילה הרוסית נניח מתאימים ל"רוח המפלגה").

גם בקונסטלציה מסוימת "הימין החדש" של בנט שקד עלולים להיתפס עם המכנסיים למטה עקב מעבר מצביעים לזהות ולליכוד. וזו יהיה חתיכת פצצה. אבל אני מניח שהם כן יעמדו ברף הדרוש לאחוז גם אם יקבלו 4 מנדטים ולא 5 כפי שהסקרים נותנים להם.

לגבי מרצ אין לי ספק שהיא תעבור כי יש לה את ה-base מצביעים שלה. לגבי בל"ד-רע"מ, אין לי מושג מה קורה בחברה הערבית.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' אפריל 03, 2019 11:53 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 11:53 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
והיום בפינתנו שאלות ותשובות עם המנהיג הדגול:
איך לענות לשאלה באופן שיפאר את עצמך בצורה המירבית.

בהרצאה בתיכון בבת ים, בתשובה לשאלה של אחת התלמידות בנוגע לבעיות התחבורה הקשות, נתניהו ענה כך:
צריך לדעת עובדות, מדינת ישראל היא מדינה קטנה, אבל זה היה מוציא את הנשמה להגיע מקצה אחד שלה לקצה השני. פעם כשהייתי חייל בסיירת מטכ"ל ואחר כך מפקד היינו נוסעים, למשל, לרמת הגולן, שהנשיא טראמפ הכיר בריבונות שלנו בה, איזה הישג היסטורי. אתם יודעים איך זה הישג היסטורי? כי התקשורת הישראלית כיסתה את זה שלוש דקות, מה זה? דבר אדיר".

הוא נענה במחיאות כפיים, ואז חזר לספר על הכבישים המפותלים בימיו כחייל...
אה, והוא גם קשקש להם בשכל על ביג דאטה, אילון מאסק ומינהור:

צריכים להמשיך גם את התחבורה השיתופית. פגשתי אדם שקוראים לו אילון מאסק, שמעתם עליו? גאון אמיתי. בא אליי לארוחת בוקר ברחוב בלפור והוא מספר לי על המנהרות המהירות שלו ועל יכולת מנהור שהוא טוען שהיא הרבה יותר זולה, ואנחנו כרגע בשיח איתו לראות אם אנחנו יכולים למנהר את מדינת ישראל, לא המנהרות של חיזבאללה שחיסלנו ואת חמאס שאנחנו מחסלים, מנהרות כחול לבן. מנהרות טובות, אמיתיות, לא פיקטיביות ואני חושב שבתיאור שתיארתי כאן אני חושב שאנחנו יכולים לפתור את הבעיות. בכלל, אנחנו רואים שיש לנו יכולת מדהימה לפתור את הדברים בעתיד, הביג דאטה, וזה עובד גם בנושא הזה של תחבורה, אתם הרי משתמשים בווייז.

הוא עשה אבל טעות פטאלית אחת כשבלי לשים לב פיאר על הדרך את היריבים שלו.

גדול. אבל זה מראה שמה שפלאש אומר עליו בכל הנוגע לרטוריקה נכון... גם אם זה גניבת דעת.
בכל אופן זה הזכיר לי את זה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 11:58 am 
Hall of Famer

חייב להגיד עוד משהו - התשדירים של וועדת הבחירות המרכזית כדי להוציא אנשים להצביע, תשדירים היספטרים כאלה עם "מוש" והחבר שלו, לדעתי לא אפקטיבים בכלל.
גם לא מעניינים. התשדירים עם מרשק בבחירות הקודמות עם "משטרת הקיטורים" היו לפחות מעניינים (אבל כנראה גם הרבה יותר יקרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 12:00 pm 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
Hacohen כתב:

דעתן בגרוש כתב:

רגע רגע רגע, עכשיו הוא גם נגד אמהות חד הוריות?? מה השלב הבא, יגידו שהוא תופס חניות נכים?

מאמרותיו של פייגלין: "(תל אביב היא) עיר של הומואים ונשים חד-הוריות, עיר שבה הגבריות לא לגיטימית... גדל בתל אביב דור חולה של ילדים לנשים חד הוריות".

יכול להיות שאתה מבין מזה שהוא בעד אמהות חד-הוריות, בעיקר כשהוא ידוע כיוצא נגד הפמיניזם-ביום האשה האחרון הוא העלה ליוטיוב סרטון שכותרתו "למה אני כבר לא צריכה פמיניזם", ומחק אותו-אבל אני מבין אחרת.

ולגבי יחסו להומוסקסואליות שכבר דיברנו עליה, להלן ציטוטים נוספים של מאור הדור הליברלי:

"יש לי פחד גדול מתופעת ההומוסקסואליות כשזו יוצאת מן הארון, מקבלת לגיטימציה ציבורית רחבה ומפוררת את הצבא והלאום. אם זו הומופוביה – אזי אני 'הומופוב גאה'"

"כשילד רואה בטלוויזיה זוג גברים מתנשק הוא מבין שזה לגיטימי והוא רוצה גם להתנסות. הוא רואה את אסי עזר ב'אח הגדול', ומבין שאם הוא רוצה להגיע לעולם הזוהר הוא צריך לשכב עם גברים. זו השפעה לא הוגנת על הקולות הצפים"

ובקיצור: רק בישראל, "ליברל" שמתנגד למצעדי גאווה, "ליברל" שרואה במסגרת של אמהות חד-הורית מסגרת משפחתית לא לגיטימית, "ליברל" שרוצה להעלות את מעמדם והשפעתם של בתי דין דתיים, "ליברל" שרוצה להשקיע מיליארדים רבים בכיבוש צבאי ובשלטון אפרטהייד.

בעצם, השם ההולם עבורו: משה פייקלין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 2:44 pm 
Freshman

התנגדותו של פייגלין היא לא לעצם קיומן של אמהות חד הוריות, אלא לתופעה שמדירים את האבות מגידול ילדיהם. זה גם מתקשר לאותו סרטון שהזכרת, שיצא כנגד הפמיניזם הרדיקלי המיזאנדרי ולא כנגד שוויון בין המינים, כשנושאת הדגל בנושא הזה היא דווקא מס' 4 ברשימה, ד"ר רונית דרור, ולא משה פייגלין.

לגבי הקהילה הלהט"בית - פייגלין כבר אמר שכיום הוא יותר מכיל את הקהילה ולא מרגיש מאוים ממנה. וכן, הוא עדיין לא מת על התופעה וזה בסדר גמור.
לכל אחד יש את הדעה שלו, השורה התחתונה באידיאולוגיה שלו, וזה משהו שאתה ושכמותך לא מבינים או שמבינים היטב אך יותר נוח להמשיך לתקוף עם חצאי אמיתות ועיוות המציאות, היא שזה לא משנה מה דעתו של אדם זה או אחר, לכל אחד יש את הזכות לחיות את חייו כראות עיניו ולמדינה אין שום זכות להתערב לו עם מי הוא הולך לישון בלילה, עם מי הוא מתחתן, מה הוא אוכל, מתי הוא נוסע ואיך הוא מנהל את חייו.
כלומר, זהות לא יעשו דבר וחצי דבר כנגד הקהילה הלהט"בית, להפך, הם רוצים לבטל את המונופול של הרבנות הראשית ושכל אחד יוכל להתחתן עם מי שהוא רוצה.

שני המשפטים האחרונים, אגב, הם מהות הליברליות, אבל לא מפתיעות אותי התגובות כלפיי פייגלין ומפלגת זהות, הרי ידוע שלמרות כל צעקות הפלורליזם בשמאל, בפועל מאמינים שם ב"מגוון דעות בדעה שלי" וכל אחד שחושב קצת אחרת הוא גזען/חשוך/פאשיסט/משיחי/הומופוב (לא שבימין יש סובלנות לדעות שונות, אבל לפחות פחות צביעות)

נערך לאחרונה על ידי עומרי1 בתאריך ד' אפריל 03, 2019 3:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 3:01 pm 
Hall of Famer

בשורה התחתונה 4 המפלגות שבסימן שאלה עם אחוז החסימה עשויות להיות הגורם המכריע איזו מפלגה תקים את הממשלה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 3:06 pm 
Hall of Famer

פייגלין מעולם לא הצהיר ששינה את דעתו לגבי מצעדי גאווה, הוא מתנגד להם בחריפות.

מכל אמירותיו על הלהט"בים, מסתבר שדעתו היא שהוא לא מתכוון להתערב בחדר המיטות של אנשים (תודה לך!) ושהוא תומך באי-אפליה חוקית ברמה הבסיסית (שוב תודה!), אבל מהי עמדתו ביחס לנישואי להט"בים? הוא התבטא שמבחינתו המדינה תגדיר נישואין בין גבר לאשה בלבד, כך שלהט"בים לא יוגדרו בחוק כנשואים. הוא גם טען שלא תהיה פגיעה בזכויותיהם על ידי כך, אבל לא ממש ברור כיצד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 3:20 pm 
Junior

רגע, להתנגד למצעדי הגאווה החריפות זו לא עמדה לגיטימית? מנהל המשרד שלי הוא הומו והוא טוען שהמצעד הזה לא תורם כלום.
אגב אני אישית חסר דעה בנושא, לא בעד ולא נגד, אדיש לו לחלוטין, כי זה פשוט לא נושא שמעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 3:38 pm 
Hall of Famer

אין שום בעיה להתנגד למצעדי גאווה בחריפות. אבל אם אתה מתנגד למצעדי גאווה בחריפות מהטעמים שפייגלין מתנגד להם, קצת קשה לטעון שאתה נושא דגל החירות האישית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 3:50 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
פייגלין מעולם לא הצהיר ששינה את דעתו לגבי מצעדי גאווה, הוא מתנגד להם בחריפות.

זה עדיין לא הופך אותו להומופוב ועדיין הוא חושב שהוא, כנציג המדינה, לא צריך להחליט אם יתקיים מצעד הגאווה או לא.

Hacohen כתב:
מכל אמירותיו על הלהט"בים, מסתבר שדעתו היא שהוא לא מתכוון להתערב בחדר המיטות של אנשים (תודה לך!) ושהוא תומך באי-אפליה חוקית ברמה הבסיסית (שוב תודה!), אבל מהי עמדתו ביחס לנישואי להט"בים? הוא התבטא שמבחינתו המדינה תגדיר נישואין בין גבר לאשה בלבד, כך שלהט"בים לא יוגדרו בחוק כנשואים. הוא גם טען שלא תהיה פגיעה בזכויותיהם על ידי כך, אבל לא ממש ברור כיצד.

זה לא נכון.
בשבוע שעבר עשית עבודה יפה על המצע של זהות, חבל שלא המשכת אולי היית מגיע לפרק שעוסק בדיוק בנושא הזה, ואני מצטט:

"הפסקת רישום הנישואין:

'זהות' מאמינה כי המדינה אינה צריכה לקבוע מה הם נישואין, מי נשוי ומי לא. החלטות אלה שייכות לחברה ולקהילה שאליהן משתייך האדם.

'זהות' תבטל את רישום הנישואין הממלכתי המתקיים כיום. כל זוג יוכל להתחתן כפי שירצה, בסוג הטקס שיבחר ובאופן שיתאים לו. ההשלכה המשפטית של חתונה תהיה תלויה בהסכם המשפטי שהמתחתנים יבחרו, והסכם זה יהיה הממשק של הנישואין שלהם עם המדינה, אם וכאשר הם יצטרכו את התערבותה. יתר על כן, 'זהות' מתכוונת לערוך רפורמה כללית בחקיקה כך שלא תהיה שום השלכה חקיקתית על מעמדו האישי של האדם.

במציאות זו של הפסקת רישום הנישואין, הרבנויות המקומיות, בדמות בתי הדין, יוכלו להמשיך להציע לציבור שירות עריכת חופות, אך ללא המונופול השמור בידיהן כעת. מי שירצה יהיה רשאי באופן חוקי לערוך חופות ו"להתחרות" בחופות אלו. עם זאת שיווק חופות יוסדר על פי התקן המפורט במטרה למנוע את הונאת הציבור."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 5:02 pm 
Hall of Famer

גל אוחובסקי עשה עבודה לא רעה לאחרונה במיצוי הטענה הלהט"בית נגד פייגלין (לא רק הלהט"בית, אבל גם ובעיקר):

https://www.mako.co.il/news-israel-elec ... 961006.htm

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 03, 2019 5:23 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
רגע, להתנגד למצעדי הגאווה החריפות זו לא עמדה לגיטימית? מנהל המשרד שלי הוא הומו והוא טוען שהמצעד הזה לא תורם כלום.
אגב אני אישית חסר דעה בנושא, לא בעד ולא נגד, אדיש לו לחלוטין, כי זה פשוט לא נושא שמעניין אותי.

בעייני זו לא עמדה לגיטימית.
אתה יכול לטעון שהוא לא תורם כלום, לא מעניין אותך או כל דבר בסגנון. אף אחד לא מבקש לתמוך.

אבל להגיד לאנשים לא לעשות משהו בפומבי שאינו פוגע פיזית או מסית לאלימות זה אסור בעייני.
כשאני לא רוצה לראות במרחב הציבורי דברים אני פשוט לא מגיע לשם, אותו דבר יכולים לעשות פייגלין, גובשטיין ושאר החברים.
אנשים שהרגישו שבמשך שנים סגנון החיים שלהם לא מקובל והוא סטיה רוצים לצאת ולהראות לעצמם ולכל מי שבארון (הם לא עושים את זה אצל פייגלין בחצר) שזה בסדר והכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: