סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 6:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 3:07 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הסקר האחרון של ידיעות אחרונות שמתפרסם הבוקר (שישי):

כחולבן - 30.
ליכוד-26.
עבודה-11.
חדש-תעל-7.
יהדות התורה-7.
הימין החדש (בנט)-6.
הבית היהודי-5.
כולנו-5.
מרץ-5.
זהות-5.
ש"ס-5.
ישראל ביתנו-4.
רע"ם-בלד-4.

גושים:
ימין-חרדים: 63 (כולל 10 המנדטים של כחלון ופייגלין).
שמאל-ערבים: 57.

פרשנות:

בהנחה שפייגלין וכחלון או אחד מהם מחליט לא להמליץ על אף אחד, לפי תוצאות הסקר לנשיא יש לגיטימציה לתת לגנץ להרכיב את הממשלה ראשון.

בכל מקרה זה סקר רע לנתניהו, גם אם ירכיב את הממשלה, המשמעות היא שעוד כמה חודשים שיוגש כתב האישום הוא הולך הביתה.

לגבי גנץ, הוא בכל מקרה יצטרך את זהות, כחלון ובנט/חרדים כדי להשיג ממשלה יציבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 3:38 am 
Sophomore

הסקר האחרון של ישראל היום, מפתיע משהו:
כחולבן-32.
הליכוד-27.
עבודה-10.
יהדות התורה-8.
מרץ-8.
חדש-תעל-6.
הימין החדש-6.
הבית היהודי-6.
זהות-6.
כולנו-6.
ש"ס-5.

גושים:
ימין-חרדים:64.
שמאל-ערבים: 56.

ליברמן בחוץ, גם בלד בחוץ לפי הסקר הזה.

לפי הסקר הזה ממשלה אפשרית של גנץ, עבודה, מרץ, כולנו וזהות - 62 מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 4:07 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
לאומית , סקר אחרון ערוץ 2: גנץ 30 , ליכוד 26. גוש הימין -64. מספיק שאחת מהמפלגות הקטנות לא עוברת , ולביבי אין קואליצייה.

סקר אחרון חדשות כאן: ליכוד 31, גנץ 30 (אם לפיד מוותר על הרוטציה - 33 גנץ, 30 ליכוד). גוש ימין - 63. מספיק שאחת מהמפלגות הקטנות לא עוברת , ולביבי אין קואליצייה.

ממש לא מדויק
הרי אם יש לגוש הימין 63-64 מנדטים, ואתה נוטל ממנו מפלגה עם 4 מנדטים (שלא עוברת נניח את אחוז החסימה) - אז כלל אצבע סביר הוא שגוש הימין יקבל עוד 2 מנדטים (חצי מאותם הארבע) במקום אלו שאבדו, ועדיין יישאר עם 61-62 לפי המספרים הנ"ל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 6:43 am 
Hall of Famer

בסוף מה שיקרה זה אחד משני תרחישים לדעתי- או ממשלה שתכלול את הליכוד וכחול לבן, כנראה עם ביבי כראש ממשלה, גנץ כשר בטחון ולפיד בחוץ/אוצר. גוש הימין יקח את הבחירות אבל כל קואליציה שביבי ינסה להרכיב תהיה רעועה מדי וגנץ ולפיד, רכובים על הטיקט של "אחריות לאומית" ו-"לא לתת לקיצוניים לנהל את המדינה" יכנסו פנימה. אופציה ב'-ביבי מרכיב קואליציית ימין רעועה וקיצונית, באיזשהו שלב תוך כמה חודשים ענייניו המשפטיים מאלצים אותו לפרוש ואז קואליציית ליכוד כחולבן שוב על הפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 8:17 am 
Junior

הסקר של ישראל היום מתוזמן ונועד לעורר את מצביעי הליכוד

הם נתנו למרצ 8...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 9:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:
הסקר של ישראל היום מתוזמן ונועד לעורר את מצביעי הליכוד

הם נתנו למרצ 8...

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 9:27 am 
Sophomore

מצד שני הם לא הכניסו את בלד. כמו כן מבדיקה שערכתי הסוקר הזה היה אולי הכי קרוב לתוצאות האמת בבחירות הקודמות, נתן 52 לשמאל-מרכז וכמעט שוויון בין הליכוד למחנצ. מינה צמח למשל די היתה לא בכיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 11:10 am 
Hall of Famer

מספיק שליברמן לא עובר את אחוז החסימה ויש למרכז שמאל גוש חוסם על פי רוב הסקרים.
אם גנץ וגם ביבי לא יכולים להרכיב ממשלה מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 11:23 am 
Junior

לא רק ביבי משחק מלוכלך.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 92,00.html

ציטוט:
יאיר לפיד, מספר 2 בכחול לבן, טס הבוקר (יום ו') לביקור בזק בצרפת וייפגש עם הנשיא עמנואל מקרון, בהזמנתו של מקרון.

לפיד המריא הבוקר לפריז והוא צפוי להיפגש בשעה 16:30 אחר הצהריים (שעון ישראל) עם הנשיא הצרפתי בארמון האליזה. במהלך הפגישה ידונו השניים במצב במזרח התיכון, באיום האיראני ובמלחמה באנטישמיות הגוברת באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 12:03 pm 
Junior

אדום88 כתב:
לא רק ביבי משחק מלוכלך.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 92,00.html

ציטוט:
יאיר לפיד, מספר 2 בכחול לבן, טס הבוקר (יום ו') לביקור בזק בצרפת וייפגש עם הנשיא עמנואל מקרון, בהזמנתו של מקרון.

לפיד המריא הבוקר לפריז והוא צפוי להיפגש בשעה 16:30 אחר הצהריים (שעון ישראל) עם הנשיא הצרפתי בארמון האליזה. במהלך הפגישה ידונו השניים במצב במזרח התיכון, באיום האיראני ובמלחמה באנטישמיות הגוברת באירופה.

מה פה מלוכלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 1:41 pm 
Freshman

Hacohen כתב:

תרחיב

שיטת מיסוי אחידה על כלל האוכלוסיה (עם אפשרות לפטור ממס עד לרמת שכר מסוימת) שאמורה להיות שוויונית יותר, להפחית משמעותית את העלמות המס ולעודד אנשים ליזום ולהרוויח יותר (נשמע מצחיק, אבל כמה פעמים שמעתם את המשפט "אין לי מה לעבוד יותר ממה שאני עובד עכשיו, גם ככה מס הכנסה ישתה לי את ההפרש"?).
השיטה נהוגה בעיקר במזרח אירופה, אך גם בחלק מהמדינות במרכז אירופה וארה"ב. לרוב המס האחיד עומד שם על 10-15 אחוז.

פוסט מעניין בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 3:05 pm 
Junior

ביזאד סופריאן כתב:
מצד שני הם לא הכניסו את בלד. כמו כן מבדיקה שערכתי הסוקר הזה היה אולי הכי קרוב לתוצאות האמת בבחירות הקודמות, נתן 52 לשמאל-מרכז וכמעט שוויון בין הליכוד למחנצ. מינה צמח למשל די היתה לא בכיוון

החשבון של ישראל היום הוא שהציבור יראה כחול לבן מובילה על הליכוד ב5 מנדטים. ומצביעי כולנו הבית היהודי זהות וימין החדש ירגישו שביבי עומד לעוף. ויראו שמפלגותיהם עוברות אחוז החסימה משמעותית (6 מנדטים לארבעתם) . ביבי ידפוק הפחדה (איראן על הגבול הגולן סוחטת את גנץ לדוג) ויעברו להצביע לביבי עוד איזה 5 מנדטים מהמפלגות הללו

ודאי שכדי להעביר ככ הרבה מנדטים לכולנו זהות הימין החדש והבית היהודי זה צריך לבוא ע"ח מישהי ולכן השאירו את בלד בחוץ.
מרץ 8 זה שקר גס.. אין הסבר אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 3:41 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
ביזאד סופריאן כתב:

החשבון של ישראל היום הוא שהציבור יראה כחול לבן מובילה על הליכוד ב5 מנדטים. ומצביעי כולנו הבית היהודי זהות וימין החדש ירגישו שביבי עומד לעוף. ויראו שמפלגותיהם עוברות אחוז החסימה משמעותית (6 מנדטים לארבעתם) . ביבי ידפוק הפחדה (איראן על הגבול הגולן סוחטת את גנץ לדוג) ויעברו להצביע לביבי עוד איזה 5 מנדטים מהמפלגות הללו

ודאי שכדי להעביר ככ הרבה מנדטים לכולנו זהות הימין החדש והבית היהודי זה צריך לבוא ע"ח מישהי ולכן השאירו את בלד בחוץ.

החשבון לא נכון. כי בנט איבד 5 מנדטים לביבי ביחס לסקרים לפני הבחירות שעברו. אם האפקט יהיה אותו אפקט אז קיבלנו את בנט ושקד בבית וזה יהיה אדיר. מחזיק לביבי אצבעות בקטע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 3:43 pm 
Junior

ביבי לקח אותם מ12 של ציונות הדתית
הפעם הציונות התחלקה לבית היהודי בנט וקצת פייגלין

הוא הולך לשתות קצת מכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 4:03 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
ביבי לקח אותם מ12 של ציונות הדתית
הפעם הציונות התחלקה לבית היהודי בנט וקצת פייגלין

הוא הולך לשתות קצת מכולם

ושניהם בסקרים 5-6, גבוליים למדי. לדעתי הבסיס של בנט חלש יותר ואם אפקט השתייה יצליח הוא עלול לעוף הביתה.
אגב ממה שאני קורא בפורומי רוטר למיניהם הפעם ביבי לא צפוי להצליח בזה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 5:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני גם לא חושב שהוא רוצה. הוא עבד קשה מאד בנושא של הבית היהודי ועוצמה יהודית כדי שיהיו פחות מפלגות ימין שיפקששו את אחוז החסימה, כולל לוותר עבורם על מנדט של הליכוד פר אקסלנס. כלומר הוא מבין היטב שזה אינטרס שלו שמפלגות ימין קטנות יעברו את אחוז החסימה והוא מוכן אפילו לוותר על מנדטים של הליכוד בשביל זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 5:46 pm 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
Hacohen כתב:

תרחיב

שיטת מיסוי אחידה על כלל האוכלוסיה (עם אפשרות לפטור ממס עד לרמת שכר מסוימת) שאמורה להיות שוויונית יותר, להפחית משמעותית את העלמות המס ולעודד אנשים ליזום ולהרוויח יותר (נשמע מצחיק, אבל כמה פעמים שמעתם את המשפט "אין לי מה לעבוד יותר ממה שאני עובד עכשיו, גם ככה מס הכנסה ישתה לי את ההפרש"?).
השיטה נהוגה בעיקר במזרח אירופה, אך גם בחלק מהמדינות במרכז אירופה וארה"ב. לרוב המס האחיד עומד שם על 10-15 אחוז.

פוסט מעניין בנושא

אני יועץ מס, אז תרשה לי קצת.

כשאתה אומר "שוויונית", אתה מתכוון לזה אחרת לגמרי מההגדרה המקובלת. בשבילך האפשרות שמיכאל שטראוס ישלם את אותו שיעור מס כמו פועל ייצור במפעל שלו היא "שוויונית" כי שטראוס בן אדם וגם הפועל בן אדם אז דין שווה לשניהם. כמובן שבפועל מדובר במס רגרסיבי, כלומר 20% מס לפועל זה מאד משמעותי ומכביד ברמת הקיום הבסיסי, אבל בשביל שטראוס זו מתנה משמיים כי גם ב80% מס הוא יכול לחיות בכמה רמות טובות מעל הפועל. מס רגרסיבי מגדיל בהכרח את אי השוויון במשק, זה בסיסי. שוויון כלכלי נמדד במדד ג'יני, מס שטוח יגדיל משמעותית את אי השוויון.

לעניין "העלמות המס", זה טיעון דפוק מ2 טעמים:

1. זה כמו שתתיר מסחר בסמים קשים כדי שיפסיק סחר לא חוקי

2. רשויות המיסים בכל העולם משתפות פעולה באופן הדוק יותר ויותר להעברת מידע, והאפשרויות של תושב ישראל במצב החוקי הנוכחי והמתפתח להעלים מס הולכות ונסגרות.

מס תמיד יהיה פחות מ100%, ואף אחד לא יעצור יוזמה כלכלית רווחית בגלל מס. לכל היותר גופים גדולים ידרשו הטבות מס כמקובל בכל העולם, אבל אני מאד לא חושש ממצב שבו הכלכלה תואט בגלל מס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 7:54 pm 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
השיטה נהוגה בעיקר במזרח אירופה, אך גם בחלק מהמדינות במרכז אירופה וארה"ב. לרוב המס האחיד עומד שם על 10-15 אחוז.[/url]

אני לא יודע בדיוק איך עובד המס במדינות ארה"ב, אבל בארה"ב יש גם מס פדרלי והוא פרוגרסיבי. יותר מכך, בארה"ב יש גם מס רווחי הון, שכמובן פוגע יותר בעשירים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2019 9:06 pm 
Hall of Famer

בטוח שהוא בכלל מדבר על מס באחוזים ולא על מס גולגולת כמו בתנ"ך? שזה אפילו עוד יותר רגרסיבי כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 10:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
ביזאד סופריאן כתב:

1) איך בדיוק כל המנדטים הימניים האלה באים על חשבון בלד?
2) למה 8 מנדטים למרץ זה שקר גס? אני גם מתקשה להאמין שיקבלו 8 אבל של מי השקר פה? הנסקרים או העיתון? אני מבין שמבחינתך זה לא מתקבל על הדעת ש8 מנדטים יצביעו לסמולנים האלה כי הרי לדידך רוב העם ימני אבל אולי, רק אולי, נמאס לעם מהשלטון הנוכחי, למרות שנתניהו הוא הגרסה הפוליטית של קובי בריינאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 10:51 am 
Junior

הם נתנו 8 למרצ כדי להלחיץ את גוש הימין, שיתעוררו
בפועל כולם יודעים שהם יקבלו 4-5 מנדטים

הרי בסקר של הביביתון כחול לבן+העבודה+מרצ שווים 50 מנדטים. זה מתוזמן כך בכוונה.
אף סקר לא נתן לטריו הזה כל כך הרבה. רק ישראל היום, לפתע, חמישה ימים לבחירות.

בסך הכל הביביתון תורם את חלקו לקמפיין הגוועלד של נתניהו והליכוד. רק שהם לא מבינים שזה עלול להתפוצץ להם בפרצוף אם 2 מפלגות מגוש הימין לא יעברו את אחוז החסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 11:15 am 
Hall of Famer

והשאלה היותר גדולה האם קמפיין הגוועלד הזה יעבוד לביבי בדיוק כמו ב-2015. אני בכלל לא בטוח. כמו שכתבתי, לדעתי הליכוד הולך לקבל פחות ממה שהסקרים נותנים לו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 12:15 pm 
Hall of Famer

ואני שוב שואל, למה כולם משוכנעים שזה אינטרס של ביבי לשתות מנדטים ממפלגות הימין האחרות כשהן נמצאות על סף אחוז החסימה? ההיפך הוא הנכון, יש לו אינטרס לוותר על מנדטים של הליכוד כדי שכולם ייכנסו, והוא גם הוכיח שהוא יודע ומבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 12:23 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ואני שוב שואל, למה כולם משוכנעים שזה אינטרס של ביבי לשתות מנדטים ממפלגות הימין האחרות כשהן נמצאות על סף אחוז החסימה? ההיפך הוא הנכון, יש לו אינטרס לוותר על מנדטים של הליכוד כדי שכולם ייכנסו, והוא גם הוכיח שהוא יודע ומבין את זה.

אינטרס מאוד ברור. קח שני תרחישים:

56:64 בגושים שגנץ מוביל על הליכוד 30:26.
62:58 לימין, בנט נמחק ויש שוויון במנדטים בין הליכוד לגנץ.

התרחיש הראשון - סיכוי לא רע בכלל שגנץ ירכיב ממשלה.
התרחיש השני, למרות שהגוש יותר קטן, נותן לנתניהו כמעט בוודאות את ראשות הממשלה. בקיצור שווה לנתניהו לשתות ואני מניח שכל דבר מגובה בסקרים.

ויש גם דברים מעבר. הקיסר ואשתו שונאים את בנט ושקד והיו מאוד שמחים לראות אותם מחוץ לכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 12:49 pm 
Junior

ביזאד סופריאן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אינטרס מאוד ברור. קח שני תרחישים:

56:64 בגושים שגנץ מוביל על הליכוד 30:26.
62:58 לימין, בנט נמחק ויש שוויון במנדטים בין הליכוד לגנץ.

התרחיש הראשון - סיכוי לא רע בכלל שגנץ ירכיב ממשלה.
התרחיש השני, למרות שהגוש יותר קטן, נותן לנתניהו כמעט בוודאות את ראשות הממשלה. בקיצור שווה לנתניהו לשתות ואני מניח שכל דבר מגובה בסקרים.

אם נניח במקרה הראשון שכולם ממליצים על ביבי (למרות שלא בטוח שזה מה שפייגלין יעשה) ועל גנץ ימליצו 44 (בהנחה שה12 של המפלגות הערביות לא ימליצו) אז באמת נראה לך שייתנו לגנץ את מלאכת הרכבת הממשלה?
אולי אולי אם פייגלין לא ימליץ על ביבי ואז יהיו לו פחות מ61 אז ייתנו לגנץ, אבל שם אני בספק אם ריבלין לא ייתן עדיפות ל58 לביבי (נגיד שיש לזהות 6) מאשר ל44 לגנץ.

הצ'אנס היחיד שיש לגנץ זה אם יהיה גוש חוסם של 60 מנדטים שלא ייתנו לביבי רוב להעביר את הצבעת האמון ואז אולי הוא יכול להפעיל מנופים על פייגלין/כחלון/בנט/חרדים/ליברמן או מי שלא יהיה שם (בהנחה ומפלגת העבודה לא תשבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: