סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 6:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 12:58 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
sheky כתב:
ביזאד סופריאן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ואני שוב שואל, למה כולם משוכנעים שזה אינטרס של ביבי לשתות מנדטים ממפלגות הימין האחרות כשהן נמצאות על סף אחוז החסימה? ההיפך הוא הנכון, יש לו אינטרס לוותר על מנדטים של הליכוד כדי שכולם ייכנסו, והוא גם הוכיח שהוא יודע ומבין את זה.

אינטרס מאוד ברור. קח שני תרחישים:

56:64 בגושים שגנץ מוביל על הליכוד 30:26.
62:58 לימין, בנט נמחק ויש שוויון במנדטים בין הליכוד לגנץ.

התרחיש הראשון - סיכוי לא רע בכלל שגנץ ירכיב ממשלה.
התרחיש השני, למרות שהגוש יותר קטן, נותן לנתניהו כמעט בוודאות את ראשות הממשלה. בקיצור שווה לנתניהו לשתות ואני מניח שכל דבר מגובה בסקרים.

אם נניח במקרה הראשון שכולם ממליצים על ביבי (למרות שלא בטוח שזה מה שפייגלין יעשה) ועל גנץ ימליצו 44 (בהנחה שה12 של המפלגות הערביות לא ימליצו) אז באמת נראה לך שייתנו לגנץ את מלאכת הרכבת הממשלה?
אולי אולי אם פייגלין לא ימליץ על ביבי ואז יהיו לו פחות מ61 אז ייתנו לגנץ, אבל שם אני בספק אם ריבלין לא ייתן עדיפות ל58 לביבי (נגיד שיש לזהות 6) מאשר ל44 לגנץ.

הצ'אנס היחיד שיש לגנץ זה אם יהיה גוש חוסם של 60 מנדטים שלא ייתנו לביבי רוב להעביר את הצבעת האמון ואז אולי הוא יכול להפעיל מנופים על פייגלין/כחלון/בנט/חרדים/ליברמן או מי שלא יהיה שם (בהנחה ומפלגת העבודה לא תשבר)

קודם כל חדש-טיבי בוודאות ימליצו על גנץ. בלד זה סיפור אחר.
וכמובן שכל מה שכתבתי זה בהנחה שפייגלין וכחלון לא בכיס של נתניהו ולא ממליצים על אף אחד.

ולגבי הפסקה האחרונה אני מסכים עם רוח הדברים. אם הסקר של מינה צמח נכון (פחות מ-60 אצבעות בלי כחלון), זה כאילו שביבי הפסיד את הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 2:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ועדיין בנט ושקד משפרים את סיכוייו להקים ממשלה על פני זה שהם לא יעברו את אחוז החסימה והקולות שלהם יתפזרו בין כולם.
לא צריך ללכת רחוק מדי. הוא עבד מאד קשה על עניין הבית היהודי ועוצמה יהודית, הוא ויתר אפילו על מנדט של הליכוד בשביל שהאיחוד הזה יקרה, רק בשביל שעוד מפלגת ימין קטנה תעבור את אחוז החסימה או יותר נכון שהקולות שלה לא ילכו לאיבוד. כלומר הוא הראה שכדי שעוד קולות של הימין ייכנסו לכנסת הוא יוותר גם על מנדטים של הליכוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 8:53 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ועדיין בנט ושקד משפרים את סיכוייו להקים ממשלה על פני זה שהם לא יעברו את אחוז החסימה והקולות שלהם יתפזרו בין כולם.
לא צריך ללכת רחוק מדי. הוא עבד מאד קשה על עניין הבית היהודי ועוצמה יהודית, הוא ויתר אפילו על מנדט של הליכוד בשביל שהאיחוד הזה יקרה, רק בשביל שעוד מפלגת ימין קטנה תעבור את אחוז החסימה או יותר נכון שהקולות שלה לא ילכו לאיבוד. כלומר הוא הראה שכדי שעוד קולות של הימין ייכנסו לכנסת הוא יוותר גם על מנדטים של הליכוד.

תבדיל בין הבית היהודי לבנט. הוא יודע לפי הסקרים שלו שהבסיס של הבית היהודי יציב, בנט לעומת זאת הרבה פחות יציב והוא המטרה שלו.

והיום הפחדן שוב מתחמק מעימות מול גנץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 11:14 pm 
Hall of Famer

חייבים להבין שאם כבר משהו אמור להפתיע מעת לעת במערכת הסקרים הישראלית - זה דווקא אם כל הסקרים נותנים בדיוק את אותן התוצאות כמעט במדויק (מה שפשוט לא הגיוני בהינתן שיש כמות כה גדולה של סקרים), ולא אם פה ושם יש תוצאות חריגות לכאן או לכאן - על אף שאנחנו לא באמת מאמינים שזה המצב של מפלגה מסוימת (אבל שוב - בסקר בודד הרבה דברים יכולים לקרות, בדומה לכך שקבוצת קליעה רעה יכולה פתאום "להתפוצץ" עם 60% לשלוש במשחק בודד - ואף סביר שתעשה זאת אחת לכמות מסוימת של משחקים).
לאורך זמן (ואנשים חכמים ומעורים בתחום עשו ניתוחים על זה) השונות שיש בסקרים השונים בישראל נמוכה על פניו ממה שאמור להיות (שהרי בסופו של דבר דגימה היא תהליך הסתברותי שלא משקף את "האמת המוחלטת" באוכלוסייה), וזה הגיוני לאור העובדה שבמידה מסוימת הם גם מעתיקים אחד מהשני בכדי להקטין את הרעש ולא לצאת חריגים לצד מסוים ("סוקר סמולן!" וכו').

בחישוב מהיר שערכתי, למשל אם מפלגה "שווה במציאות" 6 מנדטים בדיוק, אז אחת לכל 10 סקרים לערך היא תקבל כמות קולות השווה ל-7.5 מנדטים ומעלה (קרי, לצורך העניין - 8 מנדטים), ואחת לכל כ-30 סקרים ייצאו מתחת לאחוז החסימה.
למעשה הסיכוי ל-8 מנדטים גדול אף יותר בגלל הסבירות שמפלגה אחרת לא תעבור את אחוז החסימה... (אבל זאת לא לקחתי בחשבון בדקה הבודדת שהשקעתי בהרצת החישוב)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 06, 2019 11:57 pm 
Junior

אני חש שלא דיברנו מספיק על תופעת פייגלין. אז רק מניח את זה כאן (אזהרת טריגר: זה עלול תגרום לנזק מוחי):

https://youtu.be/mCz6Pg0gm5I

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 12:19 am 
Hall of Famer

ביזאד סופריאן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

תבדיל בין הבית היהודי לבנט. הוא יודע לפי הסקרים שלו שהבסיס של הבית היהודי יציב, בנט לעומת זאת הרבה פחות יציב והוא המטרה שלו.

לא מסכים בכלל לניתוח שלך. דווקא בגלל שבנט ושקד לא יציבים, הוא ייזהר מאד איתם. כי הבחירה היא בין 4-5 מנדטים של הימין החדש שהולכים לגוש של הימין, וימליצו בסופו של דבר רק עליו, לבין עוד מנדט לליכוד וקולות של 4 מנדטים שמתפזרים בין כל המפלגות, ומפחיתים את הסיכוי של נתניהו להרכיב ממשלה.
הוא אולי רוצה לשתות מהם אבל לא ברמה שתשאיר אותם בחוץ, כי זה בסופו של דבר חוזר אליו כבומרנג. וכמה שנתניהו לא סובל את בנט ושקד - הרבה יותר מזה הוא אוהב את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 3:40 am 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
שיטת מיסוי אחידה על כלל האוכלוסיה (עם אפשרות לפטור ממס עד לרמת שכר מסוימת) שאמורה להיות שוויונית יותר, להפחית משמעותית את העלמות המס ולעודד אנשים ליזום ולהרוויח יותר (נשמע מצחיק, אבל כמה פעמים שמעתם את המשפט "אין לי מה לעבוד יותר ממה שאני עובד עכשיו, גם ככה מס הכנסה ישתה לי את ההפרש"?).
השיטה נהוגה בעיקר במזרח אירופה, אך גם בחלק מהמדינות במרכז אירופה וארה"ב. לרוב המס האחיד עומד שם על 10-15 אחוז.

פוסט מעניין בנושא

קראתי בעיון את הפוסט שצירפת
קודם כל עדיין כמדומני תישאר אותו בעיית תמריצים שתיארת, שכן המס הקבוע צפוי להיות הרי רק החל מרמת הכנסות מסוימת (מעניין מהי אגב), ואז להרוויח מעל לאותה מדרגה זה כבר שכר ממוסה (בשיעור לא נמוך מן הסתם), ולכאורה מדוע להתאמץ לשם כך וכו'...
שנית, אני מניח שמאוד חשוב מהי נקודת המוצא ממנה הולכים לאותו המהלך, ובאינטואיציה שלי מדינת ישראל על מאפייניה השונים (אי שיוויון גדול, שיעורי עוני לא מבוטלים, ציבורים שלמים שיוצאים פחות בכל מקרה לשוק העבודה) - לא בנויה לרפורמות מהפכניות מסוג זה, שאף עלולות להיות אסוניות למדי לעניות דעתי (בפרט במציאות הישראלית - שלך תדע אם עוד שנתיים לא יהפכו מחדש את כל מדיניות המיסוי שוב עקב קואליציה שונה לחלוטין...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 7:18 am 
Hall of Famer

בכל הסקרים האחרונים יש לגוש הימין סביב ה-65 מנדטים ובשום פנים לא פחות מ-62 מנדטים (לא שאני ראיתי לפחות) ובחלקם הוא מגיע אפילו ל-67, במצב כזה נתניהו ישמח מאוד לשתות מנדטים ממפלגות הלוויין של הימין מתוך הנחה שבמקרה הכי גרוע, אחת מהן הולכת ליפול מתחת לאחוז החסימה וגם אז, לפחות 2 או 3 מהמנדטים האבודים שלה חוזרים למפלגות אחרות בימין, כלומר האובדן, במקרה הגרוע, הוא של 2 מנדטים לגוש והרווח הוא שיוויון או אפילו יתרון לליכוד מול כחולבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 9:08 am 
Hall of Famer

ולכל מי שמשום מה פינטז שכחלון, הליכודניק השרוף שמריץ קבוצת בת, ימליץ על מישהו אחר חוץ מאדונו נתניהו-הרי שהחייכן הריקני הצהיר בכנס סיום הקמפיין שלו שהוא "לא רואה סיבה" לא להמליץ על נתניהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 9:25 am 
Hall of Famer

בואו נדבר רגע על סקרים , ועל האקסיומה שתמיד הליכוד מקבל יותר ממה שהוא מקבל מהסקרים :

2015 - אין ספק שהליכוד קיבל כ-8 מנדטים יותר ממה שהסוקרים נתנו לו , אבל זה היה כתוצאה מה"שתייה" שלו את מפלגות הימין האחרות.

2013 - (http://www.bhirot2013.co.il/) בכל הסקרים הליכוד-ביתנו ירדו בהתמדה. בסקרים האחרונים הסקרים ניבאו לביבי וליברמן 34 מנדטים. במציאות הם קיבלו 31 מנדטים בלבד (ויאיר לפיד דווקא קיבל משהו כמו 6-7 מנדטים יותר ממה שהסקרים האחרונים חזו לו)

2009 - לפי הלינק הבא : https://www.uzit.co.il/poll2009.html , כל הסקרים האחרונים נתנו לליכוד בין 25 ל-28 מנדטים (רוב הסקרים עמדו על 27-28) , בסופו של דבר הליכוד קיבלו 27.

על 12 המנדטים שביבי קיבל ב-2006 לא נדבר פה.

בקיצור , האקסיומה הזאת מאוד רחוקה מהמציאות , בלשון המעטה. לדעתי דווקא בבחירות האלה , עם עוד 2 מפלגות ימין חדשות שנכנסו , בעיקר פייגלין , ועם העובדה שב-2015 הציבור הימני פחד מ"ציפי ובוז'י" הרכים , וכרגע בכל זאת מתמודדים מול ביבי שלושה גנרלים , אני עדיין אוחז בתחושה שהליכוד יקבל פחות מהסקרים דווקא , וההימור שלי הוא סביב 25 מנדטים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 9:50 am 
Hall of Famer

פורסם היום שנתניהו היה שותף עם מיליקובסקי בעסקים נוספים (תעשו פרצוף מופתע), ושלפחות לגבי אחד יש חשד שהיה קשור לתיסנקורפ. אם זה ירוץ חזק ביומיים הקרובים-אולי תהיה לזה השפעה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 10:00 am 
Hall of Famer

שום השפעה. אלה שהולכים להצביע לביבי יצביעו לו גם אם יפורסם מחר שביבי ביצע רצח עם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 10:02 am 
Hall of Famer

יש רבים כאלה, אבל לא כולם. יש מצביעי ליכוד שמרגישים לא נוח עם ביבי, ופרסום של פרשייה כזאת עשוי להטות את הכף מבחינתם. לא שאני אופטימי חלילה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 10:32 am 
Junior

תומר כתב:
צוד כתב:
תומר כתב:
בהמשך לדיון על 'זהות', חשבתי שיעניין לקרוא את התיחסות המפלגה לנושא נגישות נכים, כפי שהופיע בציוץ של לינוי בר גפן (שמדברת כמובן מהפוזיציה)

לחובבי התמצות: מי שצריך לדאוג לנכים זה השוק הפרטי, קהילה או בעל עסק (נניח - עיריית ירושלים) יכולים לבחור אם להנגיש את עצמם או לא. אם אתרע מזלכם לגור במקום שבחר לא להנגיש, באמת חבל ועכשיו קחו את הכסאות שלכם ותתגלגלו מפה.

זה שקר. אבל יאללה תפייק להנאתך.

אשמח אם תאיר את עיניי
בציוץ של לינוי בר גפן מופיעה בצילומסך ההתיחסות של המפלגה עם הלוגו שלה, אתה טוען שמדובר בזיוף?

לא אני. המפלגה.
אפשר להגיד על זהות הרבה דברים, אבל חוסר בהירות הוא לא אחד מהם.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 10:38 am 
Junior

ביזאד סופריאן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

זה לא קשור לפחד. בקמפיין אתה עושה מה שנראה לך שיוסיף לך קולות ולא עושה את ההיפך. כנראה שהוא הגיע למסקנה שיש לו יותר מה להפסיד מאשר להרוויח.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 11:11 am 
Senior

צוד כתב:
תומר כתב:
צוד כתב:
תומר כתב:
בהמשך לדיון על 'זהות', חשבתי שיעניין לקרוא את התיחסות המפלגה לנושא נגישות נכים, כפי שהופיע בציוץ של לינוי בר גפן (שמדברת כמובן מהפוזיציה)

לחובבי התמצות: מי שצריך לדאוג לנכים זה השוק הפרטי, קהילה או בעל עסק (נניח - עיריית ירושלים) יכולים לבחור אם להנגיש את עצמם או לא. אם אתרע מזלכם לגור במקום שבחר לא להנגיש, באמת חבל ועכשיו קחו את הכסאות שלכם ותתגלגלו מפה.

זה שקר. אבל יאללה תפייק להנאתך.

אשמח אם תאיר את עיניי
בציוץ של לינוי בר גפן מופיעה בצילומסך ההתיחסות של המפלגה עם הלוגו שלה, אתה טוען שמדובר בזיוף?

לא אני. המפלגה.
אפשר להגיד על זהות הרבה דברים, אבל חוסר בהירות הוא לא אחד מהם.

אני לא יודע לגבי הבהירות אבל מפלגת 'זהות' לא טענה אפילו פעם אחת שמדובר בזיוף. הטענה הייתה (ר' גם במעלה הפתיל) שזו תשובתו של פעיל של המפלגה שענה על דעת עצמו באתר השו"ת של המפלגה, ללא גיבוי.
זה לא באמת ויכוח מעניין במיוחד אבל אני לא חושב שיש מפלגה אחרת שאחד מפעיליה יעז לפרסם מין דבר כזה בעמוד רשמי.

בשולי הדברים, פייגלין בעצמו ציין שהוא בעד חיוב עסקים בנגישות וזכה על כך בתגובות נזעמות ומאוכזבות מאוהדיו. ושוב, אני לא חושב שיש מפלגה אחרת וגו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 11:43 am 
Hall of Famer

מה זאת אומרת, למה לא? אולי ברוח הליברטריאניזם לכל פעיל יש גישה חופשית לכתוב באתר המפלגה מה שבא לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 12:00 pm 
Hall of Famer

אגב , לפי הראיונות ביומיים האחרונים של בנט , הוא בהחלט הולך לתמוך בחוקים שישמרו על ביבי מהעמדה למשפט בכל מחיר (לכאורה טוען שהוא לא יהיה בעד חוק צרפתי רטרואקטיבי , ומהצד השני אומר בקול ברור שהוא לא יפיל ממשלת ימין בשום אופן). השחיתות הולכת לכבוש את מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 12:11 pm 
Hall of Famer

נו שיט.
זה די ברור שהחתירה תהייה לחוק צרפתי משודרג, שיעצור לא רק חקירות אלא כל הליך משפטי. הוא יגיד שזה לא רטרואקטיבי כי התהליך נעצר איפה שהוא כרגע, כלומר לפני שימוע.
ועכשיו תחשוב מה הוא הולך לקבל בתמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 1:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
ולכל מי שמשום מה פינטז שכחלון, הליכודניק השרוף שמריץ קבוצת בת, ימליץ על מישהו אחר חוץ מאדונו נתניהו-הרי שהחייכן הריקני הצהיר בכנס סיום הקמפיין שלו שהוא "לא רואה סיבה" לא להמליץ על נתניהו.

"לא רואה סיבה" זו תשובה די מתחמקת. הוא הרי לא רוצה להבריח את בוחריו הימנים.
אבל כמו לא מעט מראשי מפלגות הימין (פייגלין, ליברמן, בנט) יש לכחלון בטן מלאה על נתניהו ואני לא רואה סיבה מבחינתו שלא להמליץ על גנץ שהמפלגה שלו במהותה היא מפלגת ימין (הן מבחינה בטחונית והן מבחינה כלכלית) שתעדיף להקים קואליציה עם העבודה + מפלגות ימין מתון אחרות (ובלי ביבי) והחרדים מאשר עם מרץ או הערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 3:38 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Hacohen כתב:

"לא רואה סיבה" זו תשובה די מתחמקת. הוא הרי לא רוצה להבריח את בוחריו הימנים.
אבל כמו לא מעט מראשי מפלגות הימין (פייגלין, ליברמן, בנט) יש לכחלון בטן מלאה על נתניהו ואני לא רואה סיבה מבחינתו שלא להמליץ על גנץ שהמפלגה שלו במהותה היא מפלגת ימין (הן מבחינה בטחונית והן מבחינה כלכלית) שתעדיף להקים קואליציה עם העבודה + מפלגות ימין מתון אחרות (ובלי ביבי) והחרדים מאשר עם מרץ או הערבים.

כחלון הוא ליכודניק שרוף שפשוט עומד בראש קבוצה ב' של המועדון. כל תרחיש שבו הוא חובר לממשלה שהליכוד לא חבר בה היא בגדר פנטזיה. אבל אם אתה רוצה גם תיקוף רציונלי, אזי הדבר היחיד שיש לכחלון למכור לציבור זה המבצעים הפופוליסטיים שלו כשר אוצר שמגדילים את הגירעון. ביבי מוכן ללכת איתו לדברים כאלה, אבל היום כולם כבר יודעים שהגירעון זו בעיה אמיתית שמאיימת על הכלכלה, וממש לא בטוח שמישהו שהוא לא ביבי יסכים לתת לכחלון את הקלפים שהוא צריך בשביל לשחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 4:23 pm 
Sophomore

לכחלון היה סיכום בזמנו עם הרצוג שאם הרצוג המפלגה הגדולה ביותר כפי שהראו הסקרים דאז, כחלון על כל 10 המנדטים שלו ממליץ עליו. זה פורסם בזמנו ולא הוכחש אף פעם.

מכל מקום להרגשתי לא נגיע לסיטואציה הזו. מריח כמו שוויון במנדטים עם יתרון קל לליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 07, 2019 6:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בואו נראה רגע... את הביטחון רוצים ליברמן, בנט וגלנט. את האוצר פייגלין וכחלון. את החינוך פייגלין וסמוטריץ (וכמובן שביבי הבטיח שהתיק ישאר אצל הליכוד). אני אפילו לא מדבר על החוץ והתקשורת שאם מישהו מהגוש יבקש אותם לעצמו נתניהו יחליף צבעים.
בקיצור שיהיה לו בהצלחה בבניית הקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 1:13 am 
Sophomore

אני תוהה ביני לבין עצמי אם יש עדיין אנשים שמאמינים לטקס הפייק הקבוע שעושה נתניהו כמדי כל יומיים אחרונים של מערכת בחירות ואשכרה משנים הצבעתם כי ביבי אמר. הבן יאיר כבר מפיץ שלפי סקר שלהם הליכוד רק 25 מנדטים ! אשרי המאמין !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 8:48 am 
Junior

24 שעות לפתיחת הקלפיות, הזדמנות אחרונה ליאיר לפיד לוותר על הרוטציה. במידה וזה לא יקרה אפשר לאחל מזל טוב לנתניהו. אני מקווה שהוא מחכה לחדשות 20:00 עם הפצצה.

ביזאד סופריאן כתב:
אני תוהה ביני לבין עצמי אם יש עדיין אנשים שמאמינים לטקס הפייק הקבוע שעושה נתניהו כמדי כל יומיים אחרונים של מערכת בחירות ואשכרה משנים הצבעתם כי ביבי אמר. הבן יאיר כבר מפיץ שלפי סקר שלהם הליכוד רק 25 מנדטים ! אשרי המאמין !
עובד מצוין. הוא כבר עם 16 ראיונות מאז מוצ"ש. אבל הוא יהיה חייב להפיל מפלגת ימין כלשהי מתחת לאחוז החסימה כדי שזה יקרה. אני מניח שמדובר בחבר'ה של בנט ושקד. מצד שני, יש לי הרגשה שפייגלין יהיה על איזה 7-8 מנדטים (וברור שימליץ על נתניהו ללא כל צל של ספק) ויוכל לחפות על האובדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: