sheky כתב:
Att כתב:
1. קוואי הוא השחקן הכי טוב בקבוצה השנייה בטיבה בליגה (לפחות מבחינת מאזן). הוא חייב להיות בחמישיות. זה שלא שיחק 22 משחקים והקבוצה שלו הצטיינה בלעדיו (לא משהו שהיה קורה לדעתי לאורך עונה שלמה) זו הסיבה שבגללה הוא לא נמצא בחמישיה הראשונה ובגללה, בין השאר, אני חושב שלסיאקם יש מקום בחמישיות.
2. זו לא הייתה עונת ה-MVP של ווסטברוק?
3. לא מדובר בקשר ישיר אבל זה בהחלט פקטור משמעותי. אני מתאר לעצמי שאולדיפו היה בחמישיות אם לא היה נפצע, ווצ׳ביץ׳ מייצג את אורלנדו וראסל במקום קמבה יכול לייצג את הנטס (הסיבה שקמבה שם היא שראסל התעורר בחלק השני של העונה ושליד קמבה אין כלום אבל בהחלט יכולהבין אנשים שיחשבו שראסל הברוקלונאי צריך להיות בחמישיות). הספרס לא מיוצגים כיוון שקבוצות במקומות 7-8 לא בהכרח מקבלות נציג (אלא אם כוכב אחד בודד סחב אותן לשם כנגד כל הסיכויים).
1. אבל אתה מדבר כל הזמן על השפעה על הקבוצה ולקאווי יש השפעה שלילית על מאזן הקבוצה. זה נתון. אז למה אתה בטוח שהוא השחקן הכי טוב בקבוצה? כי יש לו סטטיסטיקה טובה?
2. כן, אז? באותה עונה היה לו EFG כמעט כמו העונה (0.8 אחוז יותר), יחס אסיסטים-איבודים פחות טוב. הוא אומנם קלע 8 נקודות אבל גם ב4 זריקות יותר (והלך לקו 3 פעמים יותר) שזה גיוני זה יירד אם שחקן שזורק הרבה כמו ג'ורג'. אז סך הכל הצמד ווסטברוק-אולדיפו השיג כמעט אותו דבר כמו ווסטברוק-ג'ורג' (שמבחינת סקורינג נשארו די דומה ברמת הצמד). אז שוב, אולי ווסטברוק הוא המקור להצלחה וג'ורג' הוא אוברייטד?
3. לגבי אורלנדו באמת שכחתי את ווצ'ביץ'. הספרס אומנם במקום השביעי אבל עם 48 נצחונות בקונפרנס קשה יותר... למה אתה מכניס את ווצביץ' לפני למרקוס? אינדיאנה שיחקה 46 משחקים בלי אולדיפו ועדיין הגיעו ל48 נצחונות, לא מגיע לבוגדנוביץ' איזה חמישיה על זה? (לא מגיע לו כמובן, מענין אותי למה).
אני מרגיש שאתה מתווכח כדי להתווכח ובכנות, אין לי כח לזה.
אתה לא חושב שקוואי הוא השחקן הכי טוב בטורונטו? אתה באמת חושב שהוא משפיע לרעה על המשחק של הקבוצה שלו כשהוא משחק?
לא נראה לי
אתה חושב שג׳ורג׳ הוא אוברייטד?
לא נראה לי
אתה חושב שלבוגדנובי׳ץ׳ מגיע מקום בחמישיות?
כבר כתבת שלא.
אני חושב שלנצחונות יש השפעה ניכרת על הופעת השחקנים בחמישיות. לא לשווא נורטון לא הכניס את לברון כאן או את אנתוני דיוויס למרות סטט׳ יפות.
הקרדיט שניתן לג׳ורג׳ ולווסטברוק לא מייצג את הישגי הקבוצה (כאמור יאניס בחמישיה הראשונה ומידלטון בשלישית וההישגים שלהם מרשימים פי כמה).
אתה לא מסכים עם זה? סבבה. זו דעתי וזו הסיבה שבגללה ווסטברוק צריך להיות בחוץ למרות ממוצע הטריפל דאבל האגדי והמרשים לכאורה שלו.
אני חושב שהקליעה הבעייתית שלו מבחוץ וצורת המשחק שלו מביאה לכך שאוקלוהומה היא קבוצה בינונית מאוד בהתקפה.