סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 2:58 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה כן אני כתב:
בהערכה גסה מאוד, אם מתחשבים בקולות שזלגו מהעבודה ומרץ לגנץ, גוש השמאל שווה היום 20-25 מנדטים בלחץ.

אם לפי דעתך היו בחירות עכשיו עם 4 מפלגות - חרדים, ערבים, ליכוד ועבודה (או "ימין" ו"שמאל", השם לא חשוב) לפי דעתך השמאל היה נגמר ב20-25 מנדטים? אני חושב שזה יותר לכיון ה33-37 מנדטים (שזה מעט לכל הדעות) ... 20-25 נשמע לי מעט בהגזמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 3:04 pm 
Junior

המחנה הציוני (או בתאכלס, מפלגת העבודה+לבני) ומרצ עברו את השלושים בבחירות הקודמות שהיו לא כ"כ מזמן. סביר להניח שגם לא מעט ממצביעי "יש עתיד" בבחירות ההם מגדירים את עצמם כמצביעי שמאל, או לכל הפחות שייכים לגוש השמאל במשוואה ששקי הציג. להבנתי סביר להניח שבחירות שכאלה היום היו מביאות ~40 מנדטים לגוש השמאל, ~12 ערבים, ~12 חרדים, ~55 ימין.
לא שאלה מספרים טובים לשמאל, אבל עדיין כפולים מההערכה של זכ"א.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 3:25 pm 
Junior

ללפיד אני מתייחס כמרכז קלאסי, אפילו נוטה טיפה לימין לאור ההתבטאויות שלו.
וכן, קחו בחשבון שיש תהליכים, אני בבחירות של 2013 הצבעתי לעבודה מתוך הנחה (שגויה) שאין הבדל גדול בין העבודה לליכוד בהיבט הביטחוני ויותר עניין אותי הפן הכלכלי והרצון לחזק כל מי שנגד ביבי. יש אנשים שמשנים את דעתם עם השנים. יודעים מה? זורם עם ההערכה של 30 מנדטים בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 5:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כחול לבן לא ייכנסו לממשלת אחדות גם כי ביבי לא יקרא להם. את מה שהוא רוצה יותר קל לו לקבל מ"השותפים הטבעיים". לא פלא שהוא מגייס, כמאמר המשורר (אל תתחילו להעלב לי פה) את כל סוסי המלך וכל אנשיו כדי למצוא איך לעזור לבנט להיכנס.
במקסימום הוא יצליח לפרק אותם ולקחת כמה אנשים שממילא הם לא שמאל וגם לא מרכז.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 7:08 pm 
Hall of Famer

כאמור, השמאל הציוני (עבודה+מרצ) הקלאסי כמו שציינת 10 מנדטים.
נפילה מדהימה. ב-1992 הם היו יחד 56 מנדטים.
בכלל, מפלגות השמאל הציוניות הנ"ל לא התאוששו מעולם מסתיו 2000. אמנם הייתה עליה מסוימת ב-2015, אבל הם אף פעם לא התקרב למה שהיו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 7:29 pm 
Junior

וטוב שכך. החלום הרטוב שלי הוא שבעוד מערכת בחירות אחת או שתיים מרצ בכלל תיעלם מהמפה, אם כי יש להם בסיס עיקש, הגם שהוא קטן, כך שלא נראה לי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 7:37 pm 
Junior

sheky כתב:
זה כן אני כתב:
בהערכה גסה מאוד, אם מתחשבים בקולות שזלגו מהעבודה ומרץ לגנץ, גוש השמאל שווה היום 20-25 מנדטים בלחץ.

אם לפי דעתך היו בחירות עכשיו עם 4 מפלגות - חרדים, ערבים, ליכוד ועבודה (או "ימין" ו"שמאל", השם לא חשוב) לפי דעתך השמאל היה נגמר ב20-25 מנדטים? אני חושב שזה יותר לכיון ה33-37 מנדטים (שזה מעט לכל הדעות) ... 20-25 נשמע לי מעט בהגזמה

הבעיה היא שאתה מתעלם פה כליל מגוש מרכז, לכן קשה לענות לך על השאלה.
אבל כמו שאמרתי, אם היום השמאל הקלאסי עומד על 10 מנדטים, ובהערכה גסה מצביעי השמאל הביאו לגנץ 20 מנדטים - הם עדיין עומדים על 30 מנדטים עלובים.

ובהנחה מבוססת שגם מצביעי ימין או נוטים לימין הצביעו לגנץ, הביאו לגנץ הרבה מנדטים (נניח 15) אז גוש הימין היה עומד היום על אזור ה-80 (כולל חרדים שגם אותם הייתי סופר כימין) לעומת 30 של השמאל ועוד 10 של הערבים. אל תשכח שבמשוואה הזו אתה לוקח בחשבון גם קולות שנזרקים לפח באופן מסורתי בגלל הצבעה למפלגות קטנות (עצמה יהודית בבחירות הקודמות, זהות והימין החדש הפעם).

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ו' אפריל 12, 2019 7:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 7:37 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
וטוב שכך. החלום הרטוב שלי הוא שבעוד מערכת בחירות אחת או שתיים מרצ בכלל תיעלם מהמפה, אם כי יש להם בסיס עיקש, הגם שהוא קטן, כך שלא נראה לי שזה יקרה.

זה באמת החלום הרטוב שלך?

מה, מה כלכך מפעיל אותך במרצ? היא לא דואגת לחלשים? לא פועלת לחופש דת? לשוויון זכויות לכל? היא לא חברתית? האנשים בה מושחתים? היא לא דואגת לאינטרסים של האזרח הקטן? לאיכות סביבה? לטוהר מידות?

כן, אני יודע שמרצ תומכת במדינה פלסטינית ובתהליך שלום, ואתה לא. אבל בהינתן שמרצ מפלגה קטנה כלכך, זה באמת החלום הרטוב שלך שהיא תיעלם? כל הטוב שהיא עושה ומנסה לעשות, הכל בטל בשישים אל מול הלאומנות הקדושה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 7:45 pm 
Junior

Hacohen כתב:
זה כן אני כתב:

זה באמת החלום הרטוב שלך?

מה, מה כלכך מפעיל אותך במרצ? היא לא דואגת לחלשים? לא פועלת לחופש דת? לשוויון זכויות לכל? היא לא חברתית? האנשים בה מושחתים? היא לא דואגת לאינטרסים של האזרח הקטן? לאיכות סביבה? לטוהר מידות?

כן, אני יודע שמרצ תומכת במדינה פלסטינית ובתהליך שלום, ואתה לא. אבל בהינתן שמרצ מפלגה קטנה כלכך, זה באמת החלום הרטוב שלך שהיא תיעלם? כל הטוב שהיא עושה ומנסה לעשות, הכל בטל בשישים אל מול הלאומנות הקדושה?

אתה יודע, תמר זנדברג אמרה שיש המון רעיונות של מרצ שרוב הציבור מאמין בהם והיא צודקת: אני מניח שרוב הציבור, כולל אני, כן בעד שלום, אפילו במחיר של מדינה פלסטינית; ציבור רחב מאוד גם במחנה הימין בעד פתיחת עסקים ותחב"צ בשבת; הרוב בעד שמירה על איכות הסביבה, זכויות בע"ח וכיו"ב. ועדיין, מרצ דוחה אותי. תמר זנדברג וזהבה גלאון דוחות אותי ברמה שקשה לי להסתכל עליהן. זה מכלול של צביעות נוראית, סתימת הפיות, התנשאות, התרפסות, זחיחות והשחיקה המתמדת בתיאורה כ"שמאל ציוני" לכיוון שמאל קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 7:51 pm 
Hall of Famer

אני לא מחבב במיוחד את הפרסונה של תמר זנדברג (לזהבה גלאון אני חושב שעשו עוול, היא היתה פרלמנטרית מצוינת שסבלה מהיותה אישה לבנה מדי עם אינטונציה של מורה ללשון), אבל פשוט תקרא את ההודעה שלך. אתה מבין שמרצ מפלגה חשובה שדואגת לאינטרסים שלך כאזרח. תמר זנדברג עומדת היום בראש המפלגה וזה עניין מצער למדי, גם לדידי, אבל לקוות שמרצ תימחק כי אתה לא סובל אותה זה לשפוך וואחד תינוק עם המים. היא, להערכתי ולתקוותי, לא תמשיך הרבה בראש המפלגה. נקווה שאבי בוסקילה או אבי דבוש יחליפו אותה בעתיד הנראה לעין (אני בעד דבוש).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 8:04 pm 
Junior

אני חושב שהדבר שהכי מפריע לי במרצ היא התחושה (שהיא ומצביעיה דואגים להעביר מדי יום) שהיא מייצגת בעיניי את המיעוט האמיד, זה שנולד במקום הנכון ולמשפחה הנכונה, הלכאורה אינטליגנטי ומשכיל יותר שמתיימר לחנך את הרוב הנבער ובפועל מתנשא עליו ובז לו. באופן כללי, אני רואה במרצ את הגורם העיקרי ל"פילוג" הזה שמדברים עליו כאן בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 8:21 pm 
Hall of Famer

במקום השני ברשימת מרצ לכנסת הנוכחית הוצב נכה מאשדוד שעלה ארצה בגיל 9. במקום הרביעי ערבי מכפר קאסם, אחד מ12 אחים, בן של פלאח ועקרת בית. במקום החמישי איש חינוך דרוזי. במקום השישי אשה ממוצא אתיופי שהתחנכה בפנימיות. במקום השביעי ירושלמי ממוצא כורדי. במקום השמיני הומו מרוקאי ממושב בצפון. במקום התשיעי עורכת דין לזכויות אדם שעלתה לארץ לבדה בגיל 15. במקום העשירי אשקלוני ממוצא טריפוליטאי שלמד בישיבת אור עציון והדריך בבני עקיבא.

ספר לי עוד על המיעוט האמיד שנולד במקום הנכון ולמשפחה הנכונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 8:28 pm 
Junior

זה נחמד שהם מצאו כמה מזרחים לקישוט לאחר שהם סוג של הפנימו את הביקורת על המרכיב האנושי ההומוגני במפלגה הזו. ובכל אופן כיוונתי גם למצביעים שלהם שמגיעים לרוב ממקומות מאוד מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 8:36 pm 
Hall of Famer

ב"כמה מזרחים לקישוט" התכוונת ש60% מהעשירייה הראשונה אינם יהודים-אשכנזים? וששניים מהיהודים-אשכנזים הם עולים, שלפחות אחד מהם גדל בתנאים של עוני מרוד?

ומי בדיוק "מצא" את האנשים האלה? זה נכתב בפרוטוקולים של זקני מרצ או משהו? הרשימה של מרצ מגוונת ופלורליסטית כי זו מפלגה מגוונת ופלורליסטית. הטרגדיה של מרצ והטרגדיה של הציבור היא שלמרות היותה המפלגה שהכי דואגת לאזרח הקטן והמוחלש, היא נתפשת ע"י אנשים כמתנשאת ואליטיסטית. אני מקווה שאנשים כמו אבי דבוש יצליחו להטמיע בקרב הציבור תפישה שונה, אחרת מרצ תישאר קטנה והציבור יוסיף להצביע לדמויות "עממיות" ו"לא מתנשאות" כמו כחלון שדופק אותו עד העצם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 9:06 pm 
Freshman

זה מדהים איך כל עניין ההתנשאות הפך לדבר העיקרי שמניע את הימין. אתם מוכנים למנהיגים מטומטמים, מושחתים וכאלה שמצפצפים עליכם בגלוי, העיקר שלא יחשבו שהם יותר טובים מכם. כמאמר המשיח שלכם: SAD.

נ.ב - הכותב מבציע מרצ שגדל למשפחת עולים שהרוויחו פחות ממינימום בדירת חדר וחצי בקטמונים. ספר לי עוד על הומוגניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 11:29 pm 
Sophomore

ורק להוסיף שכל ה''מזרחים לקישוט'' נבחרו בפריימריז דמוקרטי ולא ע''י ועדה מסדרת שטרחה ''למצוא'' אותם בשביל לגוון את הרשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 10:58 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
Hacohen כתב:
זה כן אני כתב:

זה באמת החלום הרטוב שלך?

אתה יודע, תמר זנדברג אמרה שיש המון רעיונות של מרצ שרוב הציבור מאמין בהם והיא צודקת: אני מניח שרוב הציבור, כולל אני, כן בעד שלום, אפילו במחיר של מדינה פלסטינית; ציבור רחב מאוד גם במחנה הימין בעד פתיחת עסקים ותחב"צ בשבת; הרוב בעד שמירה על איכות הסביבה, זכויות בע"ח וכיו"ב. ועדיין, מרצ דוחה אותי. תמר זנדברג וזהבה גלאון דוחות אותי ברמה שקשה לי להסתכל עליהן. זה מכלול של צביעות נוראית, סתימת הפיות, התנשאות, התרפסות, זחיחות והשחיקה המתמדת בתיאורה כ"שמאל ציוני" לכיוון שמאל קיצוני.

משעשע שאתה נגד "סתימת הפיות", ומצד שני החלום הרטוב שלך זה שלציבור של מרצ לא יהיו נציגים בכנסת....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 3:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מניח שגם אתה לא תתאבל אם מפלגות מסוימות שמייצגים ציבורים מסויימים לא יהיו בכנסת (ורק להבהיר, אני מאד מקווה שמרצ תישאר בכנסת וגם תגדל. אני לא מצביע שלהם אבל יש הרבה דברים נכונים במה שנדב אומר עליהם).

אפרופו זה, אם נכונות הידיעות שפעילי הליכוד מתגייסים כדי למצוא את הטעויות שיכניסו את בנט לכנסת - לדעתי זה גם יקרה. טעויות בטוח יש, הימין והליכוד בפרט מאד נחוש ובמורל גבוה, הנושא קריטי לנתניהו. צבא פעילים של שלוש מפלגות ישב על כל פרוטוקול וכל קלפי יימצא את הטעויות (כמובן, יתלוננו על הטעויות לרעתם ואת האחרות יעלימו). אני לא רואה פעילים של כחול לבן או פעילים של השמאל הדי מיואש מרימים פעילות דומה שתמצא את הטעויות מהצד השני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 5:42 pm 
Hall of Famer

מרצ לדעתי ישארו תמיד על אזור ה-4/5 מנדטים. כשאני אומר "תמיד" הכונה לעידן הקרוב. לא יודע מה יהיה ב-2030.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 1:12 am 
Hall of Famer

עם כל הזעם והתיעוב למהלך של נפתלי בנט, אני מוצא את עצמי מתפלל לנס שיכניס אותו לכנסת.
ליברמן במקרה הטוב יכנס מריר לממשלה, ויחבל בה בכל הזדמנות, ובמקרה הרע לוקח אותנו לבחירות חוזרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 1:51 am 
Hall of Famer

אין דבר כזה בחירות חוזרות, אף בן אדם שפוי לא יזרוק את מדינת ישראל לעוד מערכת בחירות עכשיו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 10:34 am 
Junior

oren_80 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מדובר לפחות לפי הידיעות על 1300 מצלמות וכסף רב שהושקע. גם אם המספרים מוגזמים (חתיכת מבצע לעשות כזו כמות בכזו פריסה בסודיות ובהסתר) זה לא מגיע מפעיל אזורי סמי-בכיר.

לא הבנתי בשניה ה-1 מה הקשר לסמי בכר והבחירות

ואני לא הבנתי מה הקשר לסמי בכיכר

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 11:14 am 
Junior

מארק כתב:
זה מדהים איך כל עניין ההתנשאות הפך לדבר העיקרי שמניע את הימין. אתם מוכנים למנהיגים מטומטמים, מושחתים וכאלה שמצפצפים עליכם בגלוי, העיקר שלא יחשבו שהם יותר טובים מכם. כמאמר המשיח שלכם: SAD.

נ.ב - הכותב מבציע מרצ שגדל למשפחת עולים שהרוויחו פחות ממינימום בדירת חדר וחצי בקטמונים. ספר לי עוד על הומוגניות.

זה גם בא לידי ביטוי בסיסמה שראיתי לא מעט במערכת הזו על שלטי חוצות: "דווקא נתניהו". למי אתם עושים דווקא יה אהבלים?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 12:11 pm 
Hall of Famer

על פי דרוקר.ליברמן ילחץ על ממשלת אחדות יחד איתו ובלי החרדים שהוא לא מסכים לשבת איתם.76 מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 12:20 pm 
Hall of Famer

מה בדיוק הנחיצות בליברמן אם הולכים לממשלת אחדות ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: