סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסטון מול יוטה
הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 3:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
הגנתית אתה צודק. אין לוויטסייד שום יכולת לא לשים גוף על גבוהים, ולא להתרוצץ אחרי נמוכים

זה סוגר את הדיון מבחינתי.
אבל גם אם ממשיכים את ההשוואה להתקפה, אני לא חושב שווייטסייד חכם כמו קאפלה מבחינת מיקום ותנועה ללא כדור, הוא לא זריז כמוהו וגם יכולת הסיום שלו... אולי זה נראה שקאפלה רק נוגח את הכדורים האלו אבל הוא מסיים לא מעט מהם שלא בדאנקים ובאחוזים גבוהים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 7:49 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
ראה, דרק פייבורס הוא לא שחקן מבוגר אבל הוא כן שחקן ותיק למדי-זו העונה התשיעית שלו בליגה. מה הוא מסוגל לתת כולם יודעים, אין שפנים בכובע הזה, וזה פורט למעלה. אם כבר, כשחקן שמתבסס על אתלטיות, סביר שהתפוקה שלו רק תרד במונחי מספרים גם אם יישאר שחקן הגנה טוב. עכשיו, התחלת עם טיעון ה"סנטר אנדרייטד להפליא" והסברת ש"ייתכן שברשימת הסנטרים של נורטון היה לו מקום". אמנה כאן שחקנים שלא נכנסו לרשימת ה15 של נורטון בתחילת העונה: יוסוף נורקיץ', ניקולה ווצ'ביץ', מיילס טרנר, חסן וויטסייד, ג'בייל מגי, דיאנדרה אייטון. ממי מהם, למשל, פייבורס כ"כ יותר טוב במובהק כשחקן שלם?

טיעון נוסף: "יכל בקלות להיות במעמד גבוה יותר של סנטר מוביל בקבוצה אחרת". הממ, יותר נכון לומר "יכל להיות סנטר פותח בכמה מהקבוצות בליגה". כשאתה אומר "מוביל", למה בדיוק כוונתך?

ברשימה הזו, פייבורס טוב יותר ממקגי, אייטון (שאני פחות מכיר אבל הוא יותר התקפי מהגנתי וזה מסכם את הדיון כרגע מבחינתי) ו-ווייטסייד.
יש לו קייס מסוים מול כמה סנטרים נוספים שכן נכנסו לרשימת ה-15, לופז, גאסול, ג׳ורדן, אדאמס וקאזינס אחרי פציעות מרובות.
אני לא חושב שהוא טופ15 בהכרח אבל הוא לא הפחות על הסף וככזה, הוא יכול להיות סנטר פותח של קבוצה מנצחת.

וויטסייד הוא ריבאונדר וחוסם טוב בהרבה מפייבורס, התקפית המספרים שלהם דומים כששניהם עושים נקודות רק ליד הסל וקלעי עונשין גרועים. לפיכך "יותר טוב מווייטסייד" זו כמובן דעתך, אבל היא לא בהכרח משתמעת מהעובדות.

לגבי אייטון, זה שאתה מחזיק בדעה ששחקן הגנתי בהכרח עדיף על שחקן התקפי זו כמובן זכותך, אם כי כמובן זכותי לציין שזו דעה מאד איזוטרית. בכל מקרה אייטון הרגע סיים את עונת הרוקי שלו בממוצע דאבל-דאבל, עם ממוצע הנקודות שפייבורס השיג בעונת השיא שלו אי-שם לפני 4 עונות ובאחוזי שדה זהים לעונת השיא של פייבורס מהבחינה הזאת. לפיכך "יותר טוב מאייטון" זו כמובן דעתך, אבל היא לא בהכרח משתמעת מהעובדות.

לעניין מגי, הוא ופייבורס שיחקו העונה בערך אותו מספר של דקות, קלעו בערך אותו מספר של נקודות, לקחו בערך אותו מספר של ריבאונדים למשחק, מגי חסם יותר וקלע באחוזי שדה טובים יותר, אבל אני מוכן לזרום עם הטיעון שאינטיליגנציית המשחק של פייבורס טובה יותר והוא שומר טוב יותר, אז יש לו עדיפות.

אם כך הגענו בינתיים לסנטר אחד שלא הופיע ברשימת ה15 של נורטון ושלפייבורס יש עליו יתרון קל. אכן, אנדרייטד מהסוג המפליא.

המשפט "הוא יכול להיות סנטר פותח של קבוצה מנצחת" הוא כמובן סתום להפליא. יאקוב פוטל הוא סנטר פותח של קבוצה מנצחת, אז מה? באותה מידה, פייבורס יכל להיות סנטר פותח של קבוצה לא מנצחת. הטיעון הנכון, ואני עוזר לך כבר פעם שנייה, הוא: "פייבורס יכל להיות סנטר פותח של כמה קבוצות בליגה".

ראית בזמן האחרון את ווייטסייד משחק?
רק במיאמי יש שני סנטרים יותר טובים ממנו.

לגבי אייטון, זו רחוקה מלהיות דעה איזוטרית, שסנטר צריך להיות קודם כל אפקטיבי בהגנה.
כל כך לא איזוטרית שסנטרים התקפיים מוכשרים מאוד, שחלשים הגנתית, זוכים לעלות לרוב מהספסל.

* אני לא אמרתי שסנטר התקפי הוא בהכרח פחות טוב מסנטר הגנתי אבל אני בהחלט נותן יתרון משמעותי לסוג האחרון.

לפני שנעבור לווייטסייד ואייטון, ומכיוון שאתה נוטה לסגור דיונים אל מול עצמך, בוא נסגור את הדיון על פייבורס. אני חושב שהראיתי באופן ברור שהוא לא אנדרייטד בשום הגדרה מקובלת של המונח, בטח לא "להפליא".

לעניין וויטסייד ו"רק במיאמי יש 2 סנטרים טובים ממנו". נתחיל בזה שאוליניק לא בדיוק סנטר, הוא סטרץ' גבוה שזורק הרבה מבחוץ וריבאונדר לא מצטיין בלשון המעטה. למרות שוויטסייד לא זורק שלשות ואוליניק כן, הראשון קולע יותר נקודות למשחק מהאחרון באותו מספר דקות. כמובן שווייטסייד נותן לו נוקאאוט בריבאונד וחסימות בלי להעיף עליו מבט שני. אני אוהב את אוליניק, אבל הוא שחקן לא יציב במיוחד ולא טוב במיוחד. נייס טו האב ולא יותר מזה. באם אדביו שחקן מעניין, אבל כדי לטעון שהוא טוב מוויטסייד הוא יצטרך לקרוע עוד איזה זוג גרביים בליגה. גם שניהם משחקים בערך אותו מספר דקות, וגם לאדביו אין יד מבחוץ. התוצאה? וויטסייד לוקח 4 ריבאונדים למשחק יותר, חוסם חסימה אחת יותר וקולע 3 ומשהו נקודות יותר באותם אחוזי שדה. אז כמו שהתרגלנו, "רק במיאמי יש שני סנטרים יותר טובים מוויטסייד" זו כמובן דעתך, אבל היא לא בהכרח מעוגנת במציאות.

מה שאמרת על אייטון, ואני מצטט, זה: "אני פחות מכיר אבל הוא יותר התקפי מהגנתי וזה מסכם את הדיון כרגע מבחינתי". היתרון שאתה נותן לסנטר ההגנתי הוא נחמד, אבל אפעס חסר משמעות. העובדה שאייטון היה בקיץ שעבר קונצנזוס לבחירה ראשונה בדראפט למרות שהיה ידוע שהוא לא שחקן הגנה מזהיר בלשון המעטה, מספרת קצת יותר על מה חושבים בליגה על השחקן. המעמד של אייטון מהשנייה הראשונה שלו בליגה הוא מעמד של כוכב בפוטנציה, והעונה הראשונה שלו מספרת שלכיוון הזה הוא ילך. תציע ל30 ג'יאמס בליגה את הבחירה בין אייטון לפייבורס. כמה יקחו את פייבורס לדעתך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 2:03 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
ראה, דרק פייבורס הוא לא שחקן מבוגר אבל הוא כן שחקן ותיק למדי-זו העונה התשיעית שלו בליגה. מה הוא מסוגל לתת כולם יודעים, אין שפנים בכובע הזה, וזה פורט למעלה. אם כבר, כשחקן שמתבסס על אתלטיות, סביר שהתפוקה שלו רק תרד במונחי מספרים גם אם יישאר שחקן הגנה טוב. עכשיו, התחלת עם טיעון ה"סנטר אנדרייטד להפליא" והסברת ש"ייתכן שברשימת הסנטרים של נורטון היה לו מקום". אמנה כאן שחקנים שלא נכנסו לרשימת ה15 של נורטון בתחילת העונה: יוסוף נורקיץ', ניקולה ווצ'ביץ', מיילס טרנר, חסן וויטסייד, ג'בייל מגי, דיאנדרה אייטון. ממי מהם, למשל, פייבורס כ"כ יותר טוב במובהק כשחקן שלם?

טיעון נוסף: "יכל בקלות להיות במעמד גבוה יותר של סנטר מוביל בקבוצה אחרת". הממ, יותר נכון לומר "יכל להיות סנטר פותח בכמה מהקבוצות בליגה". כשאתה אומר "מוביל", למה בדיוק כוונתך?

ברשימה הזו, פייבורס טוב יותר ממקגי, אייטון (שאני פחות מכיר אבל הוא יותר התקפי מהגנתי וזה מסכם את הדיון כרגע מבחינתי) ו-ווייטסייד.
יש לו קייס מסוים מול כמה סנטרים נוספים שכן נכנסו לרשימת ה-15, לופז, גאסול, ג׳ורדן, אדאמס וקאזינס אחרי פציעות מרובות.
אני לא חושב שהוא טופ15 בהכרח אבל הוא לא הפחות על הסף וככזה, הוא יכול להיות סנטר פותח של קבוצה מנצחת.

וויטסייד הוא ריבאונדר וחוסם טוב בהרבה מפייבורס, התקפית המספרים שלהם דומים כששניהם עושים נקודות רק ליד הסל וקלעי עונשין גרועים. לפיכך "יותר טוב מווייטסייד" זו כמובן דעתך, אבל היא לא בהכרח משתמעת מהעובדות.

לגבי אייטון, זה שאתה מחזיק בדעה ששחקן הגנתי בהכרח עדיף על שחקן התקפי זו כמובן זכותך, אם כי כמובן זכותי לציין שזו דעה מאד איזוטרית. בכל מקרה אייטון הרגע סיים את עונת הרוקי שלו בממוצע דאבל-דאבל, עם ממוצע הנקודות שפייבורס השיג בעונת השיא שלו אי-שם לפני 4 עונות ובאחוזי שדה זהים לעונת השיא של פייבורס מהבחינה הזאת. לפיכך "יותר טוב מאייטון" זו כמובן דעתך, אבל היא לא בהכרח משתמעת מהעובדות.

לעניין מגי, הוא ופייבורס שיחקו העונה בערך אותו מספר של דקות, קלעו בערך אותו מספר של נקודות, לקחו בערך אותו מספר של ריבאונדים למשחק, מגי חסם יותר וקלע באחוזי שדה טובים יותר, אבל אני מוכן לזרום עם הטיעון שאינטיליגנציית המשחק של פייבורס טובה יותר והוא שומר טוב יותר, אז יש לו עדיפות.

אם כך הגענו בינתיים לסנטר אחד שלא הופיע ברשימת ה15 של נורטון ושלפייבורס יש עליו יתרון קל. אכן, אנדרייטד מהסוג המפליא.

המשפט "הוא יכול להיות סנטר פותח של קבוצה מנצחת" הוא כמובן סתום להפליא. יאקוב פוטל הוא סנטר פותח של קבוצה מנצחת, אז מה? באותה מידה, פייבורס יכל להיות סנטר פותח של קבוצה לא מנצחת. הטיעון הנכון, ואני עוזר לך כבר פעם שנייה, הוא: "פייבורס יכל להיות סנטר פותח של כמה קבוצות בליגה".

ראית בזמן האחרון את ווייטסייד משחק?
רק במיאמי יש שני סנטרים יותר טובים ממנו.

לגבי אייטון, זו רחוקה מלהיות דעה איזוטרית, שסנטר צריך להיות קודם כל אפקטיבי בהגנה.
כל כך לא איזוטרית שסנטרים התקפיים מוכשרים מאוד, שחלשים הגנתית, זוכים לעלות לרוב מהספסל.

* אני לא אמרתי שסנטר התקפי הוא בהכרח פחות טוב מסנטר הגנתי אבל אני בהחלט נותן יתרון משמעותי לסוג האחרון.

לפני שנעבור לווייטסייד ואייטון, ומכיוון שאתה נוטה לסגור דיונים אל מול עצמך, בוא נסגור את הדיון על פייבורס. אני חושב שהראיתי באופן ברור שהוא לא אנדרייטד בשום הגדרה מקובלת של המונח, בטח לא "להפליא".

לעניין וויטסייד ו"רק במיאמי יש 2 סנטרים טובים ממנו". נתחיל בזה שאוליניק לא בדיוק סנטר, הוא סטרץ' גבוה שזורק הרבה מבחוץ וריבאונדר לא מצטיין בלשון המעטה. למרות שוויטסייד לא זורק שלשות ואוליניק כן, הראשון קולע יותר נקודות למשחק מהאחרון באותו מספר דקות. כמובן שווייטסייד נותן לו נוקאאוט בריבאונד וחסימות בלי להעיף עליו מבט שני. אני אוהב את אוליניק, אבל הוא שחקן לא יציב במיוחד ולא טוב במיוחד. נייס טו האב ולא יותר מזה. באם אדביו שחקן מעניין, אבל כדי לטעון שהוא טוב מוויטסייד הוא יצטרך לקרוע עוד איזה זוג גרביים בליגה. גם שניהם משחקים בערך אותו מספר דקות, וגם לאדביו אין יד מבחוץ. התוצאה? וויטסייד לוקח 4 ריבאונדים למשחק יותר, חוסם חסימה אחת יותר וקולע 3 ומשהו נקודות יותר באותם אחוזי שדה. אז כמו שהתרגלנו, "רק במיאמי יש שני סנטרים יותר טובים מוויטסייד" זו כמובן דעתך, אבל היא לא בהכרח מעוגנת במציאות.

מה שאמרת על אייטון, ואני מצטט, זה: "אני פחות מכיר אבל הוא יותר התקפי מהגנתי וזה מסכם את הדיון כרגע מבחינתי". היתרון שאתה נותן לסנטר ההגנתי הוא נחמד, אבל אפעס חסר משמעות. העובדה שאייטון היה בקיץ שעבר קונצנזוס לבחירה ראשונה בדראפט למרות שהיה ידוע שהוא לא שחקן הגנה מזהיר בלשון המעטה, מספרת קצת יותר על מה חושבים בליגה על השחקן. המעמד של אייטון מהשנייה הראשונה שלו בליגה הוא מעמד של כוכב בפוטנציה, והעונה הראשונה שלו מספרת שלכיוון הזה הוא ילך. תציע ל30 ג'יאמס בליגה את הבחירה בין אייטון לפייבורס. כמה יקחו את פייבורס לדעתך?

גם אני אקח את אייטון. זה לא אומר שהוא כרגע לא שחקן פחות אפקטיבי מפייבורס.
לגבי ווייטסייד, שאלתי קודם ולא ענית. מתי ראית אותו בפעם האחרונה משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 2:20 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
הגנתית אתה צודק. אין לוויטסייד שום יכולת לא לשים גוף על גבוהים, ולא להתרוצץ אחרי נמוכים.

אני נכנס באמצע הדיון, ולא כ"כ הבנתי את המשפט הזה.
לפי מה שאני זוכר וויטסייד הוא אחד השחקנים הגדולים והחזקים בליגה, והוא גם נחשב לחיה רעה. . . .
איך זה מסתדר עם מה שכתבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 2:34 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
נורטון כתב:
הגנתית אתה צודק. אין לוויטסייד שום יכולת לא לשים גוף על גבוהים, ולא להתרוצץ אחרי נמוכים.

לפי מה שאני זוכר וויטסייד הוא אחד השחקנים הגדולים והחזקים בליגה, והוא גם נחשב לחיה רעה. . . .

ווייטסייד הוא חיה רעה?
בפלייאוף של השנה שעברה אני ראיתי שחקן נרפה, רך, חסר מוטיבציה ועסוק בעצמו שלא נותן פייט ומוריד את הקבוצה שלו.
ההיפך הגמור מהשחקנים שג׳רי ווסט אסף בקליפרס העונה.

למרות החוזה שלו, ווייטסייד משחק רק 23 דקות למשחק, כמו אוליניק וכמו באם אדאביו.
לא ממש החליטו שם על היררכיה אבל זה ברור שווייטסייד הוא אכזבה ענקית בעודו יושב על חוזה גרוע.

השנה הבאה תהיה השנה האחרונה בחוזה שלו (27 מיליון $).
זו גם השנה האחרונה של דרק פייבורס עם חוזה נמוך בהרבה (16 מיליון $). מיאמי היו קופצים על ההזדמנות ברגע להחליף בין השניים.
אגב, אני אופתע מאוד אם ווייטסייד ימשיך לשחק שם אחרי השנה הבאה. אני במקום מיאמי לא נותן לו אפילו חוזה מינימום. הוא לא מתאים לתרבות שהם מכוונים אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 2:45 pm 
Sophomore

Att כתב:
ehud כתב:
נורטון כתב:

ווייטסייד הוא חיה רעה?

נראה לי שהוא זכה לחוזה הגדול בגלל שהוא היה חיה רעה על המגרש.
אז אתה מתכוון שהבעיות שלו בהגנה נובעות ממשהו מנטאלי ולא פיזי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 2:50 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
Att כתב:
ehud כתב:
נורטון כתב:

ווייטסייד הוא חיה רעה?

נראה לי שהוא זכה לחוזה הגדול בגלל שהוא היה חיה רעה על המגרש.
אז אתה מתכוון שהבעיות שלו בהגנה נובעות ממשהו מנטאלי ולא פיזי?

גם וגם בעיניי.
במשחקים שאני ראיתי (בפלייאוף!) הוא שיחק באופן נרפה וחסר חשק.
הוא רזה ויחסית חלש לסייז שלו. שחקנים כמו אמביד פשוט מזיזים אותו מהדרך וגארדים חודרים עליו בקלילות.
למרות הקפיציות שלו, הוא סנטר איטי וכבד רגליים וב-2019 זה חטא די גדול, משהו שצריך לעשות לא מעט התאמות כדי להתגבר עליו.
אפשר לטעון ששווה לעשות התאמות בשביל ואלנצ׳יונאס, למשל (סנטר כבד יחסית אם כי במקרה שלו לפחות יש לו מוטיבציה והוא טוב יותר באחד על אחד).
אין שום סיבה לעשות אותן בשביל ווייטסייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 3:05 pm 
Hall of Famer

ולפי מה אתה קובע שכבר היום אייטון פחות אפקטיבי מפייבורס? אני מבין שקטגוריות ארכאיות ובלתי מתקדמות כמו נקודות וריבאונדים לא מעניינות אותך. אבל איך תוכיח שפייבורס אשכרה יותר אפקטיבי מאייטון?

לגבי לראות את וויטסייד, אני לא רואה כמעט משחקים בעונה הסדירה ובטח לא של קבוצות שלא מעניינות אותי. תקצירים וסרטונים בעיקר. אני יודע שלוייטסייד יש סכסוך עם הנהלת מיאמי ויש שם איזה קטע של דלקת בבלוטות החשק.

וכל זה חשוב מאד למסקנה שפייבורס לא אנדרייטד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 3:28 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ולפי מה אתה קובע שכבר היום אייטון פחות אפקטיבי מפייבורס? אני מבין שקטגוריות ארכאיות ובלתי מתקדמות כמו נקודות וריבאונדים לא מעניינות אותך. אבל איך תוכיח שפייבורס אשכרה יותר אפקטיבי מאייטון?

לגבי לראות את וויטסייד, אני לא רואה כמעט משחקים בעונה הסדירה ובטח לא של קבוצות שלא מעניינות אותי. תקצירים וסרטונים בעיקר. אני יודע שלוייטסייד יש סכסוך עם הנהלת מיאמי ויש שם איזה קטע של דלקת בבלוטות החשק.

אולי אני מסיק שפייבורס יותר אפקטיבי מאייטון לפי המאזן של פיניקס שאתה חשבת שתהיה בפלייאוף ובאופן מפתיע, היא לא. היא סיימה את העונה עם 19 נצחונות בלבד.
חלק מהנימוקים שלך היו אייטון וההשפעה שתהיה לו על הקבוצה.
אני כתבתי לך שעם כל הכבוד לכשרון ההתקפי, הוא רוקי והוא סנטר לא הגנתי.
ייקח לו זמן ללמוד את הליגה ולייצב את ההגנה של פיניקס סביבו.
פיניקס סיימה עם ההגנה השנייה בטיבה בליגה מהסוף. כלומר, במקום ה-29.
במידה רבה בהנהגתו של אייטון. אם פייבורס היה שם (שאת היכולת ההגנתית שלו אנחנו מכירים), הסאנס לא היו מדורגים נמוך כל כך.

ולגבי ווייטסייד, לא סתם שאלתי בתחילה אם ראית אותו משחק בשנה האחרונה. היה יכול לחסוך לנו את הדיון הלא רציני הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 3:35 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
נורטון כתב:

אז זהו שממש לא. וויטסייד תמיד היה בעייתי כשומר אחד על אחד מול גבוהים. הוא רק מעולה כמטריה אווירית כל הקריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 4:01 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

אולי אני מסיק שפייבורס יותר אפקטיבי מאייטון לפי המאזן של פיניקס שאתה חשבת שתהיה בפלייאוף ובאופן מפתיע, היא לא. היא סיימה את העונה עם 19 נצחונות בלבד.
במידה רבה בהנהגתו של אייטון. אם פייבורס היה שם (שאת היכולת ההגנתית שלו אנחנו מכירים), הסאנס לא היו מדורגים נמוך כל כך.

ולגבי ווייטסייד, לא סתם שאלתי בתחילה אם ראית אותו משחק בשנה האחרונה. היה יכול לחסוך לנו את הדיון הלא רציני הזה.

אהה. ואם פייבורס היה הסנטר של פיניקס העונה ולא אייטון, אין כל ספק שהמאזן שלה היה משתנה מהותית לטובה. ברור. מוכח.

ולא הבנתי מה מוכיח זה שלא ראיתי את וויטסייד. אני מכיר את השחקן ומכיר גם את אוליניק ואדביו. אתה רוצה להמשיך לטעון ששחקן שיותר טוב משחקנים אחרים בכל קטגוריה חשובה הוא פחות טוב מהם, זכותך, אני לא חושב שיש לצדך הרבה. אגב, מסקרנות:מתי וכמה אתה ראית את וויטסייד לאחרונה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 4:51 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

ולא הבנתי מה מוכיח זה שלא ראיתי את וויטסייד.

בעיקר מוכיח שאתה זחוח ובטוח בעצמך גם כשאין לך מושג על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 4:53 pm 
Junior

דיון משונה קצת... באמת משנה אם שחקן של 11.6 נקודות ו7.2 ריב' למשחק ב23 דקות הוא מקום 17 19 אן 21 בליגה לעמדה שלו?
שחקן חמישיה בינוני ומטה במונחי הליגה ושחקן ספסל טוב. זהו פחות או יותר.

Att כתב:
אני לא חושב שהוא טופ15 בהכרח אבל הוא לכל הפחות על הסף וככזה, הוא יכול להיות סנטר פותח של קבוצה מנצחת.

אני מת על האמירות שלך לפעמים, הן כל כך משונות ונרשמות בכזה בטחון שזה כמעט ונשמע הגיוני (לא כל האמירות כמובן, פעם בכמה זמן יוצאת לך אמירה משונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 4:58 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

ומה מוכיח שאין לי מושג על מה אני מדבר? כי היכולת שלך להוכיח הנחות היא, איך לומר, חלשה במקצת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 5:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

ומה מוכיח שאין לי מושג על מה אני מדבר? כי היכולת שלך להוכיח הנחות היא, איך לומר, חלשה במקצת.

מדהים איך אתה מצליח להישאר זחוח, חצוף ובלתי נסבל בכל מצב.
לא ראית את מיאמי השנה, לא ראית אותה אפילו בפלייאוף של השנה שעברה.
אתה נשען על סטט׳ בלבד וגם אז, לא על סטט׳ מתקדמות חלילה אלא רק על סטט׳ מהסוג שמחמיא לשחקנים כמו ווייטסייד
אבל כבר לא מרשימים אף אחד אחר. גם לא את המאמן שלו, שלמרות החוזה העצום שלו, בוחר לחלק את דקות המשחק שווה בשווה בינו לבין שחקן צעיר כמו באם שמשחק על חוזה רוקי. כרגיל, אתה מסרב להכיר בחשיבות ההגנה בעמדת הסנטר על ההגנה של הקבוצה ומספר הנצחונות שלה.
אייטון ו-ווייטסייד שניהם מגנים חלשים בעמדה הזו.
אחד מהם משחק 23 דקות בלבד למשחק ואילו האחר הוביל את הקבוצה שלו למקום הלפני אחרון ביעילות הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 5:18 pm 
Hall of Famer

הו, התחצפתי אל אדוני, עד היכן אביא את בושתי.

בוא רגע נכניס את הדיון לקונטקסט הנכון. טענת טענה שהפרכתי בקלות לגבי פייבורס. נוצר תת-דיון באמת לא חשוב, האם פייבורס עדיף על וויטסייד. השתמשתי בנתונים מקובלים בכדורסל כדי להראות שכנראה לא, ואז השתמשתי בנתונים מקובלים+מה שאני מכיר מהשחקנים (את אוליניק, למשל, ראיתי הרבה יחסית בקריירה) בכדי להטיל בספק את הקביעה החד-משמעית שלך "רק במיאמי יש 2 סנטרים טובים ממנו". ואז, כמו כל פעם שהמציאות בראש שלך מתנגשת במציאות האמיתית, התחרפנת קלות.

את הטיעון שלך לגבי אייטון אני עד עכשיו לא מבין.

ומה אמרנו, כמה דקות נטו של וויטסייד יש לך העונה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 5:36 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הו, התחצפתי אל אדוני, עד היכן אביא את בושתי.

בוא רגע נכניס את הדיון לקונטקסט הנכון. טענת טענה שהפרכתי בקלות לגבי פייבורס. נוצר תת-דיון באמת לא חשוב, האם פייבורס עדיף על וויטסייד. השתמשתי בנתונים מקובלים בכדורסל כדי להראות שכנראה לא, ואז השתמשתי בנתונים מקובלים+מה שאני מכיר מהשחקנים (את אוליניק, למשל, ראיתי הרבה יחסית בקריירה) בכדי להטיל בספק את הקביעה החד-משמעית שלך "רק במיאמי יש 2 סנטרים טובים ממנו". ואז, כמו כל פעם שהמציאות בראש שלך מתנגשת במציאות האמיתית, התחרפנת קלות.

את הטיעון שלך לגבי אייטון אני עד עכשיו לא מבין.

ומה אמרנו, כמה דקות נטו של וויטסייד יש לך העונה?

לא התחצפת אליי (או יותר נכון, התחצפת אבל זה לא מטריד אותי ולא לזה התייחסתי).
זה חצוף לטעון דברים ביומרנות כאשר בכלל לא טרחת לראות בשנה האחרונה את השחקנים שאתה מדבר עליהם בבטחון כה רב.

לא הפרכת את הטענה לגבי פייבורס. להיפך, הוכחת שאתה סתם מקשקש.

לגבי תת-הדיון, אני לוקח את אוליניק ואת באם לפני ווייטסייד.
יש מצב שגם אתה היית לוקח אותם לפניו אם היית טורח לצפות בהם.
בהתחשב בדקות המשחק שווייטסייד זוכה להם, הייתי אומר שהמאמן של מיאמי מסכים איתי או לכל הפחות חושב שהשחקנים שווים ברמתם.
ווייטסייד הוא אפילו לא הסנטר המוביל בקבוצה (הדי חלשה) שלו.

לגבי הדקות של ווייטסייד, ראיתי את מיאמי העונה. לא יודע לומר כמה דקות של ווייטסייד. לרוב לא עומד עם סטופר וסופר.
מה שבטוח זה שראיתי את ווייסטייד בכל דקה בפלייאוף הקודם והוא שיחק בצורה שמעליבה לא רק אותו אלא גם את המשחק.

אם לא הבנת את הטענה לגבי אייטון, זה בגלל שלא רצית להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 5:49 pm 
Hall of Famer

טוב. פייבורס אנדרייטד להפליא. טופ כמה בליגה במדד שלך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 6:11 pm 
Hall of Famer

האמת היא ש ATT פה לדעתי צודק לגמרי (וכאמור, כמו ATT, וכנראה יותר ממנו, אני גם רואה משחקים).
לא שפייבורס כל כך גדול, אבל הוא כן שומר חזק שמסוגל לקלוע היטב מבפנים, ופה ושם אפילו לשים שלשה (כלומר, הוא לא קונוס מוחלט מהטווח). וויטסייד לעומתו הוא שחקן מאד בעייתי, כאמור קודם כל בהגנה, אבל נדמה לי שגם בחדר ההלבשה. באם משחק לפניו כי באם יוצא לקלעים ויכול לתת גוף על גבוהים, זה די פשוט. פייבורס עדיף מבאם בשני הדברים (בטח בגוף על גבוהים).
ואני אומר את זה בתור מישהו שרואה את וויטסייד ואוהב את הדברים שהוא מביא (מזכיר לי את מקגי בקפיציות). הוא מסיים מעולה, הוא חוסם אדיר, הוא ריבאונדר מטורף.
הוא פשוט לא שחקן כל כך טוב, וכנראה (למרות שאני לא באמת יודע), גם לא איש כל כך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 6:20 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה אנדרייטד...
גבוהים שהייתי לוקח לפניו (כלומר שחקנים בעמדה 4-5), בלי סדר כלשהו.
ברוק לופז, יאניס, סיאקם, מרק גאסול, אמביד, הורפורד (מיילס טרנר גבולי, וכמוהו גם ת'אד יאנג.. זאת הרמה פחות או יותר).ווצ'ביץ', גריפין, דראמונד, קולינס, לאב (נאנס גם גבולי), בעונה הבאה כנראה גם מיצ'ל רובינסון.
במערב, הייתי לוקח לפניו את דריימונד, יוקיץ', מילסאפ, נורקיץ', קאנטר, קפלה, גובר, אדמס, אלדרידג', הארל, באגלי ג'וניור (לעומת זאת, כנראה לא את קאולי סטיין), ג'בייל בגלל הפטיש האישי, קא"ט, (אבל לא טאג' גיבסון), וולנצ'יונאס, חדגבה, רנדל, וכנראה גם אייטון בגלל הגיל.

וסליחה אם שכחתי מישהו. לגבי וויטסייד, לא רק שכל אלו שבסוגריים כאן לפניו (כלומר, טרנר, יאנג, גיבסון, קאולי סטיין, נאנס), אלא כנראה שעוד כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 6:24 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
האמת היא ש ATT פה לדעתי צודק לגמרי (וכאמור, כמו ATT, וכנראה יותר ממנו, אני גם רואה משחקים).
לא שפייבורס כל כך גדול, אבל הוא כן שומר חזק שמסוגל לקלוע היטב מבפנים, ופה ושם אפילו לשים שלשה (כלומר, הוא לא קונוס מוחלט מהטווח). וויטסייד לעומתו הוא שחקן מאד בעייתי, כאמור קודם כל בהגנה, אבל נדמה לי שגם בחדר ההלבשה. באם משחק לפניו כי באם יוצא לקלעים ויכול לתת גוף על גבוהים, זה די פשוט. פייבורס עדיף מבאם בשני הדברים (בטח בגוף על גבוהים).
ואני אומר את זה בתור מישהו שרואה את וויטסייד ואוהב את הדברים שהוא מביא (מזכיר לי את מקגי בקפיציות). הוא מסיים מעולה, הוא חוסם אדיר, הוא ריבאונדר מטורף.
הוא פשוט לא שחקן כל כך טוב, וכנראה (למרות שאני לא באמת יודע), גם לא איש כל כך טוב.

אין לי ספק שאתה רואה יותר משחקים ממני.
אני לא יודע אם ווייסטייד הוא לא איש כל כך טוב (קשה לומר מכאן וזה לא תמיד רלוונטי; אומרים שקיד הוא דוש רציני אבל היה שחקן מצוין) אבל ההרגשה שלי היא שהוא לא עובד (employee) כל כך טוב. זה משהו שדרדר אותו אאל״ט בדראפט וכמעט הרס לו לגמרי את הקריירה ואחרי שקיבל את החוזה הגדול, חזר לאפיין אותו (לפחות ממה שאני רואה מרחוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 6:25 pm 
Hall of Famer

ורק אדייק, כפי שכתבתי בעבר - יש סיטואציות בהן וויטסייד יכול היה לפרוח. כאמור, אם פאריד נתן את מה שהוא נתן ביוסטון, וויטסייד בוודאי היה נותן את זה. גם בווריורס הוא לבטח היה נותן את מה שמקגי נתן, אבל גם משחק יותר דקות. ואני מניח שגם בקבוצות כמו דנבר וקבוצות אינטליגנטיות אחרות הוא יכול היה לפרוח.
במיאמי יש יותר מדי נגרות, בשביל לאפשר דקות למישהו "מיוחד" כמו חסן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 6:27 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא יודע מה זה אנדרייטד...
גבוהים שהייתי לוקח לפניו (כלומר שחקנים בעמדה 4-5), בלי סדר כלשהו.
ברוק לופז, יאניס, סיאקם, מרק גאסול, אמביד, הורפורד (מיילס טרנר גבולי, וכמוהו גם ת'אד יאנג.. זאת הרמה פחות או יותר).ווצ'ביץ', גריפין, דראמונד, קולינס, לאב (נאנס גם גבולי), בעונה הבאה כנראה גם מיצ'ל רובינסון.
במערב, הייתי לוקח לפניו את דריימונד, יוקיץ', מילסאפ, נורקיץ', קאנטר, קפלה, גובר, אדמס, אלדרידג', הארל, באגלי ג'וניור (לעומת זאת, כנראה לא את קאולי סטיין), ג'בייל בגלל הפטיש האישי, קא"ט, (אבל לא טאג' גיבסון), וולנצ'יונאס, חדגבה, רנדל, וכנראה גם אייטון בגלל הגיל.

וסליחה אם שכחתי מישהו. לגבי וויטסייד, לא רק שכל אלו שבסוגריים כאן לפניו (כלומר, טרנר, יאנג, גיבסון, קאולי סטיין, נאנס), אלא כנראה שעוד כמה.

מסכים עם רוב השמות שכתבת (מלבד מקגי וקאנטר; כאמור אם היה מדובר ביותר משנה אחת גם אני הייתי לוקח את אייטון בגלל האפסייד) אבל חלקם משחקים במובהק בעמדה מס׳ 4, בעוד שכאן התייחסתי רק להשמה פוטנציאלית שלו בעמדת הסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 9:40 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

בוא, גם אני רואה משחקים. אני יודע איך משחקים השחקנים שאני כותב עליהם.

אחר כך, הויכוח של מי עדיף פייבורס או ווייטסייד הוא לגמרי לא הסיפור. לא אכפת לי להגיד שפייבורס עדיף על וויטסייד. כאמור, אני אוהב את פייבורס. אני יודע מה האיכויות שלו ואני רחוק מלזלזל בו. אבל Att טען שהוא "אנדרייטד להפליא". ניסיתי להבין מה אנדרייטד בפייבורס, וכרגיל אצל Att קיבלתי שלל הגדרות משונות שאת חלקן הוא המציא תוך כדי תנועה כי הוא הבין שההגדרה הקודמת לא מתאימה. פייבורס לא שחקן אנדרייטד. הוא שחקן רוטציה מכובד בקבוצת פלייאוף והשני בטבלת השכר של הקבוצה שלו (אמנם מועדון שלא משלם הרבה, אבל עדיין מספר משהו על המעמד). הוא יכול להיות סנטר פותח של חלק מהקבוצות בליגה, אבל זה לא מנבא כלום לגבי כמה הם ינצחו. הוא לא שחקן מוביל כי הוא מאד מוגבל ביכולת יצירת הנקודות שלו, ואין לו איזה פורטה מיוחד חוץ מזה שהוא שחקן הגנה טוב וקשוח-שזה אחלה, אבל לא החומר של שחקנים מובילים. אם דבק, קשיחות והגנה לצד מוגבלות התקפית שלא מגובה ביכולות ריבאונד/חסימה/מסירה מיוחדות היו מתכון לכוכבות, מייקל קיד-גילכריסט היה הMVP.

שאלתי את Att, חובב דירוגים ידוע שהרבה מתנקז אצלו ל"טופ X" איפה הוא מדרג את פייבורס ברשימת הסנטרים בליגה. לא התכוונתי לצאת איתו למלחמת חורמה על פאקינג חסן וויטסייד או ג'אוויל מגי, מעניין אותי לראות איפה פייבורס ממוקם אצלו כדי להבין מה כ"כ אנדרייטד בו. זה הכל

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 12:27 am 
Hall of Famer

במקרה בפעם האחרונה שראיתי את חסן ווייטסייד הייתה לפני איזה 3 עונות כשהוא היה בשיאו. ממראה עיניים מאד מאד לא אהבתי את מה שראיתי. שחקן מסורבל בהתקפה, לא מסוגל לייצר לעצמו, אלא רק לסיים וגם זה לא ברמה מאד גבוהה. בהגנה הוא נראה היה לי אחד מאותם עפרונות עם קפיצים ברגליים, סטייל קמבי, אבל עם הרבה פחות מוטיבציה. בוא נגיד שלא התרשמתי ומאז הוא רק הלך אחורה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל, נביא בעירו ו 172 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה