סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 4:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 2:13 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
קראתי ולא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 2:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שהמונח "אליפות העולם" הוא במתוטא קצת יומרני על האליפות הזו. למרות שהארגון קורא לה כך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 2:32 pm 
Senior

כן, חשבתי שזה ברור, אבל במה (כלומר במי) אתה חושד?
מישהו הפריז בחשיבות המפעל הזה כדי לעזור לעצמו או למישהו אחר באיזשהו אופן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 2:42 pm 
Hall of Famer

לא, בוא לא ניסחף. לא חושב שיש מניעים כאלה נסתרים מעבר לניפוח, גאווה לאומית מעושה וגניבת דעת. אולי משהו כדי לקדם אג'נדה על רמתם המופלאה של כדורסלנים צברים וכו', לא משהו אישי של מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2019 2:50 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לא מכיר את הטורניר הזה מספיק ולכן אני לא מביע דעה בעניין, רק התייחסתי למה שכתבת על מאיר טפירו כאילו זאת הוכחה שלא מדובר בטורניר רציני.

"רציני" זה מונח סובייקטיבי, אני לא יודע איך להתייחס אליו בהקשר הזה כי לא ראיתי דקה מהטורניר ואולי הוא לכשעצמו ברמה סבירה ואפילו טובה. מה שאני יודע זה שבישראל קוראים לטורניר הזה כבר הרבה שנים "אליפות העולם לבתי ספר תיכוניים" כפשוטו, בלי שום סייג, וזו גניבת דעת כי כמו שכולנו מבינים אורט קרית ביאליק עם טפירו בשיאו או תיכון חדש ללא אבדיה-עם כל הכבוד האמיתי שאני רוחש לנבחרות הללו-הן לא "אלופות עולם" כמו שנהוג להתייחס ל"אלופת עולם" בספורט. אפילו לא קרוב, אפילו לא קרוב לבצחוק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 10:59 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
לא מכיר את הטורניר הזה מספיק ולכן אני לא מביע דעה בעניין, רק התייחסתי למה שכתבת על מאיר טפירו כאילו זאת הוכחה שלא מדובר בטורניר רציני.

"רציני" זה מונח סובייקטיבי, אני לא יודע איך להתייחס אליו בהקשר הזה כי לא ראיתי דקה מהטורניר ואולי הוא לכשעצמו ברמה סבירה ואפילו טובה. מה שאני יודע זה שבישראל קוראים לטורניר הזה כבר הרבה שנים "אליפות העולם לבתי ספר תיכוניים" כפשוטו, בלי שום סייג, וזו גניבת דעת כי כמו שכולנו מבינים אורט קרית ביאליק עם טפירו בשיאו או תיכון חדש ללא אבדיה-עם כל הכבוד האמיתי שאני רוחש לנבחרות הללו-הן לא "אלופות עולם" כמו שנהוג להתייחס ל"אלופת עולם" בספורט. אפילו לא קרוב, אפילו לא קרוב לבצחוק.

נכון. ורק כדי לחדד, כמישהו שראה בשנים האחרונות לא מעט משחקי תיכונים מרחבי העולם (קבוצות מישראל, אבל גם מספרד, גרמניה, קנדה, ובעיקר ארה"ב) -- אז כן, הרמה של הטורניר הזה היתה נמוכה ביותר.

נגיד את זה ככה: השחקנים המובילים של חדש, דורי סער ואמסלם, או לצורך העניין הרכז היווני שהיה הכוכב של הנבחרת שלו, היו במקרה הטוב שחקני ספסל שוליים (ובמקרה הפחות טוב, לא היו מקבלים אף דקה) בתיכונים אמריקאים מובילים כמו מונטוורד, סיירה קניון, לה לומייר, IMG, או אוק-היל, או אפילו בתיכונים הקנדיים המובילים או בקבוצת התיכונים של ריאל מדריד. הם אולי היו מצליחים להשתלב בבתי ספר מחוץ לרשימת 50 הגדולות בארה"ב, וגם שם היו מתקשים מאוד מול האתלטיות, הכוח, וגם הגודל הפיזי העדיף.

שוב, לא מזלזל בהישג. גם לנצח קבוצות ברמה שלך זה דבר יפה, בטח כשהקהל הביתי עם היריבה. אבל בין זה לבין אליפות עולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 11:58 am 
מנהל פורום

כתבה של אריה לבנת מהארץ על האליפות, על פרופורציות וקצת על עתיד השחקנים:
https://www.haaretz.co.il/sport/basketb ... 9DIoeda2zM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2019 9:36 pm 
Junior

משחק נהדר עכשיו בחצי גמר הפלייאוף לנוער נגמר בניצחון 78-77 של הפועל על רעננה, אחרי סל ניצחון גדול של ים מדר על הבאזר. הפועל עולה ליתרון 2-1 בסדרה.
בהפועל אפשר היה להתרשם מלוטן אמסלם במשחק מצוין. הפריצה שלו מאוד מרשימה בעיני ומה שבעיקר בולט זה האופי שלו. תמיד רוצה לקבל את הכדור, תמיד מחפש לתקוף את הסל. כמובן שגם היעדר הסייז אצל רעננה עוזר לו.
ים מדר במשחק די רגוע בסטנדרטים שלו, אבל היה מאוד ברור שבכל הנוגע לכישרון הוא רמה אחרת מהשאר, וכמובן נתן גם סך ניצחון גדול.
אדוסי הוא שחקן הגנה מדהים ברמות האלה עם נתונים פיזיים שפשוט לא קיימים בגילאי הנוער. חבל שהוא כזה נגר ושחקן בוגרים לא יצא ממנו.
אצל רעננה אין בעיני פוטנציאל בוגרים אמיתי, אבל יש שם כמה שחקנים נחמדים ובעיקר את רון נווה שהוא מאמן הנוער הכי טוב בארץ. תמיד הקבוצות של רעננה משחקות אחלה כדורסל וגם הפעם.
מחר ראשון נגד מכבי כשגם שם הסדרה במצב של 1-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 1:37 pm 
Freshman

מי אמורים להיות בסגל העתודה הקיץ הזה מלבד דני אבדיה וים מדר והסנטר שמשחק באירופה ?

ישנם שחקנים ששווים מבט עליהם ? שיש להם פונטציאל להיות שחקני ליגת העל חביבים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 3:08 pm 
מנהל פורום

Carem כתב:
מי אמורים להיות בסגל העתודה הקיץ הזה מלבד דני אבדיה וים מדר והסנטר שמשחק באירופה ?

ישנם שחקנים ששווים מבט עליהם ? שיש להם פונטציאל להיות שחקני ליגת העל חביבים ?

עם בית-הלחמי אי אפשר לדעת, תמיד יש אצלו הפתעות בסגל. אז מה שאני כותב זה יותר הערכה גסה שלי.

הנבחרת מבוססת על שנתון 99 ושנתון 2000. בדרך כלל בגיל העתודה זה כבר מתחלק חצי-חצי או עם יתרון קל לשנתון הבוגר יותר, אבל שנתון 99 תמיד נחשב כחלש, בעוד ששנתון 2000 יחסית לחזק. מצד שני, יש לא מעט שחקנים מ-99 שדווקא השתלבו יפה כבר שנה שעברה ובנוסף יש למשל את עבו שנותן פה ושם דק' יפות בליגת העל ובכלל לא נכלל בסגל אשתקד.

מבין ילידי 99 יש כמובן את צ'אצ'אשוילי הגבוה, שיהיה שווה לראות איך התפתח באקדמיה בצ'כיה. הוא מן הסתם בעל פוטנציאל ליגת על. יש את עמית עבו שעכשיו באשדוד שהוא כבר בדרך להיות שחקן ליגת על נחמד. מן גירסא פחות מיוחצנת וקצת פחות חכמה של תמיר בלאט. לא שומר, קליעה חסרת טווח, אבל עדיין לוקה בקבלת החלטות. אני מאוד מחזיק גם מעמית זיס (1.98, עמדות 2-3) שלא נכלל בסגל שנה שעברה. הוא לא זוסמן אבל הוא כן יכול לתת הגנה מעולה על כמה עמדות, אתלטיות וקליעה מבחוץ וגם פוטנציאל להיות שחקן משלים נחמד בליגה.
יש גם את קרביץ ורז אדם, שניהם חביבים ואולי גם יהיו מרכזיים בנבחרת, אבל לא יודע אם הם באמת ישתלבו בליגת העל לאורך זמן. עוד אחד שלדעתי הפעם לא יהיה בסגל אבל כן יש לו פוטנציאל ליגת על זה נועם אביבי, 2 מטר אתלטי עם קליעה שמיעט השנה לשחק בלאומית ולא עשה את הפריצה שציפו ממנו שיעשה.

עוד שחקנים משנתון 99 שאולי יהיו בסגל: עידו שבת (רכז, 1.80), בניה סרור (סנטר, 2.10), תומר פורת (עמדה 3-4, 1.98).

שנתון 2000 קצת יותר "נוצץ" ועם יותר שחקנים שיש להם פוטנציאל ליגת-על אבל חלקם פחות בשלים, וגם אין להם את הניסיון מהאליפות של שנה שעברה כפי שיש לחלק מילידי 99. אז יש כאמור את ים מדר, שיהיה מעניין לראות כמה הניסיון בליגת העל קידם אותו. אם מדברים על פוטנציאל ליגת על אז יש קודם כל את יותם חנוכי שרק אמור ממש בשבוע הקרוב לחזור לשחק אחרי היעדרות של שנה (קרע בצולבת) אם הוא חוזר לכושר וליכולת שלו מלפני הפציעה, אז הוא יהיה בורג מרכזי בנבחרת. אחריו יש את לוינסון, שאישית אני לא מחזיק ממנו, ואם אני בית הלחמי אז לא בטוח שאני בכלל לוקח אותו לנבחרת.
יש את אייל ננקין מהגלבוע (2.00, עמדות 3-4) שקיבל לא עמט דק' לאחרונה מבית הלחמי עצמו, את עידן אלבר שנתן עונה אישית טובה בליגה הלאומית, אבל הקבוצה שלו ירדה ליגה.

עוד שחקנים משנתון 2000 שאולי אולי יהיו בסגל (בעיקר כי הם יודעים לעלות גם מקצה הספסל ולתת תרומה): אופק מלכה (1-2, 1.78), שאני אוהב אותו וחושב שהוא כן יהיה שחקן ליגת על בסוף ואלון דרוקר (1-2, 1.80).

ובנוסף לכל אלה כמובן יש את דני אבדיה משנתון 2001.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 5:07 pm 
Hall of Famer

חרגתי ממנהגי וראיתי משחק נוער בפלייאוף בין מכבי בראשל"צ.
לפני שאדבר על עוד דברים שראיתי - אולי אני שופט מהר מדי, אבל יש סיבה למה עמית אהרוני משחק כל כך הרבה דקות, מעבר להיותו הבן של המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 5:39 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
חרגתי ממנהגי וראיתי משחק נוער בפלייאוף בין מכבי בראשל"צ.
לפני שאדבר על עוד דברים שראיתי - אולי אני שופט מהר מדי, אבל יש סיבה למה עמית אהרוני משחק כל כך הרבה דקות, מעבר להיותו הבן של המאמן?

בגיל צעיר יותר דיברו על אהרוני כרכז מבטיח. לפני שנתיים, כששיחק בקדטים והיה צעיר מכולם בשנה זה אכן נראה לא רע. גם את הנבחרת ההיא אימן אבא שלו, אבל דווקא אז זכור לי שהוא לא עשה לו פרוטקציות ודווקא נתן לו דקות במשורה למרות שהוא היה אחד השחקנים היותר מוצלחים. בשנה שעברה הוא היה הרכז המוביל של נבחרת הקדטים ושיחק המון. אבל שם כבר היה אפשר לראות שעתיד גדול אין לו, בעיקר בגלל גובה ואתלטיות מוגבלים מאוד. הוא שחקן די חכם, מוסר טוב, וגם קלעי לא רע, אבל כאמור מוגבל מאוד (לא אתלטי ולא מהיר), וזה רק יילך ויעשה ברור ככל שהרמה שמולה הוא מתמודד תעלה. עדיין, אני מניח שברמות הללו הוא בין הרכזים הטובים בנוער ולא ממש מופרך שהוא מקבל הרבה דקות במכבי.

ובכל זאת, ברמה העקרונית אתה צודק -- תמיד בעייתי בעיני כשאבא מאמן את הבן שלו. אף פעם אי אפשר לדעת בביטחון אם הכל זה שיקולים מקצועיים. ולא שאין דוגמאות אחרות, אפילו בנבא (הריברסים) או במכללות יוקרתיות -- קאליפרי שאימן את הבן שלו בקנטאקי (ולא ממש נתן לו דקות משחק אמיתיות) או בוהיים שמאמן את הבן שלו בסירקיוז (באדי דווקא משחק שם לא מעט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 6:18 pm 
Hall of Famer

לא יודע, לפחות במשחק הזה היה נראה בלי קליעה, בלי חדירה, ובטח בלי הגנה. ובכל זאת שיחק ושיחק ושיחק, ואם לא היה נפצע בקרסול היה משחק גם בסוף הזמן החוקי ובהארכה ומכבי הייתה מפסידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 6:38 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לא יודע, לפחות במשחק הזה היה נראה בלי קליעה, בלי חדירה, ובטח בלי הגנה. ובכל זאת שיחק ושיחק ושיחק, ואם לא היה נפצע בקרסול היה משחק גם בסוף הזמן החוקי ובהארכה ומכבי הייתה מפסידה.

ואיך היה המשחק חוץ מאהרוני ג'וניור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 6:56 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:

אני לא יודע מה היה במשחק שראית, ובסך הכל אני יכול להסכים עם רוב הדברים, אבל ראית איך הקבוצה נראית כאשר הוא לא על המגרש?
אולי במשחק שאבדיה משחק זה פחות בולט, אבל רוב העונה הם היו בלי אבדיה וכאשר הוא לא על המגרש הקבוצה הרבה פחות טובה. לא יודע אם זה יותר מספר על היכולות שלו או על יכולות ניהול המשחק הנמוכות של הגארדים האחרים, אבל זה מה שהיה.

יש לו עוד שנה בנוער, אבל בהחלט אפשר כבר להגיד שהוא לא יהיה איזה סופר-סטאר ברמות הנוער, כפי שהיו (או עדיין) מדר, אלבר, עבו, גיל בני, בריסקר ובלאט. זה חריג (אם בכלל קיים) שגארד שהוא לא 5 רמות מעל כל היריבים שלו בנוער הופך להיות שחקן ליגת על. אולי רק אם הוא ממש לייט-בלומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2019 11:58 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ואיך היה המשחק חוץ מאהרוני ג'וניור?

קודם כל הייתה דרמה.
מכבי ברוב הדקות הפגינה את אותן מחלות שרואים באופן תדיר בקבוצת הבוגרים שלה. הגנה עצלה רכה ולא מתואמת, הליכה לשלשות גם כשהן לא נכנסות במקום להישרט בצבע, משחק קבוצתי מפוזר שנראה באופן כללי לא מאומן.
בדקות האחרונות ובהארכה, כשאבדיה החליט שהפסיק לשעמם לו ובא לו לנצח, הוא גם נהייה מעורב יותר בניהול המשחק והכדורים הלכו יותר פנימה אל אטיאס.
ראשון ברוב הדקות נלחמו הרבה יותר, היו מתואמים וחכמים יותר, אגרסיבים יותר והיו ראשונים לכל כדור 50-50. אבל ברור שבכשרון, בעומק וביכולת האתלטית הם נופלים ממכבי.
מה שראיתי מהשחקנים הבודדים (ראיתי מהדקות האחרונות של המחצית הראשונה:
אהרוני - אמרתי.
אבדיה - רואים שהוא גדול על הליגה הזו ב-80 מידות. וזה הסיבה שהוא ממשיך לשחק במסגרות האלה... כבר דיברנו על זה. הוא דפק את המספרים שלו בלי מאמץ, אבל שמר חלש, לא הראה נכונות להיכנס ולהילחם בצבע ובמקום זה העדיף למסור לשלשות. לא מעט איבודי כדור במסירות האלה, וכמובן העונשין בעייה קבועה אצלו.
בדקות האחרונות ובהארכה הוא החליט שלא בא לו להפסיד ולקח את המשחק עליו.
חיון - נראה מוכשר התקפית, די אתלט, אבל כזה בטלן הגנתי עוד לא ראיתי. ליאור אליהו נמלה פועלת לידו. לא מזיז רגליים ב-כ-ל-ל. יוצא לשלשות חופשיות של היריב בהליכה נונשלנטית ומרים יד כדי להראות שהרים יד.
אטיאס - קשה למדוד אותו מול הקבוצה הדי נמוכה של ראשון. בדקות שהלכו עליו הוא די שיחק להם מעל הראש. אני לא בטוח שהוא מוכשר מספיק להתמודד עם גבוהים בוגרים בגודל שלו.
דורי סהר - היה מאד לא יציב במשחק הזה. גם כאן אני לא יודע מה לחשוב אחרי המעט שראיתי.
שיר מוראידי - לפחות במשחק הזה נראה כמו שחקן שהתקרה שלו היא ליגה לאומית.
בראשון יש את דוברת שנראה שהוא הכוכב הגדול ומכבי הקשו עליו מאד את החיים. הבנתי שהוא מאד מאד צעיר, נראה. אורי קושט פייטר רציני, ידיים מאד זריזות עם קואורדינציית עין יד טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 26, 2019 4:15 am 
Sophomore

כן, זה די מסתדר עם מה שידוע לי על השחקנים. חיון אכזבה מבחינתי. מוכשר מאוד, אבל משהו בקופסה לא מחווט נכון והוא בקושי השתפר מאז הפריצה באליפות הקדטים לפני שנתיים. דווקא ההגנה הייתה יכולה להיות ה"קולינג קארד" שלו, אבל בשביל זה צריך מחוייבות, לא רק נתונים גופניים טובים.

לגבי אבדיה, בכלל לא בטוח מה המשחקים הללו תורמים ל"בראנד" שלו. נראה לי שהוא משחק אותם בעיקר כי הוא נהנה מלהיות דומיננטי. ולמה לא? שיהנה. ואם כבר מדברים על הבראנד, הוא כרגע #5 במוק 2020 של אספן ו-#6 בזה של האתלטיק. נראה לי לגמרי הייפ וקשה לי להאמין שיחזיק מעמד, אלא אם כן הוא באמת נותן פריצה בבוגרים של מכבי בשנה הבאה. וכן, העונשין... קטע לא ברור. נראה לפעמים כמו משהו בריכוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 26, 2019 11:00 am 
Junior

איך המאמן של ראשון, רועי קארש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 26, 2019 3:48 pm 
מנהל פורום

עכשיו גם ראיתי את המשחק.

אז בהמשך לדיון על אהרוני - באמת משחק גרוע שלו, בעיקר כי לא הצליח לקלוע. מהבחינה הזו המשחק פחות מייצג. מבחינת ניהול משחק, זה משהו שכאמור בלט מאוד במשחקים בלי אבדיה, כמו למשל בניצחון הדחוק והמקרי בחוץ על עמק-יזרעאל בתחילת הפלייאוף. בלעדיו מכבי בקושי הצליחו לעבור את החצי.
כדי להיות שחקן בליגת העל צריך משהו מיוחד - גובה, אורך, יכולת אתלטית, או גם יכולת מנטלית מאוד נדירה (כמו במקרה של בלאט). לא נראה שלאהרוני יש משהו ייוחדי מהבחינות הנ"ל. שחקן נוער נחמד, כמו שהיו ויהיו עוד הרבה כמוהו.

רזיאל חיון -
ההסתכלות שלי עליו טיפה שונה אני מכיר אותו מאז שהוא בן 11 וקשה לי לעשות את ההפרדה. הוא הגיע לגלבוע בוסר לגמרי בגיל 13 ושם התקדם בענק... אבל עכשיו נראה שהשיא שלו היה בגיל 16 בנבחרת הקדטים. מאז הוא לא באמת התקדם. היה מתוסכל בגלבוע וחשב (כנראה) שלא מקבל מספיק קרדיט או שלא נמצא מספיק במרכז ההתקפה. מהבחינה הזו נראה שבמכבי ת"א הוא בעצם באותו המצב, בטח מתי שאבדיה משחק בנוער. מצד שני אין מה לעשות לחשיפה אותה מקבלים במכבי ת"א, הטורנירים הבינלאומיים וכן גם ההתמודדות עם הלחץ הגדול.

דני אבדיה -
חוץ מכל מה שנאמר קודם, מה שהכי בלט בעיני במשחק הזה הוא ש-90% מהמהלכים שלו אתמול היו כאלה שהוא לא באמת יעשה ברמות הבוגרים. כלומר ברור שיש פער גדול בין רמת הנוער הכי גבוה לרמת הבוגרים, גם בגובה, גם בפיזיות, גם באתלטיות, גם באינטנסיביות של המשחק. אבל אני מדבר פה על מעבר לזה. כאשר דונצ'יץ' שיחק בגיל 16 בנוער הוא שיחק באותו סגנון כמו שהוא משחק עכשיו ב-NBA. לאבדיה היו משחקים בעבר גם בעתודה, גם בנבחרת הנוער ואפילו עוד לפני שנתיים בליגת הנערים, שהוא הפגין המון יכולות שעם קצת יותר שיוף יכולות לבוא לידי ביטוי גם בבוגרים. הפעם רוב הזמן הוא עשה פוסט-אפ על שחקן 1.82. עכשיו אני לא נגד פוסט אפ ואני לא אומר שהוא לא יכול לעשות פוסט אפ ברמה מסויימת גם בליגת העל, אבל זה יהיה דומה בכלל.
הסיבה שמדברים עליו בהקשר לבחירת דראפט גובה זה היכולת שלו עם הפנים לסל עם הכדור ביד, לייצר לאחרים, הקליעה, עוד דברים שהוא תכלס לא באמת עשה, כי הוא לא היה צריך, אבל זה רק מראה כמה זה בזבוז זמן עבורו.
אגב, לא יודע אם זה לזכותו או לרעתו, אבל הוא כמעט לא זרק שלשות במשחק, אם בכלל.
חבל שאין סטט' מלאה של המשחק באתר האיגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 1:59 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
כן, זה די מסתדר עם מה שידוע לי על השחקנים. חיון אכזבה מבחינתי. מוכשר מאוד, אבל משהו בקופסה לא מחווט נכון והוא בקושי השתפר מאז הפריצה באליפות הקדטים לפני שנתיים. דווקא ההגנה הייתה יכולה להיות ה"קולינג קארד" שלו, אבל בשביל זה צריך מחוייבות, לא רק נתונים גופניים טובים.

לגבי אבדיה, בכלל לא בטוח מה המשחקים הללו תורמים ל"בראנד" שלו. נראה לי שהוא משחק אותם בעיקר כי הוא נהנה מלהיות דומיננטי. ולמה לא? שיהנה. ואם כבר מדברים על הבראנד, הוא כרגע #5 במוק 2020 של אספן ו-#6 בזה של האתלטיק. נראה לי לגמרי הייפ וקשה לי להאמין שיחזיק מעמד, אלא אם כן הוא באמת נותן פריצה בבוגרים של מכבי בשנה הבאה. וכן, העונשין... קטע לא ברור. נראה לפעמים כמו משהו בריכוז.

בדראפטנט הוא לא נמצא בכלל בשני הסיבובים. בינלאומיים אחרים (כולל בינלאומיים שמשחקים במכללות) דווקא לא חסר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 2:06 pm 
Hall of Famer

שום משמעות לדיבור עכשיו על דראפט 2020.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 4:58 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
סאבוניס כתב:

בדראפטנט הוא לא נמצא בכלל בשני הסיבובים. בינלאומיים אחרים (כולל בינלאומיים שמשחקים במכללות) דווקא לא חסר שם.

מוזר. הם כן היה עד לא מזמן באזור הלוטרי. נראה לדעתי יותר כאילו השמיטו אותו בלי כוונה מאשר שהוא לא יופיע בכלל בשני הסיבובים.

Hacohen כתב:
שום משמעות לדיבור עכשיו על דראפט 2020.

אם אתה מתכוון שלמיקום בדראפט כפי שהוא כרגע אין שום משמעות אז אתה צודק, אבל בכללי כמעט לא קורה ששחקן שמופיע גבוה, גם אם שנה לפני, נעלם לגמרי ולא נבחר. זה קורה, בעיקר בתחזיות של שנה וחצי שנתיים לפני הדראפט, אבל זה נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 5:18 pm 
Hall of Famer

כמובן שאני מדבר על מיקום. עצם הבחירה בשחקן כמו אבדיה איפשהו בדראפט היא no news.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 5:37 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
סאבוניס כתב:

נדמה לי שכבר כתבתי את זה כאן פעם. דארפטנט, למרות הפופולאריות הלא מובנת שלהם וזה שהם מופיעים גבוה בחיפושים של גוגל, הם המקום האחרון שעליו הייתי מסתכל. פשוט אתר חסר מקצועיות, עם כל מיני דירוגים לא מובנים, קפיצות לא מוסברות בדירוג (שחקן יכול ליפול או לזנק 20 שלבים בין דירוג לדירוג בהפרש של שבועיים), השמטות מוזרות, וכולי. זה אתר שדירג במשך זמן ארוך את דניס סמית' במקום הראשון בדראפט שלו ובתחילת השנה נאז ריד וג'יילן סמית' היו בטופ-5 שלו במשך שבועות ארוכים (כשאף אתר אחר לא דירג אותם בטופ-20). אפילו עכשיו, האצ'ימורה מופיע אצלם במקום הרביעי לדראפט הקרוב, כשברור לכל בר דעת שהוא במקרה הטוב שחקן אמצע-סוף לוטרי.

בקיצור, בלי שום קשר לאבדיה, יש מלא מקומות אחרים הרבה יותר רציניים ומקצועיים שכדאי לבדוק לפניהם. ומי שאני מכיר ושווה משהו דווקא כן כולל כרגע את אבדיה ב-20 הראשונים, למרות שכאמור טופ-5 נראה לי בהחלט מוגזם. אין ספק שעוד הרבה הולך להשתנות בשנה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 6:37 pm 
Hall of Famer

דווקא מהניסיון שלי דראפטנט אתר סבבה.
פעם היה את דראפט אקספרס, אבל הוא נבלע על ידי אי.אס.פי.אן.
את המוקים של צ'אד פורד באי.אס.פי.אן מעולם לא אהבתי, אם כבר מדברים על סמי מקצועי. כרגע אי.אס.פי.אן חסום למי שלא מנוי לכן אני לא יכול להסתכל על הדראפט שם.
איזה אתרים אחרים כדאי להסתכל בנוגע לדראפט?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה