FLASH כתב:
אני אחד שאוהב את ווסטברוק.
ש בו יכולות לא אנושיות, נתונים פיזיולוגיים מפלצתיים שמאפשרים לו להתפרע על המגרש ולהשיג נק' אס' ורב' בכמויות
בנוסף, לאורך שנותיו לצד דוראנט, ווסטברוק התעלה קבוע בפלייאוף. מול הלייקרס ב2010 הוא היחיד שהופיע, והופיע. אח"כ ריצות גמר מערב, גמר NBA, גמר מערב וגמר מערב שווסטברוק היה חייתי. בלתי עציר. במיוחד ב2012, 2014 ו2016, זכורות לי סדרות על שלו מול מיאמי, הלייקרס, הקליפרס, גולדן סטייט, הספרס.
ואז דוראנט עזב. ווסטברוק נתן עונת סופרמן, 32 נק' וממוצע טריפל דאבל, סדרת פלייאוף שבעיני הוא התעלה על הארדן אבל הפסיד כי לא היה לידו כלום וליד הארדן היה יותר כשרון
הבעיה היא בשנתיים האחרונות. ווסטברוק ביזה את עצמו גם מול יוטה וגם מול פורטלנד. ביזיון. אם אתם שואלים אותי.... הוא פשוט הזדקן, אין לו את אותם קפיצים וצעד ראשון שמאפשר לו לדרוס עד הטבעת מתי שהוא רוצה. בשיאו (2012-207) היה לו. הוא איבד רבע מהאתלטיות שלו ולכן הוא מתבזה. אם הוא היה מקבל את הקבוצה כמוביל הוא גם היה מצליח לעבור סיבוב כאלפא דוג. היום אני חושב שאין לו שום סיכוי
ודאי שיש לו עוד בעיות - הוא לא קלאץ' פלייר, הוא לא שולט בקצב המשחק בשיט. פשוט 0 שליטה על המשחק והקצב שלו. שחקן שמונע מאיפולסיביות. לא משכל. זו בעיה שהיה ברור תמיד שלא תאפשר לו לקחת קבוצה לאליפות או לגמר, אבל לעבור סיבוב כאלפא? זה לדעתי היה לו בעורקים, הוא פשוט איבד המון מהיכולת שלו. היום מדובר בעוד כוכב, אולי טופ 15 בליגה, בכל זאת ממוצע טריפל דאבל. אבל פול ג'ורג' ובודאי דמיאן לילארד מוכחים והם פשוט טובים ממנו ולא במעט. זה קיבל חותמת סופית היום. ראסל ווסטברוק לא, או כבר לא, בלבל של הגדולים. פעם אני בהחלט חושב שהוא היה טופ 5 לכמה שנים (בודדות)
ניתוח די מדוייק.
כתבתי פה בעבר שווסטברוק הולך להזדקן בצורה נוראית אלא אם יפתח יד בצורה מפתיעה (דרק רוז עשה זאת יחסית לא רע).
מעבר לאתלטיות שיורדת (אם כי הוא עדיין a lot to handle) הליגה הופכת ליותר חכמה. בעבר לא נתנו לו מטר. נהיה לגיטימי לתת מטר לשניים לשחקנים כמו ווסטבריק ובן סימונס. עוד דבר שקצת השתנה זה הגבוהים למדו לעלות למעלה והליגה פחות שורקת לעבירות של גבוהים. אז השילוב של הכל גורם לו להחטאות בצבע כמו אמש בזריקה הפראית האחרונה מול אמינו. זה נראה בבירור שהוא ניסה לחלץ עבירה.
מצד שני לילארד עשה בדיוק הפוך וזה לאן שהליגה הולכת. פחות לכניסות פראיות ויותר לזריקות מבחוץ.
זה היה סוג של משחק עם קונטרסט עצום בין שני סוגים של שחקנים. אחד תקוע בעבר והשני הוא המודרני.