סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 556 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 7:18 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בזבוז כסף גם לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 7:31 pm 
Hall of Famer

אתם מוזמנים לשלוח מכתב נזעם לחומסקי והראל על כך שהם מעזים לנסות לחזק את הקבוצה לקראת סיום העונה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 7:42 pm 
Freshman

ראיתי אותו מעט מאד אבל ממה שראיתי, גם בטורניר ההכנה של אאק עם פנאתינייקוס, חימקי ומכבי ת"א, הוא שחקן. לא קונגר, לא לוקאס, לא סוסה ולא נעליים. מישהו שאמור להיות דומיננטי בקבוצה כמו הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 7:59 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
אם בראון אכן מנוטרל, אז וודאי שחובה להביא גארד זר, אין פה בכלל שאלה. אריה, אם האליפות לא שווה כלום , בוא נשחרר כמה זרים מהסגל, חבל על הכסף.
יש הבדל בין להשקיע עוד כסף מאשר להמשיך בהרכב קיים, שגם ככה מחזיק בחוזה עד סוף העונה ורובו גם ימשיך בשנה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:08 pm 
Hall of Famer

אז בוא נשחרר את אלה שאין להם חוזה, ואת אלה שיש להם חוזה נוציא לחל"ת. חבל על הכסף. בכלל, בוא נודיע למנהלת הליגה שאנחנו לא מופיעים עד סוף העונה, עלויות השימוש בארנה לא קטנות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:30 pm 
Junior

די לקשקש, אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי, אין טעם לחזק בשחקן נוסף, ההרכב מספיק חזק לזכות בגביע הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:42 pm 
Hall of Famer

ובלי עוד גארד זר בהינתן ובראון לא כשיר, הסיכויים יותר נמוכים לעבור סידרת רבע גמר, וסיכויים יותר נמוכים לזכות בפיינל פור. אני מצפה מההנהלה של הקבוצה שלי לנסות לחזק את הקבוצה כמה שיותר, לא לחסוך כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:46 pm 
Junior

להפועל יש חמישה זרים ואמרה סטודמאייר וזה מספיק כדי להסתדר עם כולן כולל כולן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:47 pm 
Hall of Famer

כל הקו האחורי של הפועל כרגע זה פלדין, עם קצת ניצוצות של יוגב וטיפה של בלאט. היתר זה בר טימור ובאטלר שנראים כמו הצרות שלי, וג'ונסון שעל הבריאות שלו קשה לסמוך בשלב הזה. חייבים עוד גארד שיודע לעשות נקודות ולשמור.

אם אתה חושב שהפועל תלקק דבש ותדלג בקלות מעל סדרה נגד ראשון, הפועל תל אביב או נס ציונה בסגל הזה, אתה רחוק מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:50 pm 
Hall of Famer

גריפין חתם רשמית אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:52 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
אתם מוזמנים לשלוח מכתב נזעם לחומסקי והראל על כך שהם מעזים לנסות לחזק את הקבוצה לקראת סיום העונה.

זו דרך חד צדדית ומתחנפת להציג את הדברים.

אבל אם כבר הזכרת את זה אז גיא הראל הוא מנהל מקצועי חלש ביותר וצריך לעוף מהתפקיד הזה אחרי 6 שנות כישלון ובתקציב שיא של הפועל. לחומסקי כמובן אין לי שום תלונה מלבד העובדה שהוא משאיר את האוטוריטה בבחירת השחקנים לגיא הראל למרות שהוא נכשל פעם אחר פעם בכל תקופת אורי אלון.

אבל לא אפריע לך להמשיך להפליג בנהרות הדמגוגיה, שהעולם מושלם והכל טיפ טופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 8:56 pm 
Hall of Famer

לא יודע, אני חושב שבניית הקבוצה העונה הייתה סך הכל נהדרת ומרשימה מאוד יחסית לקיצוץ בתקציב מהקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 9:51 pm 
Senior

איזה דקלום של מנטרות זה לומר שגיא הראל נכשל במשך 6 שנים רצופות בבניית הקבוצה.
לא יודע כמה הוא משפיע בכלל על בניית הקבוצה, אבל העונה הבנייה וההתנהלות סביב הבנייה היו מצוינות. גם התוצאות ממש לא רעות.
בעונת סימונה הייתה בנייה טובה והיו תוצאות מצוינות.

גריפין זו החתמת מותרות שסיכוי לא רע שתהפוך לאדגר סוסה 2 - אם בראון יהיה אפילו די כשיר עד סוף העונה, גריפין לא אמור להיות משמעותי מדי, וגם אם בראון ימשיך להיות פצוע חצי מהזמן - אם גריפין לא ישתלב מהר וטוב, הגיוני שהוא יסיים כגורם לא מאוד משמעותי.
בהתחשב בזה שיש בלעדיו כבר 6 זרים חוץ מאמארה, זו בהחלט לא החתמה הכרחית, הגיוני שהיינו מסתדרים בלעדיו וזה יכול גם קצת לפגוע בהיררכיה.

אבל: א. אני חושב שאם יש ספק לגבי הכשירות של בראון עד סוף העונה, אז הצעד הזה הופך כבר ליותר מתבקש.
ב. זה מקטין את התלות בבלאט, בעיקר בהינתן אפשרות של סעיף א', והאזרחות של אמארה היא בדיוק משהו שמאפשר לנו להיות פחות תלויים בבלאט.
בכלל, בהקשר הזה - גריפין אמור להיות שומר טוב וחודר טוב והקו האחורי שלנו זקוק לאחד כזה.
ג. רוב הסיכויים שבסופו של דבר זה לא אמור להזיק יותר מדי והסיכון פה די נמוך.

לגבי גריפין עצמו - לא ראיתי המון ממנו. בארינה העונה הוא היה ענק, אבל אני מתאר לעצמי שזה לא מייצג בכלל, כי הססטיסטיקה שלו בכל זאת רחוקה מאוד מהסטט' של אותו ערב.
אני חושב שראיתי אותו פעם אחת בזניט והתרשמתי לטובה, אבל גם שם וגם באאק הוא לא הבריק, אז זה כבר מראה שהוא לא אחד שמתשלב היטב בכל קבוצה. נקווה לטובה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 11:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
לא ראיתי מספיק את אאק השנה אז אני מסייג, אבל לפחות מהמספרים בצ'מפיונס נראה כמו מקרה קלאסי של "דפק משחק גדול נגדנו וניצח אותנו - אז יאללה נחתים אותו, הוא בטח כזה תמיד" (כבר אמרו עליכם מכבי ב', לא?)
המספרים שלו בצ'מפיונס חוץ מהמשחק ההוא ממש לא מרשימים, ובמשחקים המכריעים עם במברג הוא בכלל נעלם.

חוץ מזה, בעונה שעברה דווקא נתן מספרים טובים בליגה היוונית עם 16, 5 אס' ו-4 ריב'.

בשנה שעברה הוא שיחק בקולוסוס רודוס, קבוצת מרכז-תחתית ביוון. הבדלי הרמות ביוון בין הגדולות לאחרות הם די קיצוניים, מן הסתם שם כשאתה משחק בקבוצה כזו יש לך תפקיד יותר גדול. העונה בקבוצה נורמלית הוא עם 7.5 נק' 3 אס' ו-1.8 ריב' בליגה. המספרים שלו ירדו בחצי.
אני במקומך לא הייתי יוצא מאד מעודד מהשוואות המספרים האלה, אבל לעולם אין לדעת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 5:25 am 
Hall of Famer

לא מכיר את השחקן, אבל:
1. אני מניח שמדובר בכסף די קטן לקבוצה בסדר הגודל של ירושלים.
2. תם מועד ההעברות וצריך לקבל החלטה אם עושים מעשה או שלא.
3. מול קבוצות מסוימות אני לא בטוח שירושלים צריכה 3 גבוהים כה דומיננטיים, בתוספת הגיבוי של אליהו וצ'וברביץ', ואולי יהיה צורך בגיבוי נוסף לגארדים אפילו אם בראון כשיר (למשל פציעה של אחד מהגארדים הישראלים), וקל וחומר אם לא.
4. בראייה לשנה הבאה: בראון,ג'ונסון ובאטלר הם לחלוטין לא באנקרים (בניגוד למשל לתומאס) - כל אחד ובעיותיו, כך שבהחלט נשמע הגיוני "לקחת אופציה" על שחקן שיש סבירות שירצו אותו לשנה הבאה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 6:20 am 
Hall of Famer

מודה שלא מצליח להבין את הביקורת נגד המהלך.

זה מכניס את הקבוצה לגירעון? זה יכול להזיק במשהו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 9:18 am 
Freshman

נראה לי שחוץ מהשאלות הקיומיות של אריה לגבי הליגה הישראלית ומשמעות החיים, לאוהדים יושבת בראש ההחתמה האחרונה והמיותרת בדיעבד של קונגר, כאילו לא מדובר בשחקן אחר לגמרי שאמנם אאק המחומשת בג'ורדן תיאודור על העמדה שלו יכולה לוותר עליו (אחרי שסיימה את דרכה באירופה) אבל הפועל נטולת ג'ייקובן בראון יכולה בהחלט להסתייע בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 9:25 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מודה שלא מצליח להבין את הביקורת נגד המהלך.

זה מכניס את הקבוצה לגירעון? זה יכול להזיק במשהו?

אשאל קודם כל את השאלה הברורה מאליה - ירושלים לא בגירעון כבר עכשיו? אתה בטוח שהיא מכסה בהכנסותיה את הוצאותיה?

ולגבי השחקן, לא ראיתי אותו מספיק ולכן אני נאלץ ללכת למספרים. המספרים לפחות מראים שהמשחק ההוא נגד ירושלים היה יוצא דופן בעונה אפורה.
האם בירושלים עקבו אחריו במהלך העונה מעבר להכנה למשחקים הישירים נגדם? אני בספק גדול. הרי מצבת הגארדים שלהם הייתה סגורה.
בקיצור, יכול להיות שיתגלה כמו פארגו של העונה שעברה שרק מחכה למסגרת המתאימה, יכול גם להיות שיהיה אילייז'ה מילסאפ או דמונד מאלט. לגמרי על פניו נראה כמו מקרה קלאסי של "נתן משחק טוב נגדנו וניצח אותנו - נחתים אותו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 9:34 am 
Sophomore

בעיקר מדובר בהבעת חוסר אמון בתמיר בלאט.
ג'קובאן בראון על תקן סקורר בירושלים לא פחות מאשר רכז, גריפין יותר רכז כלומר הביאו מישהו על המשבצת של בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 9:36 am 
Hall of Famer

אה, הכוונה היא לא לגירעון במובן של "יתר הוצאות על הכנסות", אלא על "המועדון בסכנה כלכלית". זה הביטוי שהייתי צריך להשתמש בו.

ואני נותן למנהלי ירושלים קצת יותר קרדיט ממה שאתה נותן. הם מכירים את שוק השחקנים לעומק, אתה לא. ואנחנו לא בשנות ה50', אתה יודע. יש היום מספיק כלים כדי לעקוב אחרי שחקן, ואני נותן למנהלי ירושלים קרדיט מינימלי שהם אכן עקבו.

אבל עזוב רגע. נגיד שזרקו כסף על שחקן בינוני שהרשים נגדם. הם צריכים גארד זר? צריכים. מלקולם גריפין אמור להיות שחקן סביר לרמה הזאת ולמלא את המשבצת? אמור. מה פונקציית הסיכון ההו-כה-גדולה של המועדון, שהאוהדים צריכים לצאת חוצץ נגד זה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 10:26 am 
Hall of Famer

שאלה בדיוק הטיעונים שאפשר היה להגיד בזכות הבאתו של דמונד מאלט למשל, או לצורך העניין אדגר סוסה (וגם בזכות הבאתו של פארגו בשנה שעברה, granted).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 10:45 am 
Hall of Famer

נו, סבבה. מה הבעיה עם הטיעונים האלה?

אגב, תזכיר לי אם אני שוכח משהו, אבל פארגו די עזר למכבי עם האליפות בעונה שעברה למרות משחק גמר חלש יחסית. ועוד אגב, מאלט הוא לא דוגמה טובה כי הוא הגיע בתחילת עונה. סוסה, גריפין ופארגו הוחתמו לפי צורך בעונה רצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 11:09 am 
Hall of Famer

היום נסגרות ההעברות הרי
אם הוא היה מהגארדים הזמינים המתאימים ביותר לקבוצה - הרי שזו החתמה טובה גם אם לא יתרום יותר מדי (למשל כי בסוף לא ישתמשו בו)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 11:10 am 
Hall of Famer

מאלט לא הגיע בתחילת העונה, הוא הגיע בדצמבר או ינואר לתוך עונה שכבר הייתה באמצעה.

לגבי הטיעונים, הבעייה היא שהם הרבה פעמים מביאים לזריקת כסף על תועלת מועטה ולפעמים אפילו על נזק. בעיקר כשמבליטים משחק אחד טוב (במקרה נגדך...) על פני עונה בסך הכל אפורה. ראה למשל איך הבליטו את המשחק האחד ההוא של פבראני בבוסטון כשהוחתם במכבי.
אני לא יודע מה יהיה עם גריפין, יכול להיות שיתגלה שהמספרים משקרים והוא תותח. במקרה הזה הדיכוטומיה בין המשחק האחד ההוא לבין שאר העונה - גם בצ'מפיונס וגם בליגה - גורמים לי לחשוד, כמכביסט מנוסה שהתנסה בכגון אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 11:23 am 
Hall of Famer

נכון, מאלט הגיע בדצמבר 2011, התנצלותי.

יש פה הימור, אבל הכסף לא של האוהדים אלא בא מכיסי הבעלים. אם הבעלים רואה לנסות לחזק את הקבוצה בשחקן שהצוות המקצועי חושב שיעזור, אז מה הבעיה עם זה? לפעמים זה עובד, לפעמים לא, אפשר לחשוב שלקחו לאוהדים המתלוננים את הכסף מהכיס או שחוזה עד סוף העונה מוריד את הקבוצה מנכסיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 556 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: