סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ספרס מול הנאגטס
הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 8:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יכול להיות שהעמדה חלשה. אבל יוקיץ', למרות שהיכולות שלו במסירה מרהיבות ושיש לו טאץ' עדין, פשוט מוגבל מדי. אם הוא שני בעולם זה מעיד על העולם יותר מעליו. אני לוקח לפניו את אמביד וקאפלה כל יום. והאמת שגם את טאונס, אבל זו העדפה שלי. קאזינס בכושר מלא עדיף עליו בהרבה לטעמי, אבל אי אפשר לדבר כרגע על כושר מלא שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 8:20 am 
Hall of Famer

למרכוס (שראיתי ציוץ של מישהו שכתב שהוא דרוזן גבוה וזה די מצחיק ונכון) נתן הגנה גדולה הערב. זה לכל הבכיינים שטוענים שאני לא משבח שצריך.

בסיום היה מיקרוקוסמוס לאן הליגה הולכת. ממש כמו שווסטברוק נכנס בקיר של אמינו במהלך האחרון שנגמר בכלום ואז לילארד דפק שלשה. ג'מאל מורי נתן גאמפים מכריעים כי יש לו יד. דרוזן נכנס בקיר וחטף גג. בלי יד אתה יותר עציר.

למרכוס עשה היום מאה פאמפ פייק במקום לעלות.

מדהים איך סדרה משנה דברים. פאק לפני שבוע חשבנו דרק ווייט עלול להיות כוכב והיום יש לי ולאחרים ספקות אם הוא רכז ראשון בליגה (0-7 הערב).
גיי עם ערב מצויין ועונה מצויינת. בין המובילים בליגה בפול אפ גאמפים (זה שווסטברוק מקום רחרוןט בליגה). יד טובה. אתלט טוב למרות פציעה די קשה לפני שתי עונות וגיל כבר לא צעיר.

לספרס בחירות 18,29 ואני מקווה שיביאו גבוה טוב במקום השניצל הגמלוני ואולי סווינגמן. אולי גם ווקר יתפתח למשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:07 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
יכול להיות שהעמדה חלשה. אבל יוקיץ', למרות שהיכולות שלו במסירה מרהיבות ושיש לו טאץ' עדין, פשוט מוגבל מדי. אם הוא שני בעולם זה מעיד על העולם יותר מעליו. אני לוקח לפניו את אמביד וקאפלה כל יום. והאמת שגם את טאונס, אבל זו העדפה שלי. קאזינס בכושר מלא עדיף עליו בהרבה לטעמי, אבל אי אפשר לדבר כרגע על כושר מלא שלו.

איך הגעת למסקנה שהוא מוגבל מדי?
הוא נתן 43 נקודות, 12 ריבאונדים, 9 אסיסטים, 2 חסימות וחטיפה במשחק הקודם. שחקן אול אראונד נפלא, כוכב שלקח את הקבוצה שלו למקום ה-2 במערב.
וגם אתה ממקם אותו במקום ה-3...
השחקן היחידי שציינת שטוב ממנו הוא קאפלה (כאמור אמביד גם בעיניי הוא מספר אחת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:17 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

הוא נתן 43 נקודות, 12 ריבאונדים, 9 אסיסטים, 2 חסימות וחטיפה במשחק הקודם. שחקן אול אראונד נפלא, כוכב שלקח את הקבוצה שלו למקום ה-2 במערב.

כתבתי כמה פעמים למה הוא מוגבל מדי: הוא איטי מאד, לא אתלט בשיט וכשמהדקים עליו הגנה היכולת שלו לייצר נקודות קיימת אך לא יעילה. אתה יודע היטב למה הלכת למשחק 6, כי במשחק 7 הלילה הוא קלע 9/26 מהשדה. אני לא מזלזל בו, יש לו איכויות מצוינות, אבל הוא שחקן שאם יש שומר עם סייז רציני שלוקח אותו אישית כמו שלמרקוס לקח אותו הלילה-יחסית קל להביא אותו לאיזור הלא יעיל וזה בגלל המחסור המהותי באתלטיות. אין מה לעשות, כמו שחוסר יד מבחוץ זו בעיה בכדורסל המודרני, כך גם מחסור באתלטיות.

אני לא מיקמתי אותו שלישי, עניתי לנורטון ששאל מי השני, כי היה ברור שאנתוני דיוויס הראשון. אז דיוויס, אמביד וקאפלה, אני הייתי לוקח גם את טאונס אבל אני לא מתאבד על זה עכשיו בויכוחים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:20 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
למרכוס (שראיתי ציוץ של מישהו שכתב שהוא דרוזן גבוה וזה די מצחיק ונכון) נתן הגנה גדולה הערב. זה לכל הבכיינים שטוענים שאני לא משבח שצריך.

בסיום היה מיקרוקוסמוס לאן הליגה הולכת. ממש כמו שווסטברוק נכנס בקיר של אמינו במהלך האחרון שנגמר בכלום ואז לילארד דפק שלשה. ג'מאל מורי נתן גאמפים מכריעים כי יש לו יד. דרוזן נכנס בקיר וחטף גג. בלי יד אתה יותר עציר.

למרכוס עשה היום מאה פאמפ פייק במקום לעלות.

מדהים איך סדרה משנה דברים. פאק לפני שבוע חשבנו דרק ווייט עלול להיות כוכב והיום יש לי ולאחרים ספקות אם הוא רכז ראשון בליגה (0-7 הערב).
גיי עם ערב מצויין ועונה מצויינת. בין המובילים בליגה בפול אפ גאמפים (זה שווסטברוק מקום רחרוןט בליגה). יד טובה. אתלט טוב למרות פציעה די קשה לפני שתי עונות וגיל כבר לא צעיר.

לספרס בחירות 18,29 ואני מקווה שיביאו גבוה טוב במקום השניצל הגמלוני ואולי סווינגמן. אולי גם ווקר יתפתח למשהו.

אני כתבתי מההתחלה שזה יהיה מוריי שיכריע את הסדרה, לכאן או לכאן.
היכולת הטריקית שלו להופיע, ליצור מצבים ולצלוף מבחוץ היא קריטית עבור דנבר.

זה נכון שהתלהבנו יותר מדי מדרק ווייט אחרי ערב גדול ושהוא נכבה בשלב מסוים בסדרה אבל הוא צעיר יחסית והוא ללא ספק רכז ראשון בליגה...
צריך לתת לפחות חלק מהקרדיט להגנה של דנבר וגארי האריס שנצמד אליו מאז אותו משחק.

לא ראיתי עדיין את המשחק מאתמול אבל ה׳שניצל הגמלוני׳ הפתיע אותי לטובה בסדרה הזו.
אני חושב שכאוהד הספרס אתה צריך לקוות למה שתמיד צריך לקוות אליו בדראפט, לכוכב נוסף לספרס, שחקן שפועל בשני הצדדים, שיכול ליצור מצבי קליעה לעצמו ולאחרים באחוזים טובים. יכולהיות שלא יהיה שחקן כזה בבחירות של הספרס אבל הרבה פעמים יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:24 pm 
Hall of Famer

אוקיי, אז תראה את המשחק, ותתמקד ברבע הרביעי במה שאולדריג' עשה ליוקיץ' בהגנה. זה יסביר איפה המוגבלות של יוקיץ'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:26 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

כתבתי כמה פעמים למה הוא מוגבל מדי: הוא איטי מאד, לא אתלט בשיט וכשמהדקים עליו הגנה היכולת שלו לייצר נקודות קיימת אך לא יעילה. אתה יודע היטב למה הלכת למשחק 6, כי במשחק 7 הלילה הוא קלע 9/26 מהשדה. אני לא מזלזל בו, יש לו איכויות מצוינות, אבל הוא שחקן שאם יש שומר עם סייז רציני שלוקח אותו אישית כמו שלמרקוס לקח אותו הלילה-יחסית קל להביא אותו לאיזור הלא יעיל וזה בגלל המחסור המהותי באתלטיות. אין מה לעשות, כמו שחוסר יד מבחוץ זו בעיה בכדורסל המודרני, כך גם מחסור באתלטיות.

אני לא מיקמתי אותו שלישי, עניתי לנורטון ששאל מי השני, כי היה ברור שאנתוני דיוויס הראשון. אז דיוויס, אמביד וקאפלה, אני הייתי לוקח גם את טאונס אבל אני לא מתאבד על זה עכשיו בויכוחים.

אנתוני דיוויס ראשון?
מה אני אגיד לך...
בעצם, כשאני חושב על זה, הגיוני.
אתה נשען כרגיל על סטט׳ רגילות, הגנה פחות מעניינת אותך אם בכלל...
למה שלא תחשוב שדיוויס הוא הסנטר הטוב בליגה?

הלכתי למשחק הקודם כי לכל שחקן יש ערבים פחות טובים. זה משחק 7 מכריע בפלייאוף ראשון של יוקיץ׳. טבעי שהוא לא יהיה במיטבו, בייחוד כשכל ההגנה של הספרס מתרכזת בו. הוא נתן עד כה סדרה מעולה בצד ההתקפי, אחרי עונה שבה היה הכוכב הבלתי מעורער של קבוצה שסיימה במקום ה-2 במערב עם אחד המאזנים הטובים בליגה. לקרוא לו מוגבל זה מוזר בעיניי.

ואף אחד לא אמר שהוא סופרסטאר. זה בדיוק ההבדל... לברון בשנה שעברה, קוואי מול פילי, יאניס מול דטרויט ואולי גם מול בוסטון, דוראנט, קארי. השחקנים האלו מסוגלים לגמור סדרות גם כשהקבוצה ממול שולחת את כל מה שיש לה מולם. אז יוקיץ׳ לא בלתי עציר, לפחות בינתיים הוא לא כזה, בגלל זה בין השאר הוא לא במקום הראשון בעמדה, אבל זה לא הופך אותו למוגבל.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' אפריל 28, 2019 2:29 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:26 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אוקיי, אז תראה את המשחק, ותתמקד ברבע הרביעי במה שאולדריג' עשה ליוקיץ' בהגנה. זה יסביר איפה המוגבלות של יוקיץ'.

אני אראה אבל סביר שזה לא ישכנע אותי. כתבתי בינתיים את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:31 pm 
Hall of Famer

אז יכול להיות שיש לנו בסך הכל ויכוח טרמינולוגי על מה זה "מוגבל".

יוקיץ', למשל, מוגבל מאד ביכולת שלו לעשות נקודות במעבר שחקנים, כי הוא איטי. הוא מוגבל ביכולת שלו לעשות נקודות על ביג מן שנצמד אליו חזק, כי הוא לא אתלט. זה לא הופך אותו לשחקן לא טוב, הוא שחקן טוב מאד. הוא רק מוגבל, ולכן כמו שכתבת הוא לא סופרסטאר, ולכן זו בעיה לדנבר עם כל הרזומה היפה של מה שהם עשו העונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:36 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

אנתוני דיוויס ראשון?
מה אני אגיד לך...

הלכתי למשחק הקודם כי לכל שחקן יש ערבים פחות טובים. זה משחק 7 מכריע בפלייאוף ראשון של יוקיץ׳. טבעי שהוא לא יהיה במיטבו, בייחוד כשכל ההגנה של הספרס מתרכזת בו. הוא נתן עד כה סדרה מעולה בצד ההתקפי, אחרי עונה שבה היה הכוכב הבלתי מעורער של קבוצה שסיימה במקום ה-2 במערב עם אחד המאזנים הטובים בליגה. לקרוא לו מוגבל זה מוזר בעיניי.

ואף אחד לא אמר שהוא סופרסטאר. זה בדיוק ההבדל... לברון בשנה שעברה, קוואי מול פילי, יאניס מול דטרויט ואולי גם מול בוסטון, דוראנט, קארי. השחקנים האלו מסוגלים לגמור סדרות גם כשהקבוצה ממול שולחת את כל מה שיש לה מולם. אז יוקיץ׳ לא בלתי עציר, לפחות בינתיים הוא לא כזה, בגלל זה בין השאר הוא לא במקום הראשון בעמדה, אבל זה לא הופך אותו למוגבל.

מה שאני אוהב זה איך שאתה מנסה לגרום לעמדות שאתה לא מחזיק בהן להיראות אבסורדיות, למרות שאתה בד"כ זה שמחזיק בעמדות האיזוטריות.

אנתוני דיוויס הוא החבילה המושלמת לסנטר המודרני, יש לו הכל. הוא שחקן מטורף. הוא אולסטאר 6 פעמים, 3 פעמים חמישיית הליגה, 3 פעמים ב2 חמישיות ההגנה הראשונות (כי טענת שיש לו בעיית הגנה, כן?). המספרים שלו אכן משוגעים לגמרי, אבל רק בעולם שלך מספרים מטורפים הם בסיס לחשד ולא בסיס להערכה (אא"כ זה משחק מזדמן של יוקיץ'). האם אני היחיד שלוקח את דיוויס על פני יוקיץ'? מסופקני קשות. לא לשווא הוא נחשב לסחורה הכי חמה בשוק בקיץ הזה, לברון מרייר עליו וכל קבוצה בליגה מתפללת שיגיע אליה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:39 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אז יכול להיות שיש לנו בסך הכל ויכוח טרמינולוגי על מה זה "מוגבל".

יוקיץ', למשל, מוגבל מאד ביכולת שלו לעשות נקודות במעבר שחקנים, כי הוא איטי. הוא מוגבל ביכולת שלו לעשות נקודות על ביג מן שנצמד אליו חזק, כי הוא לא אתלט. זה לא הופך אותו לשחקן לא טוב, הוא שחקן טוב מאד. הוא רק מוגבל, ולכן כמו שכתבת הוא לא סופרסטאר, ולכן זו בעיה לדנבר עם כל הרזומה היפה של מה שהם עשו העונה.

נדב, אותו אולדריג׳ לא הצליח לעצור אותו סדרה שלמה מלבד המשחק האחרון.
הוא קלע עליו ועל פואטל 43 נקודות רק לפני כמה ימים.
יש עוד דרכים לקלוע נקודות מלבד לעבור שחקנים בכדרור.

וכן, יוקיץ׳ לא אחד מחמשת השחקנים הטובים בליגה. על זה אנחנו מסכימים.
אם זה הופך אותו למוגבל בעיניך אז אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

אנתוני דיוויס ראשון?
מה אני אגיד לך...

מה שאני אוהב זה איך שאתה מנסה לגרום לעמדות שאתה לא מחזיק בהן להיראות אבסורדיות, למרות שאתה בד"כ זה שמחזיק בעמדות האיזוטריות.

אנתוני דיוויס הוא החבילה המושלמת לסנטר המודרני, יש לו הכל. הוא שחקן מטורף. הוא אולסטאר 6 פעמים, 3 פעמים חמישיית הליגה, 3 פעמים ב2 חמישיות ההגנה הראשונות (כי טענת שיש לו בעיית הגנה, כן?). המספרים שלו אכן משוגעים לגמרי, אבל רק בעולם שלך מספרים מטורפים הם בסיס לחשד ולא בסיס להערכה (אא"כ זה משחק מזדמן של יוקיץ'). האם אני היחיד שלוקח את דיוויס על פני יוקיץ'? מסופקני קשות. לא לשווא הוא נחשב לסחורה הכי חמה בשוק בקיץ הזה, לברון מרייר עליו וכל קבוצה בליגה מתפללת שיגיע אליה.

אנתוני דיוויס הוא שחקן מצוין, לא מתפלא שהמון קבוצות רוצות אותו. זה לא הופך אותו לסנטר הטוב בליגה.
הוא לא סנטר הגנתי טוב (כרגע לפחות; זה עשוי להשתנות עם נוכחות מאמן טוב).
אתה מוזמן לבדוק את המיקום של הפליקנס ביעילות הגנתית לאורך התקופה שלו.
זו הסיבה המרכזית להישגים החלשים שלו (באופן יחסי לציפיות) לאורך השנים.

מעבר לכך, הוא רך מנטלית ולא מנהיג אבל זה פחות מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:49 pm 
Hall of Famer

הוא השחקן היחיד בפליקאנס?

תראה, אולי כולם מטומטמים אבל אנתוני דיוויס נבחר פעם אחת לחמישיית ההגנה הראשונה בליגה ופעמיים לחמישייה השנייה. כמה גרוע אתה יכול להיות בהגנה כשזה המצב?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:57 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

הלכתי למשחק הקודם כי לכל שחקן יש ערבים פחות טובים. זה משחק 7 מכריע בפלייאוף ראשון של יוקיץ׳. טבעי שהוא לא יהיה במיטבו, בייחוד כשכל ההגנה של הספרס מתרכזת בו. הוא נתן עד כה סדרה מעולה בצד ההתקפי.

זהו, שלמעט משחק 6 הוא לא נתן סדרה מעולה בצד ההתקפי. אם ננטרל את 2 המשחקים הלא מייצגים, אז הוא קלע 19.6 נק' (פחות מהממוצע בעונה הרגילה של 20.1) ב - 47.9% מהשדה (נמוך מהממוצע העונתי של 51.1%). הוא גם לקח יותר שלשות למשחק, 4 לעומת 3.4 (17% יותר שלשות למשחק מהעונה הרגילה ודווקא באחוזים טובים ייותר מהעונה הרגילה, 40%) ולקח פחות זריקות מהשדה, 14.2 לעומת 15.1. תוסיף לכך שבחמשת המשחקים הראשונים היה לו משחק התקפי אחד מעולה, עוד 2 טובים, אחד לא טוב ואחד גרוע. אז גם התרומה לא הייתה אחידה.
לא הייתי אומר שזאת סדרה התקפית רעה מצד יוקיץ', אפילו טובה בשביל הופעת פלייאוף ראשון, אבל בטח לא מעולה.

ולגבי דיוויס, אני מבין את מי שאומר ויש מצב שגם מסכים עם כך שאמביד עדיף עליו. מעבר לאמביד, את מי היית מעדיף על דיוויס?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 3:00 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הוא השחקן היחיד בפליקאנס?

תראה, אולי כולם מטומטמים אבל אנתוני דיוויס נבחר פעם אחת לחמישיית ההגנה הראשונה בליגה ופעמיים לחמישייה השנייה. כמה גרוע אתה יכול להיות בהגנה כשזה המצב?

* ההשפעה של הסנטר על ההגנה של הקבוצה שלו היא מכריעה בעיניי.
אתה מוזמן לא להסכים ולחשוב שאין לדיוויס אחריות להישגים הדלים מאוד של הקבוצה שלו בהקשר הזה.

נדמה לי שהוא גם היה הקבוע היחידי בקבוצה במשך כל השנים האלו,
אולי מלבד ג׳רו הולידיי, שהוא במקרה שחקן הגנה מצוין.

**
לא יודע אם כולם מטומטמים אבל בהחלט יש חשד כזה בקשר לדיוויס :)
או יותר במדויק, אנשים נוהגים לתייג ולוקח זמן להסיר את התיוג של דייוויס כשחקן הגנה הנפלא, הייפ שאיתו הגיע עוד מימי הדראפט.
יש הרבה פחות נגישות לסטט׳ הגנתיות ומספרי החסימות של דייוויס בהחלט מעודדים חשיבה בכיוון הזה ו״מגבים״ את הסיפור הראשוני.

אני חושב שלבחור יש את היכולות המתאימות ושעם המאמן הנכון (סטיבנס?), זה יכול להשתנות.
גם חזרה לעמדה 4 לצד סנטר הגנתי (הורפורד?) זה לא רעיון כל כך נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 3:03 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

הלכתי למשחק הקודם כי לכל שחקן יש ערבים פחות טובים. זה משחק 7 מכריע בפלייאוף ראשון של יוקיץ׳. טבעי שהוא לא יהיה במיטבו, בייחוד כשכל ההגנה של הספרס מתרכזת בו. הוא נתן עד כה סדרה מעולה בצד ההתקפי.

זהו, שלמעט משחק 6 הוא לא נתן סדרה מעולה בצד ההתקפי. אם ננטרל את 2 המשחקים הלא מייצגים, אז הוא קלע 19.6 נק' (פחות מהממוצע בעונה הרגילה של 20.1) ב - 47.9% מהשדה (נמוך מהממוצע העונתי של 51.1%). הוא גם לקח יותר שלשות למשחק, 4 לעומת 3.4 (17% יותר שלשות למשחק מהעונה הרגילה ודווקא באחוזים טובים ייותר מהעונה הרגילה, 40%) ולקח פחות זריקות מהשדה, 14.2 לעומת 15.1. תוסיף לכך שבחמשת המשחקים הראשונים היה לו משחק התקפי אחד מעולה, עוד 2 טובים, אחד לא טוב ואחד גרוע. אז גם התרומה לא הייתה אחידה.
לא הייתי אומר שזאת סדרה התקפית רעה מצד יוקיץ', אפילו טובה בשביל הופעת פלייאוף ראשון, אבל בטח לא מעולה.

ומה מספרי האסיסטים שלו?
קשה לתאר את התרומה ההתקפית שלו בלי לציין אותם.
הוא מניע את כל ההתקפה של האאגטס.

בעיניי אתה מתאר סדרה התקפית מצוינת ליוקיץ׳, מלבד המשחק האחרון.
המספרים שלו שווים לעונה הרגילה (ירד אולי קצת באחוזים בגלל ריבוי השלשות אבל נראה על פניו שלא באחוזים המשוקללים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 3:19 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

ולגבי דיוויס, אני מבין את מי שאומר ויש מצב שגם מסכים עם כך שאמביד עדיף עליו. מעבר לאמביד, את מי היית מעדיף על דיוויס?

כרגע, בלי יותר מדי לחשוב (ובלי אולדריג׳), זה הדירוג שלי -
1. אמביד.
2. יוקיץ׳.
3. דיוויס.
4. קאפלה.
5. טאונס.
6. הורפורד
7. רודי גובר
8. מיילס טרנר
9. ווצ׳ביץ׳
10. נורקיץ׳
11. גאסול
12. יונאס וואלנצ׳יונאס
13. דראמונד
14. לופז.
15. אדאמס/אייטון.

HM
ג׳ורדן ואחרים.

התלבטתי רבות בין דיוויס במקום השלישי לבין קאפלה.
הוא ממש לא היה הסנטר השלישי בטיבו העונה אבל אני מנסה להעריך איך הוא יהיה שנה הבאה, עם קצת יותר מוטיבציה.
גם המיקום של טאונס לפני גובר והורפורד הוא משהו שאני צריך לחשוב עליו. המיקום של גובר מרגיש נמוך מדי.

נ.ב. (לא ממש קשור)
מישהו שם לב לסנטר המחליף של הבאקס?
שחקן מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 3:40 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ומה מספרי האסיסטים שלו?

המספרים שלו שווים לעונה הרגילה (ירד אולי קצת באחוזים בגלל ריבוי השלשות אבל נראה על פניו שלא באחוזים המשוקללים)

מסר ב-5 המשחקים הראשונים 9 אס', לעומת 7.3 בעונה הרגילה, שזאת עליה.
בעיני סדרה התקפית מצויינת לא יכולה להיות שווה ליכולת הממוצעת ששחקן מפגין בעונה הרגילה. בשביל להיות מצויין, אתה צריך להיות יותר טוב מהממוצע שלך. יוקיץ' לא היה ב-5 המשחקים הראשונים של הסדרה טוב מהעונה הרגילה שלו.

אני הייתי לוקח את דיוויס לפני יוקיץ'. אתה מדבר הרבה על ההגנה של דיוויס ושוכח שיוקיץ' לא בדיוק שחקן הגנה טוב, אפילו די מזעזע עד השנה, כשהנאגטס שינו את הסכימות ההגנתיות שלהם. כרגע הוא שחקן הגנה לא משהו. לא חושב שגם אתה תטען שיוקיץ' שחקן הגנה יותר טוב מדיוויס.
עם קאפלה יש לי בעיה. הוא במערכת שממקסמת את היתרונות שלו. תעשה החלפה ראש בראש של קאפלה בדיוויס ואתה חושב שהפליקנס יהיו טובים יותר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 3:55 pm 
Hall of Famer

בשלושת הראשונים אני מסכים עם att . דייויס אולי המוכשר מכולם אבל משהו אצלו לא לגמרי דופק וזאת לא העונה הראשונה שכך. למעשה נדמה לי שדווקא עונת 17-18 המעולה שלו היתה אנומליה
אמביד ויוקיץ' מוכשרים פחות אך תורמים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 3:57 pm 
Hall of Famer

אני חושב שעם יוקיץ' הפליקנס כן היו מגיעים ליותר (ומנגד קשה לי להעריך איך דנבר היו נראים עם דיוויס במקומו). אבל לא הכל מקצועי נטו כאן הרי, ויש גם מיאוס מסוים של דיוויס מהקבוצה שלו (אולי לא, ובכל מקרה אין לדעת כמה זה משמעותי בפועל), כך שקשה לנתח בצורה ברורה, ובכל מקרה עדיף לראות שחקנים בכל מיני קבוצות וסיטואציות בכדי להעריך אותם נכונה (למשל קוואי שמוכיח השנה לטעמי דברים נוספים מחוץ לחממה של פופ).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 4:16 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני חושב שעם יוקיץ' הפליקנס כן היו מגיעים ליותר (ומנגד קשה לי להעריך איך דנבר היו נראים עם דיוויס במקומו). אבל לא הכל מקצועי נטו כאן הרי, ויש גם מיאוס מסוים של דיוויס מהקבוצה שלו (אולי לא, ובכל מקרה אין לדעת כמה זה משמעותי בפועל), כך שקשה לנתח בצורה ברורה, ובכל מקרה עדיף לראות שחקנים בכל מיני קבוצות וסיטואציות בכדי להעריך אותם נכונה (למשל קוואי שמוכיח השנה לטעמי דברים נוספים מחוץ לחממה של פופ).

אני מסכים, בגדול, עם מה שאתה כותב אבל ספציפית קוואי היה ונותר סופרסטאר.
ההערכה שלי אליו לא השתנתה, לטוב או לרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 4:18 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
ומה מספרי האסיסטים שלו?

מסר ב-5 המשחקים הראשונים 9 אס', לעומת 7.3 בעונה הרגילה, שזאת עליה.
בעיני סדרה התקפית מצויינת לא יכולה להיות שווה ליכולת הממוצעת ששחקן מפגין בעונה הרגילה. בשביל להיות מצויין, אתה צריך להיות יותר טוב מהממוצע שלך. יוקיץ' לא היה ב-5 המשחקים הראשונים של הסדרה טוב מהעונה הרגילה שלו.

אני הייתי לוקח את דיוויס לפני יוקיץ'. אתה מדבר הרבה על ההגנה של דיוויס ושוכח שיוקיץ' לא בדיוק שחקן הגנה טוב, אפילו די מזעזע עד השנה, כשהנאגטס שינו את הסכימות ההגנתיות שלהם. כרגע הוא שחקן הגנה לא משהו. לא חושב שגם אתה תטען שיוקיץ' שחקן הגנה יותר טוב מדיוויס.
עם קאפלה יש לי בעיה. הוא במערכת שממקסמת את היתרונות שלו. תעשה החלפה ראש בראש של קאפלה בדיוויס ואתה חושב שהפליקנס יהיו טובים יותר?

אני לא מבין למה הוא חייב להתעלות על העונה הרגילה שלו כדי שתהיה לו סדרה התקפית מצוינת.
הייתה לו עונה סדירה מצוינת מבחינה התקפית. הוא נותר באותה רמה --- > הייתה לו סדרה התקפית מצוינת.
הנתונים מצביעים על כך...

לא הבנתי את הסיבה לשאלה לגבי קאפלה. מיקמתי את דיוויס לפניו.

לגבי דיוויס מול יוקיץ׳, יוקיץ׳ מנהיג יותר טוב ביי פאר, המאמץ שלו בהגנה יותר קונסיסטנטי, הוא מוסיף לך אלמנט של מסירה ברמה גבוהה להתקפה ואני פשוט סומך עליו יותר, מכל הבחינות.

אני מבין את הייאוש של דיוויס מהפליקנס, אני כתבתי שהוא עשה טעות עוד כשחתם איתם על החוזה השני שלו אחרי 3-4 שנים בקבוצה, זה היה ברור לי שזה יגיע לידי זה, אבל הוא הראה תכונות ׳ווייטסדיות׳ נרפות העונה. סביר שיתאושש והמוטיבציה שלו תעלה משמעותית בקבוצה חדשה, אבל אלו עדיין סימנים לא משמחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 12:07 am 
Junior

מבלי להיכנס לויכוח, חמישיית ההגנה היא לא מדד. קובי נכנס אליה כמה פעמים גם בעונות שבהם כבר לא ירד להגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 12:46 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
מבלי להיכנס לויכוח, חמישיית ההגנה היא לא מדד. קובי נכנס אליה כמה פעמים גם בעונות שבהם כבר לא ירד להגנה

בדיוק. חמישיית ההגנה הרבה פעמים מבוססת על הייפ שאין מאחוריו כלום.

אנחנו יודעים שחסימות זה לא מדד שמחייב הגנה טובה (אחרת מקגי היה נחשב לסנטר הגנתי משובח) ואנחנו יודעים שחמישיות הגנה זה לא הישג שיש מאחוריו בהכרח תוכן, אז מה נותר?

לא יודע, אולי לצפות במשחקים?
אולי לבדוק את מדד היעילות ההגנתית המביש של הפליקנס בתקופה שלו שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 6:09 am 
Hall of Famer

Att כתב:
picknroll כתב:

בדיוק. חמישיית ההגנה הרבה פעמים מבוססת על הייפ שאין מאחוריו כלום.

אנחנו יודעים שחסימות זה לא מדד שמחייב הגנה טובה (אחרת מקגי היה נחשב לסנטר הגנתי משובח) ואנחנו יודעים שחמישיות הגנה זה לא הישג שיש מאחוריו בהכרח תוכן, אז מה נותר?

לא יודע, אולי לצפות במשחקים?
אולי לבדוק את מדד היעילות ההגנתית המביש של הפליקנס בתקופה שלו שם?

אוקיי, כי אותם 123 אנשי תקשורת שבוחרים את החמישיות בשנים האחרונות או המאמנים הראשיים שבחרו אותן לפני כן, הם סתם כאלה שבוחרים לפי הייפ שאין מאחורי כלום. Att ופיקנרול זה הריל שיט, הם מבינים באמת את המשחק, ככה התגלגל מלמעלה שחסרי המושג הם אלה שבוחרים ואלה שבאמת מבינים כותבים הודעות בסלניוז.

כן, אנחנו יודעים שחסימות זה לא מדד שמחייב הגנה טובה, על אף שיש לזה אימפקט הגנתי לא מבוטל (לכל הפחות משפיע על חדירות של היריבה). והעובדה היא ששחקנים כמו מגי שלא ידוע באינטיליגנציה רבה או ווייטסייד שבשנים האחרונות משדר אדישות-לא נכנסו לחמישיות ההגנה בכלל (מגי) או נכנסו פעם אחת לשנייה (וויטסייד ב2016).

לגבי העניין של "לצפות במשחקים" ונימת ההתנשאות העבשה-משהו שעולה מזה. חובב כדורסל סביר שיש לו עבודה/משפחה/תחביבים שאינם כדורסל (או רחמנא ליצלן שלושתם ביחד), לא יכול ולא מעוניין להתעורר בישראל בשעות המשחקים כדי לראות עונה סדירה, ולא יהיה לו את הזמן ו/או העניין להקליט ולראות אח"כ. הוא מן הסתם כן יראה בסדירה את חלק מהמשחקים המוקדמים של מוצ"ש/ראשון, והמשחקים המאוחרים של המערב (אלה שמתחילים ב5/5.30 שעוננו). מעבר לזה יש תקצירים, יש קצת קריאה ויש כמובן את הפלייאוף שמעלה את אינטנסיביות העניין והצפייה. ככה זה נורמלי וככה זה סבבה כשההבדלים הם 7 שעות ויש לך חיים. וגם האוהד הזה שרואה, נניח, 20 משחקים מלאים בפלייאוף ועוד איזה 20 בסדירה ואת יתר המידע מקבל כאמור לעיל, יכול להבין את מה שהוא רואה. וגם אם מאן דהוא נורא מתוסכל כי יש לו את הזמן והרצון לראות כל דקה מהליגה, זה הפורום וזה רוב החומר האנושי בו. לא טוב? יש פתרונות.

לענייננו-אנו, הדעה שאנתוני דיוויס הוא שחקן הגנה טוב או למצער לא שחקן הגנה גרוע, היא קונצנזוס. מותר שהיא לא תהיה הדעה של כולם, אבל האופן שבו Att מנסה להפוך את הדעה שלו לעניין בינארי של נכון/לא נכון כבר נהיה קומי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: