סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 12:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 345 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ווריורס - רוקטס
הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 1:28 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נו, יוסטון תנצח ביום כזה כי חוץ מדוראנט אף אחד לא פגע בווריורס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 1:28 am 
Freshman

FLASH כתב:
אה כן, ועוד משחק איכותי ויעיל של דוראנט. הארדן פח לעומתו. הייתי לוקח את וייד ודרקסלר לפני העלאק MVP הזה
דוראנט בלתי עציר בשום צורה, אין מה לעשות על המכונת נקודות הזו. 35 באחוזים טובים וסלים מאוד חשובים ברבע האחרון.
שחקן חכם שיודע גם הגנה, גם למסור, ריבאונד ולשמור על הטבעת מחדירות כשצריך, להתעלות לקחת את המשחק עליו כשצריך.
קארי - קליי - דוראנט - דריימונד זה שילוב מושלם. כמובן שאיגי משלים את הקבוצה הזו לשלמות התקפה-הגנה שלא בטוח שהיה כמותה... בטח לא ב20 שנה האחרונות.

החמישיה הזו היא קנדידטית רצינית לחמישיה הכי טובה בהיסטוריה אם יש דרך להשוות בין דורות שונים .

אבל אחריהם יש כלום אחד גדול , פשוט כלום . חוץ מלוני שהוא משלים לא רע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 1:30 am 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
קובי כתב:
הרוקטס פשוט שולחים רגליים קדימה אחרי הזריקה. השופטים צודקים

שטויות. בארבעה מקרים שונים לפחות שחקני גולדן סטייט נכנסו מתחת לרגליים של שחקני יוסטון.

חוץ מקליי במחצית הראשונה על הארדן, שגם היה גבולי, הרוקטס שולחים רגליים קדימה באופן מוגזם וברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 1:40 am 
Sophomore

שיפוט מביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 1:44 am 
Junior

קארי-ת'ומפסון-דוראנט-דריימונד-איגי, זכו בשנתיים הקודמות לספסל טוב. גולדן 2017 היתה אולי הקבוצה הטובה בהיסטוריה

ליוינגסטון, מקגי ו-ווסט מחליפים ראשונים מצוינים אחרי איגי. זאזה/לוני ל18 דק זה אחלה. שחקן עשירי בדמותו של קלארק/קוק, זה היה סבבה לגמרי

השנה הביאו את בוגי

נותרו אחרי החמישיה הגדולה, ליוינגסטון שחקן שביעי חלש הזדקן, בוגוט ולוני גבוהים סבבה במקום מקגי ו-ווסט. הגבוה התורן ל18 דק' - בוגי קאזינס, נפצע. שחקן עשירי בדמות קוק עדיין קיים.

הפאשלה עם בוגי שאין לו תחליף כלשהו, וליוינגסטון שהזדקן. הווריורס כשלו בלייצר עומק מהספסל.

יש להם חמישיית על, עוד 2 גבוהים טובים לוני ובוגוט, ועוד שני גארדים בינוניים מינוס. זה יכול לא להספיק.

בשנתיים מאז שהגיע דוראנט, במהלך 8 סדרות הם טיטאו את הליגה ב7 סדרות, ורק באחת התאמצו. גמר המערב מול הרוקטס.

אז הנה - רצינו שהווריורס יתאמצו, קיבלנו . הם יורקים דם סוף סוף. הגיע הזמן שדוראנט יתאמץ בשביל אליפות. השנה נראה כמה הוא שווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 4:13 am 
Sophomore

אין לי בעיה בכלל שלא ישרקו עבירות לטובת יוסטון על זריקות הרגליים האלה. הבעיה היא שהשופטים לא שרקו בכלל על עבירות לשלוש, גם עבירות עם הידיים (נדמה לי שפעמיים על פול, פעם אחת בסוף הרבע השלישי שאחריה הוא ודאנטוני קיבלו טכניות, ומוקדם יותר באותו רבע) וגם עבירות עם הרגליים כשהארדן לא שלח את הרגליים קדימה (קליי במחצית הראשונה).
מנגד צריך לציין שהשופטים החזירו את יוסטון למשחק בתחילת הרבע הרביעי עם כמה שריקות מומצאות (זכורות לי החמישית של קרי שלא הייתה ועוד עבירה של איגודלה על הארדן שגם כן לא הייתה ושלחה את הארדן לשתי זריקות מהקו). גולדן סטייט עדיין נהנו יותר מטעויות שיפוט, אבל לא באופן כל כך דרסטי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 8:14 am 
Hall of Famer

אני אלרגי לזריקות רגליים ופלופים ששחקנים פשוט נופלים מבלי שנגעו בהם..זה מבחינתי כמו הצלילות לקבל פנדלים. זה הורס את המשחק.
אבל לזכותו של הרדן יאמר שבניגוד לזריקה האחרונה, שתי בזריקות מול קליי בהתחלה הוא לא ניסה לסחוט וקליי פגע בו בגוף כאשר שניהם באויר. שריקה ברורה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 9:25 am 
Senior

לדעתי גולדן סטייט אפילו נכנסו בכוונה למרחב שדל הארדן בשלשות שלו כי הם ידעו שזה יגרום לו לחפש את השריקה ושבפלייאוף, בעיקר במשחקים באוקלנד, הוא לא יקבל את אותן שריקות שהוא מקבל תמיד.
אחרת זה באמת מוזר לי שהם יצאו כל כך מוגזם לזריקות שלו.

אולי יש צדק בזה שהארדן נדפק על ידי השופטים, אבל הם לא יכולים להמשיך להתעלם מעבירות קלוזאאוט כאלו, בעיקר אחרי סיפור קוואי וזאזא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 9:46 am 
מנהל פורום

חוצפן חיובי כתב:
אין לי בעיה בכלל שלא ישרקו עבירות לטובת יוסטון על זריקות הרגליים האלה. הבעיה היא שהשופטים לא שרקו בכלל על עבירות לשלוש, גם עבירות עם הידיים (נדמה לי שפעמיים על פול, פעם אחת בסוף הרבע השלישי שאחריה הוא ודאנטוני קיבלו טכניות, ומוקדם יותר באותו רבע) וגם עבירות עם הרגליים כשהארדן לא שלח את הרגליים קדימה (קליי במחצית הראשונה).
מנגד צריך לציין שהשופטים החזירו את יוסטון למשחק בתחילת הרבע הרביעי עם כמה שריקות מומצאות (זכורות לי החמישית של קרי שלא הייתה ועוד עבירה של איגודלה על הארדן שגם כן לא הייתה ושלחה את הארדן לשתי זריקות מהקו). גולדן סטייט עדיין נהנו יותר מטעויות שיפוט, אבל לא באופן כל כך דרסטי.

מצטער אבל זריקת רגליים כזו לא יכולה להסתפק רק ב"לא לשרוק", אלא השחקן המתחזה צריך לקבל טכנית.

יוסטון חוץ מזה לא צריכה להתפלא על זה שנותנים לשחק יותר חזק, וזה גם עובד לשני הצדדים. ברבע האחרון הייתה התקפה עם איזה 4 עבירות די בוטות שיוסטון עשו ולא נשרקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 9:51 am 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
לגבי הארדן - פעם ראיתי איתו ראיון שהוא אמר שמי שלא יכול לעצור אותו, בסוף יעשה עליו פאול. אני מסכים שלא תמיד נעים לראות, אבל כבר כתבתי פה שאין שחקן שממצה את חוקי המשחק יותר טוב מאשר הארדן. הסטפ-בק לשלוש + החדירה לסל מאוד קשים לעצירה וביום שהקליעה נופלת לו, יוסטון מנצחת את המשחק הזה.

"ממצה את חוקי המשחק" זה ביטוי מכובס לסחטן עבירות מקצועי, רבות מהן תוך הטעייה מכוונת של השופטים.
כתוצאה מכך הוא גם הורג את הקצב של המשחק כשהוא סוחט עבירות דריבל במקום עבירות בזריקה.
זה לא רק לא אסתטי, זה הורג את הכדורסל של הקבוצה שלך.

וכמו שאמרתי, בגלל זה שהוא בסוף הורג עם זה את הקבוצה שלו עצמו, והכדורסל שהוא משחק כל כך אנטי והפוך ממה שמצפים ו"מלמדים", הוא בסופו של יום לא חלק מהגדולים באמת.
קארי ודוראנט יהיו אלה שיכתבו את דפי ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 9:55 am 
Senior

נו, בעונה שעברה בדיוק השיבוש הזה של הקצב ניצח ליוסטון 3 משחקים בסדרה.
וכמה קל להיסטוריה לזכור את קארי ודוראנט ולא את הארדן כששניהם משחקים יחד + עם תומפסון וגרין, מול הארדן שיש לו את קאפלה וכריספול המזדקן ונותן להם פייט ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 10:08 am 
מנהל פורום

אני לא אומר שזה לא יעיל, זה בהחלט יעיל. אבל יש קורולציה בכמעט כל תחומי החיים בין המשולש של יכולות על-אסתטיקה-הוגנות לבין הצלחה, ולא במקרה.
יש להארדן הרבה מה ללמוד עדיין בעניין האסתטיקה וההוגנות.
הריגת הקצב פוגעת גם בקבוצה שלך לא פחות מהקבוצה השנייה. שחקנים בקושי נוגעים בכדור (אפילו פול שאמור לרכז) ולא נכנסים למשחק.
בסוף זה חוזר אלייך כבומרנג בשלבים המתקדמים של המשחק.

וכמובן שאני לא ממעיט בערך ההישג של קבוצת העגלקטיקוס מול הגלאקטיקוס.
אבל הארדן היה משחק ככה גם עם הייתה לידו חמישיה של אולסטארים כי זה השחקן והאופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 10:11 am 
Senior

אני חושב שאתה ממעיט בחשיבות הסטרטגית של התקפת הבידודים המגעילה של הארדן ליוסטון, בעיקר מול הווריורס.
אני ממש לא חושב שהוא היה משחק ככה בכל קבוצה, למעשה - הוא לא שיחק ככה רוב הקריירה, הכדרורים האינסופיים הם קטע של השנתיים האחרונות, לדעתי עם הוראה מדאנטוני. זה פשוט עובד להם טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 10:17 am 
מנהל פורום

זה התחיל בעיקר מאז פירוק השושלת והפיכתו לאלפא דוג הבלעדי של הקבוצה. ובתוספת למירוץ חסר התוחלת לסטטיסטיקות בקרב על הMVP.
והלקיחת אחריות המוגברת עשתה שינוי באופי המשחק שלו.

ד'אנתוני היה חסיד של ראן אנד בלאגן עוד מתקופת הסאנס של נאש ואמארה.
אבל הריגת הקצב של המשחק כמו שקורה ביוסטון זה ההפך ממשחק הריצה שאפיין את קריירת האימון של ד'אנתוני.
וגם שם הסאנס סיימו באחת העונות ראשונה בליגה והפסידה בפלייאוף לספרס ובעונה אחרת לדאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 10:22 am 
Senior

אבל גם יוסטון של הארדן ודאנטוני היו, עד העונה שעברה, קבוצת ראן אנד גאן.
גם במשחקי עונה רגילה / סדרות לא מול הווריורס הכדורסל שלהם הרבה פחות איטי.
מול הווריורס הם הולכים עד הסוף על הבידודים האלו בגלל שזה מאט את הקצב ולא נותן לווריורס לרוץ ולרמוס.
וכשזה מביא אותם למשחק שביעי בעונה שעברה ולמשחק צמוד הלילה, כשהסגל שלהם הרבה פחות טוב - זה לדעתי מראה שמשהו בזה עובד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 10:32 am 
מנהל פורום

אפשר אולי לטעון את זה, אבל ההיסטוריה ב-NBA מראה ש"טקטיקות משבשות" שהקבוצה לא משחקת בשגרה יכולות לכל היותר לעשות הפתעה נקודתית.
אבל בטווח הארוך הקבוצה והשחקנים שיודעים ורגילים לשחק בצורה X, לא יכולים לאורך זמן לשחק בצורה יעילה את Y.
גם היריבה מתרגלת ולומדת את זה לאורך הסדרה.
ראו את זה עם ההאק דה שאק, האטות קצב מול קבוצות מהירות, לחץ על כל המגרש ועוד שלל טקטיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 11:16 am 
Sophomore

Shiver כתב:
התותח המפוברק כתב:
לגבי הארדן - פעם ראיתי איתו ראיון שהוא אמר שמי שלא יכול לעצור אותו, בסוף יעשה עליו פאול. אני מסכים שלא תמיד נעים לראות, אבל כבר כתבתי פה שאין שחקן שממצה את חוקי המשחק יותר טוב מאשר הארדן. הסטפ-בק לשלוש + החדירה לסל מאוד קשים לעצירה וביום שהקליעה נופלת לו, יוסטון מנצחת את המשחק הזה.

"ממצה את חוקי המשחק" זה ביטוי מכובס לסחטן עבירות מקצועי, רבות מהן תוך הטעייה מכוונת של השופטים.
כתוצאה מכך הוא גם הורג את הקצב של המשחק כשהוא סוחט עבירות דריבל במקום עבירות בזריקה.
זה לא רק לא אסתטי, זה הורג את הכדורסל של הקבוצה שלך.

וכמו שאמרתי, בגלל זה שהוא בסוף הורג עם זה את הקבוצה שלו עצמו, והכדורסל שהוא משחק כל כך אנטי והפוך ממה שמצפים ו"מלמדים", הוא בסופו של יום לא חלק מהגדולים באמת.
קארי ודוראנט יהיו אלה שיכתבו את דפי ההיסטוריה.

אני מסכים לגמרי שעל רוב מוחץ של ה"עבירות" על שחקני יוסטון בזריקות ל 3 לא צריך לשרוק.
אבל עדיין, לפי מה שאני מבין הדעות חלוקות.
האם הקפיצות של הלוחמים לעבר שחקני יוסטון הזורקים שלושת נחשבת כהפרעה אסורה ו"כניסה לתחום האסור של השחקן הזורק" וגם "מסכנות בפציעה" (כמו מה שזאזא עשה לקוואי) ועל כן יש להתייחס אליהן כעבירות?

בכל מקרה, כולם מסכימים שההצגות של יוסטון בנושא מוגזמות . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 11:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני יכול להגיד איך זה בפיב"א, אני מניח שזה דומה ב-NBA.
החלל ששחקן תופס שייך לו, וזה כולל את החלל שמעליו. במלים אחרות, אם הוא קופץ במאונך ונוחת באותו מקום, הוא לא עשה שום דבר לא חוקי. זה נכון גם לתוקף וגם למגן. מי שחרג מהחלל שלו הוא זה שנחשב ליוזם המגע.
אם שניהם חורגים מהחלל שלהם הספק הולך עם המתקיף, כיוון שמה שהמגן עושה לא נחשב מה שנקרא בחוקה legal guarding position ולכן הוא לא זוכה להגנה שמעניקה החוקה בנושא הזה.
כל זה כמובן בהנחה שלא היו דברים חריגים כמו שליחת ידיים או רגליים אל מחוץ לחלל שלו כדי ליזום מגע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 11:29 am 
מנהל פורום

ובנוסף כפי שאמרתי, על התחזויות או ניסיונות תיאטרליים ומבויימים לסחיטות עבירות צריך לשרוק עבירה טכנית נגד השחקן המתקיף.

ברגע שיעשו את זה מול הארדן לפחות פעם אחת במשחק, אני אקבל את הבכי והנהי שהוא לא קיבל את כל השריקות שהוא היה צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 11:32 am 
Senior

מספר הפעמים שהארדן קופץ במאונך כשהוא זורק לסל: 0 (במלים: אפס, בבינארית:0, בשפת בני האורדו: ری سیٹ کریں)

דוגמא חיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 11:36 am 
Sophomore

אם שחקן נותן לך מכה על הידיים כשאתה עולה לזריקה, זה פאול. לא מעניין לאן הרגליים הלכו, איפה הצילינדר שלך וכו'...

לא יודע למה השופטים בחרו להתעלם מכל כך הרבה עבירות ברורות. חבל שעשו כן.
לא רוצה להיות מאוד קונספירטיבי ואני באמת מניח שזו לא קונספירציה בסופו של דבר, אלא חשש ללכת נגד הביתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 12:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
או סתם שיפוט חרא.
פחות הפאולים על השלשות, אבל דברים כמו החצי או ההימנעות שנראית מכוונת מלשרוק לקרי את השישי על סדרה של פאולים ברורים (דברים שנשרקו במקרים אחרים).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 12:33 pm 
Hall of Famer

נכון שזה הסגנון שלה אבל לדעתי הרוקטס הגזימו אתמול עם כמות השלשות שלקחו.גם על לפחות 2 שלשות של הווריוס שלדעתי היתה עבירה לא שרקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 1:10 pm 
Junior

רק אני נדהם מהבכי של הרוקטס?

זה לא יאומן... הארדן באופן שיטתי מקבל כל משחק מספר שריקות שלא מגיעות לו, אחרי שאימן את הגוף שלו באומנות חסרת תקדים להגיב לכל מגע כאילו הוא עבר אונס , רצח, והתעללות בגופה לסיום.

גם במשחק הזה הארדן קיבל בערך 5 שריקות שלא הגיעו לו, משמירה חוקית לחלוטין של איגי, קליי וקארי במס' מקרים. בכל אחד מהפוזשנים האלו הוא הטיס את הכדור קיבינימט וזרק את גופו באומנות משכנעת שבאמת קשה לא להאמין לה עד שרואים את הריפליי. אז הארדן לא קיבל שריקות בפוזשנים אחרים שת'ומפסון נכנס בו בזריקות 3 במחצית הראשונה, זה ממש לא מפתיע כי הוא פלופר ומגיע לו.

שליחת הרגליים מטר קדימה בזריקה האחרונה זה מלוכלך. שחקן שעושה דברים כאלו 5 - 10 פעמים כאלו במשחק, אז לפעמים השופטים לא שורקים בצדק, לפעמים מצליח לעבוד על השופטים, לפעמים השופטים לא שורקים כשמגיע לו. אבל חד משמעית בסה"כ הכולל הארדן הוא המרויח מהפלופים, הוא מקבל הכי הרבה שריקות שלא מגיעות לו מכל שחקן אחר על המגרש!! כולל במשחק הנוכחי. ואני נדהם שהרוקטס מעיזים להתלונן ככ בחריפות כאילו הליגה מטה לטובת הווריורס. קשקוש. פשוט בכיינים!

השיפוט היה לא עקבי אבל מאוזן, אם כבר אז מוטה מעט לרוקטס. שרקו לטובתם הרבה עבירות שלא נבראו, במיוחד לחובת קארי ואיגי ועוד, בחסות הפלופים של פול והארדן. לא נתנו לג"ס לשחק הגנה בלי לקבל שריקה כל התקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2019 1:14 pm 
Junior

הארדן משחק בצורה מגעילה לטעמי וגם פלופר, אבל עדיין לפחות שלוש עבירות ברורות שהשחקן נכנס לו למרחב.
היה גם צעדים ברורים כשמש של איגי שלא נשארו. גם ג"ס קופחו כמה פעמים כמובן אבל לטעמי כמות טעויות השיפוט היו בצורה מובהקת לטובת ג"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 345 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, אבו שוקרי, יואי ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: