סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 2:52 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הדיונים פה על חוק החסינות לביבי מזכירים את ההפחדות מאז סוף שנות התשעים בערך על כך שלאיראן יש אוטוטו נשק גרעיני שהיא הולכת לשגר על ישראל.
צאו מזה - לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 5:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

של מי ההפחדות האלה באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 11:51 pm 
Hall of Famer

הדיבורים על נשק גרעיני של אירן כאיום החלו אפילו לפני סוף ה-90'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 8:10 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
חברים, אני לא מבין מה אתם רוצים.
היו בחירות, העם החליט מה שהחליט וזה מה יש.
קראתי כל מיני דעות בעד ממשלת אחדות עם כחולבן. אין לזה שחר, והציבור הימני בישראל מתנגד לזה. הוא רוצה ממשלת ימין שמקדמת אג'נדה ימנית מדינית וימנית כלכלית.
זעקות השבר של השמאל מזכירות את אלו של הדמוקרטים אחרי ההפסד של קלינטון. צריך לדעת גם להפסיד בכבוד לפעמים, וביבי בבחירות האלו הוכיח שאם הוא עם דוקטורט בפוליטיקה, גנץ עדיין מנסה להתקבל לכיתה א'.
אפרופו ה"ליטופים" שקיבל גנץ מהתקשורת, הוא כנראה נתן את אחד הקמפיינים העלובים בהיסטוריה ולא קיבל כמעט ביקורת על כך.

אגב, הדוקטור לפוליטיקה השיג את הישג השיא שלו כראש רשימה עם 35 מנדטים, בדיוק אותו מספר שהשיג הילד שעוד מנסה להתקבל לכיתה א' בניסיון הראשון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 8:51 am 
Sophomore

כן, אבל לד"ר לפוליטיקה יש יעד יותר חשוב מההצלחה של הליכוד מול כחול-לבן, קרי: להיות ראש ממשלה.
כדי להשיג את זה הוא העדיף גוש גדול יותר על פני ניצחון ראש בראש.

ואגב, בתור ד"ר לפוליטיקה, הוא גם שולט בווירטואוזיות ברזי ה"הפרד-ומשול", וליכוד גדול מדי פחות נוח לו, יותר מדי כוח לכל מיני אנשים/מתחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 8:53 am 
Hall of Famer

העיקר שהוא לא צריך להתמודד עם פייגלין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 9:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה שגנץ הצליח במה שחשוב באמת ליוצא צה"ל 2019 - לא לנצח, אלא לצרוב את התודעה. לפחות לכמה אנשים.
יהיה לו הרבה זמן לחשוב על הישגו הכביר כשישב באופוזיציה וינסה להחזיק את יצור הכלאיים המוזר שלו ביחד.

נתניהו יכל גם להביא 40 מנדטים ואולי יותר לליכוד. אבל זה היה עולה במאות אלפי קולות לגוש שנזרקים לפח, הוא היה אולי יושב באופוזיציה עם כל ה-40 פלוס מנדטים שלו, ואז רוני היה יושב במקומי ולועג לו על נצחון הפירוס שלו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 11:58 am 
Hall of Famer

אני לא לועג לנתניהו, יש לי הרבה ביקורת כלפיו, אבל אין ספק שהוא פוליטיקאי מהמעלה הראשונה ומומחה לתקשורת ויודע לנהל קמפיינים סופר-אפקטיביים, אני לועג לטענה שגנץ "עוד לא עולה לכיתה א'". גנץ עשה קמפיין טוב, לא מעולה, אבל בהחלט טוב, להביא 35 מנדטים מול קמפיינים אפקטיביים של הליכוד ושל העבודה (הקמפיין של העבודה נכשל במבחן התוצאה, אבל לדעתי הם כן עשו קמפיין טוב, הגיעו מסך אחוז החסימה לאיזור ה-12-14 מנדטים בסקרים כשבוע-שבועיים לפני הבחירות ואז נפלו לקמפיין הקניבלי של כחול לבן) זה הישג מצוין. הוא לא חד כמו ביבי והוא לא מוכן להתלכלך כמוהו, אז הוא הפסיד, אבל ברגעים מסויימים לקראת סוף המירוץ מהפך בהחלט היה נראה אפשרי, בסך הכל בהחלט הישג מכובד למי שזו מערכת בחירות ראשונה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 12:04 pm 
Hall of Famer

גנץ נכנס למערכת הבחירות הזו מעמדת זינוק קדמית בהרבה מאחרים, כמושיע הלבן של השמאל בישראל וכמי שיש לו יומרה להפיל את נתניהו. הסקרים עוד כשנכנס ולמעשה עוד לפני שנכנס הראו שהוא יכול לנצח, ואם היה לו באמת קמפיין כזה טוב מהעמדה ממנה התחיל - הוא גם היה מנצח.
בפועל היה לו קמפיין חלש מאד, כשלחלק מהנזק הוא גרם באופן אישי. וכדי להתחרות הוא היה צריך להתחבר בתפרים גסים לעוד מפלגות ועוד כמה אינדיבידואלים שנראים לא ממש שייכים אלה לאלה.
ובסוף הוא נכשל, אבל בעצם לא באמת. הוא צרב את התודעה בנאום הנצחון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 4:30 am 
Hall of Famer

לצערי, אני מסכים עם ראי (לא שאני מצטער להסכים עם ראי באופן כללי, ספציפית כאן). קמפיין עלוב של גנץ ושל הטריו שלידו יחד עם המקיאוולי וואנבי שלח. הפסידו לעצמם את הבחירות במו-ידיהם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 7:29 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
גנץ נכנס למערכת הבחירות הזו מעמדת זינוק קדמית בהרבה מאחרים, כמושיע הלבן של השמאל בישראל וכמי שיש לו יומרה להפיל את נתניהו. הסקרים עוד כשנכנס ולמעשה עוד לפני שנכנס הראו שהוא יכול לנצח, ואם היה לו באמת קמפיין כזה טוב מהעמדה ממנה התחיל - הוא גם היה מנצח.
בפועל היה לו קמפיין חלש מאד, כשלחלק מהנזק הוא גרם באופן אישי. וכדי להתחרות הוא היה צריך להתחבר בתפרים גסים לעוד מפלגות ועוד כמה אינדיבידואלים שנראים לא ממש שייכים אלה לאלה.

זה פשוט לא נכון. הבחירות האלו התחילו כבחירות מיותרות שנמצאות לגמרי בכיס של ביבי, גנץ נכנס והזיז את התמונה, בסקרים הראשונים היו לו סביב ה-20-25 מנדטים שלאט-לאט הלכו והתאדו להם עד שהוא הגיע לאיזור ה-15 בנקודת השפל שלו, אז הגיע האיחוד עם לפיד ומשם זה היה קרב די צמוד בין הליכוד לכחול-לבן על המפלגה הגדולה עם יתרון קבוע ויציב לגוש הימין. הדבר היחיד שהשתנה בבחירות עצמן הוא שהליכוד שתה את המנדטים של הקטנות מימין וכחול-לבן שתתה את המנדטים משמאל (בעיקר של העבודה, מרצ כמעט לא איבדה את מעט המנדטים שלה) אז שתיהן גדלו מאוד ביחס לסקרים על חשבון הקטנות, ושהערבים פשוט לא יצאו להצביע מה שהקטין את גוש השמאל. בכל מקרה, בשום שלב של התמונה אני לא זוכר איזשהו סקר שנתן יתרון לגוש המרכז-שמאל, מקסימום קרוב לשיוויון כתלות באילו מפלגות לא עברו את אחוז החסימה באותו סקר ספציפי.

אגב, אם אתה לא מאמין לי, מוזמן לקרוא את התגובה שאתה כתבת בעמוד הראשון של הת'רד הזה-רמז, לא היה לך שום ספק לגבי מי הולך להיות ראש הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 8:14 am 
Sophomore

העבודה איבדו 18 מנדטים, כחלון 6 וליש עתיד היו 11.
כחול לבן פשוט היו הכתובת החדשה לשמאל-מרכז.
גנץ לא עשה שום קמפיין ושום נעליים.
להיפך - הוא כמעט וכשל בניסיון לא להפריע לתקשורת להמליך אותו במקום נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 8:25 am 
Hall of Famer

מה שגנץ הצליח בו זה למצב את עצמו כאלטרנטיבה משמעותית בהרבה לנתניהו מכל מי שהיה לפניו, ציפי לבני, הרצוג, לפיד. חוץ מזה, גוש המרכז-שמאל גדל ב-2 מנדטים לעומת הכנסת הקודמת (מ-53 ל-55) למרות צניחה באחוזי ההצבעה במגזר הערבי. בסופו של דבר, הוא לא השיג את המטרה של להפיל את נתניהו, אבל אני ממש לא חושב שהיה לו קמפיין חלש מאוד, היה לו קמפיין טוב (אתה לא מביא 35 מנדטים באקלים הפוליטי של היום בלי קמפיין טוב, עצם המחשבה הזו היא מגוחכת) אבל לא טוב מספיק, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 8:26 am 
Hall of Famer

יאיר כבר מתפקד עצמאית והודיע על תמיכה באדלשטיין ליור הכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 9:53 am 
Sophomore

rony כתב:
מה שגנץ הצליח בו זה למצב את עצמו כאלטרנטיבה משמעותית בהרבה לנתניהו מכל מי שהיה לפניו, ציפי לבני, הרצוג, לפיד. חוץ מזה, גוש המרכז-שמאל גדל ב-2 מנדטים לעומת הכנסת הקודמת (מ-53 ל-55) למרות צניחה באחוזי ההצבעה במגזר הערבי. בסופו של דבר, הוא לא השיג את המטרה של להפיל את נתניהו, אבל אני ממש לא חושב שהיה לו קמפיין חלש מאוד, היה לו קמפיין טוב (אתה לא מביא 35 מנדטים באקלים הפוליטי של היום בלי קמפיין טוב, עצם המחשבה הזו היא מגוחכת) אבל לא טוב מספיק, זה הכל.

עלה בשני מנדטים אחרי שלפחות ארבעה מנדטים הלכו לאיבוד בגוש הימין עם הימין החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 10:20 am 
Hall of Famer

דעתן בגרוש כתב:
rony כתב:

עלה בשני מנדטים אחרי שלפחות ארבעה מנדטים הלכו לאיבוד בגוש הימין עם הימין החדש.

בבחירות האחרונות הימין זרק לפח כ-256 אלף קולות מתחת לאחוז החסימה (פייגלין+בנט) ועוד 74 אלף קולות של אורלי לוי שאני מניח שרוב הקולות שלה הגיעו מימין, בוא נקרא לזה 310 אלף קולות שנזרקו לפח מתחת לאחוז החסימה. בבחירות הקודמות הוא זרק לפח כ-125 אלף קולות עם אלי ישי (ואולי גם חלק מ-47 אלף אנשים שהצביעו אז לעלה ירוק והפעם לפייגלין), בוא נקרא לזה 140 אלף קולות ימין שהלכו לפח ב-2015. זה אומר שהפעם הימין זרק לפח 170 אלף קולות יותר ממה שזרק בפעם שעברה. השמאל לעומת זאת איבד כ-110 אלף קולות רק במפלגות הערביות, 446 אלף קולות למאוחדת בבחירות שעברו, 337 לשתי הערביות ביחד הפעם (ולא מצאתי נתון לגבי איך הירידה באחוז ההצבעה השפיעה על מפלגות יהודיות שמסורתית מקבלות קולות מהערבים, אני מניח שמרצ והעבודה הן הנפגעות העיקריות). לא יהיה מופרך לדעתי להגיד שהירידה באחוז ההצבעה אצל הערבים עלתה לגוש השמאל לפחות ב-120-130 אלף קולות ביחס לבחירות 2015.

אז מה היה לנו שורה תחתונה? הימין איבד 170 אלף קולות לאחוז החסימה ביחס לבחירות שעברו, השמאל איבד 120-130 אלף קולות לאחוז הצבעה נמוך במגזר הערבי ביחס לבחירות שעברו. מכיוון שהמודד למנדט בבחירות הנוכחיות עמד על 32,860 קולות, זה אומר שמתוך שני המנדטים שעברו מגוש הימין לגוש השמאל, בערך מנדט וחצי זה ההתרסקות של בנט, פייגלין ואורלי לוי (לעומת ישי בבחירות שעברו) מינוס האדישות במגזר הערבי.

אם נסתכל רק על הגוש שרלוונטי לגנץ, שזה גוש המרכז-שמאל היהודי-ציוני, אז בבחירות 2015 הגוש הזה (מחנ"צ+לפיד+מרצ) קיבל 31.4% מהקולות הכשרים, בבחירות 2019 (כחולבן+עבודה+מרצ) הוא קיבל 34.2% מהקולות הכשרים כשגנץ מקבל יותר מ-3/4 הקולות של הגוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 12:28 pm 
Senior

ובשולי הדברים, זה אולי הזמן הטוב ביותר להעלות מחדש את הצעת חוק תעמולת הבחירות שאני מציע כל ארבע שנים בערך ותמציתה:
שבועיים לאחר בחירות (ואין נפקות אם בחירות כלליות, מקומיות או לראשות וועד הבית), יחויב כל ראש רשימה לאכול את כל חומרי התעמולה שפרסמה רשימתו ושנותרו ברשות הרבים. במקרים חריגים יוּתַר השימוש ברוטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 3:53 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

זה פשוט לא נכון. הבחירות האלו התחילו כבחירות מיותרות שנמצאות לגמרי בכיס של ביבי, גנץ נכנס והזיז את התמונה, בסקרים הראשונים היו לו סביב ה-20-25 מנדטים שלאט-לאט הלכו והתאדו להם עד שהוא הגיע לאיזור ה-15 בנקודת השפל שלו, אז הגיע האיחוד עם לפיד ומשם זה היה קרב די צמוד בין הליכוד לכחול-לבן על המפלגה הגדולה עם יתרון קבוע ויציב לגוש הימין. הדבר היחיד שהשתנה בבחירות עצמן הוא שהליכוד שתה את המנדטים של הקטנות מימין וכחול-לבן שתתה את המנדטים משמאל (בעיקר של העבודה, מרצ כמעט לא איבדה את מעט המנדטים שלה) אז שתיהן גדלו מאוד ביחס לסקרים על חשבון הקטנות, ושהערבים פשוט לא יצאו להצביע מה שהקטין את גוש השמאל. בכל מקרה, בשום שלב של התמונה אני לא זוכר איזשהו סקר שנתן יתרון לגוש המרכז-שמאל, מקסימום קרוב לשיוויון כתלות באילו מפלגות לא עברו את אחוז החסימה באותו סקר ספציפי.

אגב, אם אתה לא מאמין לי, מוזמן לקרוא את התגובה שאתה כתבת בעמוד הראשון של הת'רד הזה-רמז, לא היה לך שום ספק לגבי מי הולך להיות ראש הממשלה.

אם תקרא טוב מה שכתבתי באותה תקופה, תראה שדעתי הייתה כזו בלי קשר לשום סקר. דווקא אלה שהתווכחו איתי זרקו לי סקרים לפנים.

אבל העיקר שהתודעה נצרבה. פוליטיקאי גדול וקמפיין מוצלח...
ודי ענית לעצמך. הוא היה חייב לעשות את האיחוד הזה ולחבר לאיזו מין עיסה כל מיני אנשים שלא קשורים אחד לשני, שהדעות שלהם בערך בכל נושא רחוקות זה מזה (כולל דת ומדינה אגב), אחרת הוא היה גומר עם 10-15 מנדטים אולי עוד פחות.

אשר לחוק החסינות, הבובה פרץ הודיע שהוא מסכים עם סמוטריץ' (היו"ר האמיתי של המפלגה) וחוק החסינות יהיה חלק מהדרישות שלהם. שזה בערך כמו לבוא לנתניהו ולהגיד לו "אנחנו דורשים שתיקח מבן דוד שלך כסף, בלי זה לא ניכנס!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 4:18 pm 
Hall of Famer

אתה לא יכול לנתק את האיחודים והגיוסים שהוא עשה מהקמפיין. בסופו של דבר הוא הגיע ל-35 מנדטים, ב-30 השנים האחרונות היו 9 מערכות בחירות ובכל התקופה הזו רק 4 מפלגות הגיעו ל-35 מנדטים ומעלה, העבודה ב-92 (44), הליכוד ב-2003 (38) והליכוד וכחול-לבן השנה, להגיד שהקמפיין שלו היה גרוע כי הוא לא הצליח לנצח ראש ממשלה ששולט כאן ביד רמה כבר עשור שלם זה פשוט לא נכון בעיני. אני לא אומר שהקמפיין שלו היה מושלם ושהוא פוליטיקאי גדול, אבל בשביל להביא 35 מנדטים צריך לעשות די הרבה דברים נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 4:22 pm 
Hall of Famer

לא, אני אומר שהקמפיין שלו היה גרוע כי לבדו הוא ירד מ-25 לאזור ה-10-15, כי החיבורים שלו הם מאולצים וחסרי עמוד שדרה אידאולוגי כלשהו (וזה לא שהוא רצה באמת לעשות את האיחודים האלה), וכי לחלק ניכר מהנזקים בקמפיין הוא גרם באופן אישי בראיונות שלו.

אה, וכי נאום הנצחון...

עכשיו נראה אותו מחזיק ביחד את כל האיחודים האלה. נראה מה מזה יישאר בבחירות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 4:30 pm 
Hall of Famer

ושוב, אם רק 4 מפלגות ב-30 שנה ו-9 מערכות בחירות הצליחו להביא הישג דומה או עדיף, כנראה שהוא עשה משהו נכון בקמפיין. די הרבה דברים למעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 5:25 pm 
Hall of Famer

אבל זו לא מפלגה אחת. זה 4 מפלגות, או 3 מפלגות ועוד מועמד עצמאי פופולרי, ששתיים מהן מראש באו לאיחוד הזה עם מה שהיה אמור להיות מספר דו ספרתי של מנדטים. אני מניח שאם עוד מפלגות היו רצות 4 ביחד כל פעם היינו רואים יותר מקרים כאלה. ומאחר שלחיבור הזה אין שום בסיס אמיתי אידאולוגי, צר לי שאני לא מתרשם. אני הרבה יותר מתרשם מזה שהוא נאלץ לבצע את החיבור המלאכותי הזה אחרי שלבדו הוא ירד כמעט לחצי ממה שהוא התחיל, ומהנזק שהוא עשה אישית לקמפיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 7:42 pm 
Hall of Famer

כמה אנשים אתה מכיר שהיו מצליחים לאחד מאחוריהם קאדר כזה? עצם העובדה שנבחרת כזו התאגדה דווקא מאחוריו ולא אחרי אף אחד אחר כולל פוליטיקאים מבוססים בהרבה כמו לפיד ובוגיכבר חייבת להיזקף לזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 8:39 pm 
Hall of Famer

בוגי רחוק מלהיות פוליטיקאי מבוסס למרות עברו במשרד הבטחון. הפוליטיקאי עצמאי אין לו כוח אלקטורלי של ממש והוא לא היה עובר את אחוז החסימה.
הפוליטיקאי היחיד מבין אלה שאתה מדבר עליהם שהוא מבוסס ועם כוח פוליטי הוא לפיד, שלא התגייס מאחוריו אלא במקביל אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2019 11:03 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אבל זו לא מפלגה אחת. זה 4 מפלגות, או 3 מפלגות ועוד מועמד עצמאי פופולרי, ששתיים מהן מראש באו לאיחוד הזה עם מה שהיה אמור להיות מספר דו ספרתי של מנדטים. אני מניח שאם עוד מפלגות היו רצות 4 ביחד כל פעם היינו רואים יותר מקרים כאלה. ומאחר שלחיבור הזה אין שום בסיס אמיתי אידאולוגי, צר לי שאני לא מתרשם. אני הרבה יותר מתרשם מזה שהוא נאלץ לבצע את החיבור המלאכותי הזה אחרי שלבדו הוא ירד כמעט לחצי ממה שהוא התחיל, ומהנזק שהוא עשה אישית לקמפיין.

להרבה חיבורים בפוליטיקה אין מה שאתה קורא לו "בסיס אידיאולוגי". בסופו של דבר מפלגה היא אוסף של אנשים תאווי כוח, חלקם מתבל את זה באידיאולוגיה כזו או אחרת. הומוגניות לחלוטין יש כמעט אך ורק במפלגות החרדיות, ששם הח"כים הם יותר עושי דברם של הרבנים. אפילו במפלגות הערביות יש הרבה DIVERSITY מבחינת השקפות העולם. אם מסתכלים ברמת קואליציה בכלל מתקבלים הרכבים הזויים לכאורה שיכולים לשבת באותה הממשלה. העיקר זה השררה והכסא וזה מה שמנצח בסוף.

יש מצב שהחיבור הבסיסי בכחול לבן (מבחינתם השקפות האנשים, המתינות שלהם, קריאה לשיוויון ומנהל תקין, דעות בנושא דת ומדינה וכו') הוא יותר הומוגני והגיוני עם בסיס מאשר החיבור בין אמיר אוחנה, צחי הנגבי, יולי אדלשטיין, זאב אלקין ודוד אמסלם שדומים אחד לשני בעיקר בהערצה למנהיג ואולי השקפה מדינית מעומעמת כלשהי ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: