סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ספרס מול הנאגטס
הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2019 8:50 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אל תבוא אלי בטענות.
זה כמו שקובי או יאו נבחרו לאולסטאר.
זה לא סתם שהליגה החליטה לשנות את הגוף הבוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 12:19 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
picknroll כתב:
מבלי להיכנס לויכוח, חמישיית ההגנה היא לא מדד. קובי נכנס אליה כמה פעמים גם בעונות שבהם כבר לא ירד להגנה

בדיוק. חמישיית ההגנה הרבה פעמים מבוססת על הייפ שאין מאחוריו כלום.

אנחנו יודעים שחסימות זה לא מדד שמחייב הגנה טובה (אחרת מקגי היה נחשב לסנטר הגנתי משובח) ואנחנו יודעים שחמישיות הגנה זה לא הישג שיש מאחוריו בהכרח תוכן, אז מה נותר?

לא יודע, אולי לצפות במשחקים?
אולי לבדוק את מדד היעילות ההגנתית המביש של הפליקנס בתקופה שלו שם?

לגבי העניין של "לצפות במשחקים" ונימת ההתנשאות העבשה-משהו שעולה מזה. חובב כדורסל סביר שיש לו עבודה/משפחה/תחביבים שאינם כדורסל (או רחמנא ליצלן שלושתם ביחד), לא יכול ולא מעוניין להתעורר בישראל בשעות המשחקים כדי לראות עונה סדירה, ולא יהיה לו את הזמן ו/או העניין להקליט ולראות אח"כ. הוא מן הסתם כן יראה בסדירה את חלק מהמשחקים המוקדמים של מוצ"ש/ראשון, והמשחקים המאוחרים של המערב (אלה שמתחילים ב5/5.30 שעוננו). מעבר לזה יש תקצירים, יש קצת קריאה ויש כמובן את הפלייאוף שמעלה את אינטנסיביות העניין והצפייה. ככה זה נורמלי וככה זה סבבה כשההבדלים הם 7 שעות ויש לך חיים. וגם האוהד הזה שרואה, נניח, 20 משחקים מלאים בפלייאוף ועוד איזה 20 בסדירה ואת יתר המידע מקבל כאמור לעיל, יכול להבין את מה שהוא רואה. וגם אם מאן דהוא נורא מתוסכל כי יש לו את הזמן והרצון לראות כל דקה מהליגה, זה הפורום וזה רוב החומר האנושי בו. לא טוב? יש פתרונות.

מה הקשר?

יש קושי להבין מתוך סטט׳ רגילות שחביבות עליך האם שחקן הוא שחקן הגנה טוב.
דיוויס הוא דוגמה מצוינת לכך.
צריך להשתמש בסטט׳ מתקדמות לצד צפיה במשחקים.
במשחקים שאני ראיתי, הוא ממש לא עושה רושם של סנטר מוצלח בצד ההגנתי.
גם היעילות ההגנתית של הקבוצה שלו וההישגים שלה לא מצביעים על כך.
אתה התעקשת שהוא החבילה השלמה. מוזמן להוכיח את זה.

קצת על הפער בין ההייפ למציאות:
https://medium.com/@kinerd518/anthony-d ... 7bde6ebe10

או בקיצור:
״Anthony Davis has the worst career DRtg+ of every All-Defensive First Team player״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 12:24 am 
Hall of Famer

ושוב, לא מזלזל בפוטנציאל של דיוויס. יכול להיות שעם המאמן הנכון וגישה קצת פחות וייטסיידית למשחק, הוא יפרח גם בצד ההגנתי.
כרגע, הוא לא שם ולכן לא קרוב בעיניי להיות הסנטר הטוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 9:37 am 
Hall of Famer

אתה "לא מזלזל בפוטנציאל של דיוויס"?!

ממש תודה רבה לך, אבל דיוויס לא צריך איזשהי הכרה ב"פוטנציאל" שלו. דיוויס הוא קונצנזוס, וכל הליגה היתה מתה שהוא יבוא לשחק אצלה. הוא המטרה הכי גדולה של לברון לקיץ, ולא רק שלו. אבל מעניין, שוב, שאצל דיוויס ה"הגנה" (ונניח שכולם מטומטמים ולא מבינים הגנה, אז הוא לא שחקן הגנה מצוין אלא רק סביר) מונעת ממנו להיחשב אצלך לטוב בעולם, אבל אצל יוקיץ' שבמקרה הטוב הוא בינוני-מינוס אין בעיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 1:25 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אתה "לא מזלזל בפוטנציאל של דיוויס"?!

ממש תודה רבה לך, אבל דיוויס לא צריך איזשהי הכרה ב"פוטנציאל" שלו. דיוויס הוא קונצנזוס, וכל הליגה היתה מתה שהוא יבוא לשחק אצלה. הוא המטרה הכי גדולה של לברון לקיץ, ולא רק שלו. אבל מעניין, שוב, שאצל דיוויס ה"הגנה" (ונניח שכולם מטומטמים ולא מבינים הגנה, אז הוא לא שחקן הגנה מצוין אלא רק סביר) מונעת ממנו להיחשב אצלך לטוב בעולם, אבל אצל יוקיץ' שבמקרה הטוב הוא בינוני-מינוס אין בעיה.

אני דיברתי על הפוטנציאל ההגנתי שלו :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 2:23 pm 
Hall of Famer

עוד הפעם, התזה "לדיוויס יש בעיה בהגנה" היא איזוטרית לגמרי, תחשוב שחמישיות ההגנה זה הייפ ותחשוב שחסימות וחטיפות זה אוברייטד, לא תצליח להגיע לזה שדיוויס שחקן הגנה פחות מטוב, ובטח בנוקאאוט טוב מיוקיץ'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 2:51 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עוד הפעם, התזה "לדיוויס יש בעיה בהגנה" היא איזוטרית לגמרי, תחשוב שחמישיות ההגנה זה הייפ ותחשוב שחסימות וחטיפות זה אוברייטד, לא תצליח להגיע לזה שדיוויס שחקן הגנה פחות מטוב, ובטח בנוקאאוט טוב מיוקיץ'.

לא הבנתי למה אנחנו משווים ליוקיץ׳ דווקא. אתה טענת שהוא הסנטר הטוב בעולם. אתה צריך להשוות אותו לאמביד, אם כך.
בפעם האחרונה שראיתי אותם ראש בראש, זה נראה רע עבור דיוויס.

וגם אם מתעקשים, מסיבה לא ברורה, לדבר רק על יוקיץ׳, אני לא חושב שדיוויס אי-פעם הנהיג את הקבוצה שלו לעונה עם יעילות הגנתית כמו זו של דנבר השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 3:05 pm 
Junior

אני אחזור ואציין שאין לי חלק בויכוח ביניכם על דיוויס ויוקיץ' ומה שבינהם, אני כהרגלי תוהה לגבי הצגת הנתונים והשאלות שלך

1) למה דווקא יוקיץ' הוא זה שמוביל את ההגנה? כי הוא הכוכב של הקבוצה בהתקפה? אם כבר יותר סביר שזה הנוכחות הקבועה של מילסאפ שהוא שומר טוב מאוד... אני יכול לשאול באותה מידה איך הארדן, שומר בינוני לכל הדעות (אם כי לא גרוע) הוביל את הקבוצה שלו בעונה שעברה למקום שישי בליגה בdefensive rating?

2) יעילות הגנתית זה defensive rating או שאתה מתייחס למדד אחר? דנבר העונה מקום תשיעי בליגה עם defensive rating של 109.62 לפי בסקטבול רפרנס. בעונה שעברה לפליקנס היה מדד של 109.05 (אומנם היו מקום 14). אם זה לא טוב לך אז לפני שנתיים הם היו תשיעי עם 108.01

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 4:02 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
2) יעילות הגנתית זה defensive rating או שאתה מתייחס למדד אחר? דנבר העונה מקום תשיעי בליגה עם defensive rating של 109.62 לפי בסקטבול רפרנס. בעונה שעברה לפליקנס היה מדד של 109.05 (אומנם היו מקום 14). אם זה לא טוב לך אז לפני שנתיים הם היו תשיעי עם 108.01

מדד היעילות ההגנתית והמיקום של הפליקנס בכל עונה מאז שדיוויס הגיע לקבוצה:
18-19 - מקום 23
17-18 - מקום 9
16-17 - מקום 14
15-16 - מקום 26
14-15 - מקום 23
13-14 - מקום 27
12-13 - מקום 28

ברוב העונות דיוויס הוביל את הקבוצה שלו ליעילות הגנתית הרבה מתחת לממוצע, בשליש התחתון של הליגה.
במשך 3 עונות נפרדות הן היו אחת מ-5 קבוצות ההגנה הגרועות בליגה.

היו שתי עונות שהיו טובות מהממוצע אבל זה לא מפתיע בכלל
הסנטר של הקבוצה באותם ימים לא היה אנתוני דיוויס אלא אחד, בוגי קאזינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 4:56 pm 
Hall of Famer

1. בוגי קאזינס נחשב סנטר הגנתי טוב?
2. בעונה שעברה קאזינס שיחק חצי עונה. מה עם החצי השני שבו דיוויס היה באופן בלעדי הסנטר? זה נחשב לזכותו העובדה שהם סיימו 9 בליגה?
3. עונה קודם לכן קאזינס שיחק 17 משחקים במדי הפליקנס, יש מצב שבלעדיו הם היו נופלים למקום ה-25?
4. לפחות ב-2 מתוך 4 העונות הראשונות דיוויס לא היה הסנטר הפותח של הפליקנס והסנטר שלצידו גם שיחק דקות רבות וגם נחשב שחקן הגנה טוב (אשיק, רולו)
אז אני לא אומר שזה פוטר את דיוויס מאחריות על ההגנה הלא טובה של הפליקנס, אבל להתמקד בו ועוד להתמקד על התפקוד שלו כסנטר זה למעשה לבוא עם מסקנה מראש (דיוויס לא מגן טוב, עמדת הסנטר היא העמדה המשמעותית בהגנה) ולהתעלם מהעובדות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 6:12 pm 
Hall of Famer

קאזינס הוא לא סנטר הגנתי טוב במיוחד אבל נראה שהוא שיפר משמעותית את ההגנה של הפליקנס על פני דיוויס.

העובדות מראות שדיוויס הוא לא סנטר הגנתי טוב.
אתה באמת חושב שקבוצה עם אמביד או סנטר הגנתי מוצלח אחר הייתה משיגה נתונים כאלו?

לפיכך, מה שנדב כתב על דיוויס פשוט לא נכון:
״אנתוני דיוויס הוא החבילה המושלמת לסנטר המודרני, יש לו הכל. הוא שחקן מטורף. הוא אולסטאר 6 פעמים, 3 פעמים חמישיית הליגה, 3 פעמים ב2 חמישיות ההגנה הראשונות (כי טענת שיש לו בעיית הגנה, כן?).״

וזה מגובה כשמסתכלים על הרקורד של הקבוצה.
אם הוא היה החבילה המושלמת, הסנטר בטוב בליגה או סופרסטאר, הוא היה מגיע להישגים טובים יותר.
ההישגים שלו בפליקנס לא עומדים בקנה אחד עם ההייפ
ובטח לא עם ההייפ שלו כשחקן הגנה מצוין ושחקן שלם. הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 8:01 pm 
Hall of Famer

לפעמים אני קורא הודעה שלך, קולט כמה אתה קשקשן ופשוט לא מבין למה אני מכלה את זמני על הויכוחים האלה.

בסדר, קאזינס שיפר את ההגנה של הפליקאנס על פני דיוויס, שהוא בכלל לא שחקן הגנה טוב.

בסדר, לדיוויס אין סט תכונות קרוב למושלם. הוא לא שחקן שלם. הוא לא שווה את ההייפ.

(נדבר שוב, אם יהיה לי כח לדמגוגיה נטולת ההגיון שלך, בשנה הבאה אחרי שדיוויס יצטרף בקיץ לקבוצה רצינית ויראה מה הוא יכול לעשות עם כלים רציניים לידו. למרות שאז בטח תשייך את זה לכל שחקן אחר חוץ ממנו).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 8:03 pm 
Junior

אני לא חושב שאפשר להסתכל על מדד היעילות ההגנתית של הפליקנס ולהשליך מכך על היות דייוויס שחקן הגנה טוב או לא. כדורסל זה קצת יותר מורכב מזה.
מה שכן, על דבר אחד אני כן מסכים עם Att - ההישגים של דייוויס מראים שהוא לא שחקן עד כדי כך טוב כמו שהנתונים היבשים עשויים לגרום לך לחשוב. שחקן שבאמת נמצא בטופ של היום לא היה נכשל ככה עונה אחר עונה ברמה הקבוצתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 8:32 pm 
Junior

Att כתב:
sheky כתב:

מדד היעילות ההגנתית והמיקום של הפליקנס בכל עונה מאז שדיוויס הגיע לקבוצה:
18-19 - מקום 23
17-18 - מקום 9
16-17 - מקום 14
15-16 - מקום 26
14-15 - מקום 23
13-14 - מקום 27
12-13 - מקום 28

ברוב העונות דיוויס הוביל את הקבוצה שלו ליעילות הגנתית הרבה מתחת לממוצע, בשליש התחתון של הליגה.
במשך 3 עונות נפרדות הן היו אחת מ-5 קבוצות ההגנה הגרועות בליגה.

היו שתי עונות שהיו טובות מהממוצע אבל זה לא מפתיע בכלל
הסנטר של הקבוצה באותם ימים לא היה אנתוני דיוויס אלא אחד, בוגי קאזינס.

לא לא לא, אני בכוונה ציינתי שאני לא נכנס לויכוח שלך עם נדב אלא סתם להודעות חסרות הביסוס שלך.
אתה רשמת :
Att כתב:
וגם אם מתעקשים, מסיבה לא ברורה, לדבר רק על יוקיץ׳, אני לא חושב שדיוויס אי-פעם הנהיג את הקבוצה שלו לעונה עם יעילות הגנתית כמו זו של דנבר השנה.

מעבר לזה שהתעלמת מהשאלה למה אתה מדבר על יוקיץ' כמנהיג של ההגנה כשהוא כנראה המגן הכי פחות טוב בחמישיה, אז גם מצאנו עונה שבה דיוויס הוביל לאותו דירוג.
מעבר לזה אני לא מבין למה אתה מסתכל על הדירוג היחסי ולא על המספרים עצמם. העונה היעילות ההגנתית של דנבר 109.62 ושל הלפליקנס עונה שעברה היה 109.05. גם בעונת 16-17 שהם היו במקום ה22 שכחת לציין שהם היו עם יעילות הגנתית של 108.01, יותר טוב מזה של דנבר העונה.
אז אולי יחסית לאותה עונה הם היו בעלי יעילות הגנתית חלשה לליגה אבל עדיין יעיל יותר מדנבר של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 8:48 pm 
Sophomore

מבלי להיכנס לכל הויכוחים הקטנוניים שהולכים כאן.

די ברור שסופרלטיבים מוגזמים לדיויס הם כנראה מוגזמים. הוא לא שחקן בלי מגבלות התקפיות והגנתיות כי אחרת היה הרבה יותר מצליח.

הליגה הזאת היא מכונת שיווק מטורפת. קל מאוד ליפול לזה. במובן מסויים, רק בפלייאוף האמת נחשפת בנוגע למרבית השחקנים. והאמת היא שיש את לברון (אולי כבר לא) דוראנט וחוץ מהם יש עוד המון שחקנים ממש טובים עם חסרונות ויתרונות שצריכים להשתלב בקבוצה הנכונה כדי להצליח. וכן, השיפוט של היכולת ההגנתית של שחקן כמו הולידיי הרבה יותר "נקייה" משיפוט היכולות של שחקן שנחשב סופרסטאר. זה מזכיר קצת את מה שנקרא "אפקט ההילה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 8:56 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
קאזינס הוא לא סנטר הגנתי טוב במיוחד אבל נראה שהוא שיפר משמעותית את ההגנה של הפליקנס על פני דיוויס.

העובדות מראות שדיוויס הוא לא סנטר הגנתי טוב.
אתה באמת חושב שקבוצה עם אמביד או סנטר הגנתי מוצלח אחר הייתה משיגה נתונים כאלו?

לפיכך, מה שנדב כתב על דיוויס פשוט לא נכון:
״אנתוני דיוויס הוא החבילה המושלמת לסנטר המודרני, יש לו הכל. הוא שחקן מטורף. הוא אולסטאר 6 פעמים, 3 פעמים חמישיית הליגה, 3 פעמים ב2 חמישיות ההגנה הראשונות (כי טענת שיש לו בעיית הגנה, כן?).״

וזה מגובה כשמסתכלים על הרקורד של הקבוצה.
אם הוא היה החבילה המושלמת, הסנטר בטוב בליגה או סופרסטאר, הוא היה מגיע להישגים טובים יותר.
ההישגים שלו בפליקנס לא עומדים בקנה אחד עם ההייפ
ובטח לא עם ההייפ שלו כשחקן הגנה מצוין ושחקן שלם. הוא לא.

איך נראה לך שקאזינס שיפר משמעותית את ההגנה של הפליקנס על פני דיוויס כשהעובדות מספרות לנו (ואני חוזר אחרי עצמי כמו תוכי) -
1. בעונה האחרונה קאזינס שיחק 48 משחקים, קצת יותר מחצי עונה. אני לא חושב שיש לך את הנתונים מה הפליקנס עשו בחצי העונה הזאת ומה עשו בחצי העונה לפני כן. העובדה שלפני שקאזינס נפצע הם היו בקצב של 46 ניצחונות ואילו אחרי שהוא נפצע הם היו בקצב של 51 ניצ' די מרמזת שההגנה לא ממש נפגעה מהפציעה של קאזינס ואפילו השתפרה.
2. התייחסות ל-17 משחקים של קאזינס לפני 2 עונות כמשפיעה בצורה אמיתית על ההגנה של הפליקנס לאורך 82 משחקים מביכה.
ואתה כמובן ממשיך להתעלם מהנקודה הבאה -
3. ב-4 העונות לפני שקאזינס הגיע דיוויס היה סנטר במידה חלקית במשך 2 עונות ובמידה שולית במשך 2 עונות נוספות.

אני כן מסכים איתך שההישגים שלו בפליקנס לא עומדים בקנה אחד עם ההייפ ומצביעים על איזשהו חוסר במשחק שלו.
לגבי העובדה שהסנטר הטוב בליגה היה מגיע להישגים טובים יותר אני קצת פחות מסכים. מי היה הסנטר הטוב בליגה לפני 3-5 שנים לדעתך? לאיזה הישגים הוא סחב את הקבוצה שלו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 8:57 pm 
Hall of Famer

אני חושב שיש כאן דיון שאולי חלקו קטנוני אבל חלקו נסוב על כמה דברים שהם כן מעניינים:
* חשיבות ההגנה של עמדת הסנטר ומידת ההשפעה שלה על ההגנה של כלל הקבוצה.
* האם בכלל נכון לדיוויס לשחק כסנטר? לכאורה, חבר׳ה ששיחקו 4 עושים מעבר טבעי לעמדה מס׳ 5. דיוויס נראה כמו מישהו שצריך לעשות את המעבר הזה. מצד שני, בפועל אנחנו רואים תוצאות לא טובות שלו כסנטר וחוסר יכולת להיות עוגן של הגנה מצוינת ולכן אולי לתפקד כ-pf לצד סנטר הגנתי מוצלח כמו הורפורד למשל יכול לעשות לקבוצה שלו טוב. אם היה מגיע ללייקרס זה כנראה לא היה מסתיים היטב מהבחינה הזו.
* דירוג הסנטרים כיום שבו, לי לפחות, אין ספק שדיוויס אינו מככב בו במקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 8:59 pm 
Hall of Famer

אנתוני דייויס הוא חוסם מצוין, אבל רחוק מלהיות שחקן הגנה גדול (ולשאלת, "האם ראית אותו". בהחלט - גם בלייב בסטייפלס במשחק בו הוא קלע 46 נקודות). פשוט לא.
הנתונים הסטטיסטיים הפשוטים מצדיקים את זה. למשל השנה בקרב שחקנים ששיחקו לפחות 55 משחקים אחוזי השדה מולו הם 46.1% לעומת חציון של 45.6%, ואילו הוא מאפשר 109.8 נקודות למאה פוזשנים ליריב, לעומת חציון של 106.5

אף אחד מהנתונים האלה הוא לא מדע מדויק, אבל כשמצרפים את כולם ואת מראה העיניים - אני מצטער, אבל דייויס פשוט לא שחקן הגנה גדול. סביר, חביב, חוסם מצוין. יכול לתת גוף כשצריך, אבל רחוק מאד מלהיות איזה קאווי או דריימונד או אמביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 11:15 pm 
Sophomore

וגם אמביד, עם כל הכבוד, לא שומר טוב בעקביות כמו קוואי, דריימונד או הורפורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 11:22 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
וגם אמביד, עם כל הכבוד, לא שומר טוב בעקביות כמו קוואי, דריימונד או הורפורד.

אני לא אוהב את הסכמה ההגנתית החדשה שפילי משתמשים בה שבמסגרתה הוא הולך אחורה ונותן לחלק מהגארדים קליעה פנויה יחסית שלא מתחת לסל.
חלק מהזריקות האלו לא נכנסות. אנליטיקס והכל. חלק לא מבוטל מהזריקות האלו נכנסות וזה פשוט נראה קל מדי.
בין השאר, הסכמה הזו מייצרת תחושה שאמביד לא ממש שומר.
זה נכון שהשנה הוא פחות טוב בזה אבל אני לא יודע כמה מזה זו הסכמה וכמה זה הוא (הוא ללא ספק משקיע יותר אנרגיות בהתקפה השנה, אולי זה משפיע).
להרגשתי זו יותר הסכמה מכל דבר אחר אבל אולי אני טועה.
מה שבטוח זה שברוב המשחקים, רואים את ההשפעה על ההגנה באופן די מיידי ברגע שאמביד נכנס למשחק וברגע שהוא יוצא.

קוואי, דריימונד והורפורד הם שומרים גדולים לא פחות וכנראה יותר מאמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 11:36 pm 
Hall of Famer

אני שמח (כלומר, לא שמח) שנכנסו באופן רשמי לעידן שבו דעה הפכה להיות נתון בינארי. עמוס לב כבר סוג של הלקה את עצמו על כך שהחל עם דירוגי הטופ, שהתחילו כשעשוע מהנה והפכו בחסות Att לתורה מסיני. אז הנה אני הכופר, בכל זאת חושב שאנתוני דיוויס הוא שחקן נדיר באיכויותיו, סוג של חד קרן, שסובל מקבוצה לא מספיק טובה ובטח לא מספיק עמוקה מסביבו, ושאחרי שיעבור לקבוצה טובה יותר הוא יראה כמה הוא גדול. אולי אני טועה בהערכתי, אבל לא אצליח להשתכנע שלא לגיטימי לחשוב כך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2019 11:52 pm 
Sophomore

גם סימונס הוא סוג של חד קרן והוא לא חף מחסרונות. ממש לא.

הבעיה עם חדי הקרן האלה שהם כל כך מפומפמים כסופרסטארים מדיי וואן שאף אחד לא מעז לומר להם שחסרים להם יסודות של כדורסל. או לכפות עליהם לעבוד על החסרונות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 1:10 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני שמח (כלומר, לא שמח) שנכנסו באופן רשמי לעידן שבו דעה הפכה להיות נתון בינארי. עמוס לב כבר סוג של הלקה את עצמו על כך שהחל עם דירוגי הטופ, שהתחילו כשעשוע מהנה והפכו בחסות Att לתורה מסיני. אז הנה אני הכופר, בכל זאת חושב שאנתוני דיוויס הוא שחקן נדיר באיכויותיו, סוג של חד קרן, שסובל מקבוצה לא מספיק טובה ובטח לא מספיק עמוקה מסביבו, ושאחרי שיעבור לקבוצה טובה יותר הוא יראה כמה הוא גדול. אולי אני טועה בהערכתי, אבל לא אצליח להשתכנע שלא לגיטימי לחשוב כך.

אתה מתכוון שהוא יעבור לשחק לצד שחקן טוב ממנו.
כמספר 2 הוא יהיה נהדר, כמובן.

אבל אני עדיין חושב שעדיף לו לשחק לצד סנטר הגנתי מוצלח.
ויהיה נחמד אם יהיה לו מאמן טוב. במלים אחרות, שיילך לבוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 1:11 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
גם סימונס הוא סוג של חד קרן והוא לא חף מחסרונות. ממש לא.

הבעיה עם חדי הקרן האלה שהם כל כך מפומפמים כסופרסטארים מדיי וואן שאף אחד לא מעז לומר להם שחסרים להם יסודות של כדורסל. או לכפות עליהם לעבוד על החסרונות שלהם.

יש בזה לא מעט אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 3:18 am 
Hall of Famer

למעשה נאמר כאן הכל
לטעמי דווקא בגלל "חדות הקרן" של אותם שחקנים (קרי, תכונות מסוימות באמת יוצאות דופן ברמה היסטורית אפילו) והעובדה שאנחנו לא רואים מהם עדיין דומיננטיות וסחיבת קבוצה להצלחות - אז זה מראה שפרט למימדים, אתלטיות ועוד כמה תכונות כדורסל נהדרות שיש להם - חייבים להיות קיימים אלמנטים אחרים ש"מושכים את הממוצע המשוקלל שלהם" קצת למטה. אצל אחד זה היעדר קליעה מוחלטת, אצל השני אולי מנהיגות, ואפשר כאמור לדבר גם על הגנה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, stavs ו 49 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: