satriani כתב:
קוואי אדיר. בהחלט יחד עם דורנט השחקן הטוב בליגה.
אמביד אכן הגיע למשחק.
שמעתי נכון? כל הספסל של טורונטו נותנים 30 נק' בשלושת המשחקים יחד???
ונוליט לא נראה קשור בכלל לליגה הזאת. 1-11 בסדרה מהשדה.
איבקה לא נותן כלום.
גאסול נראה כמו בן 40. 6-20 בסדרה מהשדה
לאורי זה לאורי. אולי האולסטאר הכי גרוע שראיתי.כל המשחק משחק מלוכלך. פלןפר מגעיל ברמות של כריס פול. נותן קטנות (כולל המהלך שסימונס היה על הרצפה).
מצד שני בטלר שחשבתי שמתחיל להגמר נותן משחק שני רצוף טוב. כולם טוענים שפילי צריכה לתעדף את הארכת החוזה של הריס ואני חושב שהריס אוברייטד. לא ממש טוב בשום דבר. שחקן טוב אבל לא כוכב.
אם הם מובסים משחק הבא קוואי מתחיל לחפש בתים בלוס אנג'לס. אבל הכל פתוח במשחק 4.
לקוואי כבר יש בית באזור.
הכל פתוח במשחק מס׳ 4. אני מאמין שטורונטו יבואו דרוכים יותר ואגרסיביים הרבה יותר.
הכל מתחיל בהגנה שלהם.
באטלר אכן נתן משחק שני טוב ברציפות. היה לו משחק מאוד אפקטיבי היום, הוא היה תחת שליטה וקיבל החלטות טובות מאוד בשני הצדדים. בכלל, היום הקבוצה נראתה בשטף.
לא בטוח אם זה המהלך הנכון או לא, אני כן חושב שבאטלר מדרדר ביכולת שלו, אבל אין לי ספק שפילי תרצה להחתים את שניהם.
אני חושב שיש סיכוי לא רע שבאטלר ירצה להישאר.
אולי יפתה אותו להצטרף לקוואי בקליפרס. זו קבוצה פייטרית שמתאימה לו אבל נראה שהוא ואמביד מסתדרים מצוין וממש מחבבים אחד את השני ובכלל, הקבוצה נראית מחוברת כרגע. אף פעם לא ברור לי איפה סימונס בכל זה אבל לפחות על המגרש נראה שיש פרגון ועזרה הדדית שכיף לראות. פילי, אאל״ט, עם 29 אסיסטים הלילה.
אם טורונטו מפסידה את הסדרה הזו, לדעתי זה באשמת הטרייד של גאסול (שלא חיבבתי כשבוצע אאל״ט).
JV היה נותן להם עוד נוכחות בהתקפה (זה ליטרלי המופע של קוואי וסיאקם והשאר מעין קונוסים בהתקפה). הוא אמלל את אמביד בפעם האחרונה שנפגשו בשני הצדדים (פשוט גבר עליו במאצ׳-אפ בנוקאאוט - לא אומר שזה מה שהיה קורה בסדרה אבל הייתי ממש מופתע מהמשחק ההוא) ודלון רייט פי כמה יותר טוב בשני הצדדים מ-FVV. הטרייד הזה ביחד עם הפציעה של OG, הפך את הספסל של הראפטורס מיתרון למעין חסרון.
ניק נורס צריך להבין ש-FVV הוא בובאן של פילי.
לא צריך לראות דקות בכלל אלמלא מדובר בגארבז׳ טיים.
ובכלל, הוא חייב לעשות התאמות בהגנה
ולתת למקאו או לין צ׳אנס להראות משהו.
הוא מקבל close to nothing מהקו האחורי שלו (הגנה על הקו האחורי אמורה להיות נקודת החולשה של פילי בהגנה).