סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ספרס מול הנאגטס
הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 5:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
Hacohen כתב:
אני שמח (כלומר, לא שמח) שנכנסו באופן רשמי לעידן שבו דעה הפכה להיות נתון בינארי. עמוס לב כבר סוג של הלקה את עצמו על כך שהחל עם דירוגי הטופ, שהתחילו כשעשוע מהנה והפכו בחסות Att לתורה מסיני. אז הנה אני הכופר, בכל זאת חושב שאנתוני דיוויס הוא שחקן נדיר באיכויותיו, סוג של חד קרן, שסובל מקבוצה לא מספיק טובה ובטח לא מספיק עמוקה מסביבו, ושאחרי שיעבור לקבוצה טובה יותר הוא יראה כמה הוא גדול. אולי אני טועה בהערכתי, אבל לא אצליח להשתכנע שלא לגיטימי לחשוב כך.

אתה מתכוון שהוא יעבור לשחק לצד שחקן טוב ממנו.
כמספר 2 הוא יהיה נהדר, כמובן.

אבל אני עדיין חושב שעדיף לו לשחק לצד סנטר הגנתי מוצלח.
ויהיה נחמד אם יהיה לו מאמן טוב. במלים אחרות, שיילך לבוסטון.

אני מתכוון בדיוק למה שאמרתי. שדיוויס משחק רוב השנים בקבוצה מחורבנת ולא עמוקה במערב, וגם אותה הוא כבר לקח לסיבוב שני בפלייאוף. אני מזכיר שאחד לברון ג'יימס, עם קבוצה לא רעה מסביבו, לא נכנס לפלייאוף השנה. דיוויס צריך קבוצה לצדו, לא "שחקן יותר טוב ממנו".

Att כתב:
מאנו כתב:
גם סימונס הוא סוג של חד קרן והוא לא חף מחסרונות. ממש לא.

הבעיה עם חדי הקרן האלה שהם כל כך מפומפמים כסופרסטארים מדיי וואן שאף אחד לא מעז לומר להם שחסרים להם יסודות של כדורסל. או לכפות עליהם לעבוד על החסרונות שלהם.

יש בזה לא מעט אמת.

איפה היא, האמת בקשר לדיוויס? איזה יסודות משחק חסרים לו? לסימונס אין קליעה בכלל והוא שחקן חוץ. זה יסוד חסר. מה חסר לדיוויס?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 6:02 am 
Hall of Famer

בנוגע לחלק הראשון - קצת נמאס לי מהדמגוגיה בגרוש שלך.
אתה באמת מזכיר כאן את לברון ג׳יימס שלא נכנס לפלייאוף שנה אחת בקריירה שלו כשהוא בן 35?
הרי הוא הדוגמה מספר אחת לזה שאפשר להגיע רחוק בפלייאוף (גם אם לא לזכות באליפות) ללא כוכבים לצדך ובכלל, אחד השחקנים ההישגיים ביותר בליגה.
ותוך כדי, אתה מצליח להציג את דיוויס כשמי שעוכב על ידי הקבוצות הגרועות שהיו לו אך בכל זאת הצליח לקחת אותם להישג המדהים של לעבור סיבוב אחד ב-7 שנים.

דיוויס הוכיח שהוא לא יכול לזכות באליפות כשחקן המרכזי בקבוצה שלו.
למעשה, רוב הזמן הוא לא הגיע לפלייאוף כשחקן המרכזי של הקבוצה שלו.
תודות, בין השאר, לחסרונות שלו.
אתה מוזמן להמשיך לעצום את עיניך ולהתעלם מהם.

אני סיימתי את הדיון בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 6:37 am 
Hall of Famer

כן נו, השלב הקבוע בדיונים איתך שבו חוסר היכולת שלך להבין טיעון משתלב עם הפירכות הלוגיות בטיעונים שלך, נוצר error ואז אתה סוגר את הדיון מול עצמך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 7:25 am 
Hall of Famer

או שנאמר כבר הכל, כמו ששמואלקי כתב.
אף אחד לא יגרום לך לשים לב לצד ההגנתי של המשחק ולייחס לו חשיבות.
אף אחד לא יביא אותך להתייחס ברצינות (אם בכלל) לנתונים שנורטון הביא ושאני הבאתי, כיוון שהם מערערים את הטענה שלך שדיוויס הוא שחקן שלם ונטול חסרונות.

אז מה? אמשיך לכלות את זמני כדי להגיד את אותם דברים שוב ושוב?
מעדיף לראות שוב את פילי מול טורונטו. היה משחק מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 8:25 am 
Hall of Famer

להגיד לבנאדם שדניס רודמן ונדב הנפלד הם מהשחקנים האהובים עליו בכל הזמנים שהוא לא שם לב להגנה ולא מייחס לה חשיבות זה משעשע, מה גם שמעולם-בשום הודעה שלי-לא כתבתי ולא השתמע שאני מזלזל בהגנה. כן כתבתי שיכולת התקפית חשובה יותר כשמדובר בשחקן מוביל, אבל זה לא הדיון כרגע. בכל מקרה עצם זה שאחרי כל כך הרבה ויכוחים שלנו אתה עדיין מסוגל להגיב ב"אתה לא שם לב להגנה ולא מייחס לה חשיבות" די מראה את רמת היכולת שלך להבין טיעון.

ולגבי "הנתונים שהבאת", עמוס לב וsheky ענו לך יפה, לא ראיתי להוסיף על זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 3:13 pm 
Junior

Att כתב:

כמו לברון בקליבלנד בקדנציה הראשונה? כמו נוביצקי בדאלאס ב7 העונות הראשונות שלו? מה עם סטפ ב5 העונות הראשונות שלו?
מה עם הארדן? הוא גם הוכיח כבר שהוא לא יכול להיות השחקן המרכזי באלופה?

דיוויס הוכיח שהוא לא יכול לקחת קבוצה מחורבנת לאליפות. כמו רבים וטובים לפניו. מעבר לזה הוא לא הוכיח כלום.
דעתי יותר קרובה לדעתך. אני לא מתרגש משחקן שהגיע רק פעמיים לפלייאוף ועבר סיבוב פעם אחת ב7 שנים, לא משנה כמה המספרים שלו מרשימים. קאזינס הוא מקרה הקצה של זה אגב, שחקן עם מספרים מעולים שלא שווה אפילו פלייאוף בקבוצה סבירה.

אולי פרט לדאלאס, כל אלופה שתוציא לה את השחקן המרכזי שלה היא עדיין קבוצת פלייאוף. אתה יכול לטעון את זה על הפליקנס? ואם התשובה היא לא אז למה לדעתך זה מדד מספיק טוב ליכולת של דיוויס להוביל קבוצה לאליפות או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 4:44 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

כמו לברון בקליבלנד בקדנציה הראשונה? כמו נוביצקי בדאלאס ב7 העונות הראשונות שלו? מה עם סטפ ב5 העונות הראשונות שלו?
מה עם הארדן? הוא גם הוכיח כבר שהוא לא יכול להיות השחקן המרכזי באלופה?

דיוויס הוכיח שהוא לא יכול לקחת קבוצה מחורבנת לאליפות. כמו רבים וטובים לפניו. מעבר לזה הוא לא הוכיח כלום.
דעתי יותר קרובה לדעתך. אני לא מתרגש משחקן שהגיע רק פעמיים לפלייאוף ועבר סיבוב פעם אחת ב7 שנים, לא משנה כמה המספרים שלו מרשימים. קאזינס הוא מקרה הקצה של זה אגב, שחקן עם מספרים מעולים שלא שווה אפילו פלייאוף בקבוצה סבירה.

אולי פרט לדאלאס, כל אלופה שתוציא לה את השחקן המרכזי שלה היא עדיין קבוצת פלייאוף. אתה יכול לטעון את זה על הפליקנס? ואם התשובה היא לא אז למה לדעתך זה מדד מספיק טוב ליכולת של דיוויס להוביל קבוצה לאליפות או לא?

עזוב לרגע את ההתפלפלות, אתה sheky חושב שדיוויס יכול לקחת אליפות כשחקן המרכזי בקבוצה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 4:51 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
להגיד לבנאדם שדניס רודמן ונדב הנפלד הם מהשחקנים האהובים עליו בכל הזמנים שהוא לא שם לב להגנה ולא מייחס לה חשיבות זה משעשע, מה גם שמעולם-בשום הודעה שלי-לא כתבתי ולא השתמע שאני מזלזל בהגנה. כן כתבתי שיכולת התקפית חשובה יותר כשמדובר בשחקן מוביל, אבל זה לא הדיון כרגע. בכל מקרה עצם זה שאחרי כל כך הרבה ויכוחים שלנו אתה עדיין מסוגל להגיב ב"אתה לא שם לב להגנה ולא מייחס לה חשיבות" די מראה את רמת היכולת שלך להבין טיעון.

אתה תמיד יורד לפסים אישיים, בסופו של דבר.
כל וויכוח איתך הוא מלחמת אגו, למעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 5:16 pm 
Junior

Att כתב:
עזוב לרגע את ההתפלפלות, אתה sheky חושב שדיוויס יכול לקחת אליפות כשחקן המרכזי בקבוצה שלו?

אמרתי לך כבר שאני לא תופס ממנו במיוחד כי הוא עוד לא נתן לי סיבה לתפוס ממנו. זה לא אומר שאני לא רואה את הפוטנציאל שלו ותוהה איך הוא יראה במערכת טובה עם קבוצה טובה.

מעבר לזה אין לי מושג מה זו ההגדרה הזאת של שחקן מרכזי... אני לגמרי יכול לראות אותו משדרג את הסלטיקס למועמדת לאליפות, בטח בתקופה של אחרי גולדן סטייט. אם הוא מצטרף לקליפרס וחותמים שם גם קליי וקיירי, הוא נחשב לשחקן המרכזי שם?

אני לא יודע מה הוא יכול לעשות עם קבוצה טובה לידו, אני יודע מה הוא יכול לעשות עם קבוצה מחורבנת לידו וזה לא הרבה כמו שלברון עשה עם קבוצה מחורבנת לידו... מעבר לזה אין לי מושג.
אני גם לא יודע אם קאווי יכול להוביל קבוצה כשחקן המרכזי לאליפות (לא, הוא לא הוביל כשחקן המרכזי לאליפות ב2014) וגם אני לא יודע אם קווין דוראנט יכול בלי סופרסטאר ו2 אולסטארים לידו (לפי ימי OKC עוד כוכב לידו לא מספיק לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 5:36 pm 
Hall of Famer

וגם אם sheky לא חושב שדיוויס יכול להוביל קבוצה לאליפות כשחקן מרכזי, מה זה בדיוק מראה? שיש לאנשים דעה שונה על שחקנים? זה דבר חדש בעולם שדעה היא לא נתון בינארי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 6:09 pm 
Sophomore

דוראנט עם ווסטברוק לידו היה מאוד מאוד קרוב. אל תשווה. עם ווסטברוק (מדגיש) מול הווריורס. דוראנט יכול לסחוב קבוצה לאליפות.

אנטוני דיויס בהחלט יכול להיות חלק משמעותי מקבוצה טובה שתעשה אליפות. האם הוא עדיף על הורפורד? האם הוא עדיף על דריימונד? וואלה, אני באמת לא בטוח. אני חושב שהוא נותן דברים מסויימים ברמה מעולה ואם יהיו שחקנים שיפעילו אותן טוב (כמו רונדו בזמנו) הוא יכול להיות מאוד דומיננטי.

בכלל, אם תשאלו אותי, רוב הכוכבים בליגה הם אוברייטד במידה זו או אחרת, בקטע שיווקי. מניח שזו עמדה לא יותר מדי חדשנית. כולם נראים טוב יותר בסרטוני היילייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 6:19 pm 
Hall of Famer

אני רק מזכיר שאנתוני דיוויס זה ה2.08 האתלט עם היסודות של גארד, שמשחקים של 30 נקודות ביותר מ50% מהשדה, 12 ריבאונדים, 3 חסימות ו2 חטיפות לא נחשבים אצלו להופעות יוצאות דופן במיוחד. עכשיו נמשיך לחשוב אם הורפורד או דריימונד גרין (כבודו של כל אחד מהם במקומו מונח) עדיפים עליו. או שנדמיין את הפליקאנס עם גרין או הורפורד ואת דיוויס בגולדן או בוסטון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 6:38 pm 
Junior

מאנו כתב:
דוראנט עם ווסטברוק לידו היה מאוד מאוד קרוב. אל תשווה. עם ווסטברוק (מדגיש) מול הווריורס. דוראנט יכול לסחוב קבוצה לאליפות.

אנטוני דיויס בהחלט יכול להיות חלק משמעותי מקבוצה טובה שתעשה אליפות. האם הוא עדיף על הורפורד? האם הוא עדיף על דריימונד? וואלה, אני באמת לא בטוח. אני חושב שהוא נותן דברים מסויימים ברמה מעולה ואם יהיו שחקנים שיפעילו אותן טוב (כמו רונדו בזמנו) הוא יכול להיות מאוד דומיננטי.

בכלל, אם תשאלו אותי, רוב הכוכבים בליגה הם אוברייטד במידה זו או אחרת, בקטע שיווקי. מניח שזו עמדה לא יותר מדי חדשנית. כולם נראים טוב יותר בסרטוני היילייט.

דוראנט היה קרוב ללהגיע לגמר כמו שעשה בעבר. מעבר לווריירס גם הייתה את האלופה של אותה עונה, אל תשכח ...
גם השאלה של סחיבת קבוצה לאליפות היא מאוד אניגמטית... לברון לא לקח אליפות עם לפחות עוד 2 אולסטארים לידו, זה אומר שבלי עוד 2 כוכבים לידו הוא לא יכול להוביל לאליפות? נוביצקי הוביל לאליפות בלי אף כוכב לידו, זה אומר משהו על ההשוואה שלו ללברון?

ולגבי השורה התחתונה שלך אני לגמרי מסכים, יש לא מעט שחקנים בליגה שלטעמי הם הרבה פחות טובים מהסטטוס שלהם (בוגי בזמנו שלא הצליח להתקרב לפלייאופס, קיירי שבעייני הוא לא שחקן מוביל, טאונס שלא משפר את מיני, לאב בימי מיני שלא ראה פלייאופס וכו'). זה לא קשור בהכרח לסרטוני היילייטס כמו שזה קשור לסטטיסטיקה מרשימה שלא בהכרח מובילה לשיפור של הקבוצה.

אותם שחקנים יכולים להתברר כמעולים בקבוצה טובה וחלקם יכולים להתגלות כקטנים בהרבה (כמו לאב שעבר לקאבס )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 6:52 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
אני רק מזכיר שאנתוני דיוויס זה ה2.08 האתלט עם היסודות של גארד, שמשחקים של 30 נקודות ביותר מ50% מהשדה, 12 ריבאונדים, 3 חסימות ו2 חטיפות לא נחשבים אצלו להופעות יוצאות דופן במיוחד. עכשיו נמשיך לחשוב אם הורפורד או דריימונד גרין (כבודו של כל אחד מהם במקומו מונח) עדיפים עליו. או שנדמיין את הפליקאנס עם גרין או הורפורד ואת דיוויס בגולדן או בוסטון.

דיויס התאמה מעולה כרגע לווריורס. אני חושב שאני מעדיף את גרין עליו לקבוצה כמו אטלנטה או שיקאגו או דאלאס או סקרמנטו או ברוקלין לדוג'... חושב שהוא ממש יכול להפוך אותן לקבוצות מנצחות. היכולת שלו להיות עוגן הגנתי ולעזור בניהול ההתקפה תבוא לידי ביטוי יפה מאוד שם.

גרין בקבוצה שיש לה כלים לרוץ וצריכה הגנה יהיה הרבה יותר משמעותי למאזן הניצחונות. בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 10:37 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
למעשה נאמר כאן הכל
לטעמי דווקא בגלל "חדות הקרן" של אותם שחקנים (קרי, תכונות מסוימות באמת יוצאות דופן ברמה היסטורית אפילו) והעובדה שאנחנו לא רואים מהם עדיין דומיננטיות וסחיבת קבוצה להצלחות - אז זה מראה שפרט למימדים, אתלטיות ועוד כמה תכונות כדורסל נהדרות שיש להם - חייבים להיות קיימים אלמנטים אחרים ש"מושכים את הממוצע המשוקלל שלהם" קצת למטה. אצל אחד זה היעדר קליעה מוחלטת, אצל השני אולי מנהיגות, ואפשר כאמור לדבר גם על הגנה...

דווקא החד קרן המקורי נחשב חד קרן בגלל שהוא מביא תכונות כדורסל נהדרות ומושלמות עם גובה נדיר. אני מדבר כמובן על דירק נוביצקי. וזה די הגיוני אם נישאר במימד המילולי גרידא. חד קרן זאת חיה נדירה שכמעט לא ניתן למצוא אותה. מצאנו את נוביצקי. כמה חדי קרן נוספים אפשר למצוא? לא היה מעולם מג'יק נוסף, לא היה מעולם בארקלי נוסף, לא היה מעולם נוביצקי נוסף. זה שכולם מחפשים חדי קרן או בטוחים שהשחקן X הזה או ה-Y ההוא הוא חד קרן, זה עוד לא עושה את זה יותר מאשר הייפ עיתונאי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 10:41 pm 
Hall of Famer

זיון הוא כנראה בארקלי 2.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 10:47 pm 
Hall of Famer

בוא נראה. אני זוכר כתבות על וולט "דה וויזארד" וויליאמס כביאה השניה של מג'יק ג'ונסון. עכשיו אני מניח שכל מי שנולד פה אחרי 1985 שואל את עצמו מי זה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2019 11:52 pm 
Sophomore

דוראנט הוא כמובן חד-קרן. לברון אולי גם כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 04, 2019 2:43 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
Hacohen כתב:

דיויס התאמה מעולה כרגע לווריורס. אני חושב שאני מעדיף את גרין עליו לקבוצה כמו אטלנטה או שיקאגו או דאלאס או סקרמנטו או ברוקלין לדוג'... חושב שהוא ממש יכול להפוך אותן לקבוצות מנצחות. היכולת שלו להיות עוגן הגנתי ולעזור בניהול ההתקפה תבוא לידי ביטוי יפה מאוד שם.

גרין בקבוצה שיש לה כלים לרוץ וצריכה הגנה יהיה הרבה יותר משמעותי למאזן הניצחונות. בעיניי.

אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 04, 2019 2:47 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

אפשר לדמיין בקלות את הפליקאנס עם גרין או הורפורד במקום אנתוני דיוויס.
לא חושב שהיינו רואים פער גדול בהישגים (שזה, נדמה לי, הדבר החשוב ולא סטט׳ ריקות).
אתם חושבים שהם היו מצליחים להגיע להישג המדהים של מעבר סיבוב פעם אחת ב-7 שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 04, 2019 7:08 am 
Junior

לא. לא חושב שעם הורפורד בסטטוס הנוכחי שלו או גרין בכל שלב בקריירה הפליקנס בכלל מגיעים לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 04, 2019 11:18 am 
Hall of Famer

לא שאני מוצא טעם בדיונים האלו על "חד-קרן" או כל מיני חיות מוזרות אחרות, אנתוני דיוויס הוא לא חד-קרן. במאפיינים של המשחק הוא מאוד דומה לקווין גארנט.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 89 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה