מאנו כתב:
יש רגעים שפילי מתחברת וזה ממש מרשים. פתאום רואים כמה כוח אש יש שם. עצם זה שבאטלר ניהל את המשחק בהתקפות רבות היה מאוד משמעותי.
במשחק רץ האיכויות של סימונס גם באו יותר לידי ביטוי וזה היה נראה ממש טוב. אפילו רדיק יחסית הגיע למשחק.
אין מה לומר - אני לא יודע אם באטלר בירידה או בעלייה, אבל בינתיים הוא ממש מצדיק את ההבאה שלו ונותן דברים הרבה יותר מיוחדים ממה שהאריס יכול לתת. מול טורונטו שזו קבוצת הגנה מאוד קשוחה, ובקצב משחק יחסית איטי, הוא מצליח לייצר כשהכל צפוף ותקוע.
זה היה משחק סופר חשוב לביטחון שלו ולביסוס המנהיגות שלו בפילי ואני מעריך שזה הולך להיות הוא ואמביד עד הסוף המר.
הפלייאוף וההגנה האמיתית והחזקה שמתלווה אליו פתאום מאירה את כל השחקנים באור מעט אחר. פתאום לרדיק מאוד קשה ואני מעדיף לראות קלע פחות קטלני אבל יותר גבוה וחזק בחמישיה.
פתאום מונרו הוא שחקן מועיל כי הוא מוסיף מסה בצבע ויכולת לחפור נקודות. באטלר טוב זה דבר הכרחי. מעניין לחשוב על שחקנים "שלא מתאימים למשחק המודרני" שאולי כן היו יכולים דווקא להיות משמעותיים בסדרות ההגנתיות של המזרח.
דבר נוסף - פעם שנייה שפילי פותחת סדרה בצורה גרועה ונראה שלא מתמודדת במאצ' אפ, ופעם שנייה שהיא יוצאת מזה. אחרי המשחק הראשון הייתי בטוח שלא תהיינה להם תשובות אבל טעיתי בהחלט. אז א. ברט בראון לא פראייר והוא עושה התאמות טובות ממשחק למשחק. ב. זאת קבוצה לא מחוברת וחסרת ביטחון, והיא הולכת ומתחברת ככל שמתקדמים. מקבלת אופי וחלוקת תפקידים יותר ברורה. תהליך מאוד מעניין.
אחלה פוסט, מסכים עם רוב מה שכתבת.
העלית נקודות מעניינות.
ברט בראון עושה התאמות יפות בסדרה הזו. מגיע לו קרדיט.
פה ושם היו דברים שלא אהבתי וכתבתי עליהם (בובאן, הופעת אורח של קורקמז) אבל הוא תיקן אותם.
מהצד השני, יש לא מעט ביקורת בפורום הסוער של הראפטורס על ניק נורס וגעגועים שלא חשבתי שאראה שם לקייסי.
לא יודע אם הייתי מגדיר את פילי כקבוצה חסרת ביטחון אבל היא בהחלט הולכת ומתחברת. הלילה - אולי בגלל נרפות הגנתית של טורונטו - נראה שהכל מתחבר בהתקפה.
ג׳ימי באמת ביסס את המנהיגות שלו בפילי, בפרט במשחק הזה והולכים יותר ויותר לפיקאנדרול שנוח לו (ובראון פחות אוהב). אני חושב שחלק גדול מזה זו המנהיגות של ג׳ואל אמביד וזה שהוא נותן לבאטלר את המקום והכבוד שלו, משחק המסירות המפרגן של פילי ומאמץ אחיד בהגנה של כל השחקנים.
רדיק הוא חוליה חלשה בהגנה. אני מחבב אותו אבל גם בשנה שעברה הוא נחשף (כמו גם אחרים) בפלייאוף מול בוסטון.
זה נכון שהגנות חזקות חושפות דברים שקשה לראות בעונה הסדירה.
הלילה הוא לא הכריח יותר מדי בהתקפה ובסך הכל היה טוב אבל ככלל, הוא ליאביליטי בהגנה ולא אפקטיבי בצד ההתקפי כמו בעונה הרגילה.
בכל מקרה הוא פתרון זמני בהיותו עוד מעט בן 35.