סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 76 - רפטורס
הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 6:08 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז מתוך חמישה משחקים אמביד עם משחק אחד טוב.
סימונס עם 9 נק׳ למשחק בסדרה.
קוואי מול יאניס יהיה מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 12:15 pm 
Hall of Famer

לפילי הייתה הזדמנות מצוינת לקחת את המשחק הקודם ולשבור את טורונטו.
במקום זה, הם החיו את הסגל סביב קוואי והפסידו את הסדרה.
אני די משוכנע שאם אמביד היה מרגיש טוב במשחק הקודם, הסדרה הייתה מסתיימת אחרת, אבל זה כבר שייך לעבר.

פילי הימרה על חלק גדול מהנכסים שלה לטובת העונה הזו, במהלך שהוא במידה מסוימת אנטי process (כלומר כן היה ברור שמתישהו הנכסים יומרו לכוכבים אבל השאלה של שחקנים לחצי שנה היא תמיד ריסקית מאוד ומתעדפת את הטווח הקצר על הטווח הארוך). פילי תלויה כעת בחסדיו של באטלר ושל האריס (במקרה של שניהם זה עשוי להיות overpay). בנוסף, זה ברור שסימונס עדיין לא ברמה המתאימה כדי להוביל קבוצה רחוק ומצד שני, עד לא מזמן, היה לו ערך די מטורף בשוק (לדעתי אחד הגבוהים בליגה). פילי לקחה סיכון כשלא המירה אותו לנכסים אחרים ואני מקווה שהם יודעים מה הם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 12:43 pm 
Junior

Att כתב:
בנוסף, זה ברור שסימונס עדיין לא ברמה המתאימה כדי להוביל קבוצה רחוק ומצד שני, עד לא מזמן, היה לו ערך די מטורף בשוק (לדעתי אחד הגבוהים בליגה). פילי לקחה סיכון כשלא המירה אותו לנכסים אחרים ואני מקווה שהם יודעים מה הם עושים.

נובמת, להמיר שחקן בסוף שנת הרוקי כשכולם די מסכימים שכבר אז הוא טופ 5-6 בעמדה (ממבט בתגובות ברשימה של נורטון הרוב חשבו שהוא בטופ 4-5 ומי שחשב שהוא נמוך יותר העריך כי הוא יעלה שנה הבאה) תמורת נכסים זה משהו שכמעט אף קבוצה לא הייתה עושה.
הנכסים שיכלת להביא בקיץ תמורתו זה קאווי לעונה, דיוויס לעונה וחצי או בחירות דראפט. אתה בטוח גם בנקודת הזמן הזאת אחרי שהערך שלו ירד (וכאמור עדיין היה אולסטאר באמצע העונה השניה בליגה) שקאווי לעונה, דיוויס לעונה וחצי או בחירות דראפט עדיפות עליו?

כשיש לך שחקן שאחרי עונה אחת נראה כמו פוטנציאל סופר-סטאר (וכבר נותן תרומה ממשית) אתה לא ממהר להחליף אותו גם אם יש לו פגמים בולטים במשחק. אחרי שנה אחת אתה עוד מאמין שתוכל לשפר את הפגמים האלו.
איזה ערך לטעמך פילי היו יכולים לקבל עבורו שהיה שווה את ההימור שהוא באסט (או לא באמת סופרסטאר עתידי)

פרט לMCW, שהוחלף עבור בחירת אמצע סיבוב ראשון (שזה המקום בו הוא נבחר) אני לא זוכר שחקן שנראה מבטיח בתור רוקי והוחלף לפני או במהלך העונה השניה שלו.
( זה שלא עשו את זה לא אומר שזה בהכרח נכון, אבל זה מעיד על זה שלא ממהרים להחליף שחקן שנראה מבטיח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 12:57 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
בנוסף, זה ברור שסימונס עדיין לא ברמה המתאימה כדי להוביל קבוצה רחוק ומצד שני, עד לא מזמן, היה לו ערך די מטורף בשוק (לדעתי אחד הגבוהים בליגה). פילי לקחה סיכון כשלא המירה אותו לנכסים אחרים ואני מקווה שהם יודעים מה הם עושים.

נובמת, להמיר שחקן בסוף שנת הרוקי כשכולם די מסכימים שכבר אז הוא טופ 5-6 בעמדה (ממבט בתגובות ברשימה של נורטון הרוב חשבו שהוא בטופ 4-5 ומי שחשב שהוא נמוך יותר העריך כי הוא יעלה שנה הבאה) תמורת נכסים זה משהו שכמעט אף קבוצה לא הייתה עושה.
הנכסים שיכלת להביא בקיץ תמורתו זה קאווי לעונה, דיוויס לעונה וחצי או בחירות דראפט. אתה בטוח גם בנקודת הזמן הזאת אחרי שהערך שלו ירד (וכאמור עדיין היה אולסטאר באמצע העונה השניה בליגה) שקאווי לעונה, דיוויס לעונה וחצי או בחירות דראפט עדיפות עליו?

כשיש לך שחקן שאחרי עונה אחת נראה כמו פוטנציאל סופר-סטאר (וכבר נותן תרומה ממשית) אתה לא ממהר להחליף אותו גם אם יש לו פגמים בולטים במשחק. אחרי שנה אחת אתה עוד מאמין שתוכל לשפר את הפגמים האלו.
איזה ערך לטעמך פילי היו יכולים לקבל עבורו שהיה שווה את ההימור שהוא באסט (או לא באמת סופרסטאר עתידי)

פרט לMCW, שהוחלף עבור בחירת אמצע סיבוב ראשון (שזה המקום בו הוא נבחר) אני לא זוכר שחקן שנראה מבטיח בתור רוקי והוחלף לפני או במהלך העונה השניה שלו.
( זה שלא עשו את זה לא אומר שזה בהכרח נכון, אבל זה מעיד על זה שלא ממהרים להחליף שחקן שנראה מבטיח)

זה נכון, זה לא מהלך מתבקש - ולכן גם קראתי למהלך של MCW מבריק - אבל הוא הכרחי אם המחיר של סימונס גבוה בהרבה מהערך העתידי שלו.
הדרך היחידה לדעת את זה - ולפילי צריך להיות את הדאטה המיטבי בהקשר הזה - היא לעקוב מקרוב אחרי ההתקדמות של סימונס.
מדובר בשחקן שבשנתיים האחרונות התקדם אמנם אבל לא בקצב שחזו לו. פילי אמורה לעקוב אחרי כל זריקה שלו כשהוא עולה על הפרקט, באימונים ובמשחקים ולהבין האם יש שיפור כלשהו בזריקה שלו ואם אין שיפור משמעותי - והיא לא רואה סיכוי לשיפור משמעותי בקיץ - אז כן, חבילה כמו ביל + הבחירה של וושינגטון (למשל) - ולדעתי ניתן לקבל חבילות טובות יותר - זה משהו ששווה לשקול.

* קוואי היה הימור רציני אבל מצד שני, היה לפילי סיכוי ריאלי לזכות באליפות ביחד איתו.
לא יודע מה לחשוב על עסקה כזו. כנראה שלא הייתי הולך עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 1:07 pm 
Junior

Att כתב:
זה נכון, זה לא מהלך מתבקש - ולכן גם קראתי למהלך של MCW מבריק - אבל הוא הכרחי אם המחיר של סימונס גבוה בהרבה מהערך העתידי שלו.
הדרך היחידה לדעת את זה - ולפילי צריך להיות את הדאטה המיטבי בהקשר הזה - היא לעקוב מקרוב אחרי ההתקדמות של סימונס.
מדובר בשחקן שבשנתיים האחרונות התקדם אמנם אבל לא בקצב שחזו לו. פילי אמורה לעקוב אחרי כל זריקה שלו כשהוא עולה על הפרקט, באימונים ובמשחקים ולהבין האם יש שיפור כלשהו בזריקה שלו ואם אין שיפור משמעותי - והיא לא רואה סיכוי לשיפור משמעותי בקיץ - אז כן, חבילה כמו ביל + הבחירה של וושינגטון (למשל) - ולדעתי ניתן לקבל חבילות טובות יותר - זה משהו ששווה לשקול.

* קוואי היה הימור רציני אבל מצד שני, היה לפילי סיכוי ריאלי לזכות באליפות ביחד איתו.
לא יודע מה לחשוב על עסקה כזו. כנראה שלא הייתי הולך עליה.

המהלך על MCW היה טוב מאוד אבל בסוף הוא הומר על ערך הבחירה שבה הוא נלקח ככה שבמקסימום יצא מזה תיקון נזקים, לא רווח אמיתי. אבל זה כן היה מהלך טוב.

אני ממש לא בטוח שביל+בחירה זו חבילה שטובה לפילי... מצד אחד אתה מקבל את ביל שהוא שחקן טוב (אם כי די סביר שלא יהיה סופרסאר) אבל איתו אתה גם מקבל חוזה של 25 מיליון לעונה הנוכחית ו27 לעונה הבאה (ב20-21 הוא וסימונס ירוויחו די אותו דבר). בחירת דראפט זה תמיד טוב אבל השאלה מה ההסתברות להוציא שחקן עם פוטנציאל סופר-סטאר (כמו שסימונס עדיין נראה, למרות שפחות מלפני שנה) מבחירה 6-7-8 (שזה כנראה מה שוושינגטון תקבל).

אני די בטוח שוושיגנטון לוקחים הצעה כזאת, גם שחקן עם פוטנציאל להיות הפנים של המועדון אחרי וול וגם ניקוי של השכר של ביל (שהוא כאמור שחקן טוב מאוד אבל לא כוכב על). מצד שני כל עוד החוזה של וול שם אין לוושינגטון באמת יכול לחשוב על שוב מהלך שישפר אותם בעתיד :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 1:48 pm 
Hall of Famer

לפילי היה חוסר מזל עם הבחירה של הלייקרס.
מה שיצא הוא פחות או יותר ה-worse case scenario ביחס לאיפה שהלייקרס היו באותן שנים.
כלומר, היה סיכוי לא מבוטל להשיג את הבחירה ה-4 או ה-5 בשני דראפטים שונים תמורת MCW.
כך שלשפוט את הטרייד לפי התוצאה בפועל (טרייד מוצלח מאוד) ולא לפי התוחלת שלו (טרייד מבריק) זה שגוי בעיניי, במקרה הזה.

אני גם לא בטוח שזו חבילה שטובה לפילי.
סימונס הוא באמת מקרה מורכב כי יש לו פוטנציאל סופרסטאר - וגם הרצפה שלו די גבוהה בסך הכל.
ולכן צריך להתבצע מעקב מדוקדק אחרי ההתקדמות שלו (שכאמור רק פילי יכולה לעשות באופן מיטבי).
אם הינקי היה שם (או GM מוצלח אחר) הייתי רגוע יותר בהקשר הזה, כי זו הערכה שלא פשוט לבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 2:53 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טעות מאד נפוצה זה לחשוב על חוזים של היום במונחים של לפני שנתיים. התקרה עולה כל הזמן, החוזים עולים כל הזמן. חוזה של 25+27 זה סופר סביר לשחקן ברמה של ביל, בטח עם הפרימיום ששמים על קליעה בליגה עכשיו. אם כבר הדבר הרע בחוזה הזה שהוא קצר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 4:21 pm 
Hall of Famer

מסכים. ביל הוא לא ״ניכוי שכר״. יש לו חוזה טוב בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 4:28 pm 
Hall of Famer

אגב, בסקר שנערך ב-realgm
https://forums.realgm.com/boards/viewto ... &t=1834728
יש תחרות עזה בין אירווינג לבין סימונס מי הפסיד הכי הרבה ערך בפלייאוף הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 4:37 pm 
Junior

ביל שחקן טוב מאוד והוא רק בן 25 אבל עם המצב של הוויזארדס כרגע שיש את החוזה המזעזע של וול עד 2023 (כאשר לא ברור מתי הוא יחזור לשחק ובאיזו יכולת) להחזיק עוד חוזה של שחקן טוב (שכנראה לא יהיה מהטובים בליגה) על 25-27 מיליון זה בעייתי.
אני אתפלא מאוד אם ביל יסיים את החוזה של אצל הוויזארדס ( גם מהצד שלו וגם מהצד של הוויזארדס).
כמובן שבקבוצה אחרת החוזה הזה הוא סביר לגמרי (לא חושב שמצוין, יש חוזים טובים בהרבה משלו וכמובן שגרועים בהרבה משלו), במקרה של וושיגנטון זה ממש נראה לי הכרח להפטר מהחוזה שלו כל עוד וול הורג אותם (בעיקר כשהוא לא משחק).

עמוס, ההבדל בין הקאפ של העונה (101 מיליון) לבין הקאפ של לפני שנתיים (94 מיליון ) הוא באמת כזה שמשנה את תפיסת החוזים? (שואל כי אני לא מבין הרבה בזה).

Att כתב:
מה שיצא הוא פחות או יותר ה-worse case scenario ביחס לאיפה שהלייקרס היו באותן שנים.
כלומר, היה סיכוי לא מבוטל להשיג את הבחירה ה-4 או ה-5 בשני דראפטים שונים תמורת MCW.
כך שלשפוט את הטרייד לפי התוצאה בפועל (טרייד מוצלח מאוד) ולא לפי התוחלת שלו (טרייד מבריק) זה שגוי בעיניי, במקרה הזה.

מקבל ומסכים... אבל אם נוסיף שהינקי הוא זה שבחר את MCW אז נחזור לטרייד מוצלח מאוד ::yaz-yk: ( סתם נו ...)

Att כתב:
אם הינקי היה שם (או GM מוצלח אחר) הייתי רגוע יותר בהקשר הזה, כי זו הערכה שלא פשוט לבצע.

אני לא חושב שהינקי הוכיח יכולת גבוה בהערכת כשרון... הוא כן חתך לא מעט שחקנים שהתבררו כסתמיים לאחר שהוא קיבל עליהם נכסים אבל צריך לזכור שהוא זה שהביא את מרבית הנכסים האלו ועוד כמה בחירות דראפט בינוניות.
סביר שהינקי יודע לזהות טוב שחקנים שהם לא מספיק טובים, אני לא חושב שהוא הראה יכולת לזהות כשרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 4:39 pm 
Junior

לא חושב שהערך של סימונס גבוה מזה של ביל. לא רואה את וושינגטון מוסיפים בחירה לצורך זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 5:04 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
ביל שחקן טוב מאוד והוא רק בן 25 אבל עם המצב של הוויזארדס כרגע שיש את החוזה המזעזע של וול עד 2023 (כאשר לא ברור מתי הוא יחזור לשחק ובאיזו יכולת) להחזיק עוד חוזה של שחקן טוב (שכנראה לא יהיה מהטובים בליגה) על 25-27 מיליון זה בעייתי.
אני אתפלא מאוד אם ביל יסיים את החוזה של אצל הוויזארדס ( גם מהצד שלו וגם מהצד של הוויזארדס).
כמובן שבקבוצה אחרת החוזה הזה הוא סביר לגמרי (לא חושב שמצוין, יש חוזים טובים בהרבה משלו וכמובן שגרועים בהרבה משלו), במקרה של וושיגנטון זה ממש נראה לי הכרח להפטר מהחוזה שלו כל עוד וול הורג אותם (בעיקר כשהוא לא משחק).

עמוס, ההבדל בין הקאפ של העונה (101 מיליון) לבין הקאפ של לפני שנתיים (94 מיליון ) הוא באמת כזה שמשנה את תפיסת החוזים? (שואל כי אני לא מבין הרבה בזה).

Att כתב:

מקבל ומסכים... אבל אם נוסיף שהינקי הוא זה שבחר את MCW אז נחזור לטרייד מוצלח מאוד ::yaz-yk: ( סתם נו ...)

Att כתב:

אני לא חושב שהינקי הוכיח יכולת גבוה בהערכת כשרון... הוא כן חתך לא מעט שחקנים שהתבררו כסתמיים לאחר שהוא קיבל עליהם נכסים אבל צריך לזכור שהוא זה שהביא את מרבית הנכסים האלו ועוד כמה בחירות דראפט בינוניות.
סביר שהינקי יודע לזהות טוב שחקנים שהם לא מספיק טובים, אני לא חושב שהוא הראה יכולת לזהות כשרון

אישית אני חושב שהינקי יודע לזהות כישרון אבל לא חשוב לי להתווכח על זה, זו רחוקה מלהיות התכונה המובילה שלו כ-GM.
מה שהוא יודע לעשות (בין השאר) זה לזהות התקדמות והוא כבר היה מכריע (כנראה מזמן) בסוגיה של סימונס, לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 5:15 pm 
Hall of Famer

פילי יכולה לנצח את הרפטורס אבל הם תלויים במשחקים טובים של אמביד.
סימונס הוא אוברייטד בעידן שאם אתה חסר קליעה אתה בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 5:36 pm 
מנהל פורום

אמביד מאוד מתוסכל מהשמירה היעילה של גאסול
יאניס גם היה מתוסכל מהשמירה של הורפורד אבל יאניס יחד עם בודנהולצר הצליחו למצוא פתרון. איכשהו נראה לי שבראון ואמביד יעשו את זה פחות טוב מיאניס ובוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 5:42 pm 
Hall of Famer

אישית אני חושב שהסדרה הזו אבודה.
טורונטו הייתה במצב מנטלי קשה שבו רק שני שחקנים תפקדו אצלה.
עכשיו כולם שומרים ושומרים מעולה וגם פוגעים בהתקפה.

זה נכון שפילי תלויה באמביד כמו שכל קבוצה תלויה בשחקן הכי טוב שלה.
אולי אם הוא יתאושש, הוא יכול לשנות משהו אבל אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 6:26 pm 
Hall of Famer

אמביד במשחק הזה נראה אבוד לגמרי. עומד כל המשחק על קשת השלוש ומטיל שלשות ייאוש בזמן שבאטלר עושה פוסט אפים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:21 am 
Sophomore

פילי הגיעו חדים. באטלר מפלצת בינתיים. סימונס הולך חזק פנימה, האריס נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:23 am 
Hall of Famer

חדים זו המילה, אפשר לומר גם נחושים. קאווי לא קיים עד כאן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:31 am 
Sophomore

כשקוואי טוב הוא פשוט נראה man among boys.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:32 am 
Senior

לא רק חדים ונחושים, גם אפקטיבים, טורונטו מובילים רק ב 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:37 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
לא רק חדים ונחושים, גם אפקטיבים, טורונטו מובילים רק ב 2.

ועכשיו הם שוב מובילים מינוס שמונה.

ההשפעה של אמביד על המשחק של פילי פשוט מדהימה. הוא חלש התקפית ולא קלע נקודה, ויצא לספסל ב5-13 לפילי. טורונטו עפו קדימה לריצת 0-10 כשהחסרון של אמביד בהגנה וחוסר האיזון של הסיקסרס בהתקפה (כי אמביד אמנם היה חלש אבל הוא אופציה. בובאן כרגע לא אופציה) באים חזק לידי ביטוי. ואז אמביד חזר, ופילי רצה 0-10 בחזרה שוב בלי שיקלע נקודה, אבל הוא השפיע על זה לא מעט לדעתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:43 am 
Hall of Famer

סימונס ברבע נהדר, באטלר שומר כמו מתאבד שיעי. 21-29 לפילי בסוף הרבע. קאווי עם כמה מהלכים מרהיבים אבל קשה לו כשבאטלר עליו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:52 am 
מנהל פורום

40:23 יילך למשחק 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:57 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
40:23 יילך למשחק 7

כבר נהיה 23-42 לפילי, אבל אז אמביד שעדיין גרוע בהתקפה ירד לנוח-והופה ריצת 0-12 של הראפס. מדהים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:58 am 
Sophomore

קוואי אולי השחקן הטוב בליגה? בעיני זה בינו לבין דוראנט. הבעיה היא שאין לו קבוצה מסביבו.

לא רק שאמביד ירד, גם באטלר. אין בעל בית על המגרש כסימונס והאריס היחידים שנמצאים עליו מהחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Gilsh, יואי ו 94 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: