סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: באקס - סלטיקס
הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 8:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני פעם תהיתי ביני לבין עצמי מה היה קורה איינג׳ היה מחליט לעשות טאנקינג במשך שנתיים-שלוש, במקביל לבחירות של הנטס.
זה היה יכול להיות אוסף מטורף של שחקנים ונכסים וסיכוי גבוה יותר באופן משמעותי ליצירת קבוצת על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 9:24 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ATT אתה בטוח מטריל פה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 12:08 pm 
Hall of Famer

מה הסטטיסטיקה על חזרה מפיגור 3-1 נגד הביתיות?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 12:20 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
ATT אתה בטוח מטריל פה :)

חלילה :)
אני באמת חושב שהתקרה שלהם הייתה גבוהה בהרבה אילו היו הולכים בדרך הזו,
אבל זה מהלך שקשה למכור כלפי חוץ ומה שהם עשו היה ממש אחלה
והיו לו (או יש לו) סיכוי לא מבוטל להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 2:26 pm 
מנהל פורום

הם כן עשו טנקינג, זה כל הקטע. פשוט שסטיבנס לקח אותם לפלייאוף בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 3:45 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
קונאטון מרשים. אתלטי לפחות כמו הייוורד לפני שנתיים

לפחות מבחינת הקפיצה כנראה הרבה יותר, מדדו לו "44 שזה אחד ההכי גבוהים שנמדדו אי פעם בקומביין.
נותן פלייאוף לא רע בכלל בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 3:55 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הם כן עשו טנקינג, זה כל הקטע. פשוט שסטיבנס לקח אותם לפלייאוף בטעות.

טנקינג עם רכישות כמו IT? לא נראה לי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 5:42 pm 
מנהל פורום

IT היה אמור להיות שחקן ספסל בכלל, ואסט כלשהו לטריידים עתידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 8:14 pm 
Junior

מאנו כתב:
לא מבין את הטענות שלך שקי... מה זה משנה אם ה5 הוא שנותן את ההגנה הטובה בפנים או ה4 ומה ההבדל בכלל בין העמדות וכו וכו...

שחקן שנותן הגנה טובה מתוך הצבע זה מאסט בקבוצה מנצחת... 5, 4 או גם יאניס לצורך העניין שאין לי מושג מה הוא...

אז הבנת במדויק את הטענה שלי... אני טוען מה שאתה טוען.
לATT יש סברה שסנטר זו העמדה הכי חשובה הגנתית והוא מרבה לציין שזה סנטר ולאו דווקא אחד הגבוהים. אני טוען שגבוה הגנתי טוב זה חשוב (אגב, לא בטוח שיותר חשוב מסמול/גארד הגנתי טוב) ולא משנה אם הוא סנטר או פורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 9:34 pm 
Hall of Famer

ואגב מסורתית הפאוור פורוורד הוא אכן זה שהוביל את הגנת הקבוצה, בעוד הסנטר היה הכוכב.
ע"ע אוטיס ת'ורפ, צ'רלס אוקלי, קווין וויליס, לארי נאנס האב, אנתוני מייסון, דניס רודמן ועוד רבים וטובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 11:25 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי את המשחק אבל אחרי הדיבורים על יאניס המוגבל וחסר האינטיליגנציה, הבנאדם פשוט קורע את הסלטיקס לגזרים.
ואם אוהדי הסלטיקס תוהים איפה הנפילה העיקרית, זה אצל השחקנים שאף אחד לא מזכיר את שמם - ג'ייסון טייטום וג'יילן בראון. טייטום ובראון נתנו פוסטסיזן מצוין בשנה שעברה, וההנחה הייתה שהתקדמות נוספת של השניים, ביחד עם הכלים הקיימים של אירווינג, הורפורד, הייוורד, סמארט, מוריס, רוזייר וביינס, והסלטיקס על הדרך הבטוחה לדרוס את המזרח.
אז נכון, הורפורד קצת הזדקן, סמארט פצוע, קיירי תנודתי והייוורד לא יחזור להיות מה שהיה אמור להיות. אבל כשטייטום את בראון נכשלו בקפיצת המדרגה המיוחלת, שם הסלטיקס נתקעו.

בצד השני, יאניס מציג את הקייס שלו ל-MVP. הוא הוביל את הבאקס למאזן הטוב בליגה. עלייה לגמר המזרח ע"ח הסלטיקס תגרום להרבה אנשים (כולל אותי) לאכול את הכובע, אחרי שכבר הספידו את הבאקס וחשבו שבודנהולזר מאמן לעונה רגילה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 12:25 am 
Hall of Famer

מישהו טען שיאניס טיפש? שואל ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 3:35 am 
Sophomore

לא ראיתי את המשחק הזה, אבל לתחושתי קיירי אירוינג הוא הבעיה העיקרית של בוסטון. מצד אחד הוא לא שחקן דומיננטי מספיק להשתלט על המשחק ומצד שני הוא דומיננטי מספיק להרוס את המשחק הקבוצתי. זה לא מקרי שכל כך הרבה שחקנים של בוסטון לא מתפקדים השנה. אותה הבעיה היתה קיימת בקליבלנד, כל פעם שלברון יצא הקבוצה התמוטטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 3:46 am 
Hall of Famer

יש בזה לא מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 5:09 pm 
Hall of Famer

יכולהיות

ומצד שני, הלייקרס התמוטטו העונה ללא לברון :)
כך שאולי זה קשור גם אליו ולא רק לאירווינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 5:46 pm 
מנהל פורום

יש שני סטופרים ברכבת של בוסטון בדרך לצמרת
1. קיירי, אם איינג' היה קורא פוסטים בסלניוז בקיץ 17, הוא היה יודע שקיירי לא רק שלא ייקח אותו לשום מקום, הוא אולי אפילי יזיק. קיירי הוא סקורר מרגש, בלי הגזמה. מוכשר, אסטתי, יצירתי. אממה, נעדר הבנת משחק ומנהיגות. הסיידקיק תפור עליו. אם לברון לא היה מגיע לקאבס יכול להיות שהיינו מדברים עליו ועל קם בבוקר באותה נשימה
2. סטיבנס מאמן נפלא, משביח שחקנים ומוציא מהקבוצה יותר מסך חלקיה, אבל הוא לא מאד'ר פאקר, אין לו את הרצחנות שצריך לפעמים בסדרות קשות בפלייאוף, הוא לא יעשה מניפולציות רגשיות ויגרום לשחקן למות בשבילו, הוא יפתח פיתרון אלגנטי כלשהו. מעטים המאמנים שלקחו ככה אליפות. בשליפה? קרלייל וזהו. אני לא סופר את המאמן של מיאמי מסיבות מובנות
בנוסף לשתי הסיבות האלה אני לא סובל את בוסטון ואת האוהדים הג'ינג'ים השיכורים שלה. הקהל הכי מגעיל בליגה אחרי הקהל של פילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 6:01 pm 
Hall of Famer

הקהל של אוקלהומה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 6:18 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
2. סטיבנס מאמן נפלא, משביח שחקנים ומוציא מהקבוצה יותר מסך חלקיה, אבל הוא לא מאד'ר פאקר, אין לו את הרצחנות שצריך לפעמים בסדרות קשות בפלייאוף, הוא לא יעשה מניפולציות רגשיות ויגרום לשחקן למות בשבילו, הוא יפתח פיתרון אלגנטי כלשהו. מעטים המאמנים שלקחו ככה אליפות. בשליפה? קרלייל וזהו. אני לא סופר את המאמן של מיאמי מסיבות מובנות

מוזר ביותר בעיני הקטע הזה...
מה הכוונה שלך ברצחנות, ולמה מאמן צריך אותה?
ממתי שחקנים באן. בי. איי מוכנים למות בשביל המאמן שלהם ועל איזה מניפולציות ופתרונות אלגנטיים אתה מדבר?
אתה יכול לתת דוגמאות אצל מאמן שאתה מחשיב טוב?

שנה שעברה סטיבנס הצעיד את הקבוצה (הפצועה מאוד) עד לגמר המזרח + נתן פייט מטורף בגמר שהסתיים רק ברבע האחרון במשחק 7.
ואת כל זה הוא עשה אחרי שנתן נוקאאוט למאמנים מהצד השני בכל הסדרות (אמנם לא מאמנים מהוללים, אבל בכל זאת...).
בנוסף, המשחק בפילי שהתרגיל שלו בפסק זמן ניצח את ה-משחק באותה סדרה.

הוא הגיע למצב שהוא כל כך מוערך שאפילו ב-GOZ הרימו אותו לדרגת מלך הלילה :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 6:24 pm 
Hall of Famer

אוריאל - אני חולק עליך בשני המקרים.
1. קיירי - גם לקארי יש ימים רעים. גם קארי החטיא דאנק בהתקפה מכריעה. אני גם לא חושב שהוא הוא זה שאמור לסחוב את הקבוצה 100% על הגב שלו. הסלטיקס נבנו עם סגל מאוד מאוזן על הנייר, עם הייוורד, הורפורד, טייטום, בראון, מוריס ורוזייר. קיירי הוא הכוכב, אבל עם צוות מסייע חזק מאוד, על הנייר.
2. סטיבנס - הוא מאמן בסדר. גם בסדרות מול קליבלנד ראינו שלא היה לו פתרון ללברון, כמו שקשה לו עכשיו עם יאניס, כמו שקשה לכל הליגה עם לברון ויאניס ודוראנט וקוואי. אבל לא פחות מיאניס, להפסיד משחק על ג'ורג' היל ופאט קונוטון זה מחדל של הקו האחורי של הסלטיקס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 6:47 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
אוריאל - אני חולק עליך בשני המקרים.
1. קיירי - גם לקארי יש ימים רעים. גם קארי החטיא דאנק בהתקפה מכריעה. אני גם לא חושב שהוא הוא זה שאמור לסחוב את הקבוצה 100% על הגב שלו. הסלטיקס נבנו עם סגל מאוד מאוזן על הנייר, עם הייוורד, הורפורד, טייטום, בראון, מוריס ורוזייר. קיירי הוא הכוכב, אבל עם צוות מסייע חזק מאוד, על הנייר.
2. סטיבנס - הוא מאמן בסדר. גם בסדרות מול קליבלנד ראינו שלא היה לו פתרון ללברון, כמו שקשה לו עכשיו עם יאניס, כמו שקשה לכל הליגה עם לברון ויאניס ודוראנט וקוואי. אבל לא פחות מיאניס, להפסיד משחק על ג'ורג' היל ופאט קונוטון זה מחדל של הקו האחורי של הסלטיקס.

עודד ל כתב:
שנה שעברה סטיבנס הצעיד את הקבוצה (הפצועה מאוד) עד לגמר המזרח + נתן פייט מטורף בגמר שהסתיים רק ברבע האחרון במשחק 7.
ואת כל זה הוא עשה אחרי שנתן נוקאאוט למאמנים מהצד השני בכל הסדרות (אמנם לא מאמנים מהוללים, אבל בכל זאת...).
בנוסף, המשחק בפילי שהתרגיל שלו בפסק זמן ניצח את ה-משחק באותה סדרה

1. ההבדל הוא שסטפ כבר הוכיח שהוא יכול להוביל קבוצה. פעמיים MVP ואליפות עוד לפני דוראנט (פלוס עוד עונה שרק בנס הוא הפסיד את האליפות לגדול הדור) הוכיחו שסטפ קורץ מהחומר של הגדולים. קיירי אף פעם לא הוכיח שהוא יכול להוביל קבוצה וכנראה שההפך הוא הנכון, כל פעם כשלברון ירד לספסל וקיירי הוביל את הקבוצה הם נראו מזעזע. מסכים עם הסיפא של הסעיף, קיירי הוא הכוכב שם, רק שלטעמי הוא לא טוב במשבצת הזאת.
2. הנקודה שבגללה גם אני מאוכזב מסטיבנס (שנראה עד העונה כמו הביאה הבאה של פופ) שעל אף שנוספו לו לסגל שחקן שהוא כביכול כוכב (קיירי) ועוד שחקן שאמור להיות שחקן משלים טוב (היוורד) הקבוצה נראית פחות טוב מאשר בעונה שעברה. בראון וטייטום פחות מוצאים את עצמם העונה בצורה יציבה, רוז'יר נראה כמו מחליף סביר מינוס (בניגוד לפותח סביר בעונה שעברה) והקבוצה עצמה לא נראית טוב במיוחד... הוא מאמן טוב, לא חושב שמישהו יחלוק על זה. הוא פשוט לא מאמן עד כדי כך טוב כמו שרובנו (ואני בינהם) הערכנו בתום הפלייאוף אשתקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 7:01 pm 
מנהל פורום

מאד'ר פאקר זה ג'קסון שמסכסך בין קובי לשאקיל ומרוויח שני שחקנים אש, סתם דוגמא לחשיבה לא קונבנציונלית, טיירון לו, שחוץ מהעובדה שעמד לרשותו השחקן הטוב בעולם הכין הגנה ששיתקה את הקלעים של הווריורסוחימם את השחקנים לשחק בושידו כי ידע שככה יהיה פחות כדורסל. סטיבנס משיג באופן קבוע לא מצליח להיות יותר טוב בפלייאוף מאשר בליגה הסדירה, באופן קבוע. לכל היותר הוא מגיע למה שהגיע בליגה הסדירה. אפשר להסביר את זה בכל עונה מחדש, אבל בסך הכל בכל העונות, זה כבר די ברור שהוא לא מאמן שמתעלה בפלייאוף. תפרידו בין הדיון האם הוא מאמן טוב, אפילו טוב מאוד (כן, אני מסכים, הוא טוב מאוד) לבין מאמן שמתעלה בפלייאוף. ריברס התעלה העונה בפלייאוף, סטיבנס בנתיים לא.

קיירי, באופן קונסיסטנטי אוטיסט להתפתחות ולקצב של המשחק והסידרה, הוא טוב ופחות טוב באופן אקראי, זורם עם הכישרון שלו למעלה ולמטה. שחקן כזה אסור שיהיה השחקן המוביל שלך בקבוצה. הוא צריך להיות בצוות המסייע, בשום אופן לא להוביל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 7:40 pm 
Freshman

לא חושב שטיירון לו אפילו מתקרב לרמה של סטיבנס.
מעולם לא שמעתי מישהו טוען שטיירון לו עשה את ההבדל וניצח לקאבס את הסדרה ב-2016.

ומה זאת אומרת שסטיבנס לא משיג יותר מאשר בעונה הרגילה?
אז אם הוא היה מסיים במקום 4 בשנה שעברה ומגיע לאותם הישגים בפלייאוף, היית טוען אחרת? זאת אשמתו שהוא מצליח בעונה הסדירה (הרבה מעל לציפיות בתחילתן, כן)?
ואיך שני נצחונות בפלייאוף נחשבים הצלחה בעיניך?

סטיבנס מאמן מעולה שכמו כל המאמנים בסופו של דבר תלויים בשחקנים שלהם, ולפעמים מצליחים להשפיע יותר ולפעמים פחות.
בסך הכל הוא מאמן טוב מרוב מוחלט המאמנים בליגה.
שקי, אני מסכים שהעונה האחרונה מורידה מהמניות שלו, אבל יש לנו נטייה לשפוט לפי המשחק האחרון (מתקשר לדיונים על ליליארד, או על לברון) ונראה לי שלא בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 8:05 pm 
Hall of Famer

אין לסטיבנס שום הצלחה בפלייאוף עד כה.
אם כבר הפוך. אם רונדו לא נפצע ב2017, הבולס החלשים היו עוברים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 8:07 pm 
Junior

עודד ל כתב:
שקי, אני מסכים שהעונה האחרונה מורידה מהמניות שלו, אבל יש לנו נטייה לשפוט לפי המשחק האחרון (מתקשר לדיונים על ליליארד, או על לברון) ונראה לי שלא בצדק.

אני מסכים שיש פה השפעה של המשחקים האחרונים אבל בוא צריך לזכור מה המדגם של סטיבנס שיש לנו.
סטיבנס מאמן את בוסטון 6 עונות, ב5 העונות הקודמות הוא תמיד הגיע עם קבוצה בינונית יחסית להישגים יפים (גם בעונה הסדירה וגם בפוסט סיזן), העונה הוא לראשונה עם סגל ששווה גמר ליגה ולא נראה שהוא יגיע לשם (או אפילו לגמר המזרח).
הסתכלתי בחטף על הימורי קדם העונה ורוב (די בולט) של האנשים פה הימרו על בוסטון לגמר הליגה, כמעט כולם (אולי כולם?) הימרו עליהם לגמר המזרח במינימום.

אז יכול להיות שחלק מההימור של האנשים פה היה על סמך מה שסטיבנס הציג בפלייאוף שעבר ואיך שהשחקנים הצעירים נראו תחתיו אבל בשורה התחתונה הוא לא עונה על הציפיות (חלק מזה מן הסתם זה שמילווקי טובים בהרבה מהמצופה).

אני אסכם את זה בשאלה שמתאימה לך - לטעמך מאמן שמצליח בהפועל ירושלים יצליח גם בהכרח גם במכבי? :lol: (מכבי של לפני 10 שנים, במכבי הנוכחית גם פופ לא יצליח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 10:09 pm 
Freshman

sheky כתב:
עודד ל כתב:

אני מסכים שיש פה השפעה של המשחקים האחרונים אבל בוא צריך לזכור מה המדגם של סטיבנס שיש לנו.
סטיבנס מאמן את בוסטון 6 עונות, ב5 העונות הקודמות הוא תמיד הגיע עם קבוצה בינונית יחסית להישגים יפים (גם בעונה הסדירה וגם בפוסט סיזן), העונה הוא לראשונה עם סגל ששווה גמר ליגה ולא נראה שהוא יגיע לשם (או אפילו לגמר המזרח).
הסתכלתי בחטף על הימורי קדם העונה ורוב (די בולט) של האנשים פה הימרו על בוסטון לגמר הליגה, כמעט כולם (אולי כולם?) הימרו עליהם לגמר המזרח במינימום.

אז יכול להיות שחלק מההימור של האנשים פה היה על סמך מה שסטיבנס הציג בפלייאוף שעבר ואיך שהשחקנים הצעירים נראו תחתיו אבל בשורה התחתונה הוא לא עונה על הציפיות (חלק מזה מן הסתם זה שמילווקי טובים בהרבה מהמצופה).

אני אסכם את זה בשאלה שמתאימה לך - לטעמך מאמן שמצליח בהפועל ירושלים יצליח גם בהכרח גם במכבי? :lol: (מכבי של לפני 10 שנים, במכבי הנוכחית גם פופ לא יצליח)

לא, אבל זו לא הקבלה נכונה בעיני.

למאמן יש השפעה די מוגבלת באן. בי. איי.
חוץ מפופוביץ׳ וסטיב קר, לאיזה מאמן לא היו עליות וירידות חדות בהישגים בין שנה לשנה?
לקווין סניידר לא הייתה עונה חלשה? ולמאמן העונה שעברה קייסי איך הלך בדטרויט? ומה לגבי התקופה של דאנטוני בניקס? ולדוק ריברס מאז האליפות ההיא ועד העונה הנוכחית? ובודנהולצר ב-3 השנים שלפני הנוכחית? ואיך הולך לקרלייל בדאלאס בזמן האחרון?
הטענה שלי היא שצריך למדוד מאמן לאורך זמן (אלא אם הוא ממש גרוע, ואז מאבד את משרתו די מהר), וכשמסתכלים על סטיבנס בתקופה שלו בסלטיקס אפשר לראות יותר הצלחות מכשלונות. ואפשר גם לראות את ההשפעה שלו על הקבוצה והיכולת לקדם המון שחקנים בתוך השיטה (ולראייה המון שחקנים שכשיצאו מהסלטיקס היו נראים הרבה פחות טוב).
השנה הזאת היא השנה הראשונה שבה הוא לא עמד בציפיות וכל מה שתיארתי במשפט הקודם לא קרה (וזה עדיין לא גמור, אגב...) ואני האחרון שייטען שהסלטיקס הצליחו השנה, אבל זה נראה לי מוגזם לקפוץ למסקנות חותכות לכיוון השלילי לגביו על בסיס עונה אחת מאכזבת.

ואגב, גם לברון לא עמד בציפיות במשך כמה וכמה עונות לפני האליפות הראשונה. גם למייקל לקח כמה שנים. גם אותם חתכת אחרי פלייאוף אחד חלש?
והסיבה היחידה שמזכיר אותם זה כי הם מאוד דומיננטיים וכולם זוכרים טוב את הסיפור שלהם, לא כי אני חושב שסטיבנס הוא המייקל ג׳ורדן של המאמנים (אם כי, הלוואי ואתבדה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, סאבוניס ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: