סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: באקס - סלטיקס
הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 11:07 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עודד ל כתב:
למאמן יש השפעה די מוגבלת באן. בי. איי.
חוץ מפופוביץ׳ וסטיב קר, לאיזה מאמן לא היו עליות וירידות חדות בהישגים בין שנה לשנה?
לקווין סניידר לא הייתה עונה חלשה? ולמאמן העונה שעברה קייסי איך הלך בדטרויט? ומה לגבי התקופה של דאנטוני בניקס? ולדוק ריברס מאז האליפות ההיא ועד העונה הנוכחית? ובודנהולצר ב-3 השנים שלפני הנוכחית? ואיך הולך לקרלייל בדאלאס בזמן האחרון?
הטענה שלי היא שצריך למדוד מאמן לאורך זמן (אלא אם הוא ממש גרוע, ואז מאבד את משרתו די מהר), וכשמסתכלים על סטיבנס בתקופה שלו בסלטיקס אפשר לראות יותר הצלחות מכשלונות. ואפשר גם לראות את ההשפעה שלו על הקבוצה והיכולת לקדם המון שחקנים בתוך השיטה (ולראייה המון שחקנים שכשיצאו מהסלטיקס היו נראים הרבה פחות טוב).
השנה הזאת היא השנה הראשונה שבה הוא לא עמד בציפיות וכל מה שתיארתי במשפט הקודם לא קרה (וזה עדיין לא גמור, אגב...) ואני האחרון שייטען שהסלטיקס הצליחו השנה, אבל זה נראה לי מוגזם לקפוץ למסקנות חותכות לכיוון השלילי לגביו על בסיס עונה אחת מאכזבת.

אין לי ויכוח עם אף טענה שלך פה... המחשבה הייתה שסטיבנס הוא הרבה יותר ה"יורש" של פופ מאשר של ריברס.
גם אף אחד לא טוען שהוא לא מאמן טוב מאוד, פשוט לא בטוחים כבר שהוא מצוין כמו שחשבנו.

סטיבנס הוכיח שהוא יכול לקחת קבוצות בינוניות לשלבים הגבוהים ולהוציא מהם יותר, זו תכונה חשובה וטובה. סטיבנס לא הוכיח שהוא יכול לקחת קבוצה טובה מעבר לציפיות (או אפילו לציפיות), זה לא אומר שהוא לא יכול ולא יעשה, אלא זה רק אומר שהוא עוד לא הוכיח.

עודד ל כתב:
ואגב, גם לברון לא עמד בציפיות במשך כמה וכמה עונות לפני האליפות הראשונה. גם למייקל לקח כמה שנים. גם אותם חתכת אחרי פלייאוף אחד חלש?

כשמייקל לא עמד בציפיות הייתי בן 7 ומטה ככה שלא ממש כעסתי עליו :)
כשלברון הפסיד לדאלאס לא פירקו אותו? שהוא הפסיד לאורנלדו בגמר המזרח לא אמרו שהוא לוזר? ברור שאמרו והוא הוכיח אחרת. אני לא חשבתי ככה כי אני גרופי של לברון :D
אף אחד לא קובר את סטיבנס וגם אף אחד לא אומר שהוא גרוע או אפילו בינוני. הטענה שלי (ואני מניח של אחרים) היא שיכול להיות שהוא לא עד כדי כך טוב כמו שחשבנו לפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 2:20 am 
Freshman

אני חושב שלמאמן באן. בי. איי. יש כמה תכונות קריטיות להצלחתו:
1. היכולת להתאים שיטה לסגל (לנצל חוזקות, להעלים חסרונות).
2. ניהול משחק
3. באופן כללי להסתדר טוב עם סגל השחקנים.

בשלושת הנקודות האלה, סטיבנס הוא הרבה מעל הממוצע.
לי אין ספק שהוא מתחת לגדולים ביותר בשלב זה, ואני לא מבין את מי שחשב שהוא כזה באיזה שהוא שלב (חוץ מהלצות באינטרנט כאמור). גם אחרי אליפות אחת או שתיים לא הייתי שם אותו בסקאלה של פופוביץ/ג׳קסון/ריילי/אאורבך. אפילו על סטיב קר אין כזה דיבור.

היתרון של מאמן על שחקן היא שהקריירה שלו יותר ארוכה ולא מושפעת מגיל (כמו שינויים באתלטיות או במהירות).
ולכן מאמן יכול ללמוד מניסיון העבר ולהשתפר ואולי יום יבוא וסטיבנס יהיה שם , אבל בגלל שצריך כל כך הרבה קילומטרים להגיע לשם, אין שום סיבה להסתכל על טווח קצר כמו שנה אחת לא טובה.

בנוסף לזה שצריך גם המון מזל ושחקנים טובים בשביל להצליח.
אני לא בטוח שלסטיבנס יש כשרונות בסגל ששווים לשחקנים ששיחקו אצל מאמנים אחרים (מבלי לגרוע מהצלחתם של המאמנים האלה, כי גם כשכבר יש כישרון בסגל צריך לדעת לנצל אותו).

בשורה התחתונה, אמנם אני לא חושב שהמניה של סטיבנס עלתה בשנה האחרונה, אבל היא גם לא ירדה משמעותית בעיני. הרבה דברים שמחוץ לשליטתו (או בשליטה מוגבלת שלו) פגעו הרבה יותר בסלטיקס העונה (הפציעה של הייוורד, המנהיגות המפוקפקת של קיירי, חוסר ההתבגרות של טייטום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 3:11 am 
Hall of Famer

סליחה, אבל המקום של קיירי הוא בוודאי בעיה של סטיבנס, ויותר ממעט באשמתו. וגם בחוסר ההתבגרות של טייטום אפשר לתת לסטיבנס מניות לא מעטות. כאמור, שני הדברים האלה הם לא רק באשמתו, אבל בהחלט גם.
הבעיה העיקרית של בוסטון לאורך כל השנה, היתה בעיה קלאסית של מאמן- חוסר היררכיה. כך למשל, אם אתה שואל למה טייטום דרך במקום? אחת התשובות היא הייוורד. במקום לתת להייוורד, טייטום ובראון מקום שווה פחות או יותר בסגל, סטיבנס היה צריך להבין שהייוורד הוא לא מה שהיה, ולשחקן בעיקר על השניים הראשונים, העתיד של המועדון.
אם כבר, מה שבוסטון צריכה היה להיגמל מכך שג'יילן בראון הוא גם 2 (כי הוא בעיקר 3, כמו טייטום - כלומר, עדיף להם לשחק ליד שני גארדים). ושלישיית הפורוורדים היתה צריכה להיות באופן ברור בהיררכיה, השניים האלה ומרקוס מוריס לפני כולם.

אלו לא חוכמות בדיעבד, אלו דברים שאנשים התריעו עליהם לאורך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 3:32 am 
Hall of Famer

אז פתיחה חזקה של מילווקי קוזזה עקב מנוחה רבה ליאניס
צמוד בסיום הרבע הראשון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 5:00 am 
Sophomore

בוסטון בדרך לבדק בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 6:47 am 
Hall of Famer

קשה לנצח עם 31% מהשדה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 7:07 am 
מנהל פורום

עונה רעה מאוד לבוסטון
נכנעו בלי מאבק, לא הביאו כלום למשחק 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 8:29 am 
Hall of Famer

מה שמצחיק זה שאחרי הטרייד הכי חד צדדי בהיסטוריה, הנטס בעונה הבאה יכולים להיות טובים יותר מבוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 8:38 am 
Sophomore

יש גבול כמה אתה יכול לגמגם בעונה הסדירה, ויכול להצליח בפלייאוף, אם אין לך בקבוצה לברון ג'יימס. אני הימרתי שהם יעופו מול אינדי. הם ניצחו בסוויפ, אבל המשחקים היו די צמודים.

מדברים פה שקיירי פגע בכימיה הקבוצתית, אבל סטיבנס הצליח עם איזיאה בזמנו. אני חושב שהרמה של המזרח עלתה מאוד. ומה שהספיק לכמעט העפלה לגמר הליגה, היום מספיק בקושי לסיבוב ראשון.

ייתכן שנדב צדק, ובוסטון הייתה צריכה לעשות טרייד הורפורד ונכסים על דיוויס. על טייטום ובראון לא הייתי מוותר בשום מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 8:40 am 
Sophomore

satriani כתב:
מה שמצחיק זה שאחרי הטרייד הכי חד צדדי בהיסטוריה, הנטס בעונה הבאה יכולים להיות טובים יותר מבוסטון

כשנותנים לך רכז אולסטאר תמורת נזיד עדשים, אתה עושה קיצורי דרך.
(נכון הוא לא היה אולסטאר בזמנו, אבל כבר אז אפשר הוא היה רכז טוב, עם כל הבעיות החברתיות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 9:53 am 
Freshman

נורטון כתב:
סליחה, אבל המקום של קיירי הוא בוודאי בעיה של סטיבנס, ויותר ממעט באשמתו. וגם בחוסר ההתבגרות של טייטום אפשר לתת לסטיבנס מניות לא מעטות. כאמור, שני הדברים האלה הם לא רק באשמתו, אבל בהחלט גם.
הבעיה העיקרית של בוסטון לאורך כל השנה, היתה בעיה קלאסית של מאמן- חוסר היררכיה. כך למשל, אם אתה שואל למה טייטום דרך במקום? אחת התשובות היא הייוורד. במקום לתת להייוורד, טייטום ובראון מקום שווה פחות או יותר בסגל, סטיבנס היה צריך להבין שהייוורד הוא לא מה שהיה, ולשחקן בעיקר על השניים הראשונים, העתיד של המועדון.
אם כבר, מה שבוסטון צריכה היה להיגמל מכך שג'יילן בראון הוא גם 2 (כי הוא בעיקר 3, כמו טייטום - כלומר, עדיף להם לשחק ליד שני גארדים). ושלישיית הפורוורדים היתה צריכה להיות באופן ברור בהיררכיה, השניים האלה ומרקוס מוריס לפני כולם.

אלו לא חוכמות בדיעבד, אלו דברים שאנשים התריעו עליהם לאורך העונה.

אני מסכים שהייתה בעיית היררכיה, ואני חושב שסטיבנס ניסה להתמודד איתה פחות או יותר בצורה שאותה כתבת.
טייטום היה באופן ברור האופציה השניה אחרי קיירי. קיבל כזאת הזדמנות ומקום גבוה בהיררכיה שאפילו ברוב העונה גם בראון וגם הייורד ירדו לספסל. מה אפשר לעשות יותר מזה? לשלוח את הייורד לדי-ליג? אגב, גם לבראון הייתה עונה חלשה מהמצופה (למרות שהתרומם בפלייאוף).

אני חושב שקרה צירוף מוזר של קבוצה צעירה שהצליחה מאוד בפוסט סיזן בלי הכוכבים הגדולים, ואז כשחזרו ה"ילדים הגדולים" נוצרו המון בעיות. לא מצליח לחשוב על סיטואציה דומה, בטח שלא על אחת שבא המאמן הצליח לאחד את הקבוצה ולבנות היררכיה.

הייתה כתבה בסוף העונה שעברה שהצ׳אנס הכי טוב לאליפות היה בעונה שעברה ושהם פיספסו אותו. בזמנו, זה היה נראה לי שגוי, אבל עכשיו אני רואה מידה מסויימת של צדק. המזרח מאוד התחזק, ולבוסטון היה העונה הרכב מאוד שטוח.

יאללה, שנה הבאה חוזרים ובגדול אינשאללה!
עכשיו אפשר ליהנות מהפלייאוף בלי סנטימנטים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 12:20 pm 
Senior

אז אחרי פתיחה ממש סוערת בוסטון פשוט דעכו לאיטם בסדרה הזו ונתנו הופעה מאוד מאכזבת.
לא מצליח להבין איך קבוצה עם כמות כשרון באמת לא קטנה, עם מאמן טוב שכבר הראתה רמת תיאום הגנתית נהדרת נראית ככה בשאר הסדרה.

מצד שני, אני מוריד את הכובע ואפילו נותן בו כמה ביסים לכבוד מילווקי - בעייתי סקפטי לגביהם בפלייאוף, חשבתי שהם בדרך להפסיד את זה בקלות, אבל הם בינתיים משייטים בהנאה בצורה מרשימה.
יאניס כן נראה קצת עציר בסדרה הזו, אבל המערכת סביבו פשוט תיקתקה עם רווח אדיר והמון המון שלשות. יהיה גמר מזרח מעניין, גם אם כנראה לא תצא ממנו האלופה.

וכבוד לדטרויט, שעל פי כללי הטרנזיטיביות המאוד קבילים בספורט, היו שווים הפסד 4-3 לבוסטון. שזו אחלה הופעת פלייאוף ביחס לציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 12:23 pm 
Senior

stavs כתב:
כרגע אני באופן אישי קצת סקפטי אפילו לגבי אם נזכה לראות משחק 6 בסדרה הזו, אבל זה כי אני מגזים ובפועל עדיין מאוד מוקדם.

אמרתי לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 2:12 pm 
Sophomore

אני הימרתי 4-1 לבאקס. קצת נחת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 2:44 pm 
Hall of Famer

עודד ל כתב:
הייתה כתבה בסוף העונה שעברה שהצ׳אנס הכי טוב לאליפות היה בעונה שעברה ושהם פיספסו אותו. בזמנו, זה היה נראה לי שגוי, אבל עכשיו אני רואה מידה מסויימת של צדק. המזרח מאוד התחזק, ולבוסטון היה העונה הרכב מאוד שטוח.

צ'אנס לאליפות אשתקד?
כמה סיכוי אתה חושב היה לבוסטון (שבאמת שיחקה מעל ומעבר) בסדרה מול גולדן סטייט (או אפילו נניח מול יוסטון בתרחיש אופטימי)?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 3:59 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אז אחרי פתיחה ממש סוערת בוסטון פשוט דעכו לאיטם בסדרה הזו ונתנו הופעה מאוד מאכזבת.
לא מצליח להבין איך קבוצה עם כמות כשרון באמת לא קטנה, עם מאמן טוב שכבר הראתה רמת תיאום הגנתית נהדרת נראית ככה בשאר הסדרה.

מצד שני, אני מוריד את הכובע ואפילו נותן בו כמה ביסים לכבוד מילווקי - בעייתי סקפטי לגביהם בפלייאוף, חשבתי שהם בדרך להפסיד את זה בקלות, אבל הם בינתיים משייטים בהנאה בצורה מרשימה.
יאניס כן נראה קצת עציר בסדרה הזו, אבל המערכת סביבו פשוט תיקתקה עם רווח אדיר והמון המון שלשות. יהיה גמר מזרח מעניין, גם אם כנראה לא תצא ממנו האלופה.

וכבוד לדטרויט, שעל פי כללי הטרנזיטיביות המאוד קבילים בספורט, היו שווים הפסד 4-3 לבוסטון. שזו אחלה הופעת פלייאוף ביחס לציפיות.

השאלה האם היא מפוצצת בכישרון. יש כשרון השאלה כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 4:08 pm 
Sophomore

נורטון כתב:

עם הייוורד הוא היה צריך עזרה מאיינג'. לגיטימי שהמאמן שלו מהקולג' ירצה להחזיר אותו לעניינים אחרי הפציעה הטראגית שעבר. איינג' היה צריך להתערב ולהבהיר שטובת הקבוצה מעל לכל.
בהדחה המשפילה הזו ולאור הפלייאוף הקודם של הקבוצה קיירי הראה שאולי הוא דוג אבל בטח לא אלפא דוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 4:09 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם זו בעיה (כי לכאורה הבעיה של בוסטון כעת היא רוטציה רחבה מדי...) אבל הקיץ מסיימים חוזה כמה שחקנים מועילים עם חוזה נמוך: מרכוס מוריס בראשם, וגם רוז'ייר, ואף תייס החביב.
בסופו של דבר יהיה קשה לתמרן כשהיוורד יקבל 32 מיליון בעונה הבאה.
אולי זה הזמן לעשות מהלך גם תוך כדי ניצול 3 או 4 בחירות דראפט שיהיו להם: סקרמנטו (מדורגת 14 בלוטרי), קליפרס (בחירה 20), בחירה שלהם עצמם (22), והבחירה של ממפיס באם לא תהיה אחת משמונה הראשונות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 4:20 pm 
Sophomore

shay כתב:
נורטון כתב:

עם הייוורד הוא היה צריך עזרה מאיינג'. לגיטימי שהמאמן שלו מהקולג' ירצה להחזיר אותו לעניינים אחרי הפציעה הטראגית שעבר. איינג' היה צריך להתערב ולהבהיר שטובת הקבוצה מעל לכל.
בהדחה המשפילה הזו ולאור הפלייאוף הקודם של הקבוצה קיירי הראה שאולי הוא דוג אבל בטח לא אלפא דוג.

כשלקחו את הייוורד, לא ידעו שטייטום יהיה כ"כ טוב. הייוורד שלפני הפציעה הוא לא אותו שחקן שאחריה, וחבל. חוסר מזל. לא טעות מקצועית של ג'יאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 5:21 pm 
Hall of Famer

הת'רד עובר להיות ניתוח על בוסטון שהיא קבוצה מעניינת שניתן לפתוח כמה תרדים שונים עליה.
אפשר לטעון שאם הייוורד לא היה נפצע, הוא היה משחק על חשבון טייטום ופוגע בהתקדמות שלו.
אפשר לומר שטייטום בעצמו לא התקדם השנה ויש שיגידו שהלך אחורה.
אם קיירי עוזב זו היתה השכרה לשנתיים (שזה לא מעט) ובדיעבד אם היום היה להם את סקסטון וקראודר, הם יכלו בכיף לצרף משהו אל שני אלו ולהביא שחקן גדול.
ייתכן שאיינג התאהב בטריידים חג צדדים. לדעתי זו היתה טעות לא ללכת על כל הקופה ולהביא את קוואי. עם קוואי הם בודאות בגמר ונותנים פייט אדיר ללוחמים.

בוסטון בטח מתפללים שהניקס לא זוכים בציון כי אז הסיכוי גדל שקיירי ילך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 5:30 pm 
Hall of Famer

והנה עוד משהו, אפשר לומר מה שרוצים עליו היום, אבל בבוסטון - אייזיאה תומאס היה טוב ומשמעותי ממה שקיירי אי פעם היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 5:38 pm 
Hall of Famer

קיירי עם פלייאוף מזעזע.
21 נק ב 38 אחוז מהשדה ו31 אחוז מהשלוש. ירידה משמעותית מהמספרים שלו בפלייאוף עם הקאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 8:31 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
יש גבול כמה אתה יכול לגמגם בעונה הסדירה, ויכול להצליח בפלייאוף, אם אין לך בקבוצה לברון ג'יימס. אני הימרתי שהם יעופו מול אינדי. הם ניצחו בסוויפ, אבל המשחקים היו די צמודים.

יש גבול כמו הניקס ב99, נניח? הסדרה מול אינדי ובטח שהמשחק הראשון במילווקי לא הכינו אותנו למה שראינו מהסלטיקס בארבעת המשחקים שבאו אח"כ. עיקר הביקורת על קיירי וסטיבנס. הראשון קודם כל לא היה מספיק טוב מקצועית, כדורים שאתה מצפה משחקן שמוביל התקפה של קבוצה בסיבוב שני בפלייאוף שיקלע בקלות-פשוט לא נכנסו. העניין הנוסף שכבר דיברו עליו זה היעדר המנהיגות, שחקן בלי כריזמה ובלי הגנה שלא בא עם רצח בעיניים. סטיבנס היה מקובע מדי, לא שינה סכמות, קרדיט לא הגיוני לגורדון הייוורד הגמור והגנה מאכזבת.

itay2 כתב:
ייתכן שנדב צדק, ובוסטון הייתה צריכה לעשות טרייד הורפורד ונכסים על דיוויס. על טייטום ובראון לא הייתי מוותר בשום מקרה.

הורפורד ונכסים על דיוויס זה היה נו בריינר מבחינתי, אני גם חשבתי שאפשר להעיף את הורפורד תמורת דראמונד. הייתי אולי היחיד שהזכיר כל הזמן שלאל הורפורד יש אחלה מוח כדורסל והוא איש חמוד ושחקן שטוב שיש, אבל הוא בליגה הזאת כבר הרבה שנים ותמיד היה סקורר בינוני וריבאונדר פחות מבינוני ושחקן שיריבות אף פעם לא צריכות להתאמץ במיוחד כדי לעצור. הוא גם לא נעשה צעיר יותר.

בכלל, איינג' קצת קפא על השמרים בקיץ. היו כמה מניות עם ערך גבוה בשוק ביחס למחיר האמיתי והיה צריך לעשות מהלך. חבל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 8:38 pm 
Junior

יכול להיות שהיו צריכים לעשות מהלכים, אבל בטח לא על דייויס (מבחינה חוקית יכלו להביא אותו במהלך העונה אך ורק אם מוסרים את קיירי), ובכל מקרה, הפליקנס ודאי לא היו לוקחים "הורפורד ונכסים" (גם הם יודעים שהורפורד הוא אחלה מוח כדורסל אבל לא שחקן שהיריבות צריכות להקדיש סכמות הגנתיות בשבילו). הוא כן שחקן הגנה נהדר, כנראה אחד הטובים בליגה היום, ואני ממש לא חושב שדראמונד היה יכול לתת להם איזשהו בוסט.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 9:08 pm 
Sophomore

הורפורד בהחלט לא שחקן גדול, אבל אני לא רואה איזה סנטר בוסטון היו יכולים להביא שהיה מהווה שדרוג משמעותי. דראמונד? ריבאונדר הרבה יותר טוב, וזהו. אפילו שחקן התקפה פחות טוב מהורפורד.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, מנחם ו 95 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: