ראי שעל הקיר כתב:
פוקוס, פוקוס, אנשים.
איך ההרודס שהם לא ויטאליס, שלצערי מלא?
איך לאונרדו פלאזה?
משהו שאני לא מכיר אולי?
וואלה נפלתי לך מהשמיים עם הת'רד הזה.
גם אני שנים-שנים-שנים לא הייתי באילת, אבל אז התחתנתי וגיסי עבר לאילת, וקפיצות מדי פעם הפכו לבלתי נמנעות.
בפעמיים האחרונות הייתי בישרוטל ים סוף שנמצא בחוף הדרומי, ואני ממליץ עליו-בעיקר על חדרי הגן (המלון מחולק לאגף רגיל ואגף גן). באופן כללי האיזור של החוף הדרומי הרבה יותר שקט ונחמד מהאיזור הצפוני, שזה הטיילת ורוב המלונות. נכון שכדי לעשות קניות תצטרך לקחת מונית/אוטובוס לנסיעה קצרה, אבל זה שווה את זה. האוכל במלון נהדר (ממליץ לך על חצי פנסיון, המסעדות באילת ברובן לא שוות את הכסף), השירות טוב, יש 2 בריכות נחמדות וחדר כושר מיושן אך קיים. המלון מול חוף אלמוג שהוא נחמד מאד, ומרחק קצר מהמצפה התת-ימי.
מול המלון הנ"ל יש את אורכידאה הריף ששינה לאחרונה שם ל"הרברט סמואל אורכידאה הריף". זה מלון יותר בוטיקי והבנתי שגם הוא מומלץ, אולי אפילו יותר מהים סוף, אבל זה תלוי בהרכב המשפחתי. מכיוון שאני עם ילדות קטנות אז מלון בוטיק פחות מתאים, אם היינו רק זוג-יש מצב שהייתי דוגם אותו, הוא גם לא יקר במיוחד.
ללאונרדו לא הייתי מתקרב. בהרודס הייתי לאחרונה לפני 13 שנה בערך אז לא יכול להעיד. אם אתה בכל זאת רוצה חוף צפוני, לך על ישרוטל אגמים או דן פנורמה (שיש לו את ההקפדה של מלונות דן, אבל יותר משוחרר ופחות פלצני מהדן הרגיל).