סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 159 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 11:05 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Krembo2 כתב:
אדום,
אתה ממשיך לבלבל תשכל על כמה שחולון מתלוננים על שיפוט ובכל זאת אתה מתלונן על זה יותר מאיתנו...
אם כבר מדברים על סטטיסטיקה,
תוכל לראות בקלות שזרקתם 10 שלשות יותר, וזה בנוסף לכמות לא קטנה של ג'אמפרים מחצי מרחק, בעיקר של פלדין ובראון.
מצד שני חולון הלכה הרבה יותר לתוך הצבע.
בוא אני אלמד אותך משהו על כדורסל-
כשהולכים יותר לתוך הצבע, בדרך כלל סוחטים יותר עבירות. מן קטע שכזה.

אני אלמד אותך משהו על אדום88. ברגע שהוא יוצא מאיזור הנוחות של לעשות קופי אנד פייסט לכתבות הוא לרוב מדבר שטויות. כך למשל, במשחק הקודם אצלנו בו הבסנו אותם נשרקו לחובתנו 20 עבירות ולחובתם רק 19, הם הלכו לקו 22 פעמים, אנחנו 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 11:33 am 
Hall of Famer

הקטע עם השופטים במשחקים של חולון זה שבדרך כלל הם מפנקים מאוד את קורי וולדן. כל פעם שהוא נכנס לסל הוא מקבל כמעט אוטומטית שריקה לזכותו. דווקא אתמול השופטים פחות אכלו את הלוקשים שלו, ואפילו סוך סוף שרקו לו פעמיים תוקף (למרות שהיו עוד, למשל הסל הראשון שלו במשחק).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 12:29 pm 
Junior

לאומית, אני לא מדבר שטויות, אני מדבר על ממוצע עונתי

אז במשחק אחד בהיכל הטוטו קיבלנו אותם שריקות כמוכם .
אבל הדגשתי כי לא דיברתי על משחק אחד אלא על ממוצע עונתי שהוא עובדה מוגמרת.

ואם אתה טוען שאני משקר אתה מוזמן לשלוף מחשבון ולגשת לאתר המנהלת. כל הנתונים שקופים. תעמיד אותי על טעותי.

קרמבו: גם לך אני מדגיש כי המספרים הללו הם ממוצע עונתי. תרצו או לא, זו עובדה. הנתונים שקופים ואני לא מתחבא מאחורי שום כתב ספורט כזה או אחר שעשה על כך כתבת צבע.
אני חישבתי.
וזו כאמור איננה הפעם הראשונה שאני משתף את זה פה.

הנתונים שכתבתי משוכללים בחישוב משחקי כל קבוצות הליגה בהיכל הטוטו, ולא ספציפית כאשר הפועל ירושלים מגיעה להיכל הטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 12:48 pm 
Sophomore

הפועל תסיים מקום 8 ותעוף בסוויפ נגד מכבי.
לא יאומן כמה שטויות אנשים רושמים בשביל לא לנחאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 1:20 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:

קרמבו: גם לך אני מדגיש כי המספרים הללו הם ממוצע עונתי. תרצו או לא, זו עובדה. הנתונים שקופים ואני לא מתחבא מאחורי שום כתב ספורט כזה או אחר שעשה על כך כתבת צבע.

להביא נתונים זה יפה, אבל הדרך שלך להציג אותם היא מאוד מגמתית והמסקנות שלך מהן די מוטעות. אני מקווה שאתה לא אנליסט...
אתה בוחר להציג כ"עובדה" (לפחות ככה משתמע מההודעות שלך) שהסיבה לכך שחולון סוחטת יותר עבירות בבית היא עזרה מכוונת מהשופטים,
שזה כמובן שטויות ויכולים להיות לכך עוד המון סיבות אחרות.
לצערי הליגה הישראלית בניגוד לNBA לא משופעת ביותר מדי מאגרי סטטיסטיקות מתקדמות כמו התפלגות זריקות (או שיש ואני לא מכיר) אז אין איך להוכיח את זה,
אז אתה יכול להמשיך לקונן כמה שתרצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 2:20 pm 
Junior

נאלץ להסכים עם אוהדי חולון, תפסיקו לבלבל את המוח, חולון לא מנצחת או מפסידה בגלל שופטים, לא בבית ולא בחוץ. כרגע עקב החוסרים של חולון הפועל פשוט קבוצה טובה יותר ועמוקה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 6:07 pm 
Junior

אני לא טענתי שחולון מנצחת או מפסידה בגלל שופטים. ציינתי עובדה כי אני נהנה להתבונן בסטטיסטיקות (כמעט כמו שאני נהנה להעתיק כתבות, אבל זה תמיד יישאר אצלי במקום הראשון).

פשוט התחביב האהוב של אוהדי חולון הוא להתלונן שהשופטים בליגה שונאים את הקבוצה הסגולה. כמובן שעל המקהלה מנצח המסית הראשי, איתן לנציאנו, שכבר התבטא בחריפות יתרה נגד דודי רומנו בזמנו, ואף דרש שיפסיקו לשבץ אותו במשחקים נגדם (מה שלא הפריע לרומנו לנצח עבור חולון משחק בהיכל הקונכיה בבאר שבע אחרי שלא שרק לעבירה לחובתם. מחזור 4 העונה.). ובל לא נשכח את המופע המהמם שלו במגרש פתוח לאחר גביע המדינה האחרון.

אז אני בסך הכל מביא את הדברים על דיוקם. הנתונים שהצגתי מעידים על מגמתיות מסוימת במשחקי הבית של חולון. אני לא אומר שהם מפסידים או מנצחים משחקים בגלל זה. שכל אחד ייקח את הדברים לאן שהוא רוצה. אבל עם העובדות המעלות סימני שאלה אי אפשר להתעמת מכיוון שהן מוצגות לכל אחד שיודע להשתמש במקלדת ועכבר. בממוצע בעת משחק בהיכל הטוטו חולון מקבלת 7 זריקות עונשין בממוצע כל משחק יותר מהיריבה, ו-6 עבירות פחות.

מי שעונה אני מחרטט שיפנה לעצמו מספר דקות של עבודה. אתר המנהלת: http://basket.co.il/
יש הרבה דברים רעים להגיד על המנהלת שלנו. האתר שלהם הוא מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 6:51 pm 
Sophomore

באופן כללי הדרך להילחם בקונספירציות מבוססות קורלציות כאלו, שברובן מתגלות בסופו של דבר כלא נכונות בטווח ארוך או כקשורות לגורם תלוי לגיטימי שמשפיע עליהן (מישהו פה דיבר על חודרים יותר לסל למשל), היא לדרוש ממי שמעלה תיאוריה כזאת להשלים את הטענה שהעלה ולתאר את ה-E2E של הסיפור הזה החל משלב המוטיבציה של אותם השופטים.

עד שמישהו לא יסביר לי למה שופטים שנכנסים לאולם בחולון פתאום רוצים לעזור להם לנצח (ולא קונה את זה שהם מפחדים מהקהל שלהם) אז פשוט אפסול כל תיאוריה כזאת. זה יותר בטוח ככה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 8:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הקבוצות שמקבלות הכי הרבה זריקות עונשין בליגה הן נס ציונה וראשון, שתיהן צמודות בראש ובהפרש על האחרות.
במקרה אלה שתי ערים שכנות בשפלה?
I don't think so!!!
שופטים שפלתיים בני ז...!!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 159 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], rony ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה