אני לא טענתי שחולון מנצחת או מפסידה בגלל שופטים. ציינתי עובדה כי אני נהנה להתבונן בסטטיסטיקות (כמעט כמו שאני נהנה להעתיק כתבות, אבל זה תמיד יישאר אצלי במקום הראשון).
פשוט התחביב האהוב של אוהדי חולון הוא להתלונן שהשופטים בליגה שונאים את הקבוצה הסגולה. כמובן שעל המקהלה מנצח המסית הראשי, איתן לנציאנו, שכבר התבטא בחריפות יתרה נגד דודי רומנו בזמנו, ואף דרש שיפסיקו לשבץ אותו במשחקים נגדם (מה שלא הפריע לרומנו לנצח עבור חולון משחק בהיכל הקונכיה בבאר שבע אחרי שלא שרק לעבירה לחובתם. מחזור 4 העונה.). ובל לא נשכח את המופע המהמם שלו במגרש פתוח לאחר גביע המדינה האחרון.
אז אני בסך הכל מביא את הדברים על דיוקם. הנתונים שהצגתי מעידים על מגמתיות מסוימת במשחקי הבית של חולון. אני לא אומר שהם מפסידים או מנצחים משחקים בגלל זה. שכל אחד ייקח את הדברים לאן שהוא רוצה. אבל עם העובדות המעלות סימני שאלה אי אפשר להתעמת מכיוון שהן מוצגות לכל אחד שיודע להשתמש במקלדת ועכבר.
בממוצע בעת משחק בהיכל הטוטו חולון מקבלת 7 זריקות עונשין בממוצע כל משחק יותר מהיריבה, ו-6 עבירות פחות.
מי שעונה אני מחרטט שיפנה לעצמו מספר דקות של עבודה. אתר המנהלת:
http://basket.co.il/יש הרבה דברים רעים להגיד על המנהלת שלנו. האתר שלהם הוא מצוין.