סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: באקס - סלטיקס
הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 9:08 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
itay2 כתב:
shay כתב:
נורטון כתב:
הבעיה העיקרית של בוסטון לאורך כל השנה, היתה בעיה קלאסית של מאמן- חוסר היררכיה. כך למשל, אם אתה שואל למה טייטום דרך במקום? אחת התשובות היא הייוורד. במקום לתת להייוורד, טייטום ובראון מקום שווה פחות או יותר בסגל, סטיבנס היה צריך להבין שהייוורד הוא לא מה שהיה, ולשחקן בעיקר על השניים הראשונים, העתיד של המועדון.

עם הייוורד הוא היה צריך עזרה מאיינג'. לגיטימי שהמאמן שלו מהקולג' ירצה להחזיר אותו לעניינים אחרי הפציעה הטראגית שעבר. איינג' היה צריך להתערב ולהבהיר שטובת הקבוצה מעל לכל.
בהדחה המשפילה הזו ולאור הפלייאוף הקודם של הקבוצה קיירי הראה שאולי הוא דוג אבל בטח לא אלפא דוג.

כשלקחו את הייוורד, לא ידעו שטייטום יהיה כ"כ טוב. הייוורד שלפני הפציעה הוא לא אותו שחקן שאחריה, וחבל. חוסר מזל. לא טעות מקצועית של ג'יאם.

הייוורד לפני הפציעה שיחק ביוטה שבנתה את ההתקפה שלה לצרכים שלו. בבוסטון, גם בלי הפציעה, זה לא היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2019 9:39 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שלהייוורד היתה בעיה לבוא לידי ביטוי בהתקפה שלא נבנית סביבו, מה גם שהוא היה אמור לקבל מקום מאד מרכזי בהתקפה. הבעיה איתו היא שהפציעה פשוט גמרה לו את האתלטיות, וכשההגנות מתהדקות ומתברר שהוא לא יכול לעבור אף אחד בכדרור-הוא הולך על זריקות מבחוץ וזה לא שהוא סטף. ועם כל כדור שלא נכנס הבטחון יורד, עד לפארסה שראינו במשחקים האחרונים מול מילווקי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 12:02 am 
Hall of Famer

Att כתב:
לגבי מיהן הקבוצות שכן צריכות ללכת לבנייה מחדש, התשובה היא כל אותן קבוצות שיש להן עתיד אומלל.
יש לא מעט קבוצות שנמצאות כעת בבנייה מחדש:
קליבלנד, פיניקס, בולס, אטלנטה, ניו יורק.
אליהן צריכות כנראה להצטרף:
שארלוט, דטרויט, מיאמי, ממפיס והפליקנס.

במקרה או שלא - נקבת ברשימה בת 9 קבוצות שאינן בפלייאוף הנוכחי (מתוך 14 בסך הכל...) בתוספת דטרויט שהגיעה לפלייאוף על הקשקש. להגיד שאלו קבוצות שצריכות ללכת לבנייה מחדש - לא אמירה כה משמעותית לאור זאת.
השאלה המעניינת יותר (והמדוברת מאוד, ובצדק, בפרט כאן בפורום) היא האם קבוצות שהם רמה או שתיים מעל (נניח קבוצות סיבוב ראשון/שני במשך מספר שנים) צריכות בנסיבות מסוימות ללכת לבנייה מחדש חרף מה שיש להן ביד?
זו שאלת 100 מיליון הדולר (לטעמי לפחות)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 1:01 am 
Junior

shmueliki כתב:
Att כתב:
לגבי מיהן הקבוצות שכן צריכות ללכת לבנייה מחדש, התשובה היא כל אותן קבוצות שיש להן עתיד אומלל.
יש לא מעט קבוצות שנמצאות כעת בבנייה מחדש:
קליבלנד, פיניקס, בולס, אטלנטה, ניו יורק.
אליהן צריכות כנראה להצטרף:
שארלוט, דטרויט, מיאמי, ממפיס והפליקנס.

במקרה או שלא - נקבת ברשימה בת 9 קבוצות שאינן בפלייאוף הנוכחי (מתוך 14 בסך הכל...) בתוספת דטרויט שהגיעה לפלייאוף על הקשקש. להגיד שאלו קבוצות שצריכות ללכת לבנייה מחדש - לא אמירה כה משמעותית לאור זאת.
השאלה המעניינת יותר (והמדוברת מאוד, ובצדק, בפרט כאן בפורום) היא האם קבוצות שהם רמה או שתיים מעל (נניח קבוצות סיבוב ראשון/שני במשך מספר שנים) צריכות בנסיבות מסוימות ללכת לבנייה מחדש חרף מה שיש להן ביד?
זו שאלת 100 מיליון הדולר (לטעמי לפחות)

בדיוק.
הרי על פניו, אין באמת שום הבדל בין פורטלנד של הקיץ הקודם והבא, לוושינגטון של השנתיים הקודמות, זו ש-ATT התעקש בדיעבד שהייתה חייבת לפרק את הקבוצה חסרת הסיכוי שבנו שם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 1:40 am 
Hall of Famer

יכולהיות שאני לא זוכר נכון אבל זכור לי שבהקשר של וושינגטון בעיקר דיברתי על כך שהיו צריכים לשלוח את וול בטרייד במקום לתת לו חוזה סופר מקס.

בנוגע לשאלה האם קבוצות סיבוב ראשון/שני צריכות לפרק את מה שיש להן - זה מאוד מאוד תלוי.
הסיפור המרכזי הוא הערכת ה-core של השחקנים שיש לך (וחלוקת משכורות בהתאם).

בתחילת העונה היו כאן דיונים רציניים על ממפיס כקבוצת פלייאוף אפשרית ואני כתבתי שאין מצב, אין להם את הגרעין לכך.
יש להם ווטרנים ואנחנו יודעים בדיוק מה הם שווים ואיפה הם ממוקמים, פחות או יותר, בעמדה שלהם.
עם שני שחקני טופ10, במקרה הממש טוב, אתה לא מגיע לפלייאוף במערב.
גם לא אם תרכוש את ג׳סטין הולידיי.

הגרעין של פורטלנד, לעומת זאת, הוא צעיר מאוד ויש לו אפסייד (בטח לפני שנתיים אבל גם עכשיו).
אנחנו מדברים על שחקן טופ5 + שחקן טופ10 (עם פוטנציאל לטופ25 בליגה) + שחקן טופ10 וכולם צעירים ומתפתחים ובמגמת עלייה.

זו קבוצה שיש לה חלון הזדמנויות של כמה שנים למצוא כשרון נוסף שיכול לדחוף אותה קדימה.
אני לא חושב שהאפסייד הוא אליפות (למרות שאולי עם הברקה בדראפט או ערבוב חוזר של הרוסטר כמו שמוריי עושה) אבל לא כל הקבוצות מכוונות לשם.

במלים אחרות, זו החלטה מורכבת אבל אני לא הייתי יוצא לבנייה מחדש עם הקבוצה הזו.
בגרעין של וושינגטון אני מאמין פחות. אני חושב שסופרמקס לוול, רכז ללא קליעה שנשען בעיקר על האתלטיות שלו, הייתה החלטה גרועה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 8:35 pm 
Hall of Famer

טרי רוזיר במילים די חזקות ומפתיעות בעידן הנוכחי.
מציין שהיה לו קשה לשחק ליד קיירי וגורדון הייוורד בגלל שהם מחזיקים בכדור הרבה (מוזר שהוא מציין את הייוורד שלא נחשב לבול הוגר).
קשה לראות אותו נשאר שם.

https://www.youtube.com/watch?v=EBRYxN4MLPk&t=65s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה