סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 8:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זוכרים את ההוא מתקרית סופו? אז הנה אתמול. הוא לא הורחק, אגב.

https://youtu.be/IsnIwO0VU-o

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:21 am 
מנהל פורום

oren_80 כתב:

איכס. מגעיל, דוחה ומסוכן. חייב לבוא עונש.
אני ממש לא מבין למה בכלל אוהדים יכולים לעמוד במרחק נגיעה מהספסלים.
צריך לשמור שם רצועת ביטחון עם כמה מאבטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:25 am 
Junior

מה עוד צריך לקרות על מנת שיענישו את הקהל האלים הזה פעם אחת ולתמיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:19 am 
Sophomore

Shiver כתב:
oren_80 כתב:

איכס. מגעיל, דוחה ומסוכן. חייב לבוא עונש.
אני ממש לא מבין למה בכלל אוהדים יכולים לעמוד במרחק נגיעה מהספסלים.
צריך לשמור שם רצועת ביטחון עם כמה מאבטחים.

מאבטח יושב שם ממש 20 ס"מ מהאירוע, רואה הכל ואפילו לא טורח לקום מהכסא..
רק כשמתחילים להגיע אנשים לאיזור הוא קם, וגם 2 מאבטחים נוספים שמגיעים לא נראים ממהרים במיוחד או באמת עושים משהו מועיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:23 am 
מנהל פורום

צריך שם שוטרים/יסמניקים לא מאבטחים. שיבצעו מעצר באופן מיידי במצב כזה.
מאבטחים הם בסוף כל מיני יוצאי צבא או מבוגרים שעושים השלמות הכנסה פה ושם. אין להם שום סמכות אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:32 am 
מנהל פורום

oren_80 כתב:

הרחקה? זה בנאדם שצריך להיות במוסד סגור.
מה זה הדבר הזה?? אם אני הייתי אוהד (אמיתי, לא סתם חולה נפש אלים) של הפועל ת"א, אז אני הראשון שהייתי רוצה שירחיקו אדם כזה. שום "עידוד" לא שווה ללהיות בטעות מזוהה יחד עם התנהגות כזו.
ושלא תתחילו אפילו עם ה-"אבל מכבי... ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:35 am 
Senior

ודים כתב:
oren_80 כתב:

הרחקה? זה בנאדם שצריך להיות במוסד סגור.
מה זה הדבר הזה?? אם אני הייתי אוהד (אמיתי, לא סתם חולה נפש אלים) של הפועל ת"א, אז אני הראשון שהייתי רוצה שירחיקו אדם כזה. שום "עידוד" לא שווה ללהיות בטעות מזוהה יחד עם התנהגות כזו.
ושלא תתחילו אפילו עם ה-"אבל מכבי... ".

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:49 am 
מנהל פורום

תגובה רשמית של הפועל ת"א... וסוף סוף תגובה נורמלית שלהם:
ציטוט:
לאחר צפייה בסרטון בו אוהד הקבוצה שישב מאחורי ספסל היריבה חורג מכללי ההתנהגות הראויים והמקובלים מבחינתנו במגרשי הכדורסל, הודענו לו על הרחקתו מאולמנו הביתי.

אנו מגנים את המעשה, ונמשיך לפעול ליצירת אווירה חמה אך ספורטיבית ולבטח כזו שאינה חוצה קווים אדומים. אחרי עונת משחקים שברובה התנהג קהל אוהדי הקבוצה למופת, אנו שוב עדים לתופעות של פגיעה פיזית והשלכת חפצים לשדה המשחק שאינן ולא יהיו מקובלות בשום צורה ואופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:50 am 
Junior

בתור אוהד הפועל, מסכים לגמרי.
ההנהלה אגב הוציאה עכשיו הודעה שהיא מרחיקה את האוהד מהאולם. מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:59 am 
Sophomore

הוקיץ' כתב:

כאילו שכל הבעיה בדרייב אין זה האוהד היחיד הזה. יש שם אוירה של טרור עם אוהדים שמתנהגים כמו טרוריסטים. דיאנדרה קיין הוא אידיוט חמום מוח שהיה צריך להיות מורחק, אבל אפשר לראות היטב בסרטונים שהיריקה שלו היתה אחרי שהוא חטף אינספור יריקות ונזרקו עליו עשרות מקלות. בכל מקום נורמלי זו עילה להפסקת המשחק, או לכל הפחות לפינוי היציע הזה מכל יושביו. לבלגים היה את האומץ להפסיק את המשחק על שכל אוהדי הפועל יצאו מאולם אבל אצלנו מפחדים, ועוד הגדילו לעשות עם הגיבוי שנתנו שופטי המשחק לבושידו שהיה על המגרש בדקות האחרונות של הזמן החוקי, כולל עבירה קשה (לדעתי בלתי ספורטיבית) שבכלל לא נשרקה על ווילבקין במהלך האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 11:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא חושב שזו ב"ס, הוא הלך אגרסיבי אבל לכוון הכדור. אבל כן עבירה ברורה, שהשופטים (שהיו דווקא בהחלט בסדר כמעט כל המשחק) פחדו לשרוק. בלי קשר, וילבקין הופתע והיה צריך לשמור יותר טוב על הכדור.

מה שלא מוריד מהפאניקה של מכבי שהגיעה לרמת בזיון. עזבו את המהלך האחרון. תראו את שני המהלכים לפני זה - האיבוד של וילבקין בכדרור על הקו והמסירה של מייקל רול מדאבל טים על יד החצי. עזבו את שניהם ותסתכלו דווקא על שלושת האחרים - וילבקין ורול לא מקבלים שום חסימה ולא פותחים להם שום קו מסירה. במקרה של רול זה אפילו עוד יותר ברור - שלושת האחרים עומדים בפינה, באותה פינה!! רק היה חסר שהם יתחבקו מרוב פחד.

דווקא בהארכה הם נרגעו, היו עירניים לדאבל טים ופתחו קווי מסירה כמו שצריך. למה הם חיכו עד אז - לא ברור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 11:25 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
הוקיץ' כתב:

כאילו שכל הבעיה בדרייב אין זה האוהד היחיד הזה. יש שם אוירה של טרור עם אוהדים שמתנהגים כמו טרוריסטים. דיאנדרה קיין הוא אידיוט חמום מוח שהיה צריך להיות מורחק, אבל אפשר לראות היטב בסרטונים שהיריקה שלו היתה אחרי שהוא חטף אינספור יריקות ונזרקו עליו עשרות מקלות. בכל מקום נורמלי זו עילה להפסקת המשחק, או לכל הפחות לפינוי היציע הזה מכל יושביו. לבלגים היה את האומץ להפסיק את המשחק על שכל אוהדי הפועל יצאו מאולם אבל אצלנו מפחדים, ועוד הגדילו לעשות עם הגיבוי שנתנו שופטי המשחק לבושידו שהיה על המגרש בדקות האחרונות של הזמן החוקי, כולל עבירה קשה (לדעתי בלתי ספורטיבית) שבכלל לא נשרקה על ווילבקין במהלך האחרון.

אני האחרון שיגן על אנשים שיורקים או זורקים חפצים. אנשים כאלה צריכים לשבת מאחורי סורג ובריח. אממה, הדברים האלה קורים מהצד הצהוב לא מעט פעמים כשאנחנו מגיעים ליד אליהו ואז לא ראיתי פה את הזעקה.
ודיאנדרה קיין הוא לא רק אידיוט חמום מוח, הוא חלאה מתסיסה. בכל דרבי שיצא לי לראות בהשתתפותו הוא התגרה בקהל של הפועל. הוא האחרון שיכול לבכות על משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 11:44 am 
מנהל פורום

נציין גם שהוא היה על סף קטטה גם עם האוהדים בארנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 12:40 pm 
Hall of Famer

מקווה שחמום המוח האלים והטיפש יורחק עד סוף העונה. שירות טוב לענף הכדורסל בכללותו. שירות טוב גם ספציפית למכבי שתוכרח להושיב אותו בצד, וגם אלה שיש להם משום מה פטיש אליו לא יוכלו להימנע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 12:53 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
נציין גם שהוא היה על סף קטטה גם עם האוהדים בארנה

וגם בחולון בשנה שעברה הוא איים לזרוק בקבוק מים על אוהדים והתעמת עם אוהד שישב לצד המגרש תוך כדי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 12:59 pm 
Hall of Famer

היום ראשלצ' נגד חולון והרצליה במשחק עונה מול ירושלים שגריפין ובאאלר על אזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 1:04 pm 
Hall of Famer

מקווה שההרחקה של האוהד המדובר היא לא "עד סוף העונה" או משהו בסגנון. בכלל, הענישה נגד עבריינים מועדים כמוהו (וכמו קיין, מסתבר) צריכה להיות הרבה הרבה יותר חריפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 1:26 pm 
Junior

rony כתב:
מקווה שההרחקה של האוהד המדובר היא לא "עד סוף העונה" או משהו בסגנון. בכלל, הענישה נגד עבריינים מועדים כמוהו (וכמו קיין, מסתבר) צריכה להיות הרבה הרבה יותר חריפה.

מסכים, ולמען האמת זה משהו שלדעתי צריך להיות ברמת המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:08 pm 
Junior

על מה כל הברכות להנהלת האולטראס של הפועל תל אביב והעומד בראשה, מנהיג האולטראס רמי כהן. זו טיפה בים ודחקו אותם לקיר כי הסרטון הזה התפשט כמו אש בשדה קוצים. הרחיקו אותו מהדרייב אין עד לסוף העונה, שנותרו עוד כמות משחקי בית הפחותה ממספר אצבעותיי ביד בודדה.

בשנת 2017 אותו אוהד מפורסם (הכוכב של "הפרשייה מאתמול" והריב עם סופו) הורחק במהלך משחק מול בני הרצליה בשל איומים כלפי צוות השיפוט
אז הפועל ת"א סירבה למסור את שמו, והתחבאו מאחורי הסיסמה הבאה: "אני מנועים מלהעביר את מאגרי המידע שלנו לצד שלישי״.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 96&lang=HE

אז עם כל הכבוד ויש כבוד. זו טיפה בים. והם עשו את זה בלית ברירה. ואם הייתי זבוב על הקיר בשיחה שבה הם קיימו כדי להחליט מה לעשות בסוגייה הזו, אני מניח שההחלטה להרחיקו (עלאק) התקבלה בקול דחוק שלא נאמר מישהו שם הפעיל וטו ואולי אפילו איזה איום להפסיק תזרים כספי כלשהו.

אל תטעו, הקהל הטינופת הזה ימשיך לזהם לנו את הכדורסל. והעבריין יואב אמיר, שכבר שמו נקשר ל-3 פרשיות שונות ולכו תדעו מה עוד google זוכר (לא השקעתי בחיפושים), יחזור כמו גדול למגרשים, וגם לדרייב אין. תזכרו מה אמרתי.

שהפועל ת"א יתבעו אותו ב-100,000 ש"ח למען ייראו וייראו וישללו ממנו מנוי לכל החיים. שידאגו שהוא יתייצב בתחנת משטרה בכל פעם שהם משחקים. ורק אז הם יקבלו את הברכות שלי.

בדיוק כמו שגיא הראל עשה עם מתפרעי הבריגדה אצלנו בארנה. זימון לבית משפט על סך עשרות אלפי שקלים (כרגע חס עליהם, ורק איים שבמקרה של הישנות מקרה לא חוקי, הוא יפעיל את הזימון) + הצבת מצלמות על הגוש המעודד + שכירת כוח התערבות מיוחד המלווה את הקבוצה הן במשחקי הבית והן במשחקי החוץ וערוך לשלוף כל אוהד סורר מהיציע האדום, עשו את שלהם. המתפרעים פשוט חדלו מלהגיע. והוא לא המציא את הגלגל. כל מה שתיארתי בפסקה הזו קורה גם בקבוצות הכדורגל של מכבי ת"א ומכבי חיפה וייתכן שבעוד קבוצות שלא שמעתי עליהם.

סלחו לי אך לא מגיע להנהלה הזו שום ברכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:19 pm 
Hall of Famer

הם עשו את זה לא רק בלית ברירה, אלא גם אחרי שרמי כהן והיועץ המשפטי שלו קבעו נחרצות שזה לא קרה ושמכבי משקרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:22 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הם עשו את זה לא רק בלית ברירה, אלא גם אחרי שרמי כהן והיועץ המשפטי שלו קבעו נחרצות שזה לא קרה ושמכבי משקרת.
כפי שאמרתי, מנהיג האולטראס בהנהלה עשה מה שעשה (ואני אומר שהוא אישית התנגד נחרצות להרחקה, כמו בשאר עשרות הפעמים, אבל זו נטו השערה שלי), אך ורק עקב התפשטות הסרטון ברשתות החברתיות, בפורומים וכן במרבית אתרי הספורט. אפילו האוהדים שלהם לא נשארו אדישים (אני לא מדבר כרגע על הסיפור עם קיין ששמה הוא עשה תנועה כאילו הוא בא לזרוק כדור על הקהל ומה שנאמר בשפת רחוב "הוא התחיל", אלא אך ורק על המקרה שבו ה'אוהד' יואב אמיר סוטר מאחורה לאיש צוות במכבי). ממש במקרה מישהו צילם את זה. מזל שהוא הפעיל את המצלמה כמה שניות לפני הצ'פחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:37 pm 
Junior

אדום, רק שתבין איזה כח יש לכתיבה שלך: אני התחלתי לאהוד את הפועל בתחילת שנות ה-90, ובעיניי הפועל ת״א היא נמסיס לא פחות מתועב ממכבי. ובחיי, שגם בי רמי כהן מעלה בחילה באופן אישי. ועדיין, כשאני קורא את ההודעות שלך הדחף הראשוני שלי הוא לקנות מנייה של הפועל ת״א...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:40 pm 
Hall of Famer

אגב, יש וידאו של התקרית עם קיין? פיספסתי את זה בשידור הישיר, בתקציר זה לא מופיע, ובסרטון שיש ביוטיוב שכביכול מתעד את התקרית לא רואים כלום, רק את הקהל של הפועל מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:48 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אדום, רק שתבין איזה כח יש לכתיבה שלך: אני התחלתי לאהוד את הפועל בתחילת שנות ה-90, ובעיניי הפועל ת״א היא נמסיס לא פחות מתועב ממכבי. ובחיי, שגם בי רמי כהן מעלה בחילה באופן אישי. ועדיין, כשאני קורא את ההודעות שלך הדחף הראשוני שלי הוא לקנות מנייה של הפועל ת״א...
באהבה. ככל שיהיו יותר אנשים שפויים שירכשו מניה, זה יעשה רק טוב למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:51 pm 
Junior

rony כתב:
אגב, יש וידאו של התקרית עם קיין? פיספסתי את זה בשידור הישיר, בתקציר זה לא מופיע, ובסרטון שיש ביוטיוב שכביכול מתעד את התקרית לא רואים כלום, רק את הקהל של הפועל מעודד.

אין פה וידאו אבל יש תיאור מדויק של המקרה: https://sports.walla.co.il/item/3235659

ציטוט:
במהלך הרבע הראשון התעמת דיאנדרה קיין עם כמה מאוהדי הפועל תל אביב שסירבו להחזיר לו כדור שהתגלגל לעברם. לאחר חילופי קללות ביצע שחקן מכבי תל אביב תנועת איום של זריקת כדור, ועל פי טענות אוהדי המארחת גם הוסיף יריקה לעברם. במקביל החלו האוהדים האדומים לזרוק חפצים ולירוק לעבר קיין והשחקנים הצהובים שבאו להוציא אותו מהאזור. לאחר בחינת האירוע מול מסכי הטלוויזיה, החליטו השופטים להרחיק את השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], יואי ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: