סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 76 - רפטורס
הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:03 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוואי זרק המון אבל צריך לומר שהוא היחיד שהעיז לזרוק. חוץ ממנו השאר זרקו רק בסוף שעון או פה ושם באופן אקראי. לא חשבתי שקוואי יצליח לבד להעלות אותם לגמר מזרח אבל כנראה שטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 2:30 pm 
Sophomore

מה שכן, הראפס קבוצה מאוד פיזית. זה לא פשוט להתמודד עם סימונס ואמביד. ליאניס מצפים חיים קשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 4:55 pm 
Sophomore

kakon3 כתב:
Att כתב:
אני חושב שזה יהיה של טורונטו, יחסית בקלות.
לא זוכר מה הימרתי בת׳רד ההימורים שנפתח כאן אבל כרגע אני מעריך את זה ב-4-2, עם פוטנציאל מסוים ל-4-1.

טורונטו היא לפני הכל קבוצת הגנה חזקה מאוד.
הם ישבשו את המשחק של הסיקסרס ואנחנו נראים המון איבודים וסלים קלים בצד השני.

כמו ראי על מכבי, התחזיות שלך על פילי גם כן לא אוביקטיביות בעליל עם הנמכת ציפיות תמידית.
יחד עם זאת אני אכן חושב שלטורנטו יש יתרון בגלל הווינריות של קוואי אבל מאוד קטן.

צדקתי לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 6:37 pm 
Hall of Famer

קראתי עכשיו נתון מדהים - זה היה הבאזר ביטר הראשון בהיסטוריה בגיים 7 בפלייאוף.
מאד מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 7:30 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
אמביד עם 22 דקות ופלוס 5. גרג מונרו עם דקה וארבעים שניות ומינוס 9.
איפה נורטון ואחרים שאמרו לי שאני מגזים ושבובאן הוא אחלה סנטר מחליף לקבוצה הזו? :(
זה לא לעניין כי הוא ייפול מהרגליים בחצי השני אבל אני תוהה אם אמביד לא צריך להישאר על הפרקט לאורך כל המשחק.
או שברט בראון ינסה משהו אחר וישתמש בבולדן לשם שינוי. הוא לכל הפחות מסוגל להגן על משהו.

תשמע, האשמה פה היא לא על מונרו ובובאן
המאמן צריך לנווט את דקות המנוחה בהתאם להרכבים ממול, יכול להעלות סמול בול משלו ואז לשנות את אופי המשחק וכו'
זה לא ענף ספורט שאתה יכול להיות בחיסרון מספרי כמצב נתון על המגרש וצריך להעביר כך דקות ויהי מה...
להכל יש פיתרונות - רק צריך להיות יצירתי (למשל אפילו פיתרון סופר קיצוני של עבירות מכוונות על קלעי עונשין בינוניים בקבוצה היריבה כדי להעביר כמה דקות מנוחה ללא נזק גדול מדי)

ברט בראון היה צריך למצוא פתרון אחר (בולדן) או לשחק עם אמביד 48 דקות.
האשמה האמיתית היא כמובן על אלטון ברנד, שיכול וצריך היה למצוא פתרונות אחרים בעמדה שהייתה נק׳ תורפה ידועה.
אני התרעתי על זה מראש ובין השאר על זה נפלה הסדרה.
אם כבר אתה הולך all in, אתה חייב לספק גיבוי טוב לאמביד.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' מאי 13, 2019 7:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 7:35 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
קראתי עכשיו נתון מדהים - זה היה הבאזר ביטר הראשון בהיסטוריה בגיים 7 בפלייאוף.
מאד מרשים.

זה נשמע הגיוני? כמה משחקי גיים 7 היו?
מטבע הדברים חלקם הגדול הם בין קבוצות די שוות שנותנות הכל במשחקים - כלומר יש נטייה מסוימת למשחקים להיות צמודים אני מניח

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 7:41 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
האשמה האמיתית היא כמובן על אלטון ברנד, שיכול היה למצוא פתרונות אחרים בעמדה שהייתה נק׳ תורפה ידועה.

אתה יותר מכולנו אני מניח יודע שזה שחקן שלא יכול לשחק 45-48 דקות מדי ערב, כלומר הוא אולי יכול להיות פיזית על המגרש איכשהו, אבל יהיה כבד מתמיד בתנועה, לא חד ומרוכז וכו'.
ברנד זה רובד אחד, הקבוצה נבנתה הרי תוך כדי העונה, ואז קשה לבנות בצורה אידיאלית לחלוטין מן הסתם. אני עדיין חושב שלא ייתכן שיקרה מצב כזה בקבוצת NBA שקבוצה אשכרה לא יכולה לשרוד דקות ספורות ללא שחקן בודד, אפילו מול כמה שחקני ספסל מהקבוצה היריבה. היו מספיק סיטואציות במהלך העונה לתרגל תרחישים כאלו ואחרים, ולמצוא את הפיתרונות היצירתיים בכדי למזער נזקים ללא אמביד על המגרש.
הרי בדיוק הלילה ראינו מנגד הרכב שכבר לא אמור לעלות ביחד "בכדורסל המודרני": גאסול כסנטר מובהק, איבאקה שהוא 4-5 משחק בעמדה 4, לצד סיאקם וקוואי בעמדות 2-3. כמובן שזו לא הצלחה מובטחת, אבל הנה מאמן שלקח הימור על הרכב "לא רציונלי" וזה השתלם לו בגדול. מול יאניס אני מניח שנראה גם כן את החבורה הנ"ל בניסיון לאטום את הצבע.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 8:00 pm 
Junior

האמת שנרנס או איך שקוראים לו באמת הפתיע עם ההרכב הגבוה של איבקה, גאסול וסיאקם, ובנוסף הלך עם ונוליט דקות ארוכות שהיה גרוע כל הסדרה ודווקא הלילה נתן תוצרת יותר מדני גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 8:06 pm 
Freshman

באמת ATT? צדקת? משחק 7 צמוד נגמר בסל על הבאזר אז הערכה של
ציטוט:
אני חושב שזה יהיה של טורונטו, יחסית בקלות.
לא זוכר מה הימרתי בת׳רד ההימורים שנפתח כאן אבל כרגע אני מעריך את זה ב-4-2, עם פוטנציאל מסוים ל-4-1.

היא פתאום נכונה? אני יודע שאתה נוטה להחזיק בדעות לא תמיד אורתודוקסיות, אבל יש מאחוריהן חשיבה מנומקת לרוב... האמירה הזו פשוט לא מחזיקה מים.
אתה רוצה סדרה קלה? באקס סלטיקס: 5 משחקים, 43 הפרש סלים לטובת המנצחת, מעל 8.5 הפרש ממוצע למשחק. פילי טורונטו? 7 משחקים, 19 הפרש סלים, פחות מ 3 נק' הפרש ממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 8:18 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
shmueliki כתב:
Att כתב:
איפה נורטון ואחרים שאמרו לי שאני מגזים ושבובאן הוא אחלה סנטר מחליף לקבוצה הזו? :(
זה לא לעניין כי הוא ייפול מהרגליים בחצי השני אבל אני תוהה אם אמביד לא צריך להישאר על הפרקט לאורך כל המשחק.
או שברט בראון ינסה משהו אחר וישתמש בבולדן לשם שינוי. הוא לכל הפחות מסוגל להגן על משהו.

המאמן צריך לנווט את דקות המנוחה בהתאם להרכבים ממול, יכול להעלות סמול בול משלו ואז לשנות את אופי המשחק וכו'
זה לא ענף ספורט שאתה יכול להיות בחיסרון מספרי כמצב נתון על המגרש וצריך להעביר כך דקות ויהי מה...
להכל יש פיתרונות - רק צריך להיות יצירתי (למשל אפילו פיתרון סופר קיצוני של עבירות מכוונות על קלעי עונשין בינוניים בקבוצה היריבה כדי להעביר כמה דקות מנוחה ללא נזק גדול מדי)

האשמה האמיתית היא כמובן על אלטון ברנד, שיכול וצריך היה למצוא פתרונות אחרים בעמדה שהייתה נק׳ תורפה ידועה.

1) להגיד שבולדן הוא פתרון זה כמו להגיד שאני פתרון. יש לנו בערך אותה התאמה לשחק בפלייאוף NBA.

2) לשחק 48 דקות עם פאקינג ג'ואל אמביד, שור פציעות מועד שהוא גם ככה שחקן כבד, זה ריאלי כמו הפתרון של ג'ונה בולדן.

3) כמובן שאתה נופל על אלטון ברנד, שנראה שחטאו העיקרי זה שהוא מנהל את פילדלפיה ולא קוראים לו הינקי. גרג מונרו ובובאן מריאנוביץ' הם על פניו סנטרים מחליפים לגיטימיים ל9 דקות למשחק פחות או יותר שהם קיבלו לערב בפלייאוף הזה. אפשר לחשוב שלכל שאר קבוצות הפלייאוף היו תותחים כבדים על הספסל בעמדה 5 בזמן שברנד נרדם בשמירה.

4) זה מאד מוזר לכתוב על מונרו ובובאן כסיבה מרכזית ל"נפילת הסדרה", כשהכוכב הגדול של פילי מר אמביד מסיים את הפלייאוף עם פחות מ43% מהשדה וכמעט 4 איבודים למשחק, כשהכוכב הצעיר מר סימונס העביר כבר 182 משחקים בליגה הזאת בלי לקלוע שלשה וכשמר האריס ירד משמעותית ביכולת ההתקפית אל מול הסדירה. ועם כל זה פילדלפיה היתה קרובה מילימטרים מגמר מזרח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
shmueliki כתב:
Att כתב:

1) להגיד שבולדן הוא פתרון זה כמו להגיד שאני פתרון. יש לנו בערך אותה התאמה לשחק בפלייאוף NBA.

2) לשחק 48 דקות עם פאקינג ג'ואל אמביד, שור פציעות מועד שהוא גם ככה שחקן כבד, זה ריאלי כמו הפתרון של ג'ונה בולדן.

3) כמובן שאתה נופל על אלטון ברנד, שנראה שחטאו העיקרי זה שהוא מנהל את פילדלפיה ולא קוראים לו הינקי. גרג מונרו ובובאן מריאנוביץ' הם על פניו סנטרים מחליפים לגיטימיים ל9 דקות למשחק פחות או יותר שהם קיבלו לערב בפלייאוף הזה. אפשר לחשוב שלכל שאר קבוצות הפלייאוף היו תותחים כבדים על הספסל בעמדה 5 בזמן שברנד נרדם בשמירה.

4) זה מאד מוזר לכתוב על מונרו ובובאן כסיבה מרכזית ל"נפילת הסדרה", כשהכוכב הגדול של פילי מר אמביד מסיים את הפלייאוף עם פחות מ43% מהשדה וכמעט 4 איבודים למשחק, כשהכוכב הצעיר מר סימונס העביר כבר 182 משחקים בליגה הזאת בלי לקלוע שלשה וכשמר האריס ירד משמעותית ביכולת ההתקפית אל מול הסדירה. ועם כל זה פילדלפיה היתה קרובה מילימטרים מגמר מזרח.

1) האימפקט של אמביד והסיבה שטורונטו רצו בכל שנייה שבה לא היה על הפרקט הוא הגנתי.
אני, להבדיל ממך סביר להניח (לא נאמר כביקורת; זו קבוצה שאני עוקב אחריה מקרוב), ראיתי המון משחקים של פילי במהלך השנה הנוכחית.
כחלק מכך, צפיתי בכל אחד מהסנטרים של פילי משחק, בובאן, בולדן, אמיר ג׳ונסון וגרג מונרו.
מביניהם, by far, בולדן הוא שחקן ההגנה הטוב ביותר. הוא גם הנייד ביותר.
הוא מסוגל לשים גוף על גאסול (אפילו רדיק הצליח בזה) ובמקביל גם לשמור על איבאקה וסיאקם הניידים יותר.
בובאן, מונרו ואמיר ג׳ונסון לא מסוגלים לעשות את זה (והוכיחו את זה חד-משמעית כשניסו אותם).
אם למישהו היה סיכוי לשמור את פילי בחיים במהלך הדקות שאמביד היה על הספסל זה היה לבולדן וחבל שברט בראון כלל לא ניסה את הפתרון הזה.

2) אמביד שיחק מעל 45 דקות כך שלשחק איתו 48 דקות זה לא מופרך כלל. הוא נח 2 דקות ו-49 שניות.
בעיניי זה היה הפתרון הטוב ביותר. הוא היה צריך לשחק 3 דקות נוספות.
זה שברט בראון הוציא אותו לדקת מנוחה (אני מניח שהתכוון לתת לו יותר) דווקא כשהיה לפילי מומנטום והיא פתחה פער זה.. מהלך גרוע ביותר, ששינה את המשחק. המומנטום השתנה ברגע שיצא לנוח. פתאום טורונטו שלא השיגה סל במשך דקות ארוכות (ממה שאני זוכר), הלכה לצבע שוב ושוב וקלעה בקלות.

3) עמדה מס׳ 5 זו אולי העמדה שהכי קל למצוא בה מחליפים לגיטימיים כיום.
לקבוצות המובילות של המזרח בהחלט יש מחליפים טובים בהרבה מאלו של פילי.
אחד מהם, איבאקה, התעלה במשחק הערב.
אני טענתי - עוד כשהביא אותו - שבובאן הוא מישהו שאי אפשר לשחק איתו מול קבוצות בכירות ושבסיבוב השני הוא יהיה לא רלוונטי.
זה בדיוק מה שקרה. גם הסנטרים ההתקפיים האחרים שפילי הביאה לא הצליחו להשתלב והיוו חיסרון משמעותי בדקות ששיחקו.

4) תסתכל על הפלוס מינוס של אמביד בסדרה ובמשחק הזה ותגיד לי אתה מה הסיבה המרכזית.
אתה יכול לצטט עד מחר סטט׳ שליליות שלו בצד ההתקפי. מחזיר אותך להגנה.

אלו הסברים ״מקצועיים״. אני בספק אם אתה מעוניין בהם.
כל דבר מעבר לזה, הוא התנגחות ומלחמת אגו שאתה מנהל איתי כבר חודשים (וכנראה הורסת את החוויה של גלישה בפורום לכמה משתמשים) ולכן אתה כנראה תענה ואני אמנע מלענות לך.
אתה מוזמן לחשוב ש״ניצחת״ את הוויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:56 pm 
Hall of Famer

דווקא ענית לעניין על רוב הדברים. לא שאני מסכים איתך של"קבוצות המובילות של המזרח בהחלט יש מחליפים טובים בהרבה מאשר של פילי בעמדה 5" (מיהם המחליפים הכלכך טובים האלה?), ולא שנגמלת מנטייתך להיתלות בטפל ולא בעיקר או מהחיפוש האובססיבי אחרי כל טעות אמיתית או דמיונית של אנשים שמנהלים את הסיקסרס ולא קוראים להם הינקי, אבל זו היתה תשובה שברובה קשורה למציאות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:08 pm 
Sophomore

אני אופטימי זהיר לגבי הסיקרס. סימונס ואמביד הם 2 עוגנים יציבים. באטלר, מאמין שיאריך שם. ביחד עם זאיר סמית' שהחלים מפציעה יהיה להם בסיס טוב. הם צריכים ללכת על כמה שיותר קלעי שלשות שירווחו להם את המשחק. לא על עוד "כוכב" שיסתום להם את הקאפ. אני הייתי מנסה להביא את טרנס רוס או סת' קארי.

הדאגה שלי מהג'יאם החדש , שיעשה עוד החלטות טפשיות, כמו להעיף את סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:35 pm 
Hall of Famer

אין ספק שלאמביד היה אימפקט רציני על המשחק של פילי. כשהוא יצא היא התמוטטה וכשהוא שיחק הם בדר"כ היו בפלוס. אבל, וזה אבל גדלו, אני ראיתי שני משחקים. ראיתי את האימפקט ההגנתי של אמביד, ראיתי גם התקפה לא טובה של טורונטו שבמקרים רבים נעצרה בגלל חוסר יכולת לא בגלל ההגנה של פילי (בעיקר במשחק האחרון) והכי אבל, שבהתקפה אמביד לא היה השחקן שפילי הייתה צריכה. הגנה זה חשוב וקריטי, אבל כמו שאתה שוב חוזר ואומר לנו, האן.בי.איי ובעיקר הפלייאוף זה משחק של כוכבים, וכשמדברים על משחק של כוכבים, מדברים על התעלות התקפית. אמביד לא ניפק את זה בסדרה מול הראפטורס ועל זה לדעתי פילי הפסידו את הסדרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:45 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אין ספק שלאמביד היה אימפקט רציני על המשחק של פילי. כשהוא יצא היא התמוטטה וכשהוא שיחק הם בדר"כ היו בפלוס. אבל, וזה אבל גדלו, אני ראיתי שני משחקים. ראיתי את האימפקט ההגנתי של אמביד, ראיתי גם התקפה לא טובה של טורונטו שבמקרים רבים נעצרה בגלל חוסר יכולת לא בגלל ההגנה של פילי (בעיקר במשחק האחרון) והכי אבל, שבהתקפה אמביד לא היה השחקן שפילי הייתה צריכה. הגנה זה חשוב וקריטי, אבל כמו שאתה שוב חוזר ואומר לנו, האן.בי.איי ובעיקר הפלייאוף זה משחק של כוכבים, וכשמדברים על משחק של כוכבים, מדברים על התעלות התקפית. אמביד לא ניפק את זה בסדרה מול הראפטורס ועל זה לדעתי פילי הפסידו את הסדרה.

אני מאמין שאם אמביד היה בריא במשחק מס׳ 4, פילי היו לוקחים את הסדרה בשישה משחקים.
לפילי הייתה הזדמנות נהדרת לעלות ליתרון 3-1.
אמביד היה חולה מאוד ונראה ממש רע (גם בלי קשר לכדורסל) ופילי באופן כללי הגיעה נרפה במקום לחסל את טורונטו.
אחרי אותו משחק, לקוואי הייתה עזרה נוספת והסדרה נטתה לכיוון של הראפטורס.

אני מסכים איתך שאמביד היה מוגבל התקפית ושהוא לא עשה את הצעד הנוסף שקיוויתי שיעשה התקפית.
זה מה שמפריד אותו ממעמד של סופרסטאר, שהוא נוגע בו בקצות האצבעות. יש מספר שחקנים בליגה שמסוגלים להאט אותו. מלבד משחק אחד שבו הוא התפוצץ, הוא לא הצליח להיות מספיק דומיננטי בהתקפה (על אף רגעים שבהם הצליח לנווט את ההתקפה אחרי דאבל אפ שטורונטו שלחה עליו - והם שלחו המון כאלו).
ועדיין, הוא אחד השחקנים המשמעותיים ובעלי האימפקט הגדול ביותר בליגה, בין השאר תודות להגנה הקבוצתית שלו.
הפלוס-מינוס שלו בסדרה מראה שגם בחצי כח, היה לו אימפקט גדול מאוד, כמעט כמו זה של קוואי על טורונטו (שהוא, אין מה לעשות, סופרסטאר לכל דבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:52 pm 
Hall of Famer

כל הטמטום הזה שאמביד עומד על הקשת נובע בגלל סימונס
פילי צריכה להעביר אותו מהר ולשחק סביב אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:58 pm 
Hall of Famer

זו חתיכת החלטה.
על אף בעיית הריווח (שלדעתי הייתה קיימת גם בלי קשר אליו; פילי הייתה פרוסה לא מספיק טוב), אני חושב שלסימונס היה פלייאוף טוב.
הוא שמר יפה בסך הכל על קוואי (על אף התצוגות של האחרון) ולאט-לאט למד אותו יותר ויותר. במשחק האחרון זה כבר נראה יחסית טוב.
הכל תלוי בזריקה שלו :? האפסייד שלו עדיין גבוה מאוד.
ההכרעה לגבי סימונס לדעתי כבר הייתה צריכה להתקבל. מה שזה לא יהיה שהם יחליטו, זה נעשה מאוחר מדי (הערך שלו בטח לא בשיאו כרגע).
כרגע אין טעם לקבל אותה לפני שמבינים מה קורה עם באטלר והאריס.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' מאי 13, 2019 11:10 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 11:01 pm 
Sophomore

אני אגיד פה משהו, וזה גם קשור לביקורת שנשמעה כלפיי ג'וקיץ (למרות שהוא שחקן יותר טוב לדעתי, לפחות בהתקפה), שחקני פנים קל יותר לסגור, וקשה להם להתעלות בקלאץ'. אז אם הם לא דירק, שיכול להעיף שלשות מהפרימטר, הם תלויים בריווח של הקו האחורי. במקרה של אמביד, השמיכה הייתה מאוד קצרה, סימונס לא קולע מבחוץ, האריס ממש לא סיפק את הסחורה ואז נשארנו עם באטלר.

ועדיין לא היה חסר הרבה, כדי שפילי תעבור את הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 11:02 pm 
Sophomore

העברה של סימונס תהיה טעות. יש לו יתרונות עצומים. ולא הייתי מוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 11:02 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
אני אגיד פה משהו, וזה גם קשור לביקורת שנשמעה כלפיי ג'וקיץ (למרות שהוא שחקן יותר טוב לדעתי, לפחות בהתקפה), שחקני פנים קל יותר לסגור, וקשה להם להתעלות בקלאץ'. אז אם הם לא דירק, שיכול להעיף שלשות מהפרימטר, הם תלויים בריווח של הקו האחורי. במקרה של אמביד, השמיכה הייתה מאוד קצרה, סימונס לא קולע מבחוץ, האריס ממש לא סיפק את הסחורה ואז נשארנו עם באטלר.

מסכים עם הניתוח הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 11:05 pm 
Hall of Famer

גם הווריורס סגרו יפה מאד את קפלה, אבל הנה העניין - שחקני פנים שכן יכולים לקלוע שלשות הם לא פחות עצירים מאשר כל אחד אחר. תשלבו את הקליעה של קא"ט עם האופי והכוח של אמביד, ויש לכם שחקן בלתי עציר בכל רמה.

בכל מקרה, הכשלון של אמביד, לדעתי הוא בראש ובראשונה הכשלון של בראון, לא יכול להיות ששחקן כמו אמביד יקבל את כל הכדורים על קו השלוש ולא בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 12:16 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
בצד השני קוואי כל הזמן חודר לצבע ונתקל ביער של ידיים, 10/30 ב-3 רבעים. אבל הוא לא ווסטברוק אז מי יעז להגיד עליו מילה רעה?

סיים בסוף עם 16 מ 39 שזה פחות נורא.
בכל מקרה, גם אם יש לקוואי משחקים לא טובים, אי אפשר להשוות את זה לווסטברוק.
ההסתכלות צריכה להיות כוללת.
אתה מוזמן להשוות בין האפקטיב של ווסטברוק לזה של קוואי, גם בפליאוף וגם לאורך כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 1:30 am 
Hall of Famer

Att כתב:
itay2 כתב:

מסכים עם הניתוח הזה.

אני לא מסכים עם הניתוח הזה. הייתי מסכים עם הניתוח הזה אם אמביד היה מנסה לקבל כדורים בפנים ונסגר. אבל מה לעשות שהוא קיבל את הכדורים או בהייפוסט או על קשת השלוש. אמביד נעצר ללא קשר לעמדה שלו או לגובה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 2:36 am 
Junior

Att כתב:
ההכרעה לגבי סימונס לדעתי כבר הייתה צריכה להתקבל. מה שזה לא יהיה שהם יחליטו, זה נעשה מאוחר מדי (הערך שלו בטח לא בשיאו כרגע).

אם ההכרעה היא שממשיכים איתו, והיא כבר התקבלה, איך זה מאוחר מדי?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 2:49 am 
Hall of Famer

העולם שייך לסווינגמנים ולא לגבוהים אז גם גבוה מוכשר כמו אמביד לדעתי יבוא אחרי סווינגמן טוב. כמו שנכתב קודם הגבוה תלוי הנמוך. קוואי לא תלוי באף אחד כמו שראינו. הוא הולך למקום שטוב לו וזורק.

ממה ששמעתי אמביד מצא את עצמו בחוץ על הקשת בגלל סימונס וזו בעיה. לשים את אמביד על הקשת זה בזבוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot] ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: