סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 76 - רפטורס
הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 5:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Chauncey כתב:
Att כתב:
ההכרעה לגבי סימונס לדעתי כבר הייתה צריכה להתקבל. מה שזה לא יהיה שהם יחליטו, זה נעשה מאוחר מדי (הערך שלו בטח לא בשיאו כרגע).

אם ההכרעה היא שממשיכים איתו, והיא כבר התקבלה, איך זה מאוחר מדי?

...

ועוד לפני המבוא הקצר ללוגיקה שלעיל, סימונס הרגע סיים את עונתו השנייה בליגה. שום דבר לא מאוחר לגביו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 6:39 am 
Hall of Famer

אבל שלישית מבחינת חוזה. ההארכה מתקרבת והערך שלו לדעתי רק יורד.
הכל יכול להיות. הוא יכול לשפר את היד אבל זה נראה רע כעת. הוא אפילו לא מנסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 6:56 am 
Hall of Famer

הקטע עם היד הוא נתון, אני אפילו לא מצפה לשינוי. ככל הנוגע לזריקה מבחוץ, מדובר בדווייט הווארד. פגם? בהחלט, אבל קבוע.

מצד שני החבילה שלו מעניינת, הוא שחקן ייחודי ונראה טוב רוב הפלייאוף. תנודות לפה ולשם, אם פילי תרצה לשלוח אותו הלאה (ואני לא חושב שהיא צריכה לעשות את זה), אני לא רואה את ירידת הערך העצומה שקרתה למנהלי פילדלפיה מול העיניים והם בחוסר האונים שלהם לא הצליחו למנוע. הוא שחקן כדורסל תורם, והרגע סיים פלייאוף מכובד כרכז פותח בן 22. לא רואה פה שום כשל בהנהלה של פילי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 7:19 am 
מנהל פורום

חידה גדולה הסיפור של הזריקה מבחוץ
90 מעלות בכתף, במרפק ובכף היד, נותנים לכדור סיבוב לפני שהוא עוזב את היד והכדור נכנס באחוזים כאלה או אחרים.
איך יכול להיות שאתלט מיוחד ומוכשר כמוהו לא מצליח ללמוד דבר פשוט כזה.
פוביה? טראומת ילדות?
לא ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 12:27 pm 
Hall of Famer

מצד שני סימונס סיים את העונה ב57% מהשדה ועלה ל62% בפלייאוף, הרבה שחקני פנים בליגה היו שמחים לסטטיסטיקה כזו, וכשמוסיפים לזה הובלת כדור, מסירה, ריבאונד חזק מאוד לעמדת חוץ והגנה מצוינת, מקבלים שחקן מאד מיוחד. אם היתה לו קליעה הוא היה מועמד בכיר לתואר השחקן הטוב בעולם כבר היום. אבל אין לו, אז הוא פשוט שחקן טוב ומיוחד עם פגם רציני שצריך לחפות עליו. אני לא הייתי מוותר עליו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 1:20 pm 
Senior

על זה שסימונס שחקן טוב ומיוחד ששווה להחזיק הקבוצה כשלעצמו אני לא חושב שיש הרבה ויכוח.
אבל משהו שכן ניתן להתווכח עליו זה כמה הוא מתאים ליד השחקן היותר טוב ממנו - ג'ואל אמביד.
אני חושב שלגבי זה יש ספק אמיתי, ואם סימונס הוא אכן הסיבה שאמביד בוחר לצאת ולעמוד הרבה זמן על קשת השלוש, אז זה פוגע משמעותית ביעילות שלו, ואז נשאלת השאלה האם התרומה של סימונס לא מתבטלת קצת ברגע שהוא פוגע ככה ביעילות של אמביד.

אם יש לפילי הזדמנות להביא גארד ברמה דומה, אפילו עם אפסייד נמוך יותר, אבל עם קליעה טובה מבחוץ במקום סימונס, אני לא בטוח שזה לא רעיון טוב. למרות שאני בהחלט חושב שסימונס עוד עלול להיות משמעותית יותר טוב. ובלי קשר לזה שאני חושב שהוא שמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 1:43 pm 
Sophomore

שמוק? למה?

בעיניי הוא פשוט ילד עדיין... משהו מאוד לא בשל באופי שלו. זה מתבטא גם במעטה הזחיחות השברירי, גם בסירוב לזרוק מבחוץ (כי הוא עשוי להחטיא ולהראות לא טוב) ואפילו במעין "זלזול" למראית עין בסיומות ליד הטבעת כשזה לא דאנק (כאילו במטרה לייצר לעצמו תירוצים והנחות למקרה שיחטיא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 2:39 pm 
Senior

יכול להיות שזה עניין של בגרות ובשלות באמת.
הוא בעיקר זחוח מאוד עם וייב דושי.
אני מסתמך בעיקר על איזה שני ראיונות שלו שראיתי ושפת גוף, אז זה אולי לא ניתוח מאוד מבוסס אבל כאוהד זה מספיק לי כדי להגדיר אותו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 5:23 pm 
Hall of Famer

לא חושב שאמביד עומד וזורק כמו שהוא זורק בגלל סימונס. לעניין עסקה אפשרית עליו, אני לא יודע אם היו הצעות עליו ואם היו-מה היו מהותן. אבל אני חושב שפילדלפיה כבר היום היא מועמדת סבירה לגמר הליגה, וזה עם סימונס כרכז פותח. בגלל המכלול שיש לו ללא הקליעה, שזה מכלול פחות או יותר מושלם, לא הייתי שם אותו על המדף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 6:14 pm 
Hall of Famer

בלי קשר להאם כדאי לשלוח את סימונס בטרייד או לא, סביר ששני השחקנים סובלים מהנוכחות אחד של השני והיו יכולים להיות פרודוקטיביים יותר עם שחקן ברמה מקבילה.
סימונס צריך קבוצה של קלעים מצוינים סביבו כדי לפעול באופן מיטבי וגם אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 7:11 pm 
Hall of Famer

אתה מדבר על שחקנים ברמה מקבילה, אבל כמדומני שאתה מגדיר את אמביד כסנטר הטוב בליגה. אז בוא נחשוב על סנטר ברמה שלו עם קליעה (חס וחלילה לא נדבר על דיוויס), נניח יוקיץ'. אז אפשר להניח שסימונס עם יוקיץ' יעבוד יותר טוב מאשר סימונס עם אמביד. נניח. איך אתה מייצר את זה? ומי בעיניך רכז שמביא את האיכויות של סימונס?

יש מציאות. במציאות אמביד הוא סנטר מצוין עם פגם במשחק (בחירת זריקות גרועה), וסימונס הוא רכז מצוין עם פגם במשחק של חוסר קליעה מבחוץ. זה לא אידאלי, אבל זה מספיק טוב כרגע כדי להיות מועמדים סבירים לגמר הליגה. זה לא רע. לבשל טרייד שירים את זה לרמה הבאה (קונטנדרית מהסוג הפייבוריטי) זה מאד לא פשוט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 7:18 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אתה מדבר על שחקנים ברמה מקבילה, אבל כמדומני שאתה מגדיר את אמביד כסנטר הטוב בליגה. אז בוא נחשוב על סנטר ברמה שלו עם קליעה (חס וחלילה לא נדבר על דיוויס), נניח יוקיץ'. אז אפשר להניח שסימונס עם יוקיץ' יעבוד יותר טוב מאשר סימונס עם אמביד. נניח. איך אתה מייצר את זה? ומי בעיניך רכז שמביא את האיכויות של סימונס?

יש מציאות. במציאות אמביד הוא סנטר מצוין עם פגם במשחק (בחירת זריקות גרועה), וסימונס הוא רכז מצוין עם פגם במשחק של חוסר קליעה מבחוץ. זה לא אידאלי, אבל זה מספיק טוב כרגע כדי להיות מועמדים סבירים לגמר הליגה. זה לא רע. לבשל טרייד שירים את זה לרמה הבאה (קונטנדרית מהסוג הפייבוריטי) זה מאד לא פשוט.

אני מדבר על שחקנים ברמה שמקבילה לסימונס. כבר נתתי את הדוגמה של ביל + בחירת הדראפט של הוויזארדס (לפני הלילה זה מעניין יותר). בטח ניתן לחשוב על דוגמאות אחרות. מקולום לפני הפלייאוף האחרון (שהעלה את ערכו) היה אופציה לא רעה וכו׳. כלומר, מישהו מהקו האחורי שמסוגל ליצור ולקלוע מבחוץ ברמה גבוהה.
הפגם של אמביד הוא ממש לא בחירת זריקות גרועה.
הפגם שלו היא בריאות מפוקפקת. צריך לעשות לו load management מהסוג שעשו לקוואי העונה ואף חריף יותר, כדי שיגיע לפלייאוף במצב מיטבי וכמובן למצוא לו גיבוי ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 8:10 pm 
Hall of Famer

לאמביד יש גם בריאות מפוקפקת, זה לא מוריד שום דבר מבחירת הזריקות הגרועה שלו ולראיה פלייאוף שני ברציפות שבו הר אדם בגובה 2.13 ומשקל 113 קילו זורק זריקות לא יעילות ומסתובב באיזור ה43% מהשדה.

אני לא ממש מבין את הדיבור על ביל ומקולום. מדובר בקלעים טובים, אבל סקנד גארדים מובהקים שאין הרבה קשר בינם לבין מה שסימונס מביא למגרש. שחקנים מאד שונים. אבל נניח שזה מה שהיית רוצה. סימונס ליד וול? סימונס ליד לילארד? אתה יודע, צריך גם צד שני לעסקה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 8:31 pm 
Freshman

סימונס על קיירי.
אין יותר מתבקש מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 8:32 pm 
Hall of Famer

אתה מדבר על אחוזים מהשדה ולא אחוזים משוקללים.
דבר שני, בחירת הזריקות של אמביד הייתה טובה לאורך העונה. בפלייאוף, מול טורונטו, קבוצת הגנה מהטובות בליגה, כשהוא פצוע וחולה, הוא קלע באחוזים נמוכים מהרגיל. אמביד צריך ללמוד להתעלות מול הגנות מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 9:20 pm 
Sophomore

עודד ל כתב:
סימונס על קיירי.
אין יותר מתבקש מזה.

סוג של הפכים, אבל אני בוחר בראשון בכל מצב (מה גם שהוא צעיר יותר ועל חוזה רוקי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], rony ו 126 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: