סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לוטרי הלילה
הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 6:31 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
איזה כיף לראות שפניקס וקליבלנד התדרדרו במיקום.
הפליקנס המרוויחים הגדולים של התוצאה ולא רק בגלל הזכייה בזאיון. הניקס ירדו לבחירה שהם יעדיפו לתת אותה, פלוס נוקס, סמית ג'וניור ונכסים נוספים (אולי אפילו מיטשל רובינסוון) תמורת החדגבה. אם הפליקנס והסלטיקס לא יצליחו לסכם על החלפת החדגבה בטייטום, זו אולי החבילה הכי טובה שיצליחו להשיג.
גם פניקס ירדה לבחירה נמוכה מספיק בשביל שתסכים לתת תמורתה את הולידיי, לדעתי. טיילר ג'ונסון שהם הביאו בטרייד דד ליין הוא פילר נחמד, אבל הולידיי יסייע להם במאמץ לחזור לפלייאוף סופסוף. יכול לשחק אוף גארד לצד בוקר וגם להיות חלק מהפיק אנד רול עם אייטון, ובעיקר להגן על הגארד הבכיר יותר של היריבה. החוזה המסתיים של ג'ונסון, בחירה 6 וד'אנתוני מלטון תמורת הולידיי.

כך שבתיאוריה, הפליקנס יכולים להתחיל את הבנייה מחדש שלהם עם זאיון, בחירה 3 (כנראה בארט), בחירה 6 (עוד לא בקיא מספיק בכל הפרוספקטים של הדראפט, אבל אולי יצוץ איזה סטרץ' ביג שיוכל להשלים את זאיון?), נוקס, ומלטון/סמית ג'וניור בפוינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 7:46 am 
Hall of Famer

וזה טוב???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 8:44 am 
Hall of Famer

איך התנהלה ההגרלה השנה בדיוק? איך הלייקרס זכו במקום הרביעי? בעבר הגרילו את 3 הראשונות והאחרות הסתדרו לפי המאזן. לייקרס במקום 4 מראה שזאת לא הייתה השיטה השנה. כמה מקומות הוגרלו?
דבר שני, הייתה פה ביקורת על nbadraft.net ואני הגנתי על האתר, כי אני רגיל אליו משנים. אז אני מסיר את ההגנה שלי. אתר שכל המהות שלו הוא הדראפט עדיין לא עדכן את המוק שלו בהתאם לתוצאות של הלוטרי??? ביזיון.
אז אני אשאל שוב. איזה אתרים מומלצים יש לדראפט? ESPN זה באזור התשלום, שאני לא משלם, אז זאת לא אופציה. אתרים אחרים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 8:49 am 
Junior

השנה הוגרלו 4
Theringer הוציאו פודקאסט ועדכון לוח אחרי הדראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 9:01 am 
Hall of Famer

די כצפוי, כחלק מהגדלת אלמנט המזל בדראפט, שתי קבוצות קפצו קדימה. שתיהן חלק מהסאגה הדי דוחה שריץ' פיל ארגן לנו באמצע השנה. הפליקנס יכולים לעשות "תהליך" כמעט בשנה אחת עם שתי בחירות ושניים-שלושה צעירים וללייקרס יש סיכוי טוב לקבל את החדגבה אחרי הכל.

למעשה, הלייקרס יכולים למצוא את עצמם בבסט קייס סנריו עם לברון, קיירי ודייוויס.

גריפין (GM בינוני במקרה הטוב עד כה, גם אם משקיען) נחת לתוך סיטואציה חלומית בפליקנס.
הוא יכול להתחיל בנייה מחדש עם זאיון, טייטום, בראון ובחירת הדראפט העתידית של ממפיס (נניח) + הבחירה של פיניקס (תמורת הולידיי)
או לחילופין להתחיל בנייה מחדש עם בול, קוזמה, זאיון, בחירה מס׳ 4 בדראפט, הבחירה של פיניקס (תמורת הולידיי)
או אלף סניורים אחרים לפי ראות עיניו.

אני מקווה שהפעם יהיו סבלניים בפליקנס ולא יאיצו שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 9:19 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
דבר שני, הייתה פה ביקורת על nbadraft.net ואני הגנתי על האתר, כי אני רגיל אליו משנים. אז אני מסיר את ההגנה שלי. אתר שכל המהות שלו הוא הדראפט עדיין לא עדכן את המוק שלו בהתאם לתוצאות של הלוטרי??? ביזיון.
אז אני אשאל שוב. איזה אתרים מומלצים יש לדראפט? ESPN זה באזור התשלום, שאני לא משלם, אז זאת לא אופציה. אתרים אחרים?

בעיני דווקא לחכות כמה שעות או יום עם פרסום של מוק חדש מראה על יותר רצינות, לא שליפה מהמותן שעה-שעתיים אחרי הלוטרי. נחכה ונראה אם הם יוציאו מוק בהמשך היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 10:00 am 
Hall of Famer

לא מסכים. הרי כרגע אין באמת את מידע הפנים מה הקבוצות רוצות. זאת סתם הערכת כישרון של האתר ואולי קצת התאמה של שחקנים לקבוצה. אפשר לעשות את העדכון ב-5 דקות. העבודה האמיתית של המוקים מבחינת מידע קבוצות מתחילה להתבצע אחרי שמתחילים מחנות הדראפט ובעיקר האימונים האישיים.
יותר מזה, מילא העדכון של המוק. אין אפילו ידיעה באתר על הגרלת הלוטרי, סדר הקבוצות וכו'.
מאתר רציני הייתי מצפה ל-3 דברים תוך 3-4 שעות (זה בערך זמן התגובה לא מהיר שהיה בסלניוז בזמנו, בהתנדבות כמו שאתה יודע).
1. עדכון המוק עם הסדר הנכון.
2. כתבה אינפורמטיבית על תוצאות ההגרלה.
3. כתבה שמדברת על ההשפעה של ההגרלה. התמקדות בקבוצה אחת, מנצחים, מפסידים של הלילה, ספקולציות וכו'.
מכל הדברים הללו draftnet עשה 0. ואני שוב מזכיר, זה לא אתר כללי על ספורט או אפילו אן.בי.איי. זה אתר שמוקדש לדראפט האן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 11:50 am 
Junior

הייתי שמח אם אטלנטה הייתה גם מקבלת טופ 3 כי היא ממש קבוצה מגניבה אבל לא נורא.
מבסוט שקבוצות שלא מנסות אפילו (או מנסות בצורה רעה מאוד) כמו הקאבס, שיקאגו ופיניקס לא קיבלו בחירות גבוהות מדי (וגם הניקס קיבלו "רק" בחירה 3)

חייב לציין שאני די מחבב את שיטת ההגרלה החדשה, היא מוציאה את הטעם מלהיות ממש גרועה בכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:04 pm 
Senior

יהיה מעניין מאוד לראות מה ניו אורלינס יעשו.
כלומר, הם יבחרו בוויליאמסון, אני לא חושב שזו שאלה באמת.
אבל מה מעבר, או יותר נכון מה עם דיוויס? התסריט שבו הוא נשאר בתום העונה הזו לא מופרך לגמרי בעיני, אבל זה יהיה חתיכת הימור מבחינת ניו אורלינס - הם עשויים להשאר בסוף עם ה... גבה השנייה של דיוויס ביד וגם סתם לבזבז עונה שבה הם יכלו להתחיל בנייה מחדש ואולי להפסיד קצת.
בכל מקרה, במצב כזה הם לגמרי לוקחים הימור על זה עונת רוקי מרשימה של ציון שתגרום לכולם, ובעיקר לדיוויס, לחשוב שהוא הדבר האמיתי. בסופו של דבר הפוטנציאל של הצימוד הזה הוא בשמיים, אז אני יכול לראות למה זה מפתה, אבל לתחושתי דיוויס מיצה את עצמו בניו אורלינס, לא הייתי רוצה לקחת את ההימור עלו, ואולי הדבר הנכון מבחינתם יהיה להיות סבלניים עם הבנייה סביב ציון, יותר משהיו עם דיוויס.

אם מעבירים אותו - שזה בסופו של דבר יותר 'ללכת על בטוח'. מעניין מה הם יחפשו. טייטום+בראון יכול להיות יופי של שיחוק מבחינתם, אם הם יכולים להשיג עוד בחירה עם זה, אז בכלל טוב.
אבל אם לא, אז מה החבילה הבאה הכי טובה? קוזמה+בול+בחירה רביעית? אני לא כל כך אוהב, בול זה הימור, קוזמה וציון קצת עלולים לדרוך אחד לשני על האצבעות ובחירת הדראפט? פה נפתחת עוד שאלה - הדראפט הזה נחשב לחלש יחסית מעבר לציון, כמה שוות בו בעצם בחירות 3 ו4? פחות מהערך של טייטום לדעתי, אבל איך זה לעומת ג'יילן בראון או קוזמה? קשה לי לומר.

ושאלה דומה לגבי הולידיי - אני מאוד מעריך אותו ואני לא בטוח כמה גארדים בדראפט הזה יהיו טובים ממנו, יכול להיות שאתה יכול להשיג אחד כזה עם בחירה 6, אבל אתה גם בקלות יכול ליפול איתה על מישהו שלא יהיה טוב כמוהו.
אני כן חושב שגורלו של הולידיי קצת קשור בגורל של דייויס, וכמו שאם דיוויס נשאר אין סיבה להעביר את ג'רו, כך אם דיוויס הולך אז השארה של הולידיי תהיה מהלך לא מסונכרן עם הכיוון שבו הקבוצה הולכת (אולי בתסריט של טייטום ובראון, דווקא אפשר לשמור את הקבוצה תחתרותית וטובה ויש קצת היגיון בלהשאיר גם את הולידיי).
בכל אופן, מה שאני כן בטוח לגביו זה שעד שדיוויס לא הולך, אין טעם להעביר את הולידיי - העברה שלו תשדר לכל שאר הקבוצות שניו אורלינס הולת לריבילדינג ותחליש את הקלפים שהם מחזיקים במו"מ על טריידים לדיוויס.
וזה מוביל אותי לנקודה האחרונה - לא משנה מה הפליקאנס מחליטים לגבי דיוויס, הם חייבים לשקול ברצינות השארה שלו ולשדר לעולם שזו אפשרות ריאלית, זה אומר לחפור לו ללא הרף על ציון, לקחת אותו לאימונים שלו ולהגביר אצלו את הרצון לשחק איתו. זה יכול להיות שווה להם עוד נכס בטרייד עליו בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:22 pm 
Freshman

sheky כתב:
מבסוט שקבוצות שלא מנסות אפילו (או מנסות בצורה רעה מאוד) כמו הקאבס, שיקאגו ופיניקס לא קיבלו בחירות גבוהות מדי (וגם הניקס קיבלו "רק" בחירה 3)

חייב לציין שאני די מחבב את שיטת ההגרלה החדשה, היא מוציאה את הטעם מלהיות ממש גרועה בכוונה.

זאת אליה וקוץ בה.
היא גם מוסיפה המון קבוצות באמצע הליגה שנכנסות לתקופת ת'נקינג בשלב מסוים בעונה.
גם הלייקרס וגם הפליקנס הפסיקו לשחק עם הכוכבים הגדולים לפני סוף העונה, וממפיס העבירה את אחד הכוכבים וזה יצא להם משתלם מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:26 pm 
Freshman

למעשה, עכשיו שכבר לא משתלם להיות גרוע, אתה סתם "דופק" את הגרועה ביותר (שבכלל לא כיוונה לשם, אלא פשוט היא באמת גרועה), והליגה נשארת אם השאלה הקשה של: "איך אני (בתור ליגה) מרימה את קבוצות שנמצאות למטה?"
אין לי ממש הצעה טובה, אבל פשוט מציין שגם המצב הקיים הוא לא אידיאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:53 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
אבל מה מעבר, או יותר נכון מה עם דיוויס? התסריט שבו הוא נשאר בתום העונה הזו לא מופרך לגמרי בעיני, אבל זה יהיה חתיכת הימור מבחינת ניו אורלינס - הם עשויים להשאר בסוף עם ה... גבה השנייה של דיוויס ביד וגם סתם לבזבז עונה שבה הם יכלו להתחיל בנייה מחדש ואולי להפסיד קצת.
בכל מקרה, במצב כזה הם לגמרי לוקחים הימור על זה עונת רוקי מרשימה של ציון שתגרום לכולם, ובעיקר לדיוויס, לחשוב שהוא הדבר האמיתי. בסופו של דבר הפוטנציאל של הצימוד הזה הוא בשמיים, אז אני יכול לראות למה זה מפתה, אבל לתחושתי דיוויס מיצה את עצמו בניו אורלינס, לא הייתי רוצה לקחת את ההימור עלו, ואולי הדבר הנכון מבחינתם יהיה להיות סבלניים עם הבנייה סביב ציון, יותר משהיו עם דיוויס.

אם מעבירים אותו - שזה בסופו של דבר יותר 'ללכת על בטוח'. מעניין מה הם יחפשו. טייטום+בראון יכול להיות יופי של שיחוק מבחינתם, אם הם יכולים להשיג עוד בחירה עם זה, אז בכלל טוב.
אבל אם לא, אז מה החבילה הבאה הכי טובה? קוזמה+בול+בחירה רביעית? אני לא כל כך אוהב, בול זה הימור, קוזמה וציון קצת עלולים לדרוך אחד לשני על האצבעות ובחירת הדראפט? פה נפתחת עוד שאלה - הדראפט הזה נחשב לחלש יחסית מעבר לציון, כמה שוות בו בעצם בחירות 3 ו4? פחות מהערך של טייטום לדעתי, אבל איך זה לעומת ג'יילן בראון או קוזמה? קשה לי לומר.

ושאלה דומה לגבי הולידיי - אני מאוד מעריך אותו ואני לא בטוח כמה גארדים בדראפט הזה יהיו טובים ממנו, יכול להיות שאתה יכול להשיג אחד כזה עם בחירה 6, אבל אתה גם בקלות יכול ליפול איתה על מישהו שלא יהיה טוב כמוהו.
אני כן חושב שגורלו של הולידיי קצת קשור בגורל של דייויס, וכמו שאם דיוויס נשאר אין סיבה להעביר את ג'רו, כך אם דיוויס הולך אז השארה של הולידיי תהיה מהלך לא מסונכרן עם הכיוון שבו הקבוצה הולכת (אולי בתסריט של טייטום ובראון, דווקא אפשר לשמור את הקבוצה תחתרותית וטובה ויש קצת היגיון בלהשאיר גם את הולידיי).
בכל אופן, מה שאני כן בטוח לגביו זה שעד שדיוויס לא הולך, אין טעם להעביר את הולידיי - העברה שלו תשדר לכל שאר הקבוצות שניו אורלינס הולת לריבילדינג ותחליש את הקלפים שהם מחזיקים במו"מ על טריידים לדיוויס.
וזה מוביל אותי לנקודה האחרונה - לא משנה מה הפליקאנס מחליטים לגבי דיוויס, הם חייבים לשקול ברצינות השארה שלו ולשדר לעולם שזו אפשרות ריאלית, זה אומר לחפור לו ללא הרף על ציון, לקחת אותו לאימונים שלו ולהגביר אצלו את הרצון לשחק איתו. זה יכול להיות שווה להם עוד נכס בטרייד עליו בסופו של דבר.

לא חושב שיש שום סצנריו ריאלי שדיוויס נשאר בפאלינקס. הקרע גדול מדי משני הצדדים.
זו עובדה מוגמרת וכולם, גם הקבוצות האחרות - יודעים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 2:17 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
stavs כתב:

לא חושב שיש שום סצנריו ריאלי שדיוויס נשאר בפאלינקס. הקרע גדול מדי משני הצדדים.
זו עובדה מוגמרת וכולם, גם הקבוצות האחרות - יודעים את זה.

מסכים. יש ניסיונות של הפליקנס להראות אחרת אבל הם קלושוים ודיוויס כבר אמר שדעתו לא השתנתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 2:28 pm 
Hall of Famer

עודד ל כתב:
sheky כתב:

זאת אליה וקוץ בה.
היא גם מוסיפה המון קבוצות באמצע הליגה שנכנסות לתקופת ת'נקינג בשלב מסוים בעונה.
גם הלייקרס וגם הפליקנס הפסיקו לשחק עם הכוכבים הגדולים לפני סוף העונה, וממפיס העבירה את אחד הכוכבים וזה יצא להם משתלם מאוד.

זה נכון וגם הטענה האחרת שלך לגבי איך קבוצות חלשות מאוד אמורות להתרומם בדרך הזו נכונה.
לדרך הזו ישנם חסרונות לא מעטים ואנחנו נראה את ההשפעה שלה על הליגה.

אני חושב - והתוצאות של הלוטרי מוכיחות את זה - שמקומות 1-10 (ואולי גם קצת אחרי) הם אחלה מקומות להיות בהם.
מקום 7 למשל מאפשר לך 12.5% למקום 1 ו-48% למקומות 1-4.
זה אומר שאנחנו נראה לא מעט טאנקינג כדוגמת זה שהלייקרס עשו.

זה כנראה גם אומר שקבוצות לא יפרקו את עצמן לגמרי כדי להגיע למקום האחרון בליגה, אבל אולי כן זה יעודד אותן לא להאיץ קדימה עם ווטרנים כדי להגיע לפלייאוף אלא לבנות באיטיות ולתת לעצמן כמה וכמה הזדמנויות להיות בטופ10 ולקוות משם לטוב.

אני תוהה איך תהליך כמו זה שהיה בפילי היה נראה היום ומה הכי משתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 2:30 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לא מסכים. הרי כרגע אין באמת את מידע הפנים מה הקבוצות רוצות. זאת סתם הערכת כישרון של האתר ואולי קצת התאמה של שחקנים לקבוצה. אפשר לעשות את העדכון ב-5 דקות. העבודה האמיתית של המוקים מבחינת מידע קבוצות מתחילה להתבצע אחרי שמתחילים מחנות הדראפט ובעיקר האימונים האישיים.
יותר מזה, מילא העדכון של המוק. אין אפילו ידיעה באתר על הגרלת הלוטרי, סדר הקבוצות וכו'.
מאתר רציני הייתי מצפה ל-3 דברים תוך 3-4 שעות (זה בערך זמן התגובה לא מהיר שהיה בסלניוז בזמנו, בהתנדבות כמו שאתה יודע).
1. עדכון המוק עם הסדר הנכון.
2. כתבה אינפורמטיבית על תוצאות ההגרלה.
3. כתבה שמדברת על ההשפעה של ההגרלה. התמקדות בקבוצה אחת, מנצחים, מפסידים של הלילה, ספקולציות וכו'.
מכל הדברים הללו draftnet עשה 0. ואני שוב מזכיר, זה לא אתר כללי על ספורט או אפילו אן.בי.איי. זה אתר שמוקדש לדראפט האן.בי.איי.

לשם שינוי מסכים עם עמוס.
גם העיצוב תומך בכך שהאתר לא מתעדכן בשיאו ולא מושקע בו הרבה.

מציע לבדוק את http://www.tankathon.com/
גיליתי היום שיש בו מוק דראפט, חלוקה לפי טיירים, סטט׳ ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 2:43 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

לא שבדקתי (ואין לי דרך לבדוק זאת כעת)
אבל שני המספרים שציינת לא ממש הגיוניים עבור מקום 7

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 2:47 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:

לא שבדקתי (ואין לי דרך לבדוק זאת כעת)
אבל שני המספרים שציינת לא ממש הגיוניים עבור מקום 7

צודק, טעות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 4:57 pm 
Hall of Famer

כאן יש את "מטריצת הסיכויים", ואני ממליץ להעמיק בטבלה השנייה (ללא ties)
http://www.tankathon.com/pick_odds

חלוקת הסיכויים מאוד מלאכותית במובן מסוים.
אני חושב שנכון יותר לעשות משהו רציף, כזה שלכל קבוצה יש סיכוי מסוים לקבל כל בחירה - פשוט באחוזים מתאימים. למדורגת 14 ואחרונה למשל (כלומר ראשונה מבין הקבוצות שלא נכנסו לפלייאוף) יש חלום להשיג את אחת מארבע הבחירות הראשונות (בסיכוי נמוך של 2.4%), אבל אחרת תקבל בוודאות את בחירה 14. למה למנוע מהם סיכויים לקבל את בחירה 10 לדוגמא?!

כולם מדברים כעת על "ההפתעה הגדולה" שהייתה בהגרלה הלילה, אבל למעשה כפי שניתן לראות הבחירה החמישית היא התרחיש הסביר ביותר עבור המדורגת ראשונה כך שלא באמת מדובר ב"נפילה" עבורם, וגם זה שקבוצה שדורגה 8 עלתה למקום הראשון זה לא ממש תרחיש קיצון (כי אם למשל נסכום את הסיכויים של מדורגות 8-14 לקבל את הבחירה הראשונה - נתקרב ל-20%).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 5:25 pm 
Hall of Famer

זה מה שניסיתי לטעון בחודשים האחרונים, שיהיו ״הפתעות״ ושחלק גדול מגורל הקבוצות בליגה ייקבע, לאורך זמן, על פי מזל.
תמיד למזל היה תפקיד (מיקום בחירה בדראפט, פציעות, סתם פגיעה בשחקן הנכון כי קבוצה אחרת לקחה את השחקן שרצית מקום לפני וכו׳) אבל עכשיו המזל משחק תפקיד משמעותי יותר פי כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 5:31 pm 
Hall of Famer

אבל כאמור אלו כלל לא הפתעות
הגרלה זו הגרלה

פציעות זה אלמנט מקרי שמשפיע עשרות מונים יותר מכל דבר אחר - אלו החיים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 5:37 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אבל כאמור אלו כלל לא הפתעות
הגרלה זו הגרלה

פציעות זה אלמנט מקרי שמשפיע עשרות מונים יותר מכל דבר אחר - אלו החיים

כן כן, אני מסכים איתך :)
ואישית אני לא מת על הפתרון הזה וחושב שהוא מייצר לא מעט בעיות בפני עצמו אבל זה כבר סיפור אחר...

לגבי פציעות, זה נכון אבל יש ניסיון מצד קבוצות לבודד את זה ואני מאמין שקבוצות יהיו יותר ויותר מתוחכמות בהקשר הזה.
ישנם שחקנים עמידים יותר משחקנים אחרים ואני מעריך שניתן יהיה לגלות את זה בבדיקות מוקדמות פרה-דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 6:49 pm 
Hall of Famer

פציעות זה לא רק בהקשר של בחירה בדראפט
אלמלא הפציעה של היוורד במשחק הבכורה שלו (ותקנו אותי אם אני טועה - איני חושב שהיה פציע בעברו - כלומר זה לא מהווה כלל טיעון כנגד החתמתו), אולי כעת אנחנו מנתחים את הסיכוי של בוסטון לעשות בק-טוק-בק, ולא מנתחים האם נעשו שם טעויות בשנים האחרונות ועד כמה ורוד העתיד שלהם...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 6:54 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
פציעות זה לא רק בהקשר של בחירה בדראפט
אלמלא הפציעה של היוורד במשחק הבכורה שלו (ותקנו אותי אם אני טועה - איני חושב שהיה פציע בעברו - כלומר זה לא מהווה כלל טיעון כנגד החתמתו), אולי כעת אנחנו מנתחים את הסיכוי של בוסטון לעשות בק-טוק-בק, ולא מנתחים האם נעשו שם טעויות בשנים האחרונות ועד כמה ורוד העתיד שלהם...

נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 6:58 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:

חוץ מזה שהלייקרס והפליקנס הפסידו בכוונה במשך חצי עונה, אז כן, זה די מוצלח :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 7:28 pm 
Sophomore

אוהב את השיטה החדשה היא היתה משפיעה על פילי של אז בכך שלא היו את כל שחקני הדיליג שאין להם מקום בנבא על חשבון שחקנים בינוניים לגיטימים.
אחת הפגיעות הגדולה של הטנקינג היא בלהעדיף שחקנים גרועים יותר שישחקו, הניקס של השנה השאירו את קנטר מחוץ לרוטציה, שחקן שעכשיו פותח ותורם ב4 הגדולות לא היה לו מקום על המגרש גם מהספסל בקבוצה הכי גרועה בנבא, זה פשוט מוריד את הרמה של המשחק וזה יקרה עכשיו פחות ופחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 58 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה