סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 5:03 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אוקיי, אז דאני לא מקבלת את ה*** שהיא רצתה ולכן היא שורפת את כל העיר, כמו אבא שלה שהתחיל את כל הבלאגן.
הגיוני ובכלל לא שובניסטי. כן.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 6:58 pm 
Hall of Famer

צוד כתב:
אוקיי, אז דאני לא מקבלת את ה*** שהיא רצתה ולכן היא שורפת את כל העיר, כמו אבא שלה שהתחיל את כל הבלאגן.

זה ממש לא ברור. היא כן קיבלה את מה שרצתה. הניצחון כבר היה בידיים שלה.
העיר נכנעה והיא החליטה למרות זאת לשרוף לא רק את החיילים אלא את האנשים בעיר, שבסופו של דבר לא עשו לה כלום.
אני לא חושב שהיה משהו במהלך הפרקים שמסביר בחירה כזו של הדמות.

ההסבר של המלך המטורף היה שהוא היה אכול פראנויה ו... וויל, מטורף למדי.
מה ההסבר למה שדאני עשתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 8:52 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
צוד כתב:

העיר נכנעה והיא החליטה למרות זאת לשרוף לא רק את החיילים אלא את האנשים בעיר, שבסופו של דבר לא עשו לה כלום.

מה ההסבר למה שדאני עשתה?

אתה באמת צריך תרגום לכוכביות? :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:03 pm 
Junior

Att כתב:
צוד כתב:

מה ההסבר למה שדאני עשתה?

ההבנה שלה שהיא יכולה לשלוט רק ע"י הטלת מורא.
ההרגשה שלה בזמן הכניעה שזה לא מספיק, אפילו כעס על זה שנגמר מוקדם מדי והיא עוד לא הספיקה להראות את כוחה.
הכעס שהצטבר אצלה מהבגידה של כל הסובבים - שני היועצים, ג'ון, סנסה.
הכעס שהצטבר מהמוות של שני הקרובים אליה ביותר בשני הפרקים הקודמים.

בקיצור, ברור שהסדרה ניסתה להראות את ההתדרדרות במצבה הנפשי ושהכל סביבה מתפרק. ההתחרפנות שלה באה לידי ביטוי בצורה מאוד ברורה במהלך העונה הזאת ובמיוחד בפרק הקודם כשהיא התחילה להתבטא ולהתנהל כאחת שלא תבחל בשום אמצעי בשביל להשיג את הכתר, גם אם זה לאיים על ג'ון וגם אם זה אומר לשרוף את כל העיר בדרך. בעונות קודמות היא תמיד התבטאה "בעד האנשים הפשוטים" ובעצמה לא רצתה "למשול על חורבות הרוסות" וכדומה.

זה שהיא "לא קיבלה ***" זה תרגום קצת שטחי לסיטואציה. זה לא שהיא "לא קיבלה ***", זה יותר שהוא מסרב לזוגיות איתה. זה מה שכביכול היה חבל ההצלה שלה לכל הסיפור, להיות עם ג'ון ולמשול גם עם מורא וגם עם אהבה/הערכה מהאנשים (שג'ון מקבל). לא קיבלה ממנו את הזוגיות הזו, הבהיר לה שהיא "רק המלכה שלו", אז היא נשארה רק עם המורא.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:08 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
Att כתב:
צוד כתב:

מה ההסבר למה שדאני עשתה?

הבנתי עכשיו :)
אבל אין בזה שום היגיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:12 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
Att כתב:
צוד כתב:

מה ההסבר למה שדאני עשתה?

ההרגשה שלה בזמן הכניעה שזה לא מספיק, אפילו כעס על זה שנגמר מוקדם מדי והיא עוד לא הספיקה להראות את כוחה.

בקיצור, ברור שהסדרה ניסתה להראות את ההתדרדרות במצבה הנפשי ושהכל סביבה מתפרק. ההתחרפנות שלה באה לידי ביטוי בצורה מאוד ברורה במהלך העונה הזאת ובמיוחד בפרק הקודם כשהיא התחילה להתבטא ולהתנהל כאחת שלא תבחל בשום אמצעי בשביל להשיג את הכתר, גם אם זה לאיים על ג'ון וגם אם זה אומר לשרוף את כל העיר בדרך. בעונות קודמות היא תמיד התבטאה "בעד האנשים הפשוטים" ובעצמה לא רצתה "למשול על חורבות הרוסות" וכדומה.

זה שהיא "לא קיבלה ***" זה תרגום קצת שטחי לסיטואציה. זה לא שהיא "לא קיבלה ***", זה יותר שהוא מסרב לזוגיות איתה. זה מה שכביכול היה חבל ההצלה שלה לכל הסיפור, להיות עם ג'ון ולמשול גם עם מורא וגם עם אהבה/הערכה מהאנשים (שג'ון מקבל). לא קיבלה ממנו את הזוגיות הזו, הבהיר לה שהיא "רק המלכה שלו", אז היא נשארה רק עם המורא.

אני לא חושב שג׳ון בגד בה וגם לא טיריון.
אני לא כל כך מבין את כל הסיפור של האהבה וההערכה של האנשים. כבוד ואהבה מרוויחים.
יש לה את הנאמנות של ג׳ון, היא השיגה את כס הברזל. עכשיו שבי עליו וצרי שלטון יציב ומשגשג והאנשים יאהבו אותך.

אני לא חושב שהסדרה מראה שדאני איבדה את זה לגמרי. יש פער מאוד גדול בין אבל על האנשים שאיבדה (לא בלתי צפוי בהתחשב בקרבות הקשים שניהלה) ורצון לנקום את מותם לבין הרג המוני של אנשים חפים מפשע שלא הייתה להם נגיעה למה שקרה לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:16 pm 
Hall of Famer

הסיבה העיקרית שדאני שורפת את העיר היא שזה בחזקת "אם אני לא אשב על כס הברזל, אף אחד לא יישב".

באמת תוהה מה נקבל לפרק האחרון. נקווה לסוף סגור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 11:09 pm 
Junior

Att כתב:
Chauncey כתב:
Att כתב:
צוד כתב:

מה ההסבר למה שדאני עשתה?

אני לא חושב שג׳ון בגד בה וגם לא טיריון.

אתה לא, וזה אחלה, אבל היא אמרה בפירוש שכך היא חושבת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 12:18 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
הסיבה העיקרית שדאני שורפת את העיר היא שזה בחזקת "אם אני לא אשב על כס הברזל, אף אחד לא יישב".

ומה ההיגיון בזה?
היא כבשה את העיר, היא הייתה יכולה לשבת בנינוחות על כס הברזל.
יש לה תמיכה מצד כל מי שהיא צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 12:25 am 
מנהל פורום

אם אני הבנתי נכון, אז כל הקטע שהיא פשוט איבדה את זה והשתגעה, בין אם באופן קבוע או אפילו רק זמנית. אחרת למה לעשות תקריב על הפרצופים המוזרים שהיא עושה לפני שמתחילה להתחרע על העיר?
מישהו שהוא משוגע, אין מה לחפש הגיון בהתנהגות שלו... הוא משוגע.
זה גם מתחבר עם כל הקטע של הטרגריאנס והנטייה שלהם להתחרפן והמשפט של ואריז עם המטבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 12:36 am 
Hall of Famer

קצת אוברקיל. ליטראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 1:43 am 
Junior

ודים כתב:
אם אני הבנתי נכון, אז כל הקטע שהיא פשוט איבדה את זה והשתגעה, בין אם באופן קבוע או אפילו רק זמנית. אחרת למה לעשות תקריב על הפרצופים המוזרים שהיא עושה לפני שמתחילה להתחרע על העיר?
מישהו שהוא משוגע, אין מה לחפש הגיון בהתנהגות שלו... הוא משוגע.
זה גם מתחבר עם כל הקטע של הטרגריאנס והנטייה שלהם להתחרפן והמשפט של ואריז עם המטבע.

ברור שהיא השתגעה, אבל זה לא "השתגעה ואז אין מה להסביר כי היא פשוט משוגעת". זאת כבר הייתה עבודה תסריטאית עלובה ביותר. התסריט נבנה והראה למה היא השתגעה בפרק הקודם ובתחילת הנוכחי. אפשר להתווכח עד כמה הם עשו את זה טוב או לא, אבל זה בטח לא "אין מה לחפש היגיון" כי זה בדיוק מה שהם עשו במשך כמה סצנות רצופות, הראו לך את הסיבות להתחרפנות.

אגב, גם בעונות קודמות - תוך כדי שהיא לרוב מוצגת כהדלאי לאמה הנשית שרק רוצה לשחרר את העולם מרודנים - היו פה ושם סצנות שחשפו את פוטנציאל ההתחרפנות, אם זה הנכונות להקריב ולהילחם בהכל רק בשביל להגיע לכס מלכות במקום שהיא בחיים לא הייתה בו, ואם זו הנכונות להילחם ולשרוף את מי שלא סר למרותה, וכמה פעמים לאורך העונות שהיועצים השונים שלה הורידו אותה מרעיונות של רצח עם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 6:39 am 
Hall of Famer

אני מרגיש שהם סימנו שהיא השתגעה אבל לא באמת הראו את זה. אין משהו שמתחיל להסביר את הבחירה שלה לשרוף אנשים שלא עשו לה דבר ללא התגרות או רווח כלשהו מבחינתה, שנייה אחרי שהשיגה את מה שהייתה מאז ומעולם מטרתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 6:55 am 
Junior

Att כתב:
ודים כתב:
Att כתב:
צוד כתב:

מה ההסבר למה שדאני עשתה?

הבנתי עכשיו :)
אבל אין בזה שום היגיון

גם המשפט "הגיוני ובכלל לא שובניסטי" נכתב בסרקאזם.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 6:59 am 
Junior

צ'ונסי, כנראה שזו הכוונה שלהם (ככה הם מסבירים גם ב"מאחורי הקלעים" בסוף הפרק, אבל כמו שatt אמר הם רק "סימנו" את זה.
תראה, אנחנו מכירים את מהיום הראשון של הסדרה. נכון, היא יודעת לשרוף את מי שמתנגד לה, זה מתאים לדמות ולכן ההוצאה להורג של ואריז למשל, הגיונית.

אבל אל תשכח שהכינוי הראשון שלה בערך הוא "מנתצת השלשלאות", תמיד היא הייתה מיסה שדואגת למסכנים, אז סבבה - יכול להיות שהיא יצאה מדעתה וכו', אבל זה תהליך שצריך לבוא באופן הרבה יותר הדרגתי אם רוצים שנאמין לו.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 8:14 am 
Sophomore

אני קורא את כל מה שאנשים כותבים ואני חושב שלא משנה מה היה מוצג על המסך תמיד יהיה על מה להתלונן. התהליך הזה לא נוצר בפרק וחצי האחרונים ולא נעליים. היו לדיאנריז את כל הסיבות שבעולם (מבחינתה) לשרוף את כל מעלה המלך וקשה היה לפספס את התסכול העצום שנבנה אצלה מהפרק הראשון של העונה. כל הסיפור עם ג'ון היורש החוקי וכו', הבגידה של יועציה הקרובים, כל העונה מראים לנו עד כמה העם אוהב את ג'ון ודיאנריז מרגישה את זה וזה מעצים אצלה את התסכול עוד יותר, 2 דרקונים שלה (שהיו כמו ילדיה) נהרגו, ז'ורה ומיסנדאיי נרצחו לה מול העיניים. השניה ממש הוצאה להורג באקט של התגרות.

תוסיפו לכל זה את כל ההיסטוריה שלה, הקרובה והרחוקה, רצח האבא המשוגע. ילדות אומללה בגלות אצל הדותארקים, אונס, כליאה. היו לה הרבה מאוד התבטאויות חריגות מהעונה השניה בנוגע לשריפת אנשים חיים וכו'. להציג את זה כאילו הכל קרה ברגע אחד זה פשוט מרגיש לי כבר חלק מהטרנד הזה של "העונה הזאת חרא והרסו לנו את הסדרה" שרץ עכשיו ברשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 8:31 am 
מנהל פורום

הייתה אתמול כתבה על דוברובניק (קרואטיה), העיר העתיקה שבה צולמו סצנות רבות מהסרט.
הם כורעים תחת עומס התיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 8:43 am 
Hall of Famer

B.a.c כתב:
אני קורא את כל מה שאנשים כותבים ואני חושב שלא משנה מה היה מוצג על המסך תמיד יהיה על מה להתלונן. התהליך הזה לא נוצר בפרק וחצי האחרונים ולא נעליים. היו לדיאנריז את כל הסיבות שבעולם (מבחינתה) לשרוף את כל מעלה המלך וקשה היה לפספס את התסכול העצום שנבנה אצלה מהפרק הראשון של העונה. כל הסיפור עם ג'ון היורש החוקי וכו', הבגידה של יועציה הקרובים, כל העונה מראים לנו עד כמה העם אוהב את ג'ון ודיאנריז מרגישה את זה וזה מעצים אצלה את התסכול עוד יותר, 2 דרקונים שלה (שהיו כמו ילדיה) נהרגו, ז'ורה ומיסנדאיי נרצחו לה מול העיניים. השניה ממש הוצאה להורג באקט של התגרות.

תוסיפו לכל זה את כל ההיסטוריה שלה, הקרובה והרחוקה, רצח האבא המשוגע. ילדות אומללה בגלות אצל הדותארקים, אונס, כליאה. היו לה הרבה מאוד התבטאויות חריגות מהעונה השניה בנוגע לשריפת אנשים חיים וכו'. להציג את זה כאילו הכל קרה ברגע אחד זה פשוט מרגיש לי כבר חלק מהטרנד הזה של "העונה הזאת חרא והרסו לנו את הסדרה" שרץ עכשיו ברשת.

במובן מסוים, זה נכון. תמיד יהיה על מה להתלונן.
היו קוראים של הספרים שהתלוננו על העונות הראשונות ולא הבנתי למה. אני אישית לא קראתי את הספרים (מלבד הספר הראשון וחלק מהשני אחרי שראיתי את העונות המקבילות בסדרה) ואין לי משהו מיוחד נגד הסדרה. להיפך, אני מאוד אוהב אותה ונהנה ממנה.
אבל אין מה לעשות, יש פער גדול בין איכות העונות הראשונות לבין שתי העונות האחרונות, כאשר אחת הבעיות הבולטות (לצד עלילה סמי מופרכת כמו הניסיון ללכוד מת מהלך כדי לגייס את צבאה של סרסיי לקרב עם הוייט ווקרס) היא פיתוח הדמויות.
אנחנו מכירים את הדמויות האלו היטב, את מה שמניע אותן, את מה שמאפיין אותן ואת הבחירות שלהן וישנם שינויים לא ברורים בחלק מהן.
טיריון הופך מאדם סופר מתוחכם ופוליטיקאי מבריק למישהו שכל פרק טועה בגדול ומתנצל על טיפשותו.
ג׳יימי זונח את הארק שלו וחוזר לסרסיי (זה עוד איך שהוא הגיוני גם אם נבנה בצורה מרושלת)
ודאני הופכת ממשחררת העבדים למישהי שיורה אש על אזרחים תמימים ללא סיבה כלשהי.

בגדול, אפשר לעשות את המהפך הזה בדאני.
אני לא אומר שלא בנו בדמות הזו ניצנים של הרס, אבל זו הייתה עבודה תסריטאית גרועה ביותר.

יחד עם זאת, בפני עצמו, הפרק היה פרק חזק ועשוי היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2019 9:22 am 
Junior

B.a.c כתב:

מסכים, אני חושב שהבניה של דיאנזריז אולי הייתה קצת מהירה בסוף אבל זה הופיע לאורך כל הדרך ובמיוחד העונה.

במיוחד העונה שהיא חצתה חצי עולם והקריבה חצי מהחיילים שלה + דרקון כדי לבוא לצפון להחלם עם וינטרפל ובסוף היא רק קיבלה בגידות ואהדה לג'ון בתמורה. נרצחו מול עיניה 2 האנשים כנראה הכי קרובים עליה (פרט לג'ון) וגם ג'ון עצמו איבד את האהבה כלפיה (הרומנטית) שהייתה סוג של תעודת ביטוח עבורה עבור זה שלא יממש את זכותו המולדת לשלוט.
ההבנה שלא הולכים לאהוב אותה מעבר לים והצורך להשתמש במרות כדי לשלוט ( + עצבים על המון מוות מצד מעלה המלך) גרמו לה לאבד את זה.
יכול להיות שזה לא היה הכי אסתטי ואולי החלק האחרון בהתחרפנות שלה היה קצת מהיר אבל זה בהחלט נבנה והיו רמזים לכל אורך הסדרה (גם את אבא ואח של סאם היא שרפה חיים) ובמיוחד העונה.

פרק ממש סבבה, היו בו לא ממש חורים אבל סך הכל מאוד נהניתי מהפרק.

Att כתב:
טיריון הופך מאדם סופר מתוחכם ופוליטיקאי מבריק למישהו שכל פרק טועה בגדול ומתנצל על טיפשותו.
ג׳יימי זונח את הארק שלו וחוזר לסרסיי (זה עוד איך שהוא הגיוני גם אם נבנה בצורה מרושלת)
ודאני הופכת ממשחררת העבדים למישהי שיורה אש על אזרחים תמימים ללא סיבה כלשהי.
בגדול, אפשר לעשות את המהפך הזה בדאני.
אני לא אומר שלא בנו בדמות הזו ניצנים של הרס, אבל זו הייתה עבודה תסריטאית גרועה ביותר.

ג'יימי דווקא נבנה יפה לדעתי, מראים שהוא לא בן אדם רע ושהוא כן רוצה לעשות טוב בסוף אבל לכל אורך הסדרה ברור שהקיפטונייט שלו זה סרסי. עבורה הוא מוכן לעשות כל דבר, נורא ככל שיהיה, רק כדי לרצות אותה.
דאני לדעתי בנו, אם כי המעבר מעבר לקצה אולי היה קצת מהיר מדי.
טיריון זה מעניין כי הוא אומנם היה מאוד חכם והפך לדי סתמי אבל צריכים לזכור שכל ההצלחה שלו הייתה במעלה המהלך בחסות הלאניסטרים ( כסף + מעמד ), אולי אני טועה אבל די מהרגע שהוא עזב את מעלה המלך הוא די כשל בכל תוכנית שהייתה לו... אולי הוא טוב רק בחממת הלאניסטרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Shiver כתב:
הייתה אתמול כתבה על דוברובניק (קרואטיה), העיר העתיקה שבה צולמו סצנות רבות מהסרט.
הם כורעים תחת עומס התיירים.

ולפני זה הם לא כרעו מעומס התיירים? זו עיר סופר מתויירת עוד הרבה לפני משחקי הכס.

חוץ מזה תגידו, רק לי הסצנה שבה המסכה נופלת מהפנים של גרגור קלגיין והוא מתגלה, הזכירה את הסצינה בסוף "שובו של הג'דיי" כשלוק סקייווקר מסיר את המסכה של דארת' ויידר? הם אפילו דומים מתחת למסכה...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 2:28 am 
Hall of Famer

רץ ברשת - לא נאמר באופן מפורש בפרק, אבל ההוצאה להורג של ואריס לא הייתה בגלל שהפיץ את השמועות על ג'ון אלא יותר בגלל שהוא ניסה להרעיל את דאני.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 12:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שם לה ציאניד בסטארבקס?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 12:26 pm 
Junior

זה די ברור, לא? הציפור הקטנה שלו שעובדת במטבח באה ואומרת שדאני לא אוכלת, אז הוא אומר לה "ננסה בארוחה הבאה".

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 1:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה היתה הבעיה של דאני פשוט להתעופף בסבבה שלה אל חלון המגדל של סרסיי ולעשות אותה על הגריל? אני חושב שזה היה יכול להספיק בהחלט מבחינת הדחף להרס של הכס הקודם. כמו שתיארו לפניי, לגמרי overkill.

מה שכן, ה-Clegane Bowl הצדיק את הציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 2:39 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
מה היתה הבעיה של דאני פשוט להתעופף בסבבה שלה אל חלון המגדל של סרסיי ולעשות אותה על הגריל? אני חושב שזה היה יכול להספיק בהחלט מבחינת הדחף להרס של הכס הקודם. כמו שתיארו לפניי, לגמרי overkill.

מה שכן, ה-Clegane Bowl הצדיק את הציפיות.

היא אומרת את זה בפירוש, היא מבינה שהיא לא תשיג את הכתר בכך שיאהבו אותה, אז היא רוצה שיפחדו ממנה. אז לשרוף את סרסיי זה סבבה והכל, אבל לשרוף את כל העיר אמור לגאום לכל הממלכה לשקשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: