stavs כתב:
יהיה מעניין מאוד לראות מה ניו אורלינס יעשו.
כלומר, הם יבחרו בוויליאמסון, אני לא חושב שזו שאלה באמת.
אבל מה מעבר, או יותר נכון מה עם דיוויס? התסריט שבו הוא נשאר בתום העונה הזו לא מופרך לגמרי בעיני, אבל זה יהיה חתיכת הימור מבחינת ניו אורלינס - הם עשויים להשאר בסוף עם ה... גבה השנייה של דיוויס ביד וגם סתם לבזבז עונה שבה הם יכלו להתחיל בנייה מחדש ואולי להפסיד קצת.
בכל מקרה, במצב כזה הם לגמרי לוקחים הימור על זה עונת רוקי מרשימה של ציון שתגרום לכולם, ובעיקר לדיוויס, לחשוב שהוא הדבר האמיתי. בסופו של דבר הפוטנציאל של הצימוד הזה הוא בשמיים, אז אני יכול לראות למה זה מפתה, אבל לתחושתי דיוויס מיצה את עצמו בניו אורלינס, לא הייתי רוצה לקחת את ההימור עלו, ואולי הדבר הנכון מבחינתם יהיה להיות סבלניים עם הבנייה סביב ציון, יותר משהיו עם דיוויס.
אם מעבירים אותו - שזה בסופו של דבר יותר 'ללכת על בטוח'. מעניין מה הם יחפשו. טייטום+בראון יכול להיות יופי של שיחוק מבחינתם, אם הם יכולים להשיג עוד בחירה עם זה, אז בכלל טוב.
אבל אם לא, אז מה החבילה הבאה הכי טובה? קוזמה+בול+בחירה רביעית? אני לא כל כך אוהב, בול זה הימור, קוזמה וציון קצת עלולים לדרוך אחד לשני על האצבעות ובחירת הדראפט? פה נפתחת עוד שאלה - הדראפט הזה נחשב לחלש יחסית מעבר לציון, כמה שוות בו בעצם בחירות 3 ו4? פחות מהערך של טייטום לדעתי, אבל איך זה לעומת ג'יילן בראון או קוזמה? קשה לי לומר.
ושאלה דומה לגבי הולידיי - אני מאוד מעריך אותו ואני לא בטוח כמה גארדים בדראפט הזה יהיו טובים ממנו, יכול להיות שאתה יכול להשיג אחד כזה עם בחירה 6, אבל אתה גם בקלות יכול ליפול איתה על מישהו שלא יהיה טוב כמוהו.
אני כן חושב שגורלו של הולידיי קצת קשור בגורל של דייויס, וכמו שאם דיוויס נשאר אין סיבה להעביר את ג'רו, כך אם דיוויס הולך אז השארה של הולידיי תהיה מהלך לא מסונכרן עם הכיוון שבו הקבוצה הולכת (אולי בתסריט של טייטום ובראון, דווקא אפשר לשמור את הקבוצה תחתרותית וטובה ויש קצת היגיון בלהשאיר גם את הולידיי).
בכל אופן, מה שאני כן בטוח לגביו זה שעד שדיוויס לא הולך, אין טעם להעביר את הולידיי - העברה שלו תשדר לכל שאר הקבוצות שניו אורלינס הולת לריבילדינג ותחליש את הקלפים שהם מחזיקים במו"מ על טריידים לדיוויס.
וזה מוביל אותי לנקודה האחרונה - לא משנה מה הפליקאנס מחליטים לגבי דיוויס, הם חייבים לשקול ברצינות השארה שלו ולשדר לעולם שזו אפשרות ריאלית, זה אומר לחפור לו ללא הרף על ציון, לקחת אותו לאימונים שלו ולהגביר אצלו את הרצון לשחק איתו. זה יכול להיות שווה להם עוד נכס בטרייד עליו בסופו של דבר.
לא חושב שיש שום סצנריו ריאלי שדיוויס נשאר בפאלינקס. הקרע גדול מדי משני הצדדים.
זו עובדה מוגמרת וכולם, גם הקבוצות האחרות - יודעים את זה.