סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 18, 2019 11:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סיכום טוב באתר המנהלת.
http://basket.co.il/news.asp?id=21208

הפועל גלבוע/גליל – עירוני "חי מוטורס" נס ציונה: לשתי הקבוצות אין על מה לשחק. לגלילבוע זה משחק ביתי ואחרון העונה, ולציונה יש עוד סדרה מול אילת, משחק אמור להיות של הגלבוע.
מכבי אשדוד/באר טוביה – הפועל "יונט" חולון: אשדוד נאבקת על הזכות לקבל בראש ממכבי בפלייאוף, חולון עם האפשרות התיאורטית למקום השני. אם אני דן שמיר, אני בכלל לא מלביש את וולדן.
הפועל "SP מצר" ת"א – הפועל "בנק יהב" ירושלים: הפועל ת"א נלחמת על חייה, ירושלים רק צריכה לעבור את המשחק הזה בלי פציעות..
בני "רב-בריח" הרצליה – הפועל באר שבע/בני שמעון: הרצליה כבר בלאומית, ב"ש עם אפשרות תיאורטית לקבל את חולון (לה הפסידה שלוש פעמים) במקום את ירושלים (לה הפסידה שלוש פעמים).בכל אופן ב"ש הפצועה צריכה,קודם כל, לעבור את המשחק בשלום.
מכבי ראשל"צ – הפועל "מול הים" אילת:לאילת אין על מה לשחק, לראשון כמעט ואין.
נהריה - מכבי: נובמת.

כללית מחזור לא מעניין עם הכרעות שוליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 12:15 am 
Hall of Famer

לפי מה שהבנתי מי שמסיים במקום השני בסוף העונה הרגילה מקבל את הכרטיס החופשי לבתים של הצ'מפיונס, לכן גם להפועל וגם לחולון יש איזושהי מוטיבציה לנצח.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 12:39 am 
Hall of Famer

איך זה הגיוני?
ומה תקבל האלופה לצורך העניין (נניח וזו תהיה הקבוצה שתסיים במקום השלישי) - פחות מכך?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 1:01 am 
Hall of Famer

זה מה שרסקין טען לפני שבועיים....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 10:06 am 
Freshman

shmueliki כתב:
איך זה הגיוני?
ומה תקבל האלופה לצורך העניין (נניח וזו תהיה הקבוצה שתסיים במקום השלישי) - פחות מכך?

הדירוג למפעלים באירופה נקבע על פי המיקום בסוף העונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 10:53 am 
Junior

ג'ו קופר כתב:
shmueliki כתב:
איך זה הגיוני?

מה הכוונה "לדירוג"? של פיב"א?

הרי מבחינת זכאות להשתתפות במפעל, זה נקבע על פי ההישג הסופי בתום הפיינל פור.
למשל בעונת 2016-17, חולון סיימה ראשונה את העונה הסדירה אך הודחה על ידי מכבי חיפה מהמקום ה-8 בפלייאוף.
בתום העונה הסופית (כזכור מכבי חיפה העפילה לגמר הפיינל פור), הירוקים הודיעו שהם מוותרים על הצ'מפיונס, והבאה בתור הייתה מכבי ראשון לציון שסיימה את העונה הסדירה מתחת לחולון, אך צלחה את הפלייאוף, ולכן אנשי המנהלת פנו קודם כל אליה.

רק כאשר ראשל"צ ויתרה על ההשתתפות במפעל, האופציה "נפתחה" בפני חולון (שהרי האלופה, הפועל ירושלים, עוד שיחקה אז ביורוקאפ).

מבחינת ספורטיביות ולהוציא את מכבי ת"א שלא שייכת לעניין, הכרטיס/ים הישיר/ים לשלב הבתים, עתידים ללכת לקבוצות שתגענה הכי גבוה בפייל פור, ע"פ סדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 11:08 am 
Freshman

אדום88 כתב:
ג'ו קופר כתב:
shmueliki כתב:
איך זה הגיוני?

מה הכוונה "לדירוג"? של פיב"א?

הרי מבחינת זכאות להשתתפות במפעל, זה נקבע על פי ההישג הסופי בתום הפיינל פור.
למשל בעונת 2016-17, חולון סיימה ראשונה את העונה הסדירה אך הודחה על ידי מכבי חיפה מהמקום ה-8 בפלייאוף.
בתום העונה הסופית (כזכור מכבי חיפה העפילה לגמר הפיינל פור), הירוקים הודיעו שהם מוותרים על הצ'מפיונס, והבאה בתור הייתה מכבי ראשון לציון שסיימה את העונה הסדירה מתחת לחולון, אך צלחה את הפלייאוף, ולכן אנשי המנהלת פנו קודם כל אליה.

רק כאשר ראשל"צ ויתרה על ההשתתפות במפעל, האופציה "נפתחה" בפני חולון (שהרי האלופה, הפועל ירושלים, עוד שיחקה אז ביורוקאפ).

מבחינת ספורטיביות ולהוציא את מכבי ת"א שלא שייכת לעניין, הכרטיס/ים הישיר/ים לשלב הבתים, עתידים ללכת לקבוצות שתגענה הכי גבוה בפייל פור, ע"פ סדר.

לאחר אותה עונה עשו שינוי (לדעתי ביוזמת חולון) ומה שקובע מאז זה המיקום בסוף העונה הסדירה ולא המיקום לאחר הפיינל פור.
במקרה עונה שעברה התוצאה הייתה זהה וחולון הייתה זכאית לכרטיס בשתי "השיטות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 11:35 am 
Hall of Famer

זה טיפשי ברמות שאין לתאר
סיימתי מקום 7 ולקחתי איכשהו אליפות
אין אירופה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 12:17 pm 
Hall of Famer

ג'ו קופר כתב:
shmueliki כתב:
איך זה הגיוני?

זה לא נכון .שראשלצ זכו באליפות מהמקום ה6 הם שיחקו אוטומטית בליגת האלופות של פיבא.הכל נקבע בסיום העונה כולל הפלייאוף
גם מכבי חיפה שהגיעה לגמר מול ירושלים קיבלה כרטיס אוטומטי לליגה האלופות של פיבא אבל וויתרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 12:41 pm 
Junior

מבלי לפגוע, אני לא בטוח שהדברים שג'ו קופר טוען הם מדויקים (ואם כן אני כאמור אערוך את ההודעה בעתיד).

עובדה ששנה שעברה תל אביב היא זו שנרשמה למוקדמות ליגת האלופות, למרות שמכבי אשדוד סיימה מעליה את העונה הסדירה (אשדוד מקום 4 ות"א מקום 5). האם במנהלת/פיב"א פנו קודם כל לאשדוד...? לא נראה לי.
כזכור, הפועל ת"א ניצחה אותה בסדרה 1:3 והעפילה לפיינל פור.

מה גם שאם הדברים של ג'ו קופר נכונים, זה כאמור מייתר עוד יותר את מפעל הפיינל פור, שגם ככה הוא סתמי לחלוטין ומשמש בעיקר כמחבלת כספים רצינית מהקהל עבור מנהלת הליגה.
אז אתה אומר שעכשיו גם לוקחים את ה"צ'ופר" המרכזי המגיע לאלופה? אם אלופת המדינה מגיעה ממקומות 4-8 ומקומות 2-3 מעוניינות להשתתף בצ'מפיונס (נניח שמקום 1 זו מכבי והיא גם זכתה באליפות), אז תיווצר סיטואציה שבה אלופת המדינה איננה משתתפת באף מפעל אירופאי? קשה לי להאמין.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' מאי 19, 2019 1:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 12:50 pm 
Freshman

דיון מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 12:57 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
מבלי לפגוע, אני לא בטוח שהדברים שג'ו קופר טוען הם מדויקים (ואם כן אני כאמור אערוך את ההודעה בעתיד).

עובדה ששנה שעברה תל אביב היא זו שנרשמה למוקדמות ליגת האלופות, למרות שמכבי אשדוד סיימה מעליה את העונה הסדירה (אשדוד מקום 4 ות"א מקום 5). האם במנהלת/פיב"א פנו קודם כל לאשדוד...? לא נראה לי.

מה גם שאם הדברים של ג'ו קופר נכונים, זה כאמור מייתר עוד יותר את מפעל הפיינל פור, שגם ככה הוא סתמי לחלוטין ומשמש בעיקר כמחבלת כספים רצינית מהקהל עבור מנהלת הליגה.
אז אתה אומר שעכשיו גם לוקחים את ה"צ'ופר" המרכזי המגיע לאלופה? אז מה מעניקה זכייה באליפות, רק צלחת ותו לא; אם הזוכה מגיעה ממקומות 4-8 ומקומות 2-3 מעוניינות להשתתף בצ'מפיונס (נניח שמקום 1 זו מכבי והיא גם זכתה באליפות)? קשה לי להאמין.

אז אתה בעצם אומר שאם לא היו מפעלים אירופאיים בכלל אלא רק ליגות מקומיות,
לא הייתה משמעות לליגות המקומיות ולא היה צורך לשחק בהן?
כי מה זה אליפות? רק צלחת...
באותה נשימה אז גם צריך לבטל את הגביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 1:06 pm 
Junior

Krembo2 כתב:

זה לא מה שאני אומר, ואני לא מבין מדוע הבנת את זה כך.
אני אומר שצריך לתגמל קבוצות בהתאם למיקום הסופי שלהם בעונה כולה.

עכשיו תשאל - מה זה "מיקום סופי בעונה כולה"? בכדורגל זה מאוד פשוט. יש רק ליגה וזהו. טבלה מסודרת בסדר כרונולוגי כאשר אתה מתגמל כל קבוצה ע"פ המיקום שהיא נמצאת בו, בתום כל המחזורים...

בכדורסל זה שונה, וצריך להתייחס לשיטה על פיה הליגה המוכרעת. מה לעשות שהליגה הישראלית מוכרעת ע"פ פלייאוף ואז פיינל פור.
אז על פי זה יש לתגמל קבוצות. ולא על פי המיקום שלהם בחודש מאי. ואם העלת את זה, אז אני בעד שכמו בכדורגל - להעניק תגמול בדמות השתתפות במפעל אירופאי גם למחזיקת הגביע. זה בהחלט יוסיף למפעל. מגיע לה להשתתף במוקדמות ליגת האלופות למשל, ע"ח זו שהגיעה למקום האחרון בפיינל פור (לכאורה מקום אחרון בפיינל פור, כי הרי כבר אין משחק על מקומות 3-4). אבל זו דעתי האישית בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 1:12 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
Krembo2 כתב:
אדום88 כתב:

אז אתה אומר שעכשיו גם לוקחים את ה"צ'ופר" המרכזי המגיע לאלופה? אז מה מעניקה זכייה באליפות, רק צלחת ותו לא; אם הזוכה מגיעה ממקומות 4-8 ומקומות 2-3 מעוניינות להשתתף בצ'מפיונס (נניח שמקום 1 זו מכבי והיא גם זכתה באליפות)? קשה לי להאמין.

זה לא מה שאני אומר, ואני לא מבין מדוע הבנת את זה כך.
.

כנראה שהמשפט "אז מה מעניקה זכייה באליפות, רק צלחת ותו לא" קצת בילבל אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 1:13 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
קצת בילבל אותי...

אתה מוזמן להתעלם מהמשפט הזה ולהתייחס לשאר התוכן. ערכתי את ההודעה וכעת היא ללא האמרה השנויה במחלוקת. אני מזמין אותך לעיין בניסוח החדש וצר לי שהוא יצר בלבול, כאמור - ערכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 1:16 pm 
Freshman

אדום88 כתב:

אז אתה אומר שעכשיו גם לוקחים את ה"צ'ופר" המרכזי המגיע לאלופה? אם אלופת המדינה מגיעה ממקומות 4-8 ומקומות 2-3 מעוניינות להשתתף בצ'מפיונס (נניח שמקום 1 זו מכבי והיא גם זכתה באליפות), אז תיווצר סיטואציה שבה אלופת המדינה איננה משתתפת באף מפעל אירופאי? קשה לי להאמין.

החלטה מ 16.7.2017, בחיפוש מהיר בגוגל:
בנוסף, קבוצה המשתתפת במפעל אירופי שלא על בסיס שריון, תהיה זכאית ל-650 אלף ש"ח ובלבד שהסכום המצטבר לכל הקבוצות המשתתפות באירופה לא יעלה על 2 מיליון ש"ח. סדר הזכאות למפעלים האירופאיים ייקבע על פי המיקומים בסיום העונה הסדירה, למעט האלופה שתהיה בעלת הזכות הראשונה להשתתף במפעלים האירופאיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 1:45 pm 
Junior

אוקי, זה כבר מעדן את מה שכתבת תחילה, הוסיפו כוכבית כי האלופה תהיה זכאית בכל מקרה (ללא קשר למהו מיקומה בחודש מאי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 3:38 pm 
Freshman

ככה שנשארנו עם אותו המקרה- חולון או ירושלים.
לא רואה מישהי מחוץ לרביעייה הראשונה שיכולה להפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 7:09 pm 
Hall of Famer

אגב, אם כבר הנושא עולה...
בזמנו לא היינו בטוחים האם קבוצה שרק משחקת במוקדמות באחד מהמפעלים האירופאיים (ומודחת לצורך העניין) גם כן מקבלת את המענק או שלא - מישהו יודע משהו בנושא?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 7:43 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אגב, אם כבר הנושא עולה...
בזמנו לא היינו בטוחים האם קבוצה שרק משחקת במוקדמות באחד מהמפעלים האירופאיים (ומודחת לצורך העניין) גם כן מקבלת את המענק או שלא - מישהו יודע משהו בנושא?

התקנה שונתה לפני שנה, וכעת המענק הוא 50 אלף ש"ח למשחק, עד סכום של 650 אלף.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 9:48 am 
Junior

גריפין, ג׳ונסון ואמינו לא נרשמו להתמודדות הערב בדרייב אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 12:21 pm 
Freshman

דרוקר יכול להשלים את נקמתו הספורטיבית בפרי ובשיבק
שבוע שעבר תרם רבות לירידת ליגה של שיבק, היום יוכל להוריד את ראשון למקום 7/8 למפגש עם ירושלים/מכבי ת"א

נערך לאחרונה על ידי PFE בתאריך ב' מאי 20, 2019 2:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 1:29 pm 
Hall of Famer

אשדוד תעפיל לפ.א רק אם הפועל ת''א תפסיד לירושלים וגליל לנס ציונה וכמובן ניצחון של עיר הנמל על חולון.

הסדרה היחידה שכבר בטוחה היא בין אילת לנס ציונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 9:10 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
סיכום טוב באתר המנהלת.

בסיכום הזה באתר המנהלת כתוב שכל המשחקים הרלוונטיים מתחילים באותה שעה. אז איך יתכן שכבר עכשיו, עוד לפני סיום של המחצית הראשונה, יש הבדל של בין 3 ל6 דק' בין המשחקים???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 9:26 pm 
Junior

יוניק כתב:
אבימאל כתב:
סיכום טוב באתר המנהלת.

בסיכום הזה באתר המנהלת כתוב שכל המשחקים הרלוונטיים מתחילים באותה שעה. אז איך יתכן שכבר עכשיו, עוד לפני סיום של המחצית הראשונה, יש הבדל של בין 3 ל6 דק' בין המשחקים???

מניח שאתה יודע שבכדורסל, בניגוד לכדורגל, יש עצירות שונות בכל משחק.

מספיק שבמשחק אחד נשרקו קצת יותר פאולים ויותר חילופים וכבר נוצר פער בין המשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], נביא בעירו, עופר האדום ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: