סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 9:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סטיב קר
הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 9:41 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תגידו, אז כמה סטיב קר מאמן גדול ברמה היסטורית? בתחושה שלי אין סביבו הייפ שמדבר על הייחודיות וההישגיות שלו. האם זה מוצדק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סטיב קר
הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 10:50 am 
Hall of Famer

אני חושב שגם עמיר עוזי היה לוקח אליפות עם הסגלים האלה של גולדן סטייט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 10:57 am 
מנהל פורום

קשה קשה מאוד לשפוט את הקריירה שלו.

גם בגלל זה שישר על העונה הראשונה כמאמן הוא כבר החזיק בסגל חלומי ומגוון.
גם בגלל שהסגל הזה הוא יחסית עם שחקנים נוחים לאימון בלי הרבה דרמות כמו סטף, קליי, איגודאלה ודוראנט. פה ושם קצת גרין, קצת דוראנט אבל לא משהו חריג מדי.
אין הרבה מלחמות אגואים. העובדה שהקבוצה רצה ובמאזן טוב גם מורידה לחץ.
יש לו עוזרי מאמנים טובים. הוא גדל על ברכי פיל ג'קסון וכמובן לקח חלק מהאלמנטים של התקפת המשולש.

אבל בגדול מינוס קליבלנד בפיינלס (שהיא כמעט תמיד הייתה יריבה נחותה), הוא לא ממש התמודד מול אתגרים קשים באמת.
זה יגיע רק שהקבוצה הנוכחית תתפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 11:08 am 
Hall of Famer

סטיב קר קיבל קבוצה שנראתה קצת תקועה ועם תקרה ברורה. עונה לפני כן הווריירס לא השתפרו כמצופה מהם, סיימו שוב במקום ה-6 במערב ועפו בסיבוב הראשון. חלומות על אליפות? לא היו שם. ואז קר הגיע, שינה את שיטת המשחק, ידע למקסם יותר את סטפ קארי וכמובן להיבנות סביב השלשות. הוא ידע לקחת את דריימונד גרין, שחקן סיבוב שני תורם שנה קודם ולהכניס אותו לתפקיד מפתח בחמישיה. אי אפשר להוריד מהאימפקט של קר על הווריירס ב-2 העונות הראשונות שלו איתם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 11:22 am 
Sophomore

מאמן היסטורי.

הראשון שהיו לו את הביצים להמר על קבוצה שבנויה על שני קלעי חוץ.
הראשון שנתן לשחקן לזרוק זריקות שמאמן אחר היה מעיף לספסל עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 11:25 am 
Junior

לגמרי מה שעמוס אמר.

הוא הגיעה לקבוצה תקועה מאוד. לפני העונה הראשונה שלו נתנו בוגאס 50.5 נצחונות לעונה (שישית בליגה) כאשר לדאלאס, יוסטון, טורנוטו והויזארדס נתנו 49.5 שזה כמעט אותו דבר כמו של GSW.
הסגל שהוא קיבל בעונה הראשונה שלו לא נחשב לחלומי, הוא אחד הגורמים שהפך אותו לכזה. גרין הוא דוגמא טובה שהפך משחקן של 6.2 נקודות 1.9 אסיסטים ו5 ריב' ב21 דקות לשחקן של 11.7 נקודות, 3.7 אסיסטים ו8.2 ריב' ב31 דקות.

וניהול האגואים שם הוא לא טריוויאלי, גרין ודוראנט הם לא אנשים קלים מדי (גרין מהצד התחרותי, לא נראה שיש לו אגו ממש) וגם לך תדע איך קליי היה מתפתח באווירה אחרת.

ואני ממש לא מסכים שלא היו לו סדרות קשות שהוא לקח. אוקלהומה ב2016, יוסטון בשנה שעברה, קליבלנד ב2017... זה שהוא הפסיד לקאבס ב2016 לא הופך אותם לסדרה הקשה היחידה, זו פשוט הסדרה היחידה שהוא הפסיד.

אפשר לשאול כמה קר היה אפקטיבי במסגרת אחרת או איך הוא יהיה אפקטיבי בלהרים קבוצת טנקינג לצמרת הליגה אבל מה שהוא עשה עד עכשיו הוא לא פחות ממדהים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 11:42 am 
Junior

עמוס לב כתב:
סטיב קר קיבל קבוצה שנראתה קצת תקועה ועם תקרה ברורה. עונה לפני כן הווריירס לא השתפרו כמצופה מהם, סיימו שוב במקום ה-6 במערב ועפו בסיבוב הראשון. חלומות על אליפות? לא היו שם. ואז קר הגיע, שינה את שיטת המשחק, ידע למקסם יותר את סטפ קארי וכמובן להיבנות סביב השלשות. הוא ידע לקחת את דריימונד גרין, שחקן סיבוב שני תורם שנה קודם ולהכניס אותו לתפקיד מפתח בחמישיה. אי אפשר להוריד מהאימפקט של קר על הווריירס ב-2 העונות הראשונות שלו איתם.

למה אתה עוצר אחרי 2 עונות?

עופר האדום כתב:

זו תגובה רצינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 12:07 pm 
Hall of Famer

החוכמה היא לחבר בין כל הכוכבים עם האגו ......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 12:44 pm 
מנהל פורום

בעייתי לשפוט ככה מאמנים.
כל הסיפורים והכתבות של "מאוחרי הקלעים" על כמה הוא גאון וכמה דברים הוא עושה בצורה מיוחדת והם הסודות להצלחה זה לא מרשים אותי. יכול להיות שאפשר היה לעשות כתבות דומות על כל מאמן בליגה. בסופו של דבר לשאר המאמנים בליגה אין את הסגל שיש והיה לו.
יש לא מעט מאמנים שבשנה אחת היללו אותם, ושנה אחרי זה בסיטואציה שונה הם נכשלו. זה אבל כבר דיון שלם על מידת ההשפעה של המאמן וכמה זה באמת משנה אם זה מאמן א' או מאמן ב' לעומת חשיבות סגל השחקנים.
בית הלחמי זו דוגמא טובה. שנה שעברה ובוודאי בקיץ כולם היללו אותו והכתירו אותו כבר למאמן הכי טוב בארץ בערך... ולאיפה הוא הגיע השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 1:04 pm 
Senior

מסכים עם כמוס לגבי השנתיים הראשונות ועם ודים לגבי הנימה הכללית.
קר עשה עבודה נהדרת עם הווריורס בהתחלה בלהפוך אותם מקבוצה חביבה לקבוצה מעולה, הוא גם עשה אחלה התאמה בגמר הראשון מול בלאט כשהכניס את איגי לחמישייה ומגיע לו המון קרדיט על יצירת השושלת.
ועם זאת, קשה לשפוט אותו כשהוא נמצא בסיטואציה שבה הוא היום - אני חושב שהוא עושה עדיין עבודה מצוינת, אבל הסיטואציה שלו היום כל כך מוצלחת, שבאמת לאט צריך להיות מאמן מבריק כדי להצליח בה.

אז יכול להיות שמגיע לקר ציון 9 על מה שהוא עשה בגולדן סטייט ויכול להיות שמגיע לו 10, אבל אם אני מנסה לדרג אותו כמאמן בראי ההיסטוריה, אז באיזשהו מקום אני מרגיש שהוא קצת כמו שחקן ששיחק רק ב3 משחקים וקלע בהם בממוצע 40 נקודות - זה מעולה, אבל הוא לא יכול להיחשב עדיין למלך הסלים כי הוא לא שיחק מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 1:58 pm 
Hall of Famer

מאדים כתב:
עמוס לב כתב:

למה אתה עוצר אחרי 2 עונות?

עופר האדום כתב:

זו תגובה רצינית?

בדיוק בגלל התגובה של עופר על עמיר עוזי. להראות שגולדן סטייט לא הייתה בהתחלה קרי,דוראנט וכל הכוכבים ש-3 רמות מעל הליגה מבחינת כישרון, אלא קבוצה שרק שנה לפני שקר מונה נחשבה בינונית פלוס ואיתו בשנתיים הראשונות הם לקחו אליפות ושברו את שיא הניצחונות. שלוש השנים הבאות הן כמובן גם מצויינות, אבל כאמור הסגל הזה הוא היסטורי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 2:08 pm 
Junior

stavs כתב:
אז יכול להיות שמגיע לקר ציון 9 על מה שהוא עשה בגולדן סטייט ויכול להיות שמגיע לו 10, אבל אם אני מנסה לדרג אותו כמאמן בראי ההיסטוריה, אז באיזשהו מקום אני מרגיש שהוא קצת כמו שחקן ששיחק רק ב3 משחקים וקלע בהם בממוצע 40 נקודות - זה מעולה, אבל הוא לא יכול להיחשב עדיין למלך הסלים כי הוא לא שיחק מספיק.

נובמת, אתה יכול אולי להשוות את זה ליזם שלקח חברה מדשדשת והרים אותה לאימפריה והשאיר אותה אימפריה.
אפשר לתת לו קרדיט רק על זה שהוא הרים את החברה לאימפריה ולא לתת לו קרדיט על זה שהוא משאיר אותה למעלה. אבל עצם זה שהוא הרים אימפריה זה כבר מכניס אותו לרשימת הגדולים.

אם אתה רוצה לתת אנלוגיה שקשורה לעולם הכדורסל אז זה יותר כמו ששחקן ששיחק רק 3 עונות בליגה אבל בכולם לקח אליפות כשחקן מוביל.

בשורה התחתונה, סטיב קר לקח לפני קצת פחות מ5 שנים קבוצה בינונית באמצע הפלייאוף במערב והפך אותה לקבוצה שהגיעה ל5 גמרים ובהסתברות גבוה תיקח 4 אליפויות בתקופה הזו. אני לא רואה איך ההישג הזה לבד לא מכניס אותו לקבוצה מתחת לגדולים באמת (פופ, ג'קסון וזהו פחות או יותר ב30 שנה האחרונות). הוא יצטרך עוד כדי להגיע לקבוצה שלהם, אבל הוא כבר עכשיו בקבוצה מתחת לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 2:47 pm 
Hall of Famer

אני מעריך את קר ולא מנסה להוריד מהעבודה הנהדרת שהוא עשה ועושה בגולדן סטייט
אבל ההתרוממות של גולדן סטייט הייתה - בחלקה - תוצאה של התפתחות והבשלה של שחקנים צעירים,
שחלקם הראו הבטחה גדולה גם קודם לכן כמו קליי וקארי וחלקם רק התחילו את ההתפתחות שלהם והיו זקוקים להזדמנות כמו גרין (שהחל לשחק בשל פציעה של לי).

התפקיד של קר הוא להוציא את מקסימום הפוטנציאל מהקבוצה אבל הפוטנציאל היה גדל משמעותית גם בלעדיו. השאלה אם היה גדל עד כדי כך גם בלעדיו (עם מאמן בינוני) ולדעתי התשובה היא לא. גולדן סטייט מאומנת היטב בעיניי.

* מה שכן, אני חושב שהסדרה שהוא כן הפסיד היא סדרה שמאמן (טוב) אחר היה לוקח.
השנה הזו נוהלה לא טוב, הן מבחינת פוקוס (73 נצחונות, כתבתי לפני הפלייאוף שזו בעיה לייצר שתי מטרות ולרדוף אחריהן ושזה עלול לפגוע בהם) והן מבחינת ההתנהלות בסדרת הגמר. קר היה שאנן מדי. זה ניכר מאוד בגישה שלו, בתפיסה שלו את התפתחות הסדרה כפי שניכרה בראיונות ובהלך הרוח הכללי שלו. גם ניהול רוטציית הסנטרים (נקודת חולשה שלו באופן כללי בעיניי) היה בעייתי.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' מאי 22, 2019 3:37 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:16 pm 
Senior

ב'סגל ההיסטורי' של הווריורס יש שני שחקנים היסטוריים. אני בכלל לא בטוח שבקבוצה אחרת ובסיטואציה אחרת, מישהו היה מתיחס לתומפסון, גרין או איגואדלה כשחקנים היסטוריים. אפילו קרי נחשב בתקופת ג'קסון לשובר קרסוליים בכיר וצלף מצוין אבל לא לשחקן היסטורי.
כמו שעמוס כתב, עד שקר הגיע הסגל לא נחשב אפילו לטוב בליגה.
אני לא יודע אם קר הוא מאמן חד פעמי או סתם מאמן לא רע שבנקודת זמן ספציפית ידע לזהות אלמנטים חד פעמיים. מה שבטוח זה שהוא לא "הבחור עם המזל" שבמקרה נקלע לקבוצה היסטורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:30 pm 
Hall of Famer

בעיני, בהנחה הדי סבירה שהוא לוקח אליפות השנה, הוא עדיין מדרגה מתחת לפופ, ג'קסון ואורבך, אבל הוא סוגר עליהם במהירות. הוא לקח קבוצה בינונית פלוס והפך אותה לאימפריה שכל הכוכבים מתים להגיע אליה, והוא מצליח לשמר אותה ככזו כבר 5 שנים, הוא לקח אליפויות סופר-דומיננטיות מול לברון ג'יימס בשיאו, הדבר היחיד שחסר לו זה לעבות את הרזומה לאורך זמן. אם היינו לוקחים רק את השיא של כל מאמן (נניח- סטרץ' של 3 שנים הכי טובות) אז יש לו קייס חזק מאוד להכי גדול בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:34 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
ב'סגל ההיסטורי' של הווריורס יש שני שחקנים היסטוריים. אני בכלל לא בטוח שבקבוצה אחרת ובסיטואציה אחרת, מישהו היה מתיחס לתומפסון, גרין או איגואדלה כשחקנים היסטוריים. אפילו קרי נחשב בתקופת ג'קסון לשובר קרסוליים בכיר וצלף מצוין אבל לא לשחקן היסטורי.
כמו שעמוס כתב, עד שקר הגיע הסגל לא נחשב אפילו לטוב בליגה.

זה לא מדויק. תומפסון הוא אחד הקלעים הטובים בתולדות הליגה (ושחקן מאוד ייחודי מבחינת סגנון המשחק שלו; הוא מסוגל לקלוע מספר מדהים של נק׳ עם מינימום כדרורים) וגרין הוא אחד משחקני ההגנה הטובים שהיו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' מאי 22, 2019 4:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:35 pm 
Freshman

לא מבין מה הקשר לאיכות הסגל?
הסגל של פיל ג׳קסון לא היה חלומי?
הסגל של רד אאורבך? הסגל של פאט ריילי עם 4 אולסטארים ושניים מהטופ 50?
הסגל של קייסי ג׳ונס לא היה עם 4 כוכבים?

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:38 pm 
Junior

sheky כתב:
נובמת, אתה יכול אולי להשוות את זה ליזם שלקח חברה מדשדשת והרים אותה לאימפריה והשאיר אותה אימפריה.
אפשר לתת לו קרדיט רק על זה שהוא הרים את החברה לאימפריה ולא לתת לו קרדיט על זה שהוא משאיר אותה למעלה. אבל עצם זה שהוא הרים אימפריה זה כבר מכניס אותו לרשימת הגדולים.

אם אתה רוצה לתת אנלוגיה שקשורה לעולם הכדורסל אז זה יותר כמו ששחקן ששיחק רק 3 עונות בליגה אבל בכולם לקח אליפות כשחקן מוביל.

בשורה התחתונה, סטיב קר לקח לפני קצת פחות מ5 שנים קבוצה בינונית באמצע הפלייאוף במערב והפך אותה לקבוצה שהגיעה ל5 גמרים ובהסתברות גבוה תיקח 4 אליפויות בתקופה הזו. אני לא רואה איך ההישג הזה לבד לא מכניס אותו לקבוצה מתחת לגדולים באמת (פופ, ג'קסון וזהו פחות או יותר ב30 שנה האחרונות). הוא יצטרך עוד כדי להגיע לקבוצה שלהם, אבל הוא כבר עכשיו בקבוצה מתחת לדעתי.

אני מאוד מסכים עם הדברים. זה לא רק שקר הפך חבורה של נו באדיז לאלופים, אלא הוא הפך חבורה של נו באדיז לאולסטארים ולאלופים עקביים. זה שהוא מצליח לשמור את הקבוצה שלו כ"כ רעבה, מיומנת והישגית למרות שכבר השיגו הכל לכאורה, ותוך זה שאין שם אגו ומרדף אחרי חוזי מקסימום, זה עומד לזכותו ולזכות כל הארגון של הווריורס.

איפה הוא בהשוואה לריילי, רודי, ווילקינס או נלסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:38 pm 
Hall of Famer

רונימקרוני כתב:
לא מבין מה הקשר לאיכות הסגל?
הסגל של פיל ג׳קסון לא היה חלומי?
הסגל של רד אאורבך? הסגל של פאט ריילי עם 4 אולסטארים ושניים מהטופ 50?
הסגל של קייסי ג׳ונס לא היה עם 4 כוכבים?

אני חושב שמעט בדומה לקארי, קר לא מקבל מספיק קרדיט על ההישגים של גולדן סטייט בעקבות ההצטרפות של דוראנט.
כאשר יש לך שני סופרסטארים + שני שחקנים בטופ25 הסיכוי שלך לקחת אליפות הוא מאוד מאוד גבוה, כך שגם אם אתה משיג את ההישג הזה, בסך הכל עמדת בציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:44 pm 
Freshman

rony כתב:
בעיני, בהנחה הדי סבירה שהוא לוקח אליפות השנה, הוא עדיין מדרגה מתחת לפופ, ג'קסון ואורבך, אבל הוא סוגר עליהם במהירות. הוא לקח קבוצה בינונית פלוס והפך אותה לאימפריה שכל הכוכבים מתים להגיע אליה, והוא מצליח לשמר אותה ככזו כבר 5 שנים, הוא לקח אליפויות סופר-דומיננטיות מול לברון ג'יימס בשיאו, הדבר היחיד שחסר לו זה לעבות את הרזומה לאורך זמן. אם היינו לוקחים רק את השיא של כל מאמן (נניח- סטרץ' של 3 שנים הכי טובות) אז יש לו קייס חזק מאוד להכי גדול בכל הזמנים.

בעיקר מה שמפריד אותו בעיני מפופ וג'קסון (את אורבך לא ראיתי ואני פחות מכיר) זה שהם בנו אלופות בכמה דורות ועם קבוצות מאוד שונות ושחקנים שונים.
ג'קסון עשה שלוש פעמים ת'ריפיט - פעמיים עם ג'ורדן ופיפן, פעם עם קובי ושאק. צמדים מאוד שונים זה מזה.
פופ התחיל לקחת אליפויות עם קבוצות מאוד הגנתיות, וסיים עם אחת הקבוצות ששיחקו את ההתקפה הכי יפה שנראתה.

כמובן שגם אצל פופ וגם את ג'קסון הסגנון נשאר אופייני למאמן (אצל ג'קסון תמיד שיחקו משולש, אצל פופ יש משמעת ברזל).
אצל קר אי אפשר לשים את האצבע על הסגנון עדיין כי זאת עדיין אותה שושלת (אגב, שושלת מרשימה מכל אלה שהוזכרו למעלה בעיני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:50 pm 
Hall of Famer

קר מאמן מעולה כי הקבוצה שלו מאומנת. כולם השחקנים buy in לשיטה. לא מעט הוא אמר שהוא אומר לשחקנים, גם בסוף הרוטציה להיות מוכנים והם מוכנים. פתאום אחרי חודש של הקפאה נכנס בל או השוודי והם מוכנים. יש קבוצות ששחקן שלא משחק חודש והוא לא מוכן.

מצד שני גם עם וולטון הם נראו מעולה. אבל השאלה האם קר אחראי להפיכה שלהם לכאלו גדולים שכעת כל מאמן שתכניס יצליח.

עוד דבר, קראתי השבוע שרק בגלל פציעה של לי הוא הכניס את גרין לחמישייה ומאז הסיפור ידוע. כלומר נשמע שגם כמובן כמו תמיד מזל שיחק תפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 3:55 pm 
Junior

Att כתב:
כאשר יש לך שני סופרסטארים + שני שחקנים בטופ25 הסיכוי שלך לקחת אליפות הוא מאוד מאוד גבוה, כך שגם אם אתה משיג את ההישג הזה, בסך הכל עמדת בציפיות.

אתה מתעלם מזה שקר נכנס לקבוצה הזאת שיש לו שחקן אחד סביב הטופ 10 (קארי) וזהו פחות או יותר. קליי כנראה היה מצליח גם בלי קר אבל ממש לא בטוח שבאותה מידה וגרין היה שחקן רוטציה לא בולט במיוחד.
אתה מסתכל על התוצר של העבודה של קר ומתעלם לגמרי על נקודת ההתחלה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 4:00 pm 
Junior

satriani כתב:
עוד דבר, קראתי השבוע שרק בגלל פציעה של לי הוא הכניס את גרין לחמישייה ומאז הסיפור ידוע. כלומר נשמע שגם כמובן כמו תמיד מזל שיחק תפקיד.

לא שולל שיש פה מזל, אבל רק נציין שבעונה לפני שקר הגיע גרין פתח ב 12 משחקים ככה שאני מניח שהיה פה משהו מעבר ללראות כמה הוא טוב בחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 4:00 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

אתה מתעלם מזה שקר נכנס לקבוצה הזאת שיש לו שחקן אחד סביב הטופ 10 (קארי) וזהו פחות או יותר. קליי כנראה היה מצליח גם בלי קר אבל ממש לא בטוח שבאותה מידה וגרין היה שחקן רוטציה לא בולט במיוחד.
אתה מסתכל על התוצר של העבודה של קר ומתעלם לגמרי על נקודת ההתחלה שלו.

הצלחת להוציא את מה שאמרתי לגמרי מההקשר. ההודעה שכתבתי בכלל נועדה לתת קרדיט לקר:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 4:09 pm 
Junior

הבנתי שזה היה אמור להחמיא (זה כתוב בבירור בשורה הראשונה), פשוט לא הבנתי איפה המחמאה פה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון, פרארי ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה