סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 7:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מרגיש לי שטורונטו טובים יותר והצליחו להבין את הבאקס.
הבאקס נוראים בהתקפה כולם על הקשת ויאניס ממרכז הקשת מנסה לחדור ובאים לעזור עליו. הוא מאבד או עושה תוקף או מוסר לא טוב (כי מה לעשות קשה למסור מסירה מדוייקת אחרי סיבסוב שאתה רואה את גאסול או לאורי עומדים לתוקף)
בלדסו עם 1-16 בסדרה בזריקות פנויות. גורם לווסטברוק להראות כמו קרי.
לדעתי אם השופטים לא נותנים ליאניס שריקות שמכניסות את ההגנה של הרפטורס לבעיית עבירות, זה של הרפטורס.
והנה עד כמה ההתקפה שלהם מזעזעת:

Milwaukee now has an 83.5 offensive rating in the half court in the series, which would have ranked dead last in the NBA this season (NYK last at 88 oRTG in the half court)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2019 11:49 pm 
Hall of Famer

וכל זה קרדיט עצום להגנת טורונטו
כי דווקא ברמה האישית מילווקי כן מקבלת יותר מהצפוי התקפית מכמה שחקני ספסל שלהם

למעשה אפשר להגיד שהספסלים הם אלו הנותנים את הטון והטרנד בסדרה הזו?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 3:05 am 
Hall of Famer

בהחלט קרדיט להגנה.
בוסטון גם ניסתה לצופף בצבע אבל הם קטנים מדי.
הורפורד, מוריס, בראון וטייטום פחות גבוהים ומפריעים פחות ליאניס מאשר איבקה, גאסול, סיאקם וקוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 4:53 am 
Hall of Famer

זה כמעט ונכשל מול פילי אבל בינתיים נראה שההימור של יוג׳ירי עובד.
יוג׳׳ירי בעצם הלך על חמישיה סופר הגנתית (סיאקם, קוואי וגרין הם חתיכת שילוב ולהוסיף לזה את גאסול מייצר פוטנציאל הגנתי גבוה)
והקריב גם את ההתקפה העדיפה של ואל׳ וגם את הספסל. אם לטורונטו יש את המספר של מילווקי והם מצליחים לעצור את ההתקפה שלהם, מילווקי בצרות.
בייחוד עם השחקן הטוב ביותר בסדרה נמצא בצד של טורונטו. נגלה את זה הלילה כשחוזרים לביתיות של מילווקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 6:49 am 
Junior

מסתבר שטעיתי. הנצחון של הרפטורס עשוי להתברר המכריע כי זה פעם ראשונה שהם הסתדרו בלי קוואי בהתקפה. ונוליט סוף סוף מראה סימני חיים ועוד כמה שחקנים קיבלו בטחון. בהתקפה סוף סוף לא נראתה כמו מופע של איש אחד.
נראה איך מילווקי תגיב עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 9:29 am 
Senior

קלישאה מאוד מוכרת בפלייאוף היא שלרול פליירס קל יותר במשחקי הבית.
אז במשחק 2 יאניס היה אדיר וקוואי בינוני ומילווקי ניצחה ובמשחק 3 יאניס חלש וקוואי ענק וטורונטו ניצחו.
אבל לפחות בגזרת הכוכבים לא ראיתי הבדל גדול בין משחק מספר 1 למשחק 4 - מי שעשה את ההבדל הדי משמעותי בין המשחקים האלו הם השחקנים המשלימים, לופז במשחק הראשון, ואן פליט ושאר שותפים במשחק 4.

אז לא הייתי מספיד את הבאקס, למרות שהמומנטום ממש עם טורונטו ונראה שהם פתרו כמה בעיות בנושא ההתמודדות עם ההתקפה של הבאקס. עכשיו תורם של בודנהולצר והיווני להגיב ומול בוסטון הם עשו את זה מצוין, אז יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 9:31 am 
Sophomore

עם כל הכבוד לסיאקם, איבאקה שחקן עם המון נסיון ועד משחק 4 לא כל כך הגיע לסדרה. כשהוא תורם זה יתרון עצום גם בהתקפה וגם בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 3:51 pm 
Junior

עם כל הכבוד לכל השמות שהזכרתם, לאורי היה הכי משמעותי
כמו שנה שעברה קשה למילווקי כשבלדסו מובך על ידי הרכז ממול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 4:07 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זה כמעט ונכשל מול פילי אבל בינתיים נראה שההימור של יוג׳ירי עובד.
יוג׳׳ירי בעצם הלך על חמישיה סופר הגנתית (סיאקם, קוואי וגרין הם חתיכת שילוב ולהוסיף לזה את גאסול מייצר פוטנציאל הגנתי גבוה)
והקריב גם את ההתקפה העדיפה של ואל׳ וגם את הספסל. אם לטורונטו יש את המספר של מילווקי והם מצליחים לעצור את ההתקפה שלהם, מילווקי בצרות.
בייחוד עם השחקן הטוב ביותר בסדרה נמצא בצד של טורונטו. נגלה את זה הלילה כשחוזרים לביתיות של מילווקי.

הקריב את ההתקפה של ולנציונאס? לגאסול יתרון ברור עם יד מבחוץ. לליטאי יתרון קל בצבע. בעידן של היום היתרון של היד מנצח. תחילת משחק ארבע גאסול מעניש דאבל טים על קוואי עם שתי שלשות תוך כמה דקות. המשחק של ולנציונאס עם הגב לסל לא ממש מאפשר ספייס לקוואי.
ההקרבה היחידה זה שני שחקני ספסל לא ממש גדולים. הקרבה ששווה את זה לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 4:33 pm 
Hall of Famer

יש פגיעה התקפית בעמדת הסנטר של טורונטו. בעונה הרגילה מארק גאסול שיחק 25 דקות, הליטאי שיחק 19 דקות. גאסול קלע 9 נק', הליטאי קלע 12 נק'. תוסיף על כך שאיבקה ירד בממוצעים שלו ובדקות שלו אחרי הטרייד ותקבל ירידה התקפית בעמדה. בפלייאוף המצב הרבה יותר קשה, כשגאסול כבר משחק 32 דקות ונשאר על אותן 9 נק'. איבקה ירד ל-21 דקות וקולע גם הוא 9 נק', אחרי שבעונה הסדירה הוא עמד על 15 נק'.
אבל אני חושב שזה יותר מכך וגם כתבתי על כך בזמן אמת בטרייד. גאסול משנה את הקבוצה. עם איבקה במרבית הדקות בסנטר הרפטורס היו קבוצה יותר מהירה. גאסול משנה את הקצב של הרפטורס. ההימור הוא כמובן על השיפור בהגנה עם מארק גאסול. בשני המשחקים מול מילווקי זה נראה רע, בשני המשחקים הבאים בטורונטו זה נראה הרבה יותר טוב. אם כבר מסתכלים על הגמר, אז הייתי מעדיף הרכב הגנתי עם איבקה הנייד יותר, מאשר עם גאסול, מול הווריירס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 5:39 pm 
Junior

לא בטוח בכלל שהראפס היו עוברים את פילי בלי גאסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 6:42 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
יש פגיעה התקפית בעמדת הסנטר של טורונטו. בעונה הרגילה מארק גאסול שיחק 25 דקות, הליטאי שיחק 19 דקות. גאסול קלע 9 נק', הליטאי קלע 12 נק'. תוסיף על כך שאיבקה ירד בממוצעים שלו ובדקות שלו אחרי הטרייד ותקבל ירידה התקפית בעמדה. בפלייאוף המצב הרבה יותר קשה, כשגאסול כבר משחק 32 דקות ונשאר על אותן 9 נק'. איבקה ירד ל-21 דקות וקולע גם הוא 9 נק', אחרי שבעונה הסדירה הוא עמד על 15 נק'.
אבל אני חושב שזה יותר מכך וגם כתבתי על כך בזמן אמת בטרייד. גאסול משנה את הקבוצה. עם איבקה במרבית הדקות בסנטר הרפטורס היו קבוצה יותר מהירה. גאסול משנה את הקצב של הרפטורס. ההימור הוא כמובן על השיפור בהגנה עם מארק גאסול. בשני המשחקים מול מילווקי זה נראה רע, בשני המשחקים הבאים בטורונטו זה נראה הרבה יותר טוב. אם כבר מסתכלים על הגמר, אז הייתי מעדיף הרכב הגנתי עם איבקה הנייד יותר, מאשר עם גאסול, מול הווריירס.

שום פגיעה. הם קיבלו סנטר יותר טוב. לא מעניין מספרים ללא קונטקסט.
גאסול מעבר להיותו שומר פי 10 יותר טוב מולנציונאס (תחשוב על יאניס נכנס לצבע מתי שבא לו לעומת כעת שגאסול מחכה עם הגוף), גאסול נותן אלמנט אחר. כעת אתה יכול לומר לי שאתה מעדיף סנטר קלאסי שטוחן בצבע על סנטר שיכול לזרוק מהשלוש. זכותך. אבל זו טעות לדעתי. לתת סתם מספרים זה שטות ובטח לעונה רגילה שלא ממש משנה הרבה ובטח לא לשחקן שרק הצטרף.
המספרים של פלייאוף תמיד מתשנים. זה עונה אחרת.
המספרים שכן מעניינים זה שגאסול נותן 4 אסיסטים וולנציונאס נתן 1. גאסול שם 44 אחוז מהשלוש. זה משנה לגמרי את המשחק. לא תראה את זה לטובת גאסול בסטטיסטיקה אבל הספייסינג משנה לגמרי את המשחק ומישהו אחר נהנה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 7:28 pm 
Hall of Famer

אתה מתייחס לעניין כאילו הליטאי היה הסנטר הפותח וגאסול החליף אותו. זה לא נכון. הסנטר הפותח של הרפטורס היה איבקה, שגם הוא נתן את האימפקט של קליעה מבחוץ וריווח. גאסול מגן יותר טוב מאיבקה סה"כ, אבל איבקה יותר נייד, דבר שהיום מאד משמעותי עבור סנטרים. ולנצ'יונס נתן עוד דבר שאין לטורונטו כרגע. סנטר שקולע מבחוץ, כאמור היה לה, אבל הליטאי הביא אספקט של פוסט אפ. משהו קצת שונה, שבפלייאוף יכול להיות מאד משמעותי.
אני דרך אגב לא הבנתי למה זה מעניין שגאסול מסר 3 אס' יותר, אבל זה שהוא קלע 3 נק' פחות לא מעניין. זה מספרים וזה מספרים. גאסול אכן שם 44% מהשלוש, אבל קלע שלשה אחת בלבד.

בנוסף, הרפטורס אחרי הטרייד היו בקצב נצחונות פחות מאשר לפני הטרייד. הבדל לא גדול, של 2 משחקים, אבל הטרייד היה אמור לשפר אותם, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2019 7:55 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אתה מתייחס לעניין כאילו הליטאי היה הסנטר הפותח וגאסול החליף אותו. זה לא נכון. הסנטר הפותח של הרפטורס היה איבקה, שגם הוא נתן את האימפקט של קליעה מבחוץ וריווח. גאסול מגן יותר טוב מאיבקה סה"כ, אבל איבקה יותר נייד, דבר שהיום מאד משמעותי עבור סנטרים. ולנצ'יונס נתן עוד דבר שאין לטורונטו כרגע. סנטר שקולע מבחוץ, כאמור היה לה, אבל הליטאי הביא אספקט של פוסט אפ. משהו קצת שונה, שבפלייאוף יכול להיות מאד משמעותי.
אני דרך אגב לא הבנתי למה זה מעניין שגאסול מסר 3 אס' יותר, אבל זה שהוא קלע 3 נק' פחות לא מעניין. זה מספרים וזה מספרים. גאסול אכן שם 44% מהשלוש, אבל קלע שלשה אחת בלבד.

בנוסף, הרפטורס אחרי הטרייד היו בקצב נצחונות פחות מאשר לפני הטרייד. הבדל לא גדול, של 2 משחקים, אבל הטרייד היה אמור לשפר אותם, לא?

זה לא מעניין מי פותח. הטרייד היה גאסול עבור הליטאי ונכתב שהם נפגעו. גאסול טוב מולנציונאס ולכן הם לא נפגעו בטרייד הזה 1 על 1. אם הם נפגעו זה באיבוד קצת עומק בספסל שאני ממש לא חושב שמיילס היה מקבל דקות והשני היה מקבל אבל זה שווה את זה."
"ולנצ'יונס נתן עוד דבר שאין לטורונטו כרגע. סנטר שקולע מבחוץ" זה בדיחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 12:29 am 
Hall of Famer

התבלבתי כמובן. התכוונתי שחקן מטרה בצבע כמובן.
ושוב, זה לא היה חילוף אחד על אחד, כי גאסול מקבל דקות על חשבון איבקה והתפקיד של איבקה הצטמצם.
ולא נכתב שטורונטו נפגעו, אלא שיש פגיעה התקפית בעקבות הטרייד. אני עדיין חושב כך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 12:39 am 
Junior

לדעתי הבאקס יקחו את הסדרה, מתלבט עדיין אם שישה או שבעה משחקים
פערי הכשרון קטנים לטובת הראפטורס, אבל יש משהו מאוד קשוח וחזק בבאקס, משהו מגובש וחזק בקבוצה הזו. הם גם יקחו משחק מהווריורס.

לדעתי ההתפרקות בחצי השני של משחק 4 לא תחזור על עצמה יותר בסדרה. בשאר המשחקים מילווקי נראו טוב יותר, לדעתי הם יוכיחו עליונות קלה בהמשך.

הסדרה הזו מפגישה שתי קבוצות בובה, מאוזנות טובות מאומנות משחקות כדורסל כמו שצריך לשחק, ללא פלופים או ניסיונות לא מקצועיים כדורסל נטו להטות את הסדרה. כדורסל טהור וחזק, אחלה קבוצות. היו מעיפות את הקאבס קיבינימט אם היא היתה עוד קיימת. שני הכוכבים נפלאים וכיף לראות. באמת לא יודע מי מהם עדיף.

אני רק חושב שרואים בסדרה שעם כל הכבוד ויש המון ליאניס ולאונרד... דוראנט וקארי חצי רמה מעל והם דווקא השחקנים הטובים בפלאנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 5:29 am 
Hall of Famer

קוואלי בזון אבל הקבוצה לא כל כך זזה כשהוא ככה
צמוד ברבע האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 6:03 am 
Hall of Famer

גמור. הצפון מנצח את משחק 5 ובדרך לחגוג עלייה ראשונה לגמר הליגה מאז היווסדו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 6:27 am 
Hall of Famer

ואוסקראב במשחק חייו.
אבל השחקן הטוב במזרח משחק ברפטורס וזה הכל.
פריק זה פוני עם טריק אחד וקל לקחת את זה בהשוואה למה שקוואי עושה לך. כתבתי פה בעבר, ווסטבריק גבוה (אם כי לא טיפש לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 9:10 am 
מנהל פורום

כבר כשבוסטון כיסחו אותם במשחק הראשון בסיבוב הקודם ידעתי שהבאקס אוברייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 9:15 am 
Sophomore

היש קשת יותר יפה בזריקה מזו של ואן וליט?

עוד שאלה, שתתחיל בסטייטמנט - זאת אחת מסדרות הפלייאוף הטובות שראיתי. גם הקונטקסט של המעבר של לאונרד, כמה הקהל של טורונטו מרגש, האינטנסיביות של המשחקים, העייפות של השחקנים, ההגנות וכו'... סדרה אדירה.

איך זה שאין שום דם רע בין השחקנים? כלום, נאדה. שומרים על ספורטיביות ומקצוענות מוחלטות. תנו לי קצת אמוציות, קצת. לא מכות חלילה. קצת טראש טוק, קצת דחיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 9:43 am 
Sophomore

אה ויאניס שחקן מוגבל ולא מאוד אינטיליגנט. בעיקר שחקן לא יצירתי. דוך לסל וזהו. אם יפתח קליעה יהיה באמת קשה לעצור אותו, אבל זה עדיין לא יהפוך אותו לשחקן יצירתי.

והתרומה של מארק גאסול נהדרת הרבה מעבר לסטט. בלעדיו הם עפים כבר מול פילי. בלעדיו הם גם היו נראים משמעותית פחות טוב בסדרה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 10:12 am 
Sophomore

מסכים לגבי גאסול. הוא לא רק עומד על הקשת ומחכה לזריקה פנויה. הוא מעורב במהלכים, שלא תמיד מופיעים בסטטיסטיקה בתור אסיסטים. לפרקים, הוא זה שמקבל החלטות ומוריד מהעומס מקאווי ולאורי. וגם הוא שחקן הגנה נהדר. ונראה שהוא גם דמות חיובית בחדר ההלבשה. בדיוק מה משמצופה מווטרן.

למרות שאת קאווי אני לא מחבב, אני אשמח בשביל טורונטו אם יעפילו לגמר, ועוד יותר אם ייזכו באליפות. מגיע להם אחרי שנים של לוזריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 11:05 am 
Senior

הדקות האחרונות של מילווקי היו פשוט מתסכלות לצפייה, שום סדר, שום תרגיל או משהו מתוכנן מראש.
באיבוד האחרון הייתה התקפת מעבר שאם בלדסו רק מוריד בה קטנה ליאניס זה 2 נקודות בטוחות, אבל בלדסו משחק כדורסל כל כך לא חכם.

טורונטו פשוט נראים כמו הקבוצה הטובה יותר וזה המון בזכות קוואי שהפך לגו טו גאי אדיר.
ליאניס יש עוד המון מה ללמוד בנושא וכרגע נדמה לי שזה יצטרך לחכות לעונה הבאה, כי אני לא רואה את הרפטורס מפסידים עכשיו 2 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 11:12 am 
Sophomore

מה שקורה עכשיו, מעמיד בפרספקטיבה את הסדרה מול פילי ואת התהיות בנוגע למה עושים עם הסגל שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, נ.כ.ב.ש רשמית, סאבוניס ו 173 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: