סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:11 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 1:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה לא עניין של ימין ושמאל זה עניין של דמוקרטיה.
זה לא חסינות רק לביבי אלה גם לכץ לביטן לדרעי והכי גרוע לליצמן שמסייע לפדופילים ויש נגדו עבירות חמורות מאוד.

עד כאן!! :-ok-:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 1:58 pm 
Senior

adi, במחילה, לא הבנתי איך מהציטוטים שהבאת אתה יכול להגדיר את עודה כתומך טרור (ואם הטון הסופר דמגוגי של ליבסקינד לא צורם לך בעין, אפילו קצת, אז באמת קצת חבל לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 2:00 pm 
Junior

לא לגיטימי בעיניי שמפלגה עם שלושה רמטכלים בדימוס תעמוד על במה אחת עם תומך ה BDS והטרור (במסווה, כן), עודה. אבל מלכתחילה לא ציפיתי לכלום מהעציץ התמיר, גנץ. זה שלמראית חוץ בלבד הוא נראה מתון ביחס לאנשי העצים, זועבי את זחאלקה (שנדמה כי נתקעו אבולוציונית כמה שלבים מאחור), לא אומר שהוא אדם שראוי לעמוד לידו ולצדו בכל מקום, בכל זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 2:25 pm 
Sophomore

תומר כתב:
adi, במחילה, לא הבנתי איך מהציטוטים שהבאת אתה יכול להגדיר את עודה כתומך טרור (ואם הטון הסופר דמגוגי של ליבסקינד לא צורם לך בעין, אפילו קצת, אז באמת קצת חבל לי)

שים דמוגגיה בצד (ואני מאוד מעריך את ליבסקינד), עד שלא יאמר במפורש לשחוט יהודים, אז הוא לא תומך טרור? עם כל רשימת ה"הישגים" שלו זו לא היתממות? באמת שואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 2:27 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
לא לגיטימי בעיניי שמפלגה עם שלושה רמטכלים בדימוס תעמוד על במה אחת עם תומך ה BDS והטרור (במסווה, כן), עודה. אבל מלכתחילה לא ציפיתי לכלום מהעציץ התמיר, גנץ. זה שלמראית חוץ בלבד הוא נראה מתון ביחס לאנשי העצים, זועבי את זחאלקה (שנדמה כי נתקעו אבולוציונית כמה שלבים מאחור), לא אומר שהוא אדם שראוי לעמוד לידו ולצדו בכל מקום, בכל זמן.

בלתי נתפס האמת. מניח שאלמלא ברק לא היה טרוד במחקר של קרן וקסנר (כן בטח), גם הוא היה על הבמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 2:35 pm 
Senior

-adi- כתב:
תומר כתב:

שים דמוגגיה בצד (ואני מאוד מעריך את ליבסקינד), עד שלא יאמר במפורש לשחוט יהודים, אז הוא לא תומך טרור? עם כל רשימת ה"הישגים" שלו זו לא היתממות? באמת שואל.

בוא נראה מה הדגשת, איימן עודה:
    1) לא הסכים להסתייג מהגדרת חיילי צה"ל כטרוריסטים
    2) טען שחיזבאללה הם לא ארגון טרור
    3) חיזק פעילה של החזית העממית
    4) טען שצריך להסית נגד הכיבוש
    5) ביקר מחבלים בכלא
מכל אלה, רק השלישי נראה לי כעידוד טרור, אולי גם החמישי. ברור שאין באמת פרטים לגבי שתי הפעילויות שבגינן יצא עליו קצפו של ליבסקינד, שיעזרו לי להבין אם באמת מדובר בעידוד טרור פר סה. ביקור אסירים וחיזוק פעילים יכול להיות גם עם דגש אישי וחברתי (האם ליצמן מעודד פדופילים?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 2:44 pm 
Sophomore

תומר כתב:
-adi- כתב:
תומר כתב:

בוא נראה מה הדגשת, איימן עודה:
    1) לא הסכים להסתייג מהגדרת חיילי צה"ל כטרוריסטים
    2) טען שחיזבאללה הם לא ארגון טרור
    3) חיזק פעילה של החזית העממית
    4) טען שצריך להסית נגד הכיבוש
    5) ביקר מחבלים בכלא
מכל אלה, רק השלישי נראה לי כעידוד טרור, אולי גם החמישי. ברור שאין באמת פרטים לגבי שתי הפעילויות שבגינן יצא עליו קצפו של ליבסקינד, שיעזרו לי להבין אם באמת מדובר בעידוד טרור פר סה. ביקור אסירים וחיזוק פעילים יכול להיות גם עם דגש אישי וחברתי (האם ליצמן מעודד פדופילים?)

ואחרי כל זה, אם נחזור לפתיח, עדיין בעיניך שיתוף פעולה איתו ייחשב לגיטימי?

(ומה הקשר לליצמן? שני הדברים מגונים ומבחילים, אך רצח חמור פי כמה מפדופיליה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 2:55 pm 
Senior

אתה מפספס, מדובר באנלוגיה, כשם שאיש לא טופל על ליצמן אהדה לפדופיליה, כך אני לא חושב שעודה הוא תומך טרור.

לשאלתך, כן, הייתי משתף איתו פעולה ובלי לדעת את הפרטים, אני מוכן להבטיח לך שגם נציגיך בכנסת (אם יש לך) משתפים איתו פעולה. הוא יהיה חבר בוועדת הכספים, אתה בטוח שחבר הכנסת משה גפני, יו"ר הועדה, לא ישתף איתו פעולה? הוא היה עד עכשיו חבר ועדת הכנסת, מבטיח לך שגם שם שיתף פעולה עם כמעט כל חברי הכנסת האחרים, למעט הקיצוניים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 2:59 pm 
Senior

למשל, הצעת חוק רשות מקרקעי ישראל (תיקון – הסדרת הליך פינוי בתי תפילה) היא פריו של שת"פ לא לגיטימי בין חה"כ עודה לשורה של חברי כנסת משלל מפלגות אחרות (כולל ש"ס, דגל התורה, ליכוד)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 2:59 pm 
Junior

מה לגבי הלגיטימיות של בן גביר ושר המשפטים/חינוך המיועד?
הבנתי שתמיכה בBDS ואמירות גבוליות בנוגע לטרור ערבי זה מעבר לגבול הלגיטימי.
מה עם שמונה הרשעות לבן גביר שחלקן כוללות החזקת תעמולה לארגוני טרור, הסתה לגזענות ותמיכה בארגון טרור? זה בגבולות הלגיטימציה? ( מיועד להיות בועדה לבחירת שופטים, כן?)
מה עם בן אדם שהיה חלק ממארגני "מצעד הבהמות"? שמדבר באופן גלוי על הפרדה גזעית בחדרי לידה? זה בגבול הלגיטימי כחבר קבינט עתידי ושר בכיר?

האם רק אודה באינו תומך בחלק היהודי של המדינה הוא בעייתי אבל החברים שמתנגדים לצד הדמוקרטי הם בסדר? ( להזכירכם, דמוקרטיה זה לא רק הכרעת הרוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 3:13 pm 
Junior

בעיניי כיהודי, הרבה יותר לגיטימי לשוחח עם סמוטריץ', מאשר עם עודה. חושב שאם אני מסתכל על שלושה רמטכלים בדימוס, הרי שראוי שישבו עם סמוטריץ' מאשר עם עודה. זה אדם שלא הייתי מושיט לו יד אם היה מנסה ללחוץ את ידי (אבל זה רק אני).
לא התיימרתי להיות שיא האובייקטיביות בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 3:20 pm 
Sophomore

תומר כתב:
אתה מפספס, מדובר באנלוגיה, כשם שאיש לא טופל על ליצמן אהדה לפדופיליה, כך אני לא חושב שעודה הוא תומך טרור.

לשאלתך, כן, הייתי משתף איתו פעולה ובלי לדעת את הפרטים, אני מוכן להבטיח לך שגם נציגיך בכנסת (אם יש לך) משתפים איתו פעולה. הוא יהיה חבר בוועדת הכספים, אתה בטוח שחבר הכנסת משה גפני, יו"ר הועדה, לא ישתף איתו פעולה? הוא היה עד עכשיו חבר ועדת הכנסת, מבטיח לך שגם שם שיתף פעולה עם כמעט כל חברי הכנסת האחרים, למעט הקיצוניים ביותר.

כן טופלים לו אהדה לפדופילים. וביקור טרוריסטים על אותו משקל. ולא מבין למה זה משנה מהותית.

אני לא מחפש כאן הרשעה על תמיכה בטרור על בסיס משפטי צרוף. עצם ההזדהות עם ה"מאבק הלאומי הפסלטיני" וביקורם של טרורסיטים בבתי הכלא, גם אם כמניע חברתי כהצעתך, ממקם את עודה בצד של אויביי. אשמח אם תשכנע אותי שהוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 3:27 pm 
Sophomore

sheky כתב:
מה לגבי הלגיטימיות של בן גביר ושר המשפטים/חינוך המיועד?
הבנתי שתמיכה בBDS ואמירות גבוליות בנוגע לטרור ערבי זה מעבר לגבול הלגיטימי.
מה עם שמונה הרשעות לבן גביר שחלקן כוללות החזקת תעמולה לארגוני טרור, הסתה לגזענות ותמיכה בארגון טרור? זה בגבולות הלגיטימציה? ( מיועד להיות בועדה לבחירת שופטים, כן?)
מה עם בן אדם שהיה חלק ממארגני "מצעד הבהמות"? שמדבר באופן גלוי על הפרדה גזעית בחדרי לידה? זה בגבול הלגיטימי כחבר קבינט עתידי ושר בכיר?

האם רק אודה באינו תומך בחלק היהודי של המדינה הוא בעייתי אבל החברים שמתנגדים לצד הדמוקרטי הם בסדר? ( להזכירכם, דמוקרטיה זה לא רק הכרעת הרוב)

תתפלא, מסכים איתך. מה הטיעון? שאי-לגיטמיות של צד אחד, מכשירה את אותו הדבר של הצד השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 3:36 pm 
Senior

-adi- כתב:
תומר כתב:

כן טופלים לו אהדה לפדופילים. וביקור טרוריסטים על אותו משקל. ולא מבין למה זה משנה מהותית.

אני לא מחפש כאן הרשעה על תמיכה בטרור על בסיס משפטי צרוף. עצם ההזדהות עם ה"מאבק הלאומי הפסלטיני" וביקורם של טרורסיטים בבתי הכלא, גם אם כמניע חברתי כהצעתך, ממקם את עודה בצד של אויביי. אשמח אם תשכנע אותי שהוא לא.

אין לי עניין לשכנע אותך, ביקשת שאסביר למה לדעתי המאמר שצירפת מעיד יותר על ליבסקינד (ומן הסתם גם עליך) מאשר על עודה והסברתי.

ורק כדי לסגור את הפינה, אם לצורך הדיון "פדופיליה" אנלוגי ל"טרור", לא ראיתי אף אחד שטען שליצמן תומך פדופיליה. היה מי שטען (באיוולות מה לעניות דעתי) שהוא תומך בפדופילים. גם אם עובדתית זה נכון הוא לא תמך בהם כפדופילים אלא (בסולם ערכים מעוות למדי) כיהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 3:58 pm 
Sophomore

אז מצטער, טרם הובן מדע המאמר מעיד יותר על ליבסקינד מאשר על עודה. וגם אם מעיד "יותר" על ליבסקינד, הוא עדיין, גם אם "פחות", מעיד על עודה. אבל נניח לזה.

את האנאלוגיה לליצמן לא אני יצרתי בדיון. אבל עפ"י איזה "סולם ערכים" ביקר עודה טרוריסטים? מה המשמעות של ביקור עם "דגש אישי וחברתי"? לחזק את ידיהם? מה השוני המהותי? ומודה שכבר לא כ"כ ברור מדבריך האם אותו "סולם" גם "מעוות למדי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 4:16 pm 
Senior

-adi- כתב:
אז מצטער, טרם הובן מדע המאמר מעיד יותר על ליבסקינד מאשר על עודה. וגם אם מעיד "יותר" על ליבסקינד, הוא עדיין, גם אם "פחות", מעיד על עודה. אבל נניח לזה.

את האנאלוגיה לליצמן לא אני יצרתי בדיון. אבל עפ"י איזה "סולם ערכים" ביקר עודה טרוריסטים? מה המשמעות של ביקור עם "דגש אישי וחברתי"? לחזק את ידיהם? מה השוני המהותי? ומודה שכבר לא כ"כ ברור מדבריך האם אותו "סולם" גם "מעוות למדי".

לפחות לעניין עודה וביקורו בכלא, לא אני ולא אתה יודעים מה הייתה כוונתו כשביקר אותם. אתה, כליבסקינד עצמו, מניח הנחות ואז משתמש בהן כהוכחות. זה לא עובד ככה.
לא חשבתי שאצטרך להסביר אבל בכל זאת, עודה אינו אנלוגי לליצמן במנותק מההקשר. האנלוגיה שעשיתי היא בין הגזירה שגזר ליבסקינד: עודה ביקר מחבלים בכלא -> עודה תומך בטרור, לבין הגזירה שאיש לא גזר: ליצמן עוזר לפדופילים -> ליצמן תומך בפדופיליה.
והמאמר מעיד על ליבסקינד כי הוא טוען טענות הקושרות אותו לטרור על בסיס רעוע במיוחד, לא ברמה המשפטית אלא ברמה הלוגית. הראיתי לך שאלו טענות שאיש לא היה מעז לטעון על לא-ערבים. ההנחה האישית שלי היא שההכללה העומדת בבסיס ההאשמות של ליבסקינד, מקורה בגזענות, גם אם לטנטית משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 4:34 pm 
Sophomore

שוב, בעיני זו היתממות.

מעניין שיותר הגיוני בעיניך להאשים את ליבסקינד (ואותי) בגזענות מאשר את עודה בתמיכה בטרור ובטרוריסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 4:40 pm 
Senior

לא האשמתי, הנחתי ביני לבין עצמי.
ושוב לא הבנתי, תמיכה בטרור או בטרוריסטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 4:56 pm 
Junior

-adi- כתב:
תתפלא, מסכים איתך. מה הטיעון? שאי-לגיטמיות של צד אחד, מכשירה את אותו הדבר של הצד השני?

סוג של, רק הפוך - חברה שמסוגלת לקבל את בן גביר בועדה למינוי שופטים ואת סמוטריץ' כשר החינוך/משפטים מסוגלת לקבל את אודה לטעמי.

זה כן אני כתב:
בעיניי כיהודי, הרבה יותר לגיטימי לשוחח עם סמוטריץ', מאשר עם עודה. חושב שאם אני מסתכל על שלושה רמטכלים בדימוס, הרי שראוי שישבו עם סמוטריץ' מאשר עם עודה. זה אדם שלא הייתי מושיט לו יד אם היה מנסה ללחוץ את ידי (אבל זה רק אני).
לא התיימרתי להיות שיא האובייקטיביות בעניין הזה.

טוב אז פה כבר אנחנו חלוקים. בעיניי כחילוני ליברל אני מוצא מעט מאוד משותף עם סמוטריץ'... לא יודע איך לכמת את זה ביחס למשותף שלי עם עודה, אבל זה בפירוש מעט מאוד.
אני אישית הייתי הרבה יותר מתאכזב משלושת הרמטכלים אם היו יושבים עם בן גביר מאשר עם עודה.
יותר מזה, אני לגמרי מעדיף שהמועמד שלי יישב עם חד"ש-תע"ל מאשר שיישב עם איחוד מפלגות הימין (מה שממש לא נכון עבור בל"ד שהם בעייני הרבה מעבר לגבול הלגיטימי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 5:00 pm 
Sophomore

תומר כתב:
לא האשמתי, הנחתי ביני לבין עצמי.
ושוב לא הבנתי, תמיכה בטרור או בטרוריסטים?

אתה מוצא שוני מהותי? אם כן, מהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 5:24 pm 
Senior

ודאי שיש שוני מהותי.
אשוב לאנלוגיה, אין מחלוקת על כך שליצמן תמך בפדופילים, דהיינו הושיט עזרה לאנשים שעברו עבירות פדופיליות. הוא תמך בהם לא בגלל שהם פדופילים (במקרה שלו - למרות שהם פדופילים). הוא בשום פנים ואופן לא תומך בפדופיליה ואני לא מעלה על דעתי שהוא יקרא למישהו לבצע אקט פדופילי.
עודה תומך בטרוריסטים - אנשים שביצעו מעשי טרור. האם הוא תומך בטרור? האם הוא תומך באנשים ההם בגלל ששביצעו את מעשי הטרור שלהם? ברור שלדעתך כן. לדעתי לא בהכרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 7:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:

איך בדיוק נדמה שזועבי את זחאלקה נתקעו אבולוציונית מאחור? (יצוין שלדעתי טוב ששניהם אינם בכנסת) זה משהו במראה שלהם או רק בגלל שהם ערבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2019 7:40 pm 
Junior

את זה אתה אמרת.
אני רק אומר שהם מהווים ראייה לכך שמוצא האדם מן הקוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2019 4:23 am 
Sophomore

מוצא האדם מן הקוף אתה אומר.. במדינת הלכה, כשסמוטריץ' יהיה שר החינוך מחדש, יצלבו אנשים על פחות.

נערך (אוריאל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2019 8:08 am 
Junior

אני שומע רשרוש...
לא נורא, אתעלם באלגנטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא