סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 11:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 10:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
משחק פשוט נוראי של קאזינס
באינסוף מקרים הוא לא הצליח באיזה מאבק תחת הסלים בהתקפה, ואז פשוט מוותר על המהלך, לא יורד להגנה וכו'.
לאור הנסיבות (ואפילו כשקליי יחזור) הם חייבים תרומה ממנו, ולא את התסכול וחוסר ההשקעה.
מנגד בטורונטו תרומה אדירה של שבעת הבכירים. סיאקם פתח נהדר ונעלם בהמשך, אבל איבקה למעשה השלים אותו. גרין עם דקות אדירות ברבע השלישי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 10:36 am 
Senior

המשחק הבא הוא היחיד בסדרה שמגיע אחרי 48 שעות ולא 72.
זה יכול להיות מאוד קריטי בגלל קליי ודוראנט, מבחינת טורונטו כמה שיותר מוקדם, יותר טוב.
מבחינת גולדן סטייט היתרון בלהפסיד את משחק 4 יהיה שאם דוראנט ותומפסון יחזרו למשחק 5 הם עוד יוכלו סוף סוף לכפר הפיאסקו של 2016 ולחזור בעצמם מ1-3 בסדרת גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 12:22 pm 
Sophomore

אף פעם מהירות לא הייתה הצד החזק של קאזינס, אבל במשחק הוא נראה כמו בן 40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 1:05 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:

לא לשכוח שהוא חזר מפציעה קשה רק לא מזמן ובמשחק הקודם הוא היה טוב מאוד.

בגולדןסטייט ינסו להכשיר את תומפסון.דוראנט ימשיך להיות על אזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 1:06 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:

לא לשכוח שהוא חזר מפציעה קשה רק לא מזמן ובמשחק הקודם הוא היה טוב מאוד.

בגולדןסטייט ינסו להכשיר את תומפסון.דוראנט ימשיך להיות על אזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 2:15 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
איך אף אחד לא הזכיר את השיפוט המזעזע? שני גולטנדינג ברורים שלא נשרקו נגד טורונטו, אופנסיבים לא במקום, הפרת חצי שהשופט המציא (ותיקן), פאול של 400% על ואן פליט אחרי שלשה שלא נשרק, צעדים/הקפצה כפולה של קרי לפני איזו שלשה שהוא החטיא ברבע האחרון ועוד ועוד, וזה רק מהזכרון...

אכן חלש.
הגולטנגניגים היו גם קלים לזיהוי.
השריקה לחסימה נעה של דני גרין היתה בדיחה. גולדן סטייט כל. התקפה חוסמים לא חוקי כבר חמש עונות. וראיתי כמובן עם ים פלופים. מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 2:29 pm 
Hall of Famer

קזינס אכן זז כמו בן 40. ייתכן שזה שהלכו לגאסול בהתחלה הוציא אותו מהמשחק. הוא עשה עבירות והיה צריך לשמור על גאסול שהוא בחור גדול מאד וזה תסכל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 4:44 pm 
Junior

בלי דוראנט גולדן סטייט יצטרכו להתאמץ מאוד מאוד כדי לנצח
לדעתי אם קליי חוזר סביר למשחק 4, הסדרה הזו הולכת למשחק 7
אם הוא לא חוזר? טורונטו זוכים ותכלס מגיע להם. קבוצה נפלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 4:46 pm 
Junior

עדיין הימור שלי, קליי חוזר סבבה. ג'ס מגיעים למשחק שביעי. ושם הניסיון ידבר והם יקחו את האליפות השלישית ברצף, עם או בלי דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 4:56 pm 
Sophomore

בלי תומפסון ודוראנט לטורונטו יש הרבה יותר כישרון ברמת השחקנים. וברגע שאחוזי הקליעה שלהם קצת השתפרו לעומת המשחק השני הם הביסו את ג״ס. אבל לאונרד עדיין לא משחק בשיא היכולת. הוא לא מצליח לחדור כמו שצריך, כנראה שהפציעה עדיין משפיעה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 5:25 pm 
Hall of Famer

ממתי קאווי חודר גדול? האיש צובר את הנקודות שלו בעיקר מהשלוש ומאיזור קו העונשין (או טיפה פנימה אבל לא בהרבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 6:09 pm 
Sophomore

לראות את קוואי (והוא מעולה, כן? שיהיה ברור) בגמר מול הווריורס, רק מבהיר לי יותר ויותר כמה לברון הוא פשוט force of nature.

ובכלל געגועים לסדרה ההיא שהקאבס לקחו. הייתה שם רמת ביצוע הרבה הרבה יותר גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 6:56 pm 
Sophomore

גם אני חשבתי על זה. ההערכה כלפי לברון תגדל כשיפרוש. לברון היה פשוט עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 8:02 pm 
Freshman

מאנו כתב:
לראות את קוואי (והוא מעולה, כן? שיהיה ברור) בגמר מול הווריורס, רק מבהיר לי יותר ויותר כמה לברון הוא פשוט force of nature.

רמת הביצוע של טורונטו הייתה גבוהה מאוד במשחק האחרון.
חוץ מכמה דקות ברבע השני.
התחושה שלי זה שאיפשהו באמצע המשחק הם נבהלו מכמה שקל להם מול ההגנה של ג"ס, וקיבלו החלטות מבולבלות מדי פעם. מבלי הבלבולים האלה, היה יכול להיגמר גם 30 לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 8:04 pm 
Freshman

ועוד סיבה לדעתי שלא נגמר בבלואו אאוט, זה דריימונד גרין שפשוט שומר כמו חיה (על כולם ולפעמים אפילו על כמה בו-זמנית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 06, 2019 8:50 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:

הסדרות שלו מול גולדן סטייט בכלל לא נתפסות. המספרים מטורפים (ולא מספרים של סטאט פאדרס) כולל הגג הענק על איגי בסיום.
עודד ל כתב:
ועוד סיבה לדעתי שלא נגמר בבלואו אאוט, זה דריימונד גרין שפשוט שומר כמו חיה (על כולם ולפעמים אפילו על כמה בו-זמנית)

שומר ענק (היה את המהלך שהוא עזב את השומר וקרא את המהלך לסגור את סיאקם בפינה שגרם לאיבוד. פשוט שחקן חכם) אבל משתמש ב2 ידיים לא מעט ומקבל המון כבוד מהשופטים שלא שורקים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 1:01 am 
Freshman

עדכוני פציעות
תומפסון צפוי לשחק (והופ גולדן חזרה להיות פייבוריטית ככה זה כשאתה קבוצה של שישה שחקנים ) , דוראנט לא .
לוני צפוי לעבור הערכה נוספת (הפך לקריטי לאור הנזק שקאזינס גורם בכל דקה על המגרש למעט ההבלחה במשחק 2 ) .

נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך ו' יוני 07, 2019 3:47 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 3:07 am 
Hall of Famer

אני ואחרים כאן כתבו לאורך העונה שקאזינס הוא נזק לג״ס ושלוני הוא אנדרייטד רציני (וגם שאין לג״ס גיבוי ראוי לו בצד ההגנתי שזה מבחינתי רוב מה שחשוב בסנטר וכמעט כל מה שחשוב בסנטר בקבוצה כמו ג״ס). בל משמעותית פחות טוב מלוני אבל אני חושב שאין ברירה אלא לתת לו יותר דקות. זו פאשלה של ההנהלה שם שאין גיבוי סביר לעמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 8:19 am 
Junior

Att כתב:
אני ואחרים כאן כתבו לאורך העונה שקאזינס הוא נזק לג״ס ושלוני הוא אנדרייטד רציני (וגם שאין לג״ס גיבוי ראוי לו בצד ההגנתי שזה מבחינתי רוב מה שחשוב בסנטר וכמעט כל מה שחשוב בסנטר בקבוצה כמו ג״ס). בל משמעותית פחות טוב מלוני אבל אני חושב שאין ברירה אלא לתת לו יותר דקות. זו פאשלה של ההנהלה שם שאין גיבוי סביר לעמדה הזו.

נו ברור כי כשיש לך 4 שחקנים טופ 15-20 בליגה, איגי על חוזה גבוה ועוד קאזינס על הMLE אתה ממש יכול להחתים שחקנים טובים נוספים... מעבר לזה שיש להם את קאזינס ולוני בעמדה 5 (ואת בל ובוגוט שהם לא משהו כגיבוי) את מי הייתה רוצה שהם יחתימו? ואיך? הם קילומטרים מעל לתקרת השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 8:36 am 
Hall of Famer

היו יכולים להשאיר את ג'בייל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 9:52 am 
Hall of Famer

איך אפשר להאשים אותם במשהו?
אם דוראנט, לוני וקאזינס כשירים - מישהו חושב שיש להם בעיה בעמדת הסנטר?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 9:59 am 
Hall of Famer

אני חושב שאם דוראנט בריא ולוני וקאזינס לא, אז אין להם בעיה בעמדת הסנטר. במילא הסנטר הכי טוב שלהם הוא דריימונד גרין כשהם משחקים ב - death lineup, דבר שהם לא יכולים לעשת בלי דוראנט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 11:54 am 
Hall of Famer

חלק מההודעות כאן דורשות אבחון.
סגל של דוראנט, קארי, תומפסון, גרין, קאזינס, איגי, ליבינגסטון, לוני, קוק, בל ומקיני, אבל העיקר שהחתיכה החסרה זה ג'ווייל מגי, ששיחק 10 דקות למשחק בווריורס.
כשהסגל הזה בריא, זה 4-0 קליל לווריורס. בלי דוראנט ותומפסון, וקאזינס שנראה כמו שילוב של גרג אודן ואדי קארי על קביים, זו סדרה שנוטה לכיוון הראפטורס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 12:04 pm 
Senior

Att כתב:

פילי פישלו שלא הביאו סנטר הגנתי מחליף שטוב יותר מאמיר ג'ונסון, כשיש הממון כאלו בשוק, הווריורס פישלו שאין להם עוד סנטר הגנתי שטוב יותר מלוני, בל ובוגוט.
תוכל למנות לי בבקשה את כל אותם הסנטרים ההגנתיים המצוינים שיושבים היום בבית והקבוצות הנ"ל פיספסו אפשרות להחתים אותם לפני הפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 12:22 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:

פילי פישלו שלא הביאו סנטר הגנתי מחליף שטוב יותר מאמיר ג'ונסון, כשיש הממון כאלו בשוק, הווריורס פישלו שאין להם עוד סנטר הגנתי שטוב יותר מלוני, בל ובוגוט.
תוכל למנות לי בבקשה את כל אותם הסנטרים ההגנתיים המצוינים שיושבים היום בבית והקבוצות הנ"ל פיספסו אפשרות להחתים אותם לפני הפלייאוף?

מעבר לגרין שאותו אני לא מחשיב (פאואר פורוורד), הסגל של הווריורס כולל סנטר הגנתי אחד טוב וזהו.
זה מעט מאוד לקונטנדרית.
כנ״ל פילי שמתבססת על אמביד ואין שום דבר מאחוריו (ואולי הפסידה אליפות על זה).

אני ממש לא חושב שהווריורס צריכים סנטר שהוא טוב מלוני.
לוני צריך להיות הסנטר הפותח שלהם אבל הם חייבים מחליף סביר.

זה לא התפקיד שלי לעשות סקאוטינג ולמצוא שחקנים אפשריים אבל בהנחה שלא מבזבזים כסף על קאזינס ונשארים ממוקדים על הצורך בסנטר הגנתי מחליף טוב, בטווח המחירים והאפשרויות של הווריורס (בהינתן שמוכנים להשקיע בחירת סוף סיבוב ראשון):
דרק פייבורס
נרלנס נואל
אד דיוויס
איירון ביינס
קם בירך
באם אדביו
ג׳ייקוב פואטל
ווילי קאולי שטיין
אלכס לן
רובין לופז
דיאנדרה ג׳ורדן
מקגי
הרננדוגומז

לפחות חלק מהשחקנים היו יכולים לעזור להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll, דורון ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: