סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 1:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
על התנגדותי הנחרצת לטרייד קאווי-דרוזן.

עכשיו נראה מה יהיה בקיץ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 2:26 pm 
Hall of Famer

כל הכבוד, נדב.

אני חושב שאין קשר למה שיקרה בקיץ (וגם לא היה בתחילת השנה - אז זה היה סימן שאלה וגם כיום).
כלומר, בעיניי ניתן לשפוט את איכות העסקה רק לפי הזמן שבו התקבלה.

זו הייתה עסקה מצוינת.
קצת cold hearted מצד יוג׳ירי (אני מחבב את דרוזן כך שהיה לי קשה עם העסקה הזו) אבל הסיכון היה נמוך יחסית והאפסייד גבוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 2:31 pm 
מנהל פורום

קודם כל, כבוד
המסע של טורונטו למצב של הובלה 1:2 בסידרת הגמר, שווה הכל. גם אם קאווי לא ימשיך שם בעונה הבאה
מה יקרה לטרונטו אם יעזוב? הכל אפשרי. גם נפילה למקום 4-5 במזרח, אבל המסע הזה ללב המודעות של הספורט העולמי שווה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2019 9:42 pm 
Sophomore

כפי שדנו לא מעט הטעות העיקרית שלך כאן זה ששוב זה אתה מעריך אם טעית או לא על פי תוצאה רגעית, ואם במזל היו מפסידים שנייה אחרונה לפילי אז היית חושב אחרת על אותה עסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 12:32 am 
Freshman

מה שכן שמים לב , שלקוואי אין לב...
קר כמו אבן , ויכול לעזוב את טורונטו בלי למצמץ

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 1:59 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
כפי שדנו לא מעט הטעות העיקרית שלך כאן זה ששוב זה אתה מעריך אם טעית או לא על פי תוצאה רגעית, ואם במזל היו מפסידים שנייה אחרונה לפילי אז היית חושב אחרת על אותה עסקה.

זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 5:21 am 
Hall of Famer

גם בזמנו טענתי שזו עסקה ענקית לרפטורס שנתנו כלום. וקיבלו שני שחקנים טובים (אחד כמובן אדיר). יש אוהדים רבים של הרפטורס שטוענים שהם היו שמחים אם הם היו עושים גרין עבור דרוזן אז להוסיף את קוואי ולא לתת שום צעיר מבטיח זה נו בריינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 8:34 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אם הם לוקחים אליפות, אז גם אם קוואי יום אחרי זה חותם בווריורס על המינימום וניק נרס מצטרף אליו כעוזר מאמן, זה היה שווה את זה. אליפויות הן כל כך קשות להשגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 10:04 am 
Hall of Famer

אין כסף שיכול להחליף באנר של אליפות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 10:55 am 
Sophomore

האם מבחינה כלכלית טהורה, אליפות ואחריה כמה שנים שחונות, שווה יותר מקבוצת פלייאוף חביבה להרבה שנים? אני לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 2:58 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
kakon3 כתב:

זה נכון.

לא, זו לא טעות. נתתי כבר כלכך הרבה דוגמאות שזה מעייף. הכל בעולם העסקים וקבלת ההחלטות נמדד על פי התוצאה, ולפעמים זה ממש על המילימטר. אלה הם החיים. אם עשית עסקת קומבינציה ונתת דירה תמורת אדמה שקיבלה את כל האישורים האפשריים למעט אחד שנחשב לחותמת גומי, ואחרי ההפשרה הזאת האדמה תהיה שווה פי 10 מהדירה שנתת-אבל מעשה שטן האישור האחרון לא התקבל מסיבה כלשהי, נשארת עם חול. אם מכרת מניות של חברה כי היא מפסידה כבר 5 שנים רצוף ויש בעיות של ממשל תאגידי והמכירות תקועות, ויום אחרי שמכרת מתגלה שהחברה נרכשת ע"י אפל בפרמיה של 50% על השוק כי היה תהליך פיתוח שנשמר כסוד מסחרי-הפסדת את כל האפסייד. ככה זה.

אם טורונטו היתה עפה בחצי הגמר וקאווי היה נוטש בקיץ, נמצא שטורונטו נתנה את הכוכב שלה (שהוא ללא ספק שחקן פחות טוב מקאווי) תמורת הישג זהה למה שהיא השיגה איתו, בלי הכוכב הקודם ובלי הכוכב החדש. זה רע. האפסייד היחיד על מצב כזה זו התמודדות רצינית על אליפות, ולא האמנתי שקאווי יוביל אותם לזה. זו היתה הטעות שלי.

משום מה אתם עדיין שבויים בפרדיגמה שהחלטה נכונה שווה משהו אם התוצאה לא טובה. נניח שאתם אנשי מכירות שצריכים להביא לחברה שלכם עסקה גורלית. אתם מתכוננים חצי שנה, לומדים את השוק, עושים מו"מ כמיטב יכולתכם-ונכשלים, הלקוח העדיף הצעה מתחרה. החברה שלכם נסגרת ואין לכם עבודה. אני בטוח שזה נחמד לדעת שעשיתם את כל הדברים הנכונים, אבל אני מניח שתתקשו להגיד שמצבכם טוב.

ואם לחזור לדוגמאות מהכדורסל, אני בטוח שלמנהלי הבלייזרס ב84 וב2007 היו סיבות מעולות, מנומקות ורציונליות לבחור את סם בואי וגרג אודן. זה מנחם שם מישהו שראה את ג'ורדן ודוראנט? אלה היו בחירות טובות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 3:55 pm 
Hall of Famer

נדב - אתה מציג את העסק כשחור ולבן וזה רחוק מלהיות שם, לפחות בעולם העסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 4:59 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

משום מה אתם עדיין שבויים בפרדיגמה שהחלטה נכונה שווה משהו אם התוצאה לא טובה. נניח שאתם אנשי מכירות שצריכים להביא לחברה שלכם עסקה גורלית. אתם מתכוננים חצי שנה, לומדים את השוק, עושים מו"מ כמיטב יכולתכם-ונכשלים, הלקוח העדיף הצעה מתחרה. החברה שלכם נסגרת ואין לכם עבודה. אני בטוח שזה נחמד לדעת שעשיתם את כל הדברים הנכונים, אבל אני מניח שתתקשו להגיד שמצבכם טוב.

אם החברה שלך הגיעה למצב של עסקה אחת קובעת את הקיום או לא, אז כנראה שההחלטות הלא נכונות התרחשו הרבה קודם. החלטה נכונה בוודאי ששווה משהו. אם ניקח את דוגמת איש המכירות, אז בוא נניח שהוא עשה הכול נכון, אבל במו"מ ספציפי נכשלתם. זה קורה. אבל אם איש המכירות עשה הכול נכון, אז ב-7 מתוך 10 המקרים הבאים העסקה כן תצליח והרווחים כן יגיעו. חייבים להבין את תהליכי קבלת ההחלטות כדאי להגיע לתוצאות. אם נאמין במבחן התוצאה בלבד, אז אפשר לעבור לשיטת גלגול הקוביה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 5:02 pm 
Sophomore

הכל בעולם העסקים ובקבלת החלטות נמדד על פי הצפי, או התוחלת האפשרית, כשלוקחים בחשבון גם את התוצאה הטובה ביותר וגם את הגרועה ומחשבים את הסיכוי של כל אחת מהאפשרויות. בכל עסקה כמעט יש סיכון, ועדיין יכולים להחשיב אותה כעסקה טובה והחלטה טובה גם אם הסיכון התממש.
אכן האפסייד של קוואי היה התמודדות על אליפות השנה היה לזה סיכוי לא גדול אבל קיים, אפשר להגיד שאולי טעינו בהערכות והסיכוי היה גדול ממה שחשבנו ועל כן ההערכה היתה שגויה והעסקה כן טובה בשל זה, אבל לחשוב שזה היה טעות או החלטה נבונה על פי סל מקרי זה לא חכם ולא יועיל בשפיטה של עסקאות מהעבר, ובשביל קבלת החלטות לעתיד.

לגבי דוגמת סוכן המכירות שעשה הכל נכון אבל במציאות פשט רגל, אז אכן מצבו לא טוב, עדיין כשמנתחים צריך לדעת האם פעל נכון או לא, ולא על פי התוצאה אלא על פי הסיכוי האפשרי, וכך נדע אם בפעם הבאה כדאי לפעול כך או לא כשתמיד הכל יכול לקרות זה חלק מהסיכונים בעסקאות והחלטות.

לגבי בואי ואודן, אפשר להגיד האם הערכות היו מוצדקות או שגויות, האם היה סיבות טובות לחשוב שאודן ייפצע ולא יהיה שווה לקחת אותו או שלא וזה היה גורל, האם היה מספיק ידע כדי לדעת את הפונטנציאל של גורדן, אני לא בקיא בנתונים שהיו ב84 אבל לא תמיד אתה יכול לצפות את מה שיהיה ולא כולם טעו כשפספסו את יאניס וגיוקיץ', כאילו אפשר להגיד שזה היה יותר טוב לבחור בהם, אבל אין משמעות ולבחון את הטעות בדיעבד ולהגיד הם טעו בגלל שגיוקיץ' יצא יותר טוב, בשביל לנתח נכון וטוב לעתיד צריך לדעת מה הנתונים וללכת לרגע ההחלטה ולהסביר מה הדבר הנכון לעשות על פי הנתונים הקיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 6:13 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
הכל בעולם העסקים ובקבלת החלטות נמדד על פי הצפי, או התוחלת האפשרית, כשלוקחים בחשבון גם את התוצאה הטובה ביותר וגם את הגרועה ומחשבים את הסיכוי של כל אחת מהאפשרויות. בכל עסקה כמעט יש סיכון, ועדיין יכולים להחשיב אותה כעסקה טובה והחלטה טובה גם אם הסיכון התממש.
אכן האפסייד של קוואי היה התמודדות על אליפות השנה היה לזה סיכוי לא גדול אבל קיים, אפשר להגיד שאולי טעינו בהערכות והסיכוי היה גדול ממה שחשבנו ועל כן ההערכה היתה שגויה והעסקה כן טובה בשל זה, אבל לחשוב שזה היה טעות או החלטה נבונה על פי סל מקרי זה לא חכם ולא יועיל בשפיטה של עסקאות מהעבר, ובשביל קבלת החלטות לעתיד.

לגבי דוגמת סוכן המכירות שעשה הכל נכון אבל במציאות פשט רגל, אז אכן מצבו לא טוב, עדיין כשמנתחים צריך לדעת האם פעל נכון או לא, ולא על פי התוצאה אלא על פי הסיכוי האפשרי, וכך נדע אם בפעם הבאה כדאי לפעול כך או לא כשתמיד הכל יכול לקרות זה חלק מהסיכונים בעסקאות והחלטות.

לגבי בואי ואודן, אפשר להגיד האם הערכות היו מוצדקות או שגויות, האם היה סיבות טובות לחשוב שאודן ייפצע ולא יהיה שווה לקחת אותו או שלא וזה היה גורל, האם היה מספיק ידע כדי לדעת את הפונטנציאל של גורדן, אני לא בקיא בנתונים שהיו ב84 אבל לא תמיד אתה יכול לצפות את מה שיהיה ולא כולם טעו כשפספסו את יאניס וגיוקיץ', כאילו אפשר להגיד שזה היה יותר טוב לבחור בהם, אבל אין משמעות ולבחון את הטעות בדיעבד ולהגיד הם טעו בגלל שגיוקיץ' יצא יותר טוב, בשביל לנתח נכון וטוב לעתיד צריך לדעת מה הנתונים וללכת לרגע ההחלטה ולהסביר מה הדבר הנכון לעשות על פי הנתונים הקיימים.

זו תגובה מצוינת ואני שמח לענות לה.

מסכים לגמרי עם 2 הפסקאות הראשונות. אני אולי כושל בהעברת המסר שלי, כי זה כל מה שאני אומר. תהליך נכון הוא נכון כי הוא יביא אותך לתוצאה טובה ברוב המקרים. אם איש המכירות יעשה את הכל נכון, התפוקה שלו תהיה טובה במדד סביר. התוחלת של ארגון/מנהל שיקבלו החלטות נכונות לאורך זמן תהיה חיובית. עם זאת, טרייד או בחירה בדראפט הן סוג של החלטה משמעותית בודדה, שיכולה להיות לה השפעה ארוכת טווח על עתיד המועדון, ולכן בסוג כזה של החלטה מתקיים מצב של החלטה שהיא נכונה, אבל התוצאה שלה גרועה ודופקת אותך לגמרי.

לעניין הספציפי של קאווי, כתבתי יותר מפעם אחת: בכל טווח האפשרויות שהיו לטרייד הזה, האמנתי שהתרחיש הסביר ביותר הוא שטורונטו תעוף בסיבוב השני או לכל היותר בגמר המזרח, וקאווי יתעופף בקיץ. זה היה משאיר את טורונטו במצב הישגי זהה למה שהיא עשתה עם דרוזן לאורך השנים, רק מביא אותה לקיץ בלי דרוזן ובלי קאווי ועם לאורי מזדקן ועם שוק שלא מושך פרי אייג'נטס, או בקיצור: בפתחו של משבר. התרחיש שקרה בפועל, שקאווי הפך אותה לרחוקה משחק אחד מאליפות (ותודה לאלוהי הפציעות של הווריירס, אבל האמת היא שעצם ההעפלה לגמר הליגה כבר שווה את זה בגדול), הוא תרחיש שחשבתי שהסיכוי להתממשותו נמוך בהרבה מהתרחישים האחרים, ולכן חשבתי שזה טרייד לא טוב. לכן פתחתי את הת'רד הזה, זו היתה הטעות שלי.

לגבי הבחירות בבואי ואודן, שוב חוזרים לנקודה שבNBA, כמו גם לפעמים בעסקים ובחיים-תהליכים נכונים זה מצוין וסביר יותר שהחלטות טובות ינבעו מתהליכים נכונים מאשר לא נכונים, ולכן האמירה של עמוס לב על הטלת קוביה היא מיותרת. אבל בחירה בדראפט היא החלטה בודדת שקובעת גורל של עונות, ולכן מתקיים מצב שבו אתה עושה תהליך נכון או תהליך שאין בו שום דבר לא נכון, ועדיין המציאות טופחת על פניך ומוכיחה לך שבחרת רע. בסופו של דבר אותו ג'יאם שבחר את סם בואי על פני מייקל ג'ורדן, עם כל התהליך שעשה והניתוח וההבנה שבואי זה השחקן שהוא צריך, פספס את השחקן הגדול בהסטוריה. זה אומר, שוב, שברמת ההחלטה הבודדה הסיכון גדל, ואם נחזור לטרייד על קאווי רק כדי לוודא שלא הובנתי לא נכון: הניתוח שלי היה שהסבירות הגדולה יותר היא הישגיות בינונית ושוקת שבורה בקיץ. המציאות הראתה לי את הטעות, אבל הגישה שלי בוודאי לא פחות הגיונית מאלה שמיהרו להכריז שזה טרייד אדיר ואיזה מהלך עצום, כשהם מתעלמים לחלוטין מהסיכון או פוטרים אותו ב"מקסימום ילכו לבנייה מחדש" כאילו בנייה מחדש זה איזה לונה פארק.

אני מזכיר שוב שהיה כאן משתמש שהציע להכריז על הג'יאם של ברוקלין נטס כג'יאם העונה לפני שנפתחה העונה הראשונה בברוקלין, כשכולנו יודעים היום מה עשה אותו קיץ לעתיד של הנטס. אלה שרצו לתת ציון 10 לטרייד של קאווי ביום ההסכמה עליו השתמשו באותו הגיון גרוע בעיניי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 7:20 pm 
Hall of Famer

דווקא לגבי המקרה של בואי וג'ורדן המסקנה מאוד ברורה, והיא מתקשרת באופן ישיר לנושא של בחירה לפי כישרון או לפי צורך.
המסקנה הברורה היא שאם אותו "צורך" הוא נחות משמעותית מבחינת כישרון ביחס לשחקן הכי טוב על הלוח מבחינת כישרון, עדיף שתלך עם הכישרון.
בהיבט הזה דווקא הבחירה בגרג אודן הייתה סבירה, ואם כבר הנפילה הייתה בסקאוטינג הרפואי, שבו רוב האוהדים לא מבינים הרבה.
אני מזכיר שהיה מדובר בתקופה נטולת סנטרים (שאקיל אחרי השיא, הווארד ויאו מינג פחות או יותר היו הסנטרים הבולטים). כלומר, אודן בריא ובכושר טוב היה נותן לבלייזרס יתרון תחרותי ביחס לכל הליגה כמעט. יחד עם ברנדון רוי ואולדרידג' זו הייתה קבוצה שאמורה לקרוא תיגר על המערב תוך 2-3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 7:53 pm 
Hall of Famer

פור פאק סייק זה דרוזן. זה סיבוב שני במקרה הכי טוב ואז הפסד בחמישה משחקים לבאקס, בוסטון או פילי.
זה לא הימור. זה פשוט. במקרה הטוב אתה זוכה באליפות, במקרה הרע אתה בונה מחדש ולא תקוע על 27 מיליון על שחקן שלא שומר , לא קולע שלוש ולא מופיע בפלייאוף. אהה ושמרת על סיאקם ורק נתת גבוה לבן שנלקח משנת 1993 בעידן שגבוהים משחקים עבור bag of chips.
זה אחד בטריידים הכי נו בריינר בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 9:12 pm 
Sophomore

הטרייד היה מתגלה כטעות, אם דרוזן היה נותן עונת קריירה, ומוליך את הספרס, נגיד לגמר המערב או לפחות לסיבוב שני צמוד. אבל דרוזן אולסטאר בדימוס אחרי השיא. לא יכל לקדם את הראפס שלב אחד קדימה, וטורונטו לא יכלה להשתפר באותה מתכונת והייתה זקוקה לשינוי קיצוני בסגל (וכמו שכתבתי בזמנו, המזרח מאוד התחזק, עם דרוזן היא לא צולחת את הסיבוב הראשון, כנראה).

זה היה הימור מחושב ומוצדק. לא היה לטורונטו מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 9:16 pm 
Junior

באופן כללי קשה לשפוט בNBA (או בכל ספורט קבוצתי) החלטה שקשורה לשחקן בודד.
אם ואן-ווליט לא חוזר לכושר וממשיך להראות נוראי אז לגמרי יכול להיות שטורונטו עפים בגמר ואז ההנחה מתחילת העונה של נדב תקפה. זה הופך את ההחלטה לטובה יותר או פחות?

אפילו אם נסתכל על לברון - נניח והוא היה מעמיד אותם מספרים מדהימים אבל ריי אלן לא תופר שלשה פסיכית ב2013 וקיירי לא מכניס את הסל הענק על סטף. האם במקרה כזה לברון היה נזכר כשחקן פחות גדול? לדעתי התשובה היא כן מוחלט (מסיים קריירה עם טבעת אחת נגיד).

להסתכל על התוצאה ולהגיד איך היא משליכה על הנחות היסוד ׁ(קאווי שווה גמר או לא) זה בעייתי כי התוצאה תלויה בהמון גורמים שלא קשורים לטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 9:17 pm 
Sophomore

עכשיו אני קורא דיווחים שהספרס מנסים להיפטר מדרוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 10:03 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
באופן כללי קשה לשפוט בNBA (או בכל ספורט קבוצתי) החלטה שקשורה לשחקן בודד.
אם ואן-ווליט לא חוזר לכושר וממשיך להראות נוראי אז לגמרי יכול להיות שטורונטו עפים בגמר ואז ההנחה מתחילת העונה של נדב תקפה. זה הופך את ההחלטה לטובה יותר או פחות?

אפילו אם נסתכל על לברון - נניח והוא היה מעמיד אותם מספרים מדהימים אבל ריי אלן לא תופר שלשה פסיכית ב2013 וקיירי לא מכניס את הסל הענק על סטף. האם במקרה כזה לברון היה נזכר כשחקן פחות גדול? לדעתי התשובה היא כן מוחלט (מסיים קריירה עם טבעת אחת נגיד).

להסתכל על התוצאה ולהגיד איך היא משליכה על הנחות היסוד ׁ(קאווי שווה גמר או לא) זה בעייתי כי התוצאה תלויה בהמון גורמים שלא קשורים לטרייד.

כל תוצאה של העונה הזאת של הרפטורס היתה נגמרת יותר טוב אם היו שם דרוזן ופלטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 1:30 am 
Hall of Famer

אתה נוטה להודות במשהו כשהמציאות מתנגשת נקודתית עם מה שהערכת (שזה מכובד בפני עצמו), אבל יש לך לא מעט ״טעויות״ נקודתיות כאלו והן לא מקריות אלא נובעות כמעט כולן מצורת חשיבה לא נכונה. במקרה הזה לא ראית את האפסייד והערכת גם (ואתה עדיין עושה זאת) יתר על המידה את הסיכון.
זו הייתה עסקה טובה בקיץ וזו הייתה עסקה טובה גם אם קוואי היה מפסיד לפילי ועוזב את העיר.
קל להגיד אבל זו בטח עסקה טובה כרגע.

כשאתה רוכש סופרסטאר בטרייד אתה כמעט תמיד תרכוש אותו עם הרבה סימני שאלה.
במקרה הזה מדובר היה על אחד השחקנים הטובים בעולם.
כשיש לך סופרסטאר, יש לך סיכוי לאליפות.
ובלעדי סופסטאר, הסיכוי שלך (כמעט) אפסי.
זה היה האפסייד - שקוואי יהיה the new king in the east.

טורונטו הקיפה אותו בחכמה בשחקני הגנה וקלעים מצוינים. אחד מהם הגיע באותה עסקה.

והדאון-סייד לא היה כל כך משברי כמו שאתה מצייר אותו.
למעשה, טורונטו עדיין עלולים לחוות אותו ולאבד את קוואי.
הם יכולים לצאת לבנייה מחדש סביב סיאקם
והם יכולים להגיע לפלייאוף במזרח אם יוג׳ירי יכוון לשם.

אני מתאפק אבל לא אתחיל איתך וויכוח נוסף על הראייה הבעייתית מאוד שלך של קבלת החלטות.
אין לי סיכוי לשכנע אותך ולך בוודאי שאין סיכוי לשכנע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 2:02 am 
Sophomore

טרייד סבבה אבל ממש לא היה נוברינר, קוואי אחרי שנה שלא שיחק והיה בעייתי, בא לשנה אחת למקום שלא ברור אם ירצה להיות בו גם בשנה הזאת. קוואי חוזר רע מהפציעה/שוב לא רוצה לשחק, זאת היתה אפשרות מאוד סבירה. במקרה כזה הקבוצה יכולה לדשדש ולהיות בינונית בלי שום אופק עם מרמור של קהל כלפי ההנהלה שנתנה את הכוכב הנאמן. לעומת עם דרוזן ששם מובטח איזה שלוש שנים של צמרת מזרח ובלי לברון, לחלופין אפשר גם לתת את דרוזן תמורת נכסים עתידיים ולהתחיל לפרק, לא אפשרות ריאלית אבל זה בא להגיד שדרוזן שווה משהו וזה לא חסר סיכון. האפסייד של קוואי נתן לטורנטו על פי התחזיות בתחילת השנה לאליפות היה איזה 4%, ואיזה 20% לגמר המזרח, לא משהו שברור שצריך ללכת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 2:33 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
טרייד סבבה אבל ממש לא היה נוברינר, קוואי אחרי שנה שלא שיחק והיה בעייתי, בא לשנה אחת למקום שלא ברור אם ירצה להיות בו גם בשנה הזאת. קוואי חוזר רע מהפציעה/שוב לא רוצה לשחק, זאת היתה אפשרות מאוד סבירה. במקרה כזה הקבוצה יכולה לדשדש ולהיות בינונית בלי שום אופק עם מרמור של קהל כלפי ההנהלה שנתנה את הכוכב הנאמן. לעומת עם דרוזן ששם מובטח איזה שלוש שנים של צמרת מזרח ובלי לברון, לחלופין אפשר גם לתת את דרוזן תמורת נכסים עתידיים ולהתחיל לפרק, לא אפשרות ריאלית אבל זה בא להגיד שדרוזן שווה משהו וזה לא חסר סיכון. האפסייד של קוואי נתן לטורנטו על פי התחזיות בתחילת השנה לאליפות היה איזה 4%, ואיזה 20% לגמר המזרח, לא משהו שברור שצריך ללכת עליו.

מסכים איתך, ממש לא נו-בריינר (ודווקא בגלל זה זה טרייד מעולה)
אבל הסיכון לא היה כל כך גדול.

הקהל בטורונטו, לפחות זה שמסתובב ב-realgm (מדובר בפורום אוהדים סופר פעיל), שמח מאוד מזה שנפטרו מדרוזן.
הוא ייצג עבורם שחקן שנעלם במשחקי פלייאוף חשובים, שלא מסוגל לסחוב אותם לאליפות וכוכב (במקרה הטוב) שלא מביא איתו תקווה.
התגובות שם כלפי דרוזן היו ברובן לא נעימות (ואולי אפילו קצת כפויות טובה, בהתחשב בפועלו לאורך השנים והנאמנות שהפגין) והם שמחו לאמץ את קוואי (כמעט אוטומטית השחקן הכי טוב שאי-פעם היה להם), גם אם זה רק לשנה אחת.

וכאמור, יוג׳ירי בוחר טוב בדראפט ויודע להרכיב קבוצות. סיאקם הוא כוכב עולה.
ממש לא רואה ריסק גדול בחיסול הקבוצה של לאורי ודרוזן שלא הגיעה לשום דבר כבר מספר שנים ומיצתה את סבלנות הקהל.
בייחוד כאשר ברור שדרוזן לא הולך להשתפר אלא להיפך.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' יוני 09, 2019 2:36 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 2:35 am 
Sophomore

אני לא חשבתי שיגיעו לגמר ועדיין חשבתי שזה טרייד טוב. אין ברירה, קבוצה כמו טורונטו חייבת לקפוץ על ההזדמנות הזאת ולהתקדם בצעדים קטנים. להשיג את הסופרסטאר, לעשות הכל כדי לגרום לו להרגיש מלך המלכים, לנסות איכשהו לגרום לו להישאר ככה שיהיה אפשר לבנות סביבו. להם היה חומר יותר טוב מאשר לנו. הם דיברו איתו, הם יכולים לדעת אולי מה הוא מחפש. אנחנו רואים שם דרך ללא מוצא אבל זה לא בהכרח נכון. כואב על דרוזן, אבל זה נובריינר בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, B.Grant44, Google [Bot], uriel17, סאבוניס ו 147 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: