סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 6:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2019 3:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Shiver כתב:
לתת מספרים בקבוצות ששולטות אבסולוטית בליגה שהיא לא מהגדולות באירופה (בלשון המעטה) כמו רד בול זלצבורג זה הישג שהוא פחות משמעותי.

גראסהופרס לא שולטת בליגה השוויצרית בשום צורה
וגם לא זלצבורג בליגה האירופית מן הסתם
אז דאבור גם נותן מספרים מטורפים בסיטואציות כאלה, בדרג שני-שלישי באירופה (ועדיין "דרג-שניים" מעל הליגה הישראלית המהוללת)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 26, 2019 4:09 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
לתת מספרים בקבוצות ששולטות אבסולוטית בליגה שהיא לא מהגדולות באירופה (בלשון המעטה) כמו רד בול זלצבורג זה הישג שהוא פחות משמעותי.
אני גם מקווה שהוא ימשיך לעשות חיל גם בספרד, אבל בינתיים חובת ההוכחה היא עליו.

את ניס מזרחי עזב בגלל שהקבוצה נקלעה לבעיות כלכליות והוא דווקא היה שם טוב.
בארץ הוא נתן ביצועים מהרמה הגבוהה ביותר, וגם היה משמעותי מאוד בנבחרת והוכיח את עצמו גם מול יריבים מחו"ל.
אאל"ט הוא הגיע לשלב מתקדם מאוד בגביע המחזיקות עם מכבי חיפה.

אלון מזרחי לא עשה הרבה בניס. הייתה בדיחה ששולחים את חירות לפיד לשחרר אותו מהספסל שהוא נקבר בו שם.
אחרי חצי עונה הוא כבר חזר לארץ.
אפשר להגיד לזכותו הרבה דברים בקריירה, בלי ציניות. הקריירה האירופית שלו בחו"ל היא לא אחת מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 27, 2019 12:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קבוצה אם-בת של רומא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 12:10 am 
Hall of Famer

3-0 בלטביה, שלושער של זהבי
עוד נתחיל לחשוב שיש סיכוי תיאורטי להעפיל ליורו

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 11:31 am 
Hall of Famer

זהבי מזכיר את השנים במכבי. מדהים מה שעשה במשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 4:00 pm 
Freshman

יודע שאני מנחס וכו׳ אבל הפעם אני באמת מרגיש שזה הולך לקרות. המאמן הנכון עם זהבי בשיאו והגרלה נוחה, הנבחרת משחקת ברמה שלא היתה בה הרבה שנים. כל הקלפים הסתדרו פה לטובת הנבחרת, זה חייב לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2019 7:44 pm 
Hall of Famer

לא חייב ולא נעליים. לדעתי גם לא יקרה. אבל לפחות הנבחרת נראית כמו משהו שאפשר לראות אותו ולקרוא לזה כדורגל, גם ההתנהלות הכללית נראית בסדר. וזה כבר שיפור לעומת ה-10-15 שנה האחרונות ואז זה אי אפשר לקחת מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 5:11 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי כדורגל כבר הרבה זמן, בטח לא את נבחרת ישראל, אבל מבט חטוף מלמד שישראל שובצה לבית חלש במיוחד ונראה שהסיכוי איתה. נראה שגם המאמן רציני, ושהרבה מיליוני יואנים עושים לזהבי טוב. אז יש מקום לאופטימיות עבור אוהדי הנבחרת.

אגב, מישהו יודע להסביר איך לטביה הגיעה למצב שהיא בדרג הנמוך ביותר ביבשת, מתחת לגיברלטר, איי פארו ולוקסמבורג?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 7:54 pm 
Hall of Famer

קודם כך צריך לומר שלוקסמבורג, ובמידה מסויימת גם איי פארו, ממש השתפרו בשנים האחרונות. לוקסמבורג היא כנראה הנבחרת הכי משתפרת באירופה פרט לאיסלנד אולי. זה לא מה שאתה זוכר.
לטביה זו גם אחת המדינות שהכדורסל בה הוא ספורט זניח יחסית. כדורסל והוקי חזקים שם בדרגות מעל הכדורגל.
ועדיין אחרי שאמרנו את זה - זה כן מוזר במידה מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 8:00 pm 
Hall of Famer

לטביה מדינה קטנה יחסית, ואני יודע שהכדורגל בה פחות פופולרי מהכדורסל וההוקי. אבל אני זוכר שהיו ללטבים שחקנים בפרמייר ליג, היה את ורפאקובסקיס (מקווה שכותב נכון) שהיה חלוץ דרגת ביניים סביר באירופה, וכמובן ההגעה שלהם ליורו 2004. לא ציפיתי שהם יחזרו על הישג ההעפלה, אבל להגיע לרמה של אנדורה וליכטנשטיין?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 10:03 pm 
Hall of Famer

לא חושב שהבית שלנו קל במיוחד
הקרב על ההעפלה צפוי כעת להיות בין אוסטריה לישראל, ואם נשווה זאת לצמדי המדינות שנראה שייאבקו על ההעלפה מבתים אחרים:
צ'כיה וקוסובו?
פורטוגל ולוקסמבורג?
הולנד וצפון אירלנד
שוויץ/אירלנד/דנמרק (על מקומות 1-3!)
ווילס/הונגריה/סלובקיה (על מקומות 2-4)
שבדיה ורומניה
טורקיה ואיסלנד
רוסיה וסקוטלנד
פינלנד/יוון/בוסניה (על מקומות 2-4)

אז אני לא חושב שהבית הישראלי חלש במיוחד. זה שפולין "יחסית חלשה" כדרג ראשון על הנייר - לא ממש רלוונטי כי זו נבחרת שתעלה בכל מקרה מן הסתם. אז אם הייתה כאן צרפת במקומה - לא משמעותי במיוחד למאבקי העלייה (כנ"ל בצד ההפוך אם סן-מרינו הייתה במקום לטביה לצורך העניין).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 09, 2019 10:47 pm 
Sophomore

אז כל הנבחרות שרשמת הן דרג 2 ומטה?
כלומר ההשוואה היא בין אוסטריה לצ'כיה/פורטוגל/הולנד/ווילס/שבדיה/רוסיה/טורקיה (ופינלנד ושוויץ)? היא לא משמעותית יותר חלשה מכל אלה? האם לישראל היה סיכוי מול מי מהן?
יצויין שאני לא מבין כלום בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 1:05 am 
Hall of Famer

רשמתי מי שעל פניו נראות כרגע כמתמודדות על עליה ממקום 2
לא חושב שאוסטריה וישראל נופלות "כזוג" מחלק ניכר מהרשימה הנ"ל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 3:38 pm 
Hall of Famer

מה קשור? ישראל בבית אחר לא מתחרה מול "זוג", היא מתחרה מול זו שפוטנציאלית במקום השני. כלומר הטובה מבין כל "זוג" שלך.
ואני עדיין חושב שאוסטריה בהרכב מלא, עם דויד אלאבה והכל, עולה על ישראל. זהבי לא ימשיך בכושר הזה לאורך הטורניר ולא ייתן שלושער בכל משחק, בסוף זה ידעך, ולא בטוח שיש לנבחרת מי שייכנס לחלל שייווצר (דאבור עוד לא הראה שבנבחרת הוא יכול לעשות את זה, וזה בהנחה שלא ישעו אותו בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 3:51 pm 
אני לגמרי לא מבין למה יש הערכה (גם כאן כמדומני), שהנבחרת באיזה שהיא עמדה טובה לעלייה (מלבד רמת המשחק שבזה אני באמת לא מבין).
סה"כ, פולין (שהיא נבחרת מעט חלשה יחסית לדרג א') מביאה תוצאות כמו נבחרת דרג א' (100% הצלחה עד עכשיו).
לטביה (שהיא נבחרת יחסית חזקה לדרג ו'), מביאה תוצאות כמו נבחרת דרג ו' קלאסית(0% הצלחה עד עכשיו).
ארבעת נבחרות האמצע מטבע הדברים, יאבקו על המקום השני.
מה שיכריע במאבק הזה, זה בעיקר המפגשים הפנימיים בין הארבע ובמידה פחותה כנראה (מה שעד עכשיו לא קרה), מי שתאבד נק' מול לטביה שתהיה בעמדת נחיתות, ומי שתצליח להוציא משהו מול פולין שתרוויח מקדמה מסויימת.
יש לנו יתרון קל מול אוסטריה כי ניצחנו אותם בבית ופיגור מול סלובניה כי הפסדנו נק' במשחק מולם בבית.
מול צ' מקדוניה אנחנו בתיקו, כי לא שיחקנו מולם...
דווקא המשחקים הערב יכולים להאיר קצת יותר את התמונה, אם סלובניה תאבד נק' מול לטביה ואם ישראל תשיג משהו מול פולין. בהנחה שהבלתי צפוי הזה לא יקרה, אז המצב עדיין די שוויוני בין כל ארבעת הנבחרות.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 4:20 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מה קשור? ישראל בבית אחר לא מתחרה מול "זוג", היא מתחרה מול זו שפוטנציאלית במקום השני. כלומר הטובה מבין כל "זוג" שלך.
ואני עדיין חושב שאוסטריה בהרכב מלא, עם דויד אלאבה והכל, עולה על ישראל. זהבי לא ימשיך בכושר הזה לאורך הטורניר ולא ייתן שלושער בכל משחק, בסוף זה ידעך, ולא בטוח שיש לנבחרת מי שייכנס לחלל שייווצר (דאבור עוד לא הראה שבנבחרת הוא יכול לעשות את זה, וזה בהנחה שלא ישעו אותו בכלל).

לא מנתחים חוזק של בית?
לדרג רק את דרג 2 זה מוגזם, ואת זה יכולנו לעשות עוד לפני ההגרלה (כדוגמא קיצונית - ברור שמי שקיבל את גרמניה כדרג 2 נדפק).
שוויץ בדרג ראשון למשל ואיני בטוח כיצד לדרג אותה ביחס לפולין ואף אוסטריה "שלנו". בכלל אני מסתכל על דרג 2 ולא רואה שם (פרט לגרמניה כאמור) נבחרת שברור שקשה יותר מאוסטריה (שאני לא חושב שיש צל צילה של מחלוקת שעולה על ישראל בדרגה או שתיים). במוקדמות לאליפות אירופה 2016 הם סיימו בית (עם רוסיה ושבדיה) עם 9 ניצחונות, תוצאת תיקו בודדת וללא הפסדים - לא משהו שישראל יכולה לחלום להשיג בשום קונסטלציה אפשרית. במוקדמות המונדיאל העוקבות פחות הבריקו עם 15 נקודות בלבד (בבית לא קשה בו סרביה סיימה ראשונה), אבל מי אנחנו שנזלזל אפילו בזה...

בהנחה של "תוצאות צפויות היום": הפסד שלנו בפולין, וניצחון אוסטרי במקדוניה (ברור שלא מובן מאליו) - אני לא רואה איך אנחנו יכולים לעלות מבלי להוציא משהו באוסטריה - וזה אומר לא מעט על הסיכויים שלנו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 10:54 pm 
Hall of Famer

בינתיים 0-5 לסלובניה בלטביה...
קצת מכניס לפרופורציות את הניצחון שלנו שם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2019 11:08 pm 
Sophomore

אין חדש תחת השמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 12:52 am 
Hall of Famer

0 תוצאות תיקו מבין 12 משחקי הערב
פרט לתוצאה הבאה גם כל הפייבוריטיות ניצחו
קוסובו עם שער ניצחון בדקה ה-92 בבולגריה, וצמד המשחקים שלהם מול צ'כיה יכריע מי מהן תעלה ליורו (כרגע יתרון לצ'כים במאבק לאור התוצאות עד כה)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2019 2:06 pm 
Hall of Famer

לא קשור ישירות לנושא, אבל אנצל את זה שמדובר בנשיא אופ"א לשעבר: מישל פלאטיני נעצר בצרפת בגין חקירת השחיתות לגבי המונדיאל בקטאר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 7:24 am 
Junior

נשים את זה כאן -
רבע גמר קופה אמריקה, הטורניר המרגש עם הכדורגל הלטיני ההתקפי וחסר העכבות - 3 תוצאות 0-0, מזל שהם ביטלו את ההארכות ועוברים ישר לפנדלים.... סה"כ 2 שערים ב4 משחקים.
לשם השוואה ברבע גמר היורו האחרון, של הכדורגל האירופי האיכותי אך ה"שמרני והמשמים" הובקעו 15 שערים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 8:33 pm 
Hall of Famer

3 תוצאות 0:0 עם בערך 80 שערים שה-VAR פסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2019 11:53 pm 
Hall of Famer

יש כמה בתים עם סיטואציות די מעניינות:
קוסובו מנצחת היום את צ'כיה, וזאת לאחר ניצחון בבולגריה במשחק הקודם. הם כרגע במקום השני ללא הפסד, אבל עוד צריכים לשחק פעמיים מול האנגלים.
צפון אירלנד בינתיים עם מאזן מושלם של 4 ניצחונות מול אסטוניה ובלארוס, ונשאר להם לשחק 4 משחקים מול הולנד וגרמניה (כבר ביום שני הקרוב), אבל תוצאות סבירות שם יכולות להספיק להם למקום השני (כלומר - להדחה של גרמניה או הולנד).

בבית שלנו...
הניצחון של סלובניה על הפולנים, שם גם אותם וגם את האוסטרים כרגע מעלינו, מה שאומר שאם לא נוציא לפחות 2 נקודות בשני משחקי החוץ בסלובניה (ביום שני) ובאוסטריה - אין בכלל מה לדבר על מקום שני (וגם על שלישי כנראה שלא).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2019 11:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שער ראשון סופגים 2 דקות למחצית, שער שני - 3 דקות אחרי שהפכנו את התוצאה וכל המומנטום בצד שלנו, שער שלישי ומנצח בדקה 90... נבחרת ישראל מציגה: הלוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2019 11:53 pm 
Hall of Famer

לוזרים לוזרים, אבל צריך גם לומר שבמחצית השנייה היה משחק (של שתי הנבחרות) ברמה אדירה, מתאים לנבחרות הרבה יותר גדולות. מאד מהנה לצפייה. בכלל, התוצאות אולי לא משהו, אבל בתקופה של אנדי הרצוג זה לפחות נראה כמו כדורגל, אחרי הרבה שנים שממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה