Att כתב:
אתה נוטה להודות במשהו כשהמציאות מתנגשת נקודתית עם מה שהערכת (שזה מכובד בפני עצמו), אבל יש לך לא מעט ״טעויות״ נקודתיות כאלו והן לא מקריות אלא נובעות כמעט כולן מצורת חשיבה לא נכונה. במקרה הזה לא ראית את האפסייד והערכת גם (ואתה עדיין עושה זאת) יתר על המידה את הסיכון.
זו הייתה עסקה טובה בקיץ וזו הייתה עסקה טובה גם אם קוואי היה מפסיד לפילי ועוזב את העיר.
קל להגיד אבל זו בטח עסקה טובה כרגע.
כשאתה רוכש סופרסטאר בטרייד אתה כמעט תמיד תרכוש אותו עם הרבה סימני שאלה.
במקרה הזה מדובר היה על אחד השחקנים הטובים בעולם.
כשיש לך סופרסטאר, יש לך סיכוי לאליפות.
ובלעדי סופסטאר, הסיכוי שלך (כמעט) אפסי.
זה היה האפסייד - שקוואי יהיה the new king in the east.
טורונטו הקיפה אותו בחכמה בשחקני הגנה וקלעים מצוינים. אחד מהם הגיע באותה עסקה.
והדאון-סייד לא היה כל כך משברי כמו שאתה מצייר אותו.
למעשה, טורונטו עדיין עלולים לחוות אותו ולאבד את קוואי.
הם יכולים לצאת לבנייה מחדש סביב סיאקם
והם יכולים להגיע לפלייאוף במזרח אם יוג׳ירי יכוון לשם.
אני מתאפק אבל לא אתחיל איתך וויכוח נוסף על הראייה הבעייתית מאוד שלך של קבלת החלטות.
אין לי סיכוי לשכנע אותך ולך בוודאי שאין סיכוי לשכנע אותי.
מעניין שבזמן אמת דיברת קצת אחרת
Att כתב:
idansha כתב:
Att כתב:
idansha כתב:
אבל הקבוצה הנוכחית הייתה בינונית, בדיוק הדבר שהכי חורה לך
עכשו הסיכוי שלהם לאליפות עלה (מ-2% ל-12%).
רוב הקונטנדריות עושות די הרבה טעויות בניסיון להגיע לאליפות
אם יראו שזה לא עובד, עדיין יש סיכוי להעביר את קוואי בדדליין על צעירים.
סאטריאני, בקיץ הבא יש המון קבוצות עם קאפ ספייס, חלק מהן יפספסו את המטרה וייקחו בכיף את השנה האחרונה של לאורי
אני לא מאמין שלטורונטו סיכוי של 12% לזכות באליפות. אני מעריך (יכולהיות שאני ממש טועה) שהם יפסידו את קוואי ויקבלו בחזרה מעט מאוד.
מה הקשר לקיץ הבא, שבו כנראה יפסידו את קוואי?
אנחנו מדברים על העונה הקרובה
שבה מה יקרה להערכתך? האם אתה באמת חושב שלראפטורס סיכוי של 12% לאליפות?
אני לא נותן להם יותר מ-1%, במקרה הטוב (שבו בוסטון פצועה שוב, ג״ֿס פצועה, כנראה גם יוסטון).
Att כתב:
טקטית טרייד לא רע בכלל לספרס. אסטרטגית היו צריכים לבנות מחדש במקום להתבוסס בבינוניות (למרות שבהקשר של שנות האימון האחרונות של פופ אולי זה הגיוני).
טורונטו - מהלך לא ברור.
Att כתב:
לגבי הימור, קוואי הוא שחקן גדול בעיניי אבל אני לא רואה שום סנריו סביר שבו טורונטו החדשה עוברת את הסלטיקס או מתחרה בג״ס/מי שתבוא מהמערב ברצינות.
יהיה קצת מעניין או מביך (אם קוואי לא מתגעגע לכדורסל) ואז קוואי יעזוב והראפטורס יישארו עם רצון לבנות מחדש.
ואם כבר לבנות מחדש, לא עדיף להתחיל מעכשיו? לעשות טרייד משולש, להעביר את דרוזן לס״א ולקבל מפילי או מהסלטיקס בחירות?
אני חשבתי בתחילת תקופתו של יוג׳ירי שהוא צריך ללכת לכמה שנים של בנייה מחדש (כמה מפתיע) ושאם לא יעשה זאת הם יהיו אטלנטה החדשה. זה פחות או יותר מה שקרה. לא חושב שמישהו היה צריך להיות מופתע שם.
הוא עשה עבודה נאה בסך הכל, אם המטרה היא להביא את הקבוצה לפלייאוף, לעבור פה ושם סיבוב ולמכור הרבה כרטיסים. מצד שני, אם לפתע פתאום, המטרה היא אליפות, אז כנראה שהחישוב מלכתחילה היה גרוע.
לי לפחות קצת קשה עם הטרייד על שחקן כמו דרוזן, שאמנם היה לו פלייאוף איום ונורא והוא מדרדר בדירוג שלו בעמדה מס׳ 2 אבל הוא גם הכוכב הכי יציב של המועדון הזה ודמות חיובית, במועדון שסובל מפוסט טראומת וינס קארטר (ובמידה מסוימת גם בוש).
לפחות עד כה, האוהדים של טורונטו מרוצים. נראה איך ירגישו בעוד כשנה ומה נסגר עם קוואי. האיש אניגמטי למדי.
האם הוא יעשה מעשה פול ג׳ורג׳ או יתעקש לחבור אל לברון בלייקרס. האם פילי או בוסטון היו צריכות ללכת עליו...
לא ברור - אבל אני לא אוהב ההימור הזה של טורונטו. אם לפילי עוד היה מה להרוויח, אני לא חושב שהאפסייד של טורונטו כאן גדול מספיק.
Att כתב:
לא אמרתי שעכשיו הם היו צריכים לצאת לבנייה מחדש. אני הייתי משאיר את דרוזן וממשיך כמו שאני.
אם הם רצו קבוצה לאליפות, הם טעו בערך 200 פעמים בדרך.
Att כתב:
אני לא מאמין שלטורונטו סיכוי של 12% לזכות באליפות. אני מעריך (יכולהיות שאני ממש טועה) שהם יפסידו את קוואי ויקבלו בחזרה מעט מאוד.
Att כתב:
הוא אמנם אתלט שמקבל מיליונים לעשות את מה שהוא הכי אוהב אבל אני קצת מרחם על דמאר היום.
שחקן שהשקיע את כל מה שיש לו כדי להשתפר והיה הסמל של הקבוצה, הביע רק נאמנות לקבוצה שאף אחד לא ממש רצה להיות חלק ממנה ועכשיו הוא נשלח תמורת כוכב שלא רוצה בכלל להיות שם, למה שסביר להניח תהיה השכרה לשנה אחת.
מסתבר שהבטיחו לו הקיץ שהוא לא יישלח בטרייד
אם אכן יקרה, זה קיץ שני ברציפות שאני לא מבין מה יוג׳ירי עושה.
זה מהלך של ייאוש? זה ניסיון לבנות מחדש אחרי השנה הזו? הוא מנסה לזרוק למעשה את החוזה של דרוזן?
יוג׳ירי בכלל מסוגל לבנות מחדש?