סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

מי לוקחת?
מכבי ת"א 74%  74%  [ 17 ]
הפועל אילת 26%  26%  [ 6 ]
סך הכל הצבעות : 23
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 12:11 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קודי (יובל) כתב:
גם מכבי וגם ירושלים התמודדו אתמול עם בעיות דומות - שתיהן לא שיחקו כדורסל במשך שבועיים וגם היו בלחץ אימים במשחק אתמול. ההבדל היה שלמכבי היה שחקן אחד שזרם לו קרח בעורקים ולירושלים לא.
גם ראשון לציון נחו 8 ימים. אני לא רואה הבדל מהותי בין לנוח 8 ימים ל-11 ימים. השחקנים "קרים" באותה מידה כעבור נניח מנוחה של 4, תרצה 5 ימים, כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 12:37 pm 
Hall of Famer

כל הכבוד לאילת הוציאו את המקסימום מהסגל הקצר שלהם
למכבי ת''א יש בעיות מצ'אפ לא פשוטות מול ראשלצ'....
לדעתי היא חייבת להחליף את כל הזרים חוץ מווילבקין שיעבור לעמדה מס 2 ובלאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 2:35 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
הזדמנות לא רעה להזכיר למי ששכח שקיין מלכתחילה הופיע לפיינל פור הזה אחרי שירק על השופט(!) ולא הועמד לדין. It’s the 90’s all over again...

הזדמנות מצויינת להפיץ פייק ניוז.

השחקן והשופט הכחישו שהיתה יריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 3:11 pm 
Junior

לא ראיתי, מתנצל רשמית בפני דיאנדרה וגילי. עם זאת, הייתי יותר שקט אם היתה התייחסות של גילי לדיווח על יריקה. מישהו ראה את זה? המציא את זה? איך זה הפך לידיעה?

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ג' יוני 11, 2019 5:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 3:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
אגב, מהסתכלות איטית ומדוקדקת של מספר פעמים על כדור החוץ האחרון (2 שניות לסיום) נראה בבירור שמי שהדף את הכדור החוצה היה רפי מנקו, כשווילבקין לא מצליח להגיע אליו. איך השופטים פסקו הפוך אחרי צפייה במוניטור?

היה מאוד קשה לראות גם מהזוית שמול המהלך מי הוציא את הכדור. לי היה נראה שווילבקין הכניס שם איזה אצבע שאי אפשר היה לראות בהילוך החוזר ואני חושב שבמקרה הזה לשופט שהיה 2 מ' משם היתה את זוית הצפייה הכי טובה למהלך.
צריך לציין לטובה את השופטים, שאמנם החליטו לשרוק על כל לחץ קטן על השחקן עם הכדור, אבל לפחות היו אחידים עם שתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 3:12 pm 
Freshman

sir charles כתב:
המהלך הכי טוב של קיין היה לשקר לשופט שהוא חושב שנשברה לו היד ולתת לרול לעלות במקומו לזרוק מהקו (למרות שהאחרון החטיא אחת). איזה שחקן לא מועיל... אני לא מבין למה ספירופולוס כל כך רוצה להשאיר אותו בעונה הבאה.

המהלך המדויק של העונה. תרבות השקר.
מצחיק שאותו שחקן שחשש להציג את יכולתו מקו העונשין, ישב ביציע באחד מערבי הפיינל פור הקודמים וסימן תנועת השתנקות או החנקות כלפי שחקני הפועל י-ם כשהחטיאו זריקות עונשין בשניות הסיום. העולב וחוסר הספורטיביות בשיא תפארתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 3:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

giladco כתב:
sir charles כתב:
המהלך הכי טוב של קיין היה לשקר לשופט שהוא חושב שנשברה לו היד ולתת לרול לעלות במקומו לזרוק מהקו (למרות שהאחרון החטיא אחת). איזה שחקן לא מועיל... אני לא מבין למה ספירופולוס כל כך רוצה להשאיר אותו בעונה הבאה.

מצחיק שאותו שחקן שחשש להציג את יכולתו מקו העונשין, ישב ביציע באחד מערבי הפיינל פור הקודמים וסימן תנועת השתנקות או החנקות כלפי שחקני הפועל י-ם כשהחטיאו זריקות עונשין בשניות הסיום. העולב וחוסר הספורטיביות בשיא תפארתם.

מה זה אחד מערבי הפיינל פור הקודמים? כאילו בעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 3:22 pm 
Freshman

sir charles כתב:
giladco כתב:
sir charles כתב:

מה זה אחד מערבי הפיינל פור הקודמים? כאילו בעונה שעברה?

באחד ממשחקי סיום העונה הקודמת (אם אני לא טועה) נקלט היטב במצלמות הטלויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 4:09 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
sir charles כתב:
המהלך הכי טוב של קיין היה לשקר לשופט שהוא חושב שנשברה לו היד ולתת לרול לעלות במקומו לזרוק מהקו (למרות שהאחרון החטיא אחת).

באמת שאיכשהו באחוזים גבוהים יחסית המהלך הנ"ל זכור לי פה ושם בעיקר משחקני מכבי
אבל אני מוטה אז באמת לא הייתי סומך על עצמי...
דעתכם?

אם אינני טועה , הפועל ת"א עשו זאת שנה שעברה במשחק פלייאוף נגד אשדוד , לא זכור לי אם זה היה טוני גפני או מאט הווארד , זייף פציעה ביד , ובמקומו נכנס בנקס לזריקות עונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 4:12 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
זו אליפות עם חצי כוכבית..אילת עם לנזל, ב"ש עם כריסטון, ווטסון וברון ולולא הפציעות של כוכבי חולון היו סיכויים ממשיים לקרב סינדרלות בגמר. הקבוצות האלו יכלו גם להעיף את הגדולות בסדרה.

מדהים איך קבוצות עם שלושה זרים (המילטון נפקד בראשון כבר כמה שבועות ואיבד את מקומו לטישמן) נראות שוות לחלוטין לקבוצה של 100 מיליון ונגיד 30 מיליון כמו ירושלים. מה הפיתרון ? להגדיל עוד יותר את מספר הזרים ולא להגביל את מספר ההחלפות..איפה האוזמן עכשיו עם מנטרת האנטי ישראלים הברורה שלו ? הוא אהב לעקוץ מאוד את ראשון בתחילת העונה.

אז איך תכנה את האליפות הראשונה של ירושליים? הרי מכבי איבדו את פניני , לאנסברג ודווין סמית' , מה שמנע מהם לעלות לפיינל פור.
תקציב במשחק אחד פחות משחק תפקיד , ככה מכבי ניצחו השנה את צסק"א וברצלונה ולא היו רחוקים יותר מדי גם לנצח את פנר , למרות הבדלי התקציב , אז במשחק אחד , הכל יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 4:14 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
הזדמנות לא רעה להזכיר למי ששכח שקיין מלכתחילה הופיע לפיינל פור הזה אחרי שירק על השופט(!) ולא הועמד לדין. It’s the 90’s all over again...

שזה כמובן שקר מוחלט , שבסיסו כותרת שקרית באתר ערוץ הספורט , השופט עצמו הכחיש לחלוטין שקיין ירק עליו , נראה לך ששחקן היה יורק על שופט ולא מורחק מיידית מהמגרש? וחוטף עוד 3-5 משחקים בחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 4:18 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
אגב, מהסתכלות איטית ומדוקדקת של מספר פעמים על כדור החוץ האחרון (2 שניות לסיום) נראה בבירור שמי שהדף את הכדור החוצה היה רפי מנקו, כשווילבקין לא מצליח להגיע אליו. איך השופטים פסקו הפוך אחרי צפייה במוניטור?

זה היה ברור לכולם , אפילו לפרשני המשחק , קטע הזוי. היה שיפוט רע מאד בחצי גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 4:19 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
כל הכבוד לאילת הוציאו את המקסימום מהסגל הקצר שלהם
למכבי ת''א יש בעיות מצ'אפ לא פשוטות מול ראשלצ'....
לדעתי היא חייבת להחליף את כל הזרים חוץ מווילבקין שיעבור לעמדה מס 2 ובלאק.

אילו בעיות מאצ׳-אפ יש למכבי מול הסגל של ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 4:19 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
גם מכבי וגם ירושלים התמודדו אתמול עם בעיות דומות - שתיהן לא שיחקו כדורסל במשך שבועיים וגם היו בלחץ אימים במשחק אתמול. ההבדל היה שלמכבי היה שחקן אחד שזרם לו קרח בעורקים ולירושלים לא.

יש עוד הבדל , מכבי פשוט קבוצה יותר טובה מהפועל ירושליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 4:24 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:

היה מאוד קשה לראות גם מהזוית שמול המהלך מי הוציא את הכדור. לי היה נראה שווילבקין הכניס שם איזה אצבע שאי אפשר היה לראות בהילוך החוזר ואני חושב שבמקרה הזה לשופט שהיה 2 מ' משם היתה את זוית הצפייה הכי טובה למהלך.
צריך לציין לטובה את השופטים, שאמנם החליטו לשרוק על כל לחץ קטן על השחקן עם הכדור, אבל לפחות היו אחידים עם שתי הקבוצות.

אני חולק עליך , אין שום סיבה שבמשחק שכזה , לא יתנו להיות אגרסיבים ולו במקצת , זה האריך את המשחק שלא לצורך , כל הסיפור ארך משהו כמו שעתיים , ורובו התנהל על קו העונשין , שיפוט רע מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 5:40 pm 
Sophomore

Equilibrium כתב:
קודי (יובל) כתב:

זה היה ברור לכולם , אפילו לפרשני המשחק , קטע הזוי. היה שיפוט רע מאד בחצי גמר.

הבעיה הייתה בשריקה המקורית.
בקגע שהולכים למוניטור, צריכה להיות קביעה חד משמעית כדי להפוך את ההחלטה...וב2 הזויות שראו סך הכל היה די קשה לראות בבירור שהיד של מנקו היא זאת שנגעה.
אבל כן, ממבט ראשון ובטח מהזוית של השופט שעמד קרוב לאירוע היה צריך להיות כדור של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 5:56 pm 
Hall of Famer

המשחק אתמול לקח איזה שעתיים ורבע ברוטו. מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 6:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Equilibrium כתב:
sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:

אני חולק עליך , אין שום סיבה שבמשחק שכזה , לא יתנו להיות אגרסיבים ולו במקצת , זה האריך את המשחק שלא לצורך , כל הסיפור ארך משהו כמו שעתיים , ורובו התנהל על קו העונשין , שיפוט רע מאד.

יכול להיות שהיה אובר קולינג, אבל הוא היה לפחות אחיד כך שלדעתי אף קבוצה לא קופחה באופן גורף. גם מההילוכים החוזרים שהיו אחרי שריקות ראו שברוב המקרים השריקות היו נכונות (למשל התלונות של מנקו, בריימו וקיין שביצעו עבירות די ברורות). הפעם האולי יחידה שאני זוכר שהשריקה לא היתה במקום היתה בניסיון החטיפה של כהן משולדברנד מאחור, אבל כמעט תמיד שורקים במצב כזה גם אם הנגיעה היא רק בכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 6:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא ראיתי את המשחק. הלכו הרבה לוידאו במשחק הזה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 7:49 am 
Hall of Famer

מפעם לפעם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 6:50 pm 
Hall of Famer

בדקתי עכשיו משהו, יצא מדהים:
הדקה האחרונה במשחק לקחה לא פחות מ-17 דקות ברוטו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2019 9:58 am 
Sophomore

oren_80 כתב:
מפעם לפעם...

הדבר הכי מדהים היה שהלכו לוידאו כדי לבדוק את כדור החוץ האחרון (אחרי החטאת העונשין של בראיינט) ולמרות שהיה מאוד ברור שמנקו הדף את הכדור וזה כדור של מכבי הם קיבלו החלטה הפוכה. לא חושב שהיה בכלל ספק לגבי מי שנגע אחרון בכדור ולכן אני לא מצליח להבין את ההחלטה הזאת, שהיתה יכולה להכריע את המשחק.
אני לא חושב שהשיפוט פה מוטה לאיזה שהוא כיוון אבל הוא פשוט רע. אם טועים בהחלטה כזו כשיש להם את כל הזמן שבעולם לראות הילוכים חוזרים, לא שמים לב כשמאמן נכנס למגרש ומפריע לשחקן לזרוק (כשהם בכלל צריכים להסתכל באותו מהלך אם הרגליים של השחקן בתוך או מחוץ לקשת השלוש, כך שלא הגיוני שיפספסו את ההפרעה של המאמן) ובכלל הפכו את שני חצאי הגמר לתחרות עונשין, אז צריך לחשוב מה עושים בעניין הזה כי יש פה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2019 11:15 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
oren_80 כתב:
מפעם לפעם...

הדבר הכי מדהים היה שהלכו לוידאו כדי לבדוק את כדור החוץ האחרון (אחרי החטאת העונשין של בראיינט) ולמרות שהיה מאוד ברור שמנקו הדף את הכדור וזה כדור של מכבי הם קיבלו החלטה הפוכה. לא חושב שהיה בכלל ספק לגבי מי שנגע אחרון בכדור ולכן אני לא מצליח להבין את ההחלטה הזאת, שהיתה יכולה להכריע את המשחק.
אני לא חושב שהשיפוט פה מוטה לאיזה שהוא כיוון אבל הוא פשוט רע. אם טועים בהחלטה כזו כשיש להם את כל הזמן שבעולם לראות הילוכים חוזרים, לא שמים לב כשמאמן נכנס למגרש ומפריע לשחקן לזרוק (כשהם בכלל צריכים להסתכל באותו מהלך אם הרגליים של השחקן בתוך או מחוץ לקשת השלוש, כך שלא הגיוני שיפספסו את ההפרעה של המאמן) ובכלל הפכו את שני חצאי הגמר לתחרות עונשין, אז צריך לחשוב מה עושים בעניין הזה כי יש פה בעיה.

לדעתי (ונראה לי שכבר כתבו פה את זה), מהמוניטור היה קשה לקבל החלטה חד משמעית ולכן נשארו עם ההחלטה המקורית.
למרות שלגיל ברק ושי האוזמן היה ברור מאוד שמנקו הוציא, לי זה פחות היה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2019 12:06 pm 
Sophomore

מהזווית האחורית היה ברור לגמרי מי הוציא את הכדור, אין על זה שום ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2019 12:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גם לי לא היה ברור מי הוציא את הכדור (ואני אוהד מכבי).
היה מאוד קשה לראות ואני מבין את ההחלטה של השופט שעמד קרוב כי הרבה פעמים השחקן שמגיע מאחור (במקרה הזה ווילבקין) הוא זה שמעיף את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, oren_80, rony, uriel17 ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה