סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 9:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 3:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יש פה מישהו שזה מעניין אותו, היה בעניינים באותה התקופה של תנו צ'אנס לטראנס הקודם ומוצא לאז והיום קווי דמיון כלשהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 4:35 pm 
Hall of Famer

אני חושב שראובן היה בזמנו ממארגני המחאות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 5:37 pm 
Junior

Hacohen כתב:

אמיתי??
ראובן, בוא בוא לפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 5:42 pm 
Hall of Famer

בטח אמיתי. שב איתו פעם על שאכטה, הוא יספר לך איזה קראחנה היתה בזמנו, ואם יהיה זמן גם תגיעו למה שקרה בנתב"ג.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 5:55 pm 
Junior

עד שראובן והשאר יגיעו, סרטון נחמד שרץ ביוטיוב מהמחאה -

https://www.facebook.com/OdedLeventLevi ... 981809806/

זו פשוט מדינת חלם. מי שלא רצה את אלפי המשתתפים בפסטיבל של שלושה ימים עם כוח שיטור, אבטחה, מד"א וכיבוי, קיבל את אותם האלפים פזורים בכל רחבי הארץ במחתרות בסוף השבוע של חג השבועות, כשבחלק מהמסיבות, אם היה קורה משהו למישהו, אין מצב שהיו מצליחים לסייע לו באופן משביע רצון. מעניין אותי אם באמת חשבו שהפסטיבל יבוטל, כל אותם האנשים יישבו בבית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 7:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Hacohen כתב:

אני???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 7:04 pm 
Hall of Famer

כן, אתה. זו לא בושה ואתה לא צריך להתכחש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 7:05 pm 
Junior

בקיצור ממה שאני מבין מהפוסט הזה ומעוד קצת שברי מידע- פעם הייתה מחאה בשם "תנו צ'אנס לטראנס", היא הצליחה, נתנו צ'אנס לטראנס, הבינו מה יש בטראנס ואיזה כר פורה זה לסמים פסיכודליים שחלקם מקולקלים וחלקם מזוייפים ורובם נמכרים לא ע"י רוקח מוסמך, הפסיקו לתת צ'אנס לטראנס, אלה מהצ'אנס מאוד כועסים ולא מבינים איך משטרת ישראל לא זורמת עם אירוע שרוב מכריע מהמשתתפים בו מתכוון לעבור על החוק במקרה הטוב, ולסכן את עצמו, מאוד, במקרה הרע. באמצע נדב צחק עם יואב והבדיחה טסה מעל ראשו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 7:17 pm 
Junior

אין מה להיתמם. במסיבות האלו מעורבים סמים רבים. מכל הסוגים. אבל גם בהופעות של עומר אדם ואייל גולן. וגם במגרשי כדורגל. אנשים היום עושים סמים גם בחתונות, אולי תופתע לשמוע. באחת הפעמים היחידות בחיי שבהם יצא לי להיות במועדון, הגעתי למסיבת טכנו בלב תל אביב במועדון סגור, אנשים שם עושים קוק על השולחנות. הגעתי מהסצנה של הטראנס, מהמחתרות, ראיתי דברים, אבל באמצע המועדון, מסניפים מהשולחנות. תור מטורף בשירותים ואף אחד מהאנשים לא מוציא משהו מהגוף. יותר בקטע של להכניס. סמים זו מכת מדינה שרואים אותה בכל המקומות, אז לקשר אותו לז'אנר מסוים במוזיקה ולהציג אותו כאילו הוא מהות כל הדברים הרעים? הזוי.

מה גם שהמשטרה כבר אישרה את האירוע. היא הייתה שותף פועל בחודשיים של הכנה לקראתו ואף קיבלה מקדמות שעל-פי המפיקים נאמדו כמעט חצי מיליון ש"ח על שוטרים בשכר וכו'. לילה לפני, הודיעה על אי אישורו בגלל מידעים מסווגים. לא פעם ראשונה שהיא נוקטת בשיטה זו שבה היא משתפת פעולה לאורך כל טווח הזמן ולילה לפני, מודיעה כי אין אישור לקיימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 7:40 pm 
Junior

אתה מיתמם פה בטירוף יואב. או שאתה לא מבין על מה אתה מדבר. בהופעות של עומר אדם ואייל גולן יש סמים קלים. אתה אולי באת מהסצנה אבל לא נשמע שממש הבנת אותה, אם בתגובה לסמים פסיכדליים אתה מספר על קוק בשולחנות. ההבדל בין קוק לסמים פסיכדליים הוא כמרחק בין מכבי תל אביב לסקציית נס ציונה. ראיתי הרבה סצנות. בסצנת המועדונים והחתונות והופעות המזרחית, השבורים נעים בין הקאות מאלכוהול לכמה שעות של ראש דופק מקוק גרוע/מעורבב/יותר מדי.
אם היית רואה כמוני אנשים ש-"נדפקו" מקוק בשירותים, ואנשים שנדפקו מסמים פסיכודליים מקולקלים או משובחים, בכל מסיבת טבע בה הייתי, אתה לא היית עושה את ההשוואה המטופשת הזאת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 7:54 pm 
Junior

רק אתה מניח שההשוואה שלי בדוגמאות היא בין סמים קלים לקשים. הקוק הוא רק דוגמא אחת.
השאלה היא איפה עובר הגבול, עד איפה המשטרה יכולה למתוח את הקו בין תפקידה לגרום לאירועים להתקיים, לבין להתחיל ולבטל כאלה כי היא טוענת שהיא לא תהיה מסוגלת לשמור על שלום הציבור. השיטה שבה מלווים את כל ימי ההכנה וכמה ימים לפני האירוע מבטלים אותו בשל מידעים מסווגים היא לא מקרית, היא נעשית מתוך מטרה לגרום למפיקים לפשוט את הרגל ולמחוק את הסצנה. הטראנס הוא רק הסנונית הראשונה. לאט לאט יעברו לעוד ז'אנרים מוסיקליים ובהמשך לעוד ועוד אירועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 8:53 pm 
מנהל פורום

אני אפגין בורות נוראית ונאיביות קיצונית ואשאל: מה לגבי לעשות את האירועים האלה בלי סמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 9:39 pm 
Hall of Famer

כמו שצ'ונסי היטיב לתאר, הופעה של עומר אדם/חתונה/משחק כדורגל זה טריגר לאנשים מסוימים להריץ שורות-אבל זה יכול להתקיים גם בלי ובשביל הרבה אנשים זה מתקיים גם בלי. מסיבת טראנס היא בעיקרה מסיבת סמים פסיכדליים. היה אפשר לשנות את הכותרת של פסטיבל דוף ל"ריכוז הסמים הפסיכדליים הגדול ביותר במזרח התיכון ברגע נתון", וזה היה תיאור נאמן למציאות. לאף אחד במשטרת ישראל לא מזיז מה שומעים ב"פסטיבל דוף", "פסטיבל טוף" או "פסטיבל שוף". מה שכן מזיז להם זה כמות ההפרות של סעיפים פליליים שיקרו בודאות באירוע הזה. אגב, פשיטות של המשטרה על מועדונים תל-אביביים וצווי סגירה בגין קוק (בעיקר) זה משהו שקורה לא אחת, וקרה גם כמה פעמים לאחרונה. רק שלמשטרה אין משאבים לפשוט על כל המועדונים בתל אביב, בדיוק כמו שאין לה משאבים לפשוט על כל מסיבת טבע בארץ, ולכן היא עושה פשיטות מדגמיות. "פסטיבל דוף" הוא פשוט השתנה מאסיבית מדי מהמקפצה, לצפות לקבל אישור חוקי לאירוע כזה זה כמו לנסות להרים אירוע של מין המוני עם קורבנות סחר בנשים ולצפות מהמשטרה לאשר אותו כי תנוגן מוסיקה קלאסית ברקע ויקראו לאירוע "פסטיבל זוף".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 9:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מצד שני אם המשטרה לוקחת כסף ואז מבטלת את האירוע ברגע האחרון יש פה משהו מסריח, ולא בגלל הסמים. אם זה כזה מובן מאליו כמו שאתה מתאר - שהמשטרה תפסול קטגורית את האירוע ובטח שלא תיקח כסף על אבטחתו שלא תתקיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 9:58 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שטכנית המשטרה התנהגה פה בחוסר אחריות משווע/נבזות/חוסר הגיון וכו'. עדיין, במהות, הפסטיבל הזה עתיד היה להיות הפרה מתמשכת של כמה סעיפי חוק לא-זניחים בדין הפלילי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 10:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אין לי מושג, אני לא בגיל ולא במצב של מסיבות טבע, אז אני לא יכול להתווכח עם זה. אם זה כזה ברור וחד משמעי, אני מניח שהמשטרה ידעה על זה עוד לפני שלקחה כסף מהמארגנים. נראה שבנוסף לשמירת החוק המשטרה רצתה לעשות פה גם תרגיל עוקץ ולהעשיר את הקופה שלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2019 10:27 pm 
Junior

Hacohen כתב:
כמו שצ'ונסי היטיב לתאר, הופעה של עומר אדם/חתונה/משחק כדורגל זה טריגר לאנשים מסוימים להריץ שורות-אבל זה יכול להתקיים גם בלי ובשביל הרבה אנשים זה מתקיים גם בלי. מסיבת טראנס היא בעיקרה מסיבת סמים פסיכדליים. היה אפשר לשנות את הכותרת של פסטיבל דוף ל"ריכוז הסמים הפסיכדליים הגדול ביותר במזרח התיכון ברגע נתון", וזה היה תיאור נאמן למציאות. לאף אחד במשטרת ישראל לא מזיז מה שומעים ב"פסטיבל דוף", "פסטיבל טוף" או "פסטיבל שוף". מה שכן מזיז להם זה כמות ההפרות של סעיפים פליליים שיקרו בודאות באירוע הזה. אגב, פשיטות של המשטרה על מועדונים תל-אביביים וצווי סגירה בגין קוק (בעיקר) זה משהו שקורה לא אחת, וקרה גם כמה פעמים לאחרונה. רק שלמשטרה אין משאבים לפשוט על כל המועדונים בתל אביב, בדיוק כמו שאין לה משאבים לפשוט על כל מסיבת טבע בארץ, ולכן היא עושה פשיטות מדגמיות. "פסטיבל דוף" הוא פשוט השתנה מאסיבית מדי מהמקפצה, לצפות לקבל אישור חוקי לאירוע כזה זה כמו לנסות להרים אירוע של מין המוני עם קורבנות סחר בנשים ולצפות מהמשטרה לאשר אותו כי תנוגן מוסיקה קלאסית ברקע ויקראו לאירוע "פסטיבל זוף".

פסטיבל דוף מתקיים בארץ 15 שנים ברציפות. השנה זו הייתה אמורה להיות המהדורה ה-16 שלו במספר. לאורך כל תכנונו, אף אחד לא יכול היה לנחש, מצד המשטרה, שהיא תחליט שלא לאשרו לבסוף. בכל השנים היו שם סמים. בכל השנים התנגנה שם מוזיקת הטראנס. המשטרה הציבה את כל הדרישות שרצתה כולל כאלה שההפקה לא נדרשה אליהם באף אחד מהמהדורות של הפסטיבל בשנים הקודמות - היא לא אישרה להכניס אלכוהול מבחוץ למתחם, לא משנה באיזה מיכל הוא - לא פלסטיק ולא זכוכית. אם היו רוצים שהאירוע התקיים, הם היו מקיימים אותו. יש כניסה אחת, עושים בידוק על כל מבלה שנכנס, זאת לא באמת בעיה. ואם יש מידע על סחר משמעותי בסמים שעומד להתרחש, אז נפלא, במקום להשקיע במארבים, חיפושים והתחקויות, תופסים את כולם במקום אחד. נפלא, לא ? כן, זה נפלא למי שרוצה לעשות את העבודה שלו.

המפיקים בעצמם טוענים כי משטרת טבריה היטיבה לשתף איתה פעולה לאורך כל שלבי ההכנה, עד שהגיעה ההוראה מגבוהה. זוהי שיטה שננקטה כבר מוקדם יותר השנה במסיבת פורים 'יוניטי'. המהלך נועד למוטט כלכלית את המפיקים ומבלי לתת להם טווח זמן ובו הם יכולים למזער נזקים או להתגונן. ברגע שהתקבלה ההחלטה שלא לאשר, בארץ היו כעשרה אומני חו"ל שהיו אמורים להופיע, וחמת גדר הייתה ערוכה כבר לקבל את רוכשי הכרטיסים מבחינת כל הציוד שנפרש והספקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 12:11 am 
Junior

יואב, מצד אחד אתה צודק, כנראה, לגבי התרגיל המסריח שהמשטרה עשתה פה. מצד שני, כדאי שתשמור את רחמיך לאנשים קצת יוצר טובים מכאלה שביודעין מספקים כר פורה לתופעות הרסניות שפגעו באלפי אנשים. נכון, אם לא היו עושים את זה שם אז היו כנראה עושים את זה באיזשהו שלב במקום אחר. עדיין, מניח שלא היית מארגן קרב כלבים לצורך העניין רק בגלל שגם ככה זה קורה בשטחים, כי אתה אדם טוב יותר מאותם מארגני קרבות. באותה מידה, אני מניח שלא היית מארגן מסיבות טבע אחרי שבמשך 15 שנה חיים של הרבה אנשים נהרסו במסיבות שלך.

הטיעון השני שלך לגבי המשטרה, ״לבדוק את כולם טוב ולעצור אותם״ לא מחזיק מים. אתה לא יכול לבדוק לאלפי אנשים בתוך החור של התחת, סליחה על התיאור, אבל שם בין היתר מבריחים את הסמים האלה, שמארגני המסיבות יודעים מצויין שחלקם הם גם סמים שאף אחד לא יודע מי הכין ואיך. בחורות מבריחות פנימה את הסמים האלה בשביל למכור בעצמן או להעביר למישהו אחר שימכור, בשקט בשקט, בתוך השטח הענק של המסיבה, שהמשטרה ודאי לא יכולה לשמור באופן כזה על כולו. וכאמור הם גם לא יכולים לדחוף ידיים לחזיות ותחתונים של כל אחת מאלפי הבחורות שמגיעות לשם.

שורה תחתונה, האשמה היא קודם כל על אנשי הסצנה הזאת, שבמשך שנים נתנו לה להפוך לבית לכל סוחר סמים שרק רצה. אם הקהילה הזאת לא הייתה מקבלת בכזו טבעיות את העובדה שאנשים נהרסים במסיבות האלה בלי הפסקה, ומנסים לשנות קצת את המציאות הזו, אז אולי הם לא היו מגיעים למצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 10:57 am 
Sophomore

חייב להגיד שדעתי מעט השתנתה אחרי ההודעה של צ'ונסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 11:16 am 
Junior

Chauncey כתב:
שורה תחתונה, האשמה היא קודם כל על אנשי הסצנה הזאת, שבמשך שנים נתנו לה להפוך לבית לכל סוחר סמים שרק רצה. אם הקהילה הזאת לא הייתה מקבלת בכזו טבעיות את העובדה שאנשים נהרסים במסיבות האלה בלי הפסקה, ומנסים לשנות קצת את המציאות הזו, אז אולי הם לא היו מגיעים למצב הנוכחי.

אין לנו ויכוח לגבי זה. מסכים בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 6:39 pm 
מנהל פורום

רק רוצה להעיר שאם הפסטיבל מתקיים כבר 16 שנה ואם עד הביטול היה שיתוף פעולה עם המשטרה, אז אולי אולי אולי המידע המודיעיני שהמשטרה מדברת עליו הוא עילה אמיתית לביטול ולא המצאה ותירוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 7:03 pm 
Hall of Famer

אני עדיין מנסה לחשוב על ראובן הצעיר מארגן את ההפגנה ההיא של 99' בעד הטראנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 7:12 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני אפגין בורות נוראית ונאיביות קיצונית ואשאל: מה לגבי לעשות את האירועים האלה בלי סמים?

חחחחחח איזה סחי ;;-)))

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 8:00 pm 
Junior

ראובן כתב:
רק רוצה להעיר שאם הפסטיבל מתקיים כבר 16 שנה ואם עד הביטול היה שיתוף פעולה עם המשטרה, אז אולי אולי אולי המידע המודיעיני שהמשטרה מדברת עליו הוא עילה אמיתית לביטול ולא המצאה ותירוץ?

אני קצת סקפטי לגבי האפשרות שבשנה האחרונה, ממש בסמוך לקיום האירועים שבוטלו(4), הגיע מידע מודיעיני כזה רב עוצמה שמפיל הכנות של חודשים. אם זה ככה, מבטלים אירוע ואז האיום חוזר שוב, אז אולי לבטל את האירוע זו לא הדרך הכי חכמה להתמודד איתו.

גם איזה מידע מודיעיני כזה מטורף ורב עוצמה יכול להגיע - מתכננים להתיז אסיד במטוסים מעל שמי הפסטיבל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2019 11:00 pm 
מנהל פורום

גם אם יש מידע מודיעיני כל כך חזק אז למה לא לעשות איתו משהו ולנסות לתפוס את האחראים בזמן אמת?

בכל פסטיבלים בשנים האחרונות יש ימבה סמויים ופשיטות לאורך כל הפסטיבל. מה בדיוק שונה כאן אני לא יודע.

שני הביטולים שהיו השנה (המידברן וזה) הם פשוט בלתי נתפסים. אנשים מתכוננים חודשים לאירועים האלה.
שופכים כסף, עושים תיאומים, נוסעים בארץ. בדוף אפילו הגיעו כמה מאות תיירים מחו"ל במיוחד לפסטיבל.
מצטער אבל מהפרסומים שקראתי המשטרה לא הראתה שהסיכון לציבור הרחב כל כך משמעותי שיצדיק את הביטול של האירועים האלה (בניגוד לסחר רגיל בסמים קלים שהם כנראה משלימים איתו או מעלימים עין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה